Här till höger är en av de fina sakerna som kom i februari-boxen från Glossybox! Så här står det om den; "Ge dina bryn en definierad look med denna ögonbrynsgel från Elizabeth Mott. Applicera med hjälp av borsten längs med brynen för att fylla i och forma för en naturlig look. Bygg långsamt upp mer färg med fler lager."

Jag har faktiskt inte prövat en ögonbrynsgel innan denna då jag sett andra som använt gel och tyckt att det sett blött ut, haha! Förmodligen har dessa personer använt för mycket gel alternativt en väldigt blöt/geggig sort... Hur som helst, när jag har velat fixera mina ögonbryn har jag istället använt mig av lite hårspray på en finger och sedan strykt över brynet, haha... "AJ AJ" säger hudterapeuterna nu, "inte hårspray i ansiktet!!!!". Nääämen jag har faktiskt bara använt lite ju. Men aldrig mer nu!

Denna bryngel är faktiskt Hur bra som helst. Ger ett naturligt resultat och är lätt att applicera. Jag använder inte längre ögonbrynsskugga utan enbart denna :) Men då har jag också ganska mörka/täta bryn i mig själv.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej alla glada som har hittat hit! Sofia heter jag, uppvuxen i Umeå men flyttade neråt landet sommaren 2014. Sedan dess har jag hunnit bo i Hässelby Villastad, Kallhäll och numera bor jag i Bålsta. Trivs som fisken i vattnet här. Bor tillsammans med sambo och på fritiden tycker jag om att se på film, måla/teckna och träna. Jag är även något utav en skönhetsjunkie, då jag älskar att alltifrån ge mig själv mysiga spa-stunder med ansiktsmask och hela köret samt att sminka mig och fixa håret etc etc... En av höjdpunkterna på månaden är när jag får hem min Glossybox. Där i ligger fem stycken nya skönhetsprodukter att testa på, varje månad :) :) :)

Min tanke med den här bloggen är framförallt att recensera produkter jag får i Glossybox varje månad samt andra produkter som jag själv köper och använder. Anledningen? För att jag själv har googlat runt utan resultat efter produktrecensioner sååå många gånger... Jag brukar till och med googla "recension (produktens namn) blogg" eftersom jag tycker att det känns genuint och ärligt att läsa en recension på en blogg (förutom när inlägget är sponsrat då såklart), då man ser att det verkligen är en person bakom texten. Så ja, jag hoppas att det finns några fler skönhetsjunkies därute som kommer uppskatta min blogg :)

Fler inlägg kommer snart...
Kram och hej, SofiaLikes

Comments