Är det inte "ute" med att skriva om sin morgonrutin? Aja jag gör det ändå för... jag kan och jag vill?

Vad har du för alarm? Ojojoj vilken intressant fråga (elr inte). För ett tag sedan så hade jag "höjning", som den heter i iPhones, men var tvungen att byte för kommer få fobi för den snart. Så just nu har jag "blinkning", väldigt skönt alarm.

När går du upp på morgonen? På vardagar går jag oftast upp runt 07.20 så jag får ungefär 50min på att fixa mig iordning. På helgerna går jag upp när jag känner fört haha

Vad är det första du gör på morgonen? Precis när jag vaknar så kollar jag i mobilen eftersom ljuset från mobilen gör så att jag blir mer pigg. Därefter tar jag på mig mina tofflor och går till badrummet.


Hur långt tid spenderar du i badrummet? Kanske 20min med att duscha, borsta tänderna, går på toa och gör min hudvård. Jag sminkar mig inte i badrummet utan i mitt rum. Skulle jag sminka mig i badrummet skulle jag spendera hela min morgonrutin där.

Är frukost viktig? Just nu går jag efter en diet och kommer göra det i ungefär 2månader till. Så då blir frukosten viktig eftersom att jag inte äter någon "riktig" mat efter skolan (äter bara frukter osånt). Vilket betyder att jag bara äter 2 måltider, skippar jag frukosten så skulle det bara bli en måltid om dagen.

Vad äter du till frukost? Det är faktiskt ganska olika men oftast Skinny Shake, smoothie, avokado mackor med ägg och aromat på (såklart) eller toast.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Beskriv hösten hittills med tre ord

- regnigt, förkyld och mysigt

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

- det bästa är självklart när man kan plocka fram alla sina höstplagg ur garderoben, och matcha sina fina och mysiga höstoutfits. Tycker också att hösten är den mysigaste årstiden. Jag mena, vem tycker inte de? + att det är "ok" att få vara inne.

Hur höstmyser du?

- som typ 99% av människorna här i Sverige gör. Fixa massa frukter, snackas och varmt te. Sätter mig i soffan bredvid brasan med världens mysigaste mjukissett och minst 2 filtar. Datorn eller tv:en framför mig och sätter på något på Youtube.Din favorit outfit i höst

- I år har jag inte riktigt börjat med någon höstoutfit än eftersom att det fortfarande är typ 13+ grader. Men förra året var min favorit höststill/ höstoutfit typ tighta jeans, mellan lång kappa med lite flow i eller skinnjacka, tickat polotröja med långa ärmar så att jag kunde vika ärmarna över kappan/skinnjackan (förstår ni?) på de sättet fick man mer layers on layers effekt, vilket jag älskar. På fötterna hade jag ett par boots och väskor... bytte jag ganska ofta haha. Aah, den stilen körde jag nästan varje dag förra hösten. Vi får la se hur det blir iår.

Te VS varm choklad?

- jag skulle nog säga te. Choklad är det bästa jag vet MEN varm choklad blir kan lätt bli "för mycket". Efter jag druckit 1 kopp med varm choklad mår jag oftast ganska dålig. Men däremot kan jag dricka hur mycket som helst av frukt te (om det är socker i).

Filmkväll VS höstpromenad

- HAHAHA vem gillar ens höstpromenad? Inte jag iaf

Alla bilder är från Pinterest

Likes

Comments

Hur länge sen var det jag bloggade sen sist? Nu bloggar jag via mobilen så jag orkar inte avbryta allt, för att kolla när jag publicerade förra inlägget. Men gissar på 3 månader sen kanske? Helt ärligt så har jag bara inte orkat blogga och har inte hittat "meningen" till att blogga. Jag tänkte liksom "vem bryr sig om vad du gör om dagarna" eller "vem f*n bryr sig om vad du har på dig". Meeen nu tänker jag inte så längre. Har börjat blogga igen för vill ha ett ställe där jag kan kolla tillbaka sen om några år, för att läsa vad jag höll på med om dagarna och hur min klädstil har varit. Själv är jag en person som gillar att experimentera med kläder och byta still lite då o då. Så det skulle ju vara kul o kolla här på bloggen, om några år, hur min stil har förändrat under tiden.
Kommer blogga om min vardag och fashion (som typ 99% bloggare gör). Och lugna er, jag ska INTE skriva om barnmat diet osånt, som jag gjorde på min förra blogg, för att locka läsare. Men för att vara helt ärlig så fick jag massvis av läsare och dom trodde verkligen på det haha. Sååå ett tips från mig är att ljuga om massa sånt, om ni vill ha massa läsare Hahaha nä skoja.

Två bilder från en plåtning

Likes

Comments

Här kan ni se lite behind the scenes bilder från en plåtning.

Likes

Comments

Fotograf: Jenny Blad
Stylist: Tetiana
Hår & make: Emina Kocak

I nästa inlägg får ni se lite behind the scenes 😉

Likes

Comments