Kom på att det är en bit kvar av den. Denna vecka har varit på tok för hård för min smak. Det har varit danstävling i helgen...hela söndagen. Från tidig morgon till sen kväll....jag har varit i Isoldes skola och pratat om mitt yrke...varit på kss med Isidor...jobbat...utbildning och idag frissan. Passar inte mig. Nån träning har jag inte ens funderat på....lika bra det...stressande att bara konstatera att man inte hinner. Någon käck skulle säkert utbrista -Alla har vi tid. 😁😁 Lägg ner....lägger mig hellre i min mans knä den halvtimmen ....faktiskt!
Snart dax för kvälls jobb igen.
Trodde jag kunde dricka kaffe på altanen även idag. Ser inte så ut.

Helgens danstävling var rolig. Hon vann 2 av 3 danser och kom trea i en. Lilla hjärtat....
Men hon är exakt lika underbar och "bäst" alla veckans dagar. Men roligt så klart.
Ha nu en fin onsdag!!!

Härlig gemenskap...härlig förening och härliga barn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi startade med promenad till skolan,sen promenad till gymmet...men först en liten oplanerad löptur (historia för sig 😁). Riktigt bra gym pass. Min rygg är återhämtad och då blir det nästan "noll" pass på gymmet. Desto fler i Boxen! Roligt att köra lite hederlig styrketräning. Lite löpning på bandet avslutade jag med. Härlig förmiddag! Isidor och jag åt mellan mål på altanen,ljuvligt ju....sen var vi ute hela eftermiddagen. Satt och tittade på barnen i lekparken. Så olika dom är. Isolde älskar att hålla igång,hjular på Ica och står på händer på skolgården. Älskar alla sociala sammanhang. Ständigt glad men också känslig. Lille Isidor är av annat virke....😀. Gillar inte sociala sammanhang, vill helst vara hemma med oss....eller med mormor. Vi är den trygga punkten. Älskar att gräva själv....I en sandlåda. Vill helst inte vara med på aktiviteter.....längtar hem till huset allt som oftast. 😀. Härligt att se dessa olikheter.
Jag har nu varit på dans möte....nu har vi haft taco kväll. Alla är fredags trötta.....som vanligt!!!
😴😴

Fler såna här dagar på min önskelista! !

Likes

Comments

Jag börjar längta ordentligt efter våren...solen och att kunna sitta på vår älskade altan. Det är nåt speciellt första gångerna man sitter där. För att inte tala om när man kan hänga ut tvätten.
Jag har nu en arbetsdag kvar innan jag tar "3 dagars ledigt". Ska bli skönt....intensiv jobb period nu. Ledig helg efter 2 jobb helger. Underbart!

Vi tog oss en hemma kväll hela bunten idag. Jag hoppade över träningen och vi lagade favorit maten här...Läste läxa, duschade barn och läste lång godnattsaga. 4 st i vår säng...Storebror avstod 😁.
Ni ska vi riva av några delar...eller en på vår favorit serie. Innan vi somnar gott...

Suddiga, mobil bilder bjuder jag på idag...😁

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår kväll hejade vi på världens grymmaste pappa. Samma som vi gör varje måndag nu. Jag hann med ett pass innan. Va så trött efteråt att jag knappt höll mig på benen...testade lite nytt upplägg vad gäller pulsträning. Visade sig vara effektivt på 44 minuter.
Idag Rockar vi sockor så klart. Viktigt att lyfta denna dag. Isolde rockade även frisyr....😁
Jag ska jobba i kväll...det betyder slapp förmiddag för mig och Isidor. Kaffe och nyhetsmorgon.....
Tyvärr börjar jag bli förkyld,typiskt.
Hoppas det blir en lindrig variant!!
Ha en fin fin dag!

Likes

Comments

Denna bloggen var för några år sedan en träningsblogg. Jag delade med mig av träning...mat och bilder. Just då var det fokus Nr 1 i mitt liv...det är fortfarande en viktig del men i betydligt stillsammare format. Jag behöver inte bekräftas i det, än mindre visa det...det tillhör min vardag bara. Sen handlar det också om att jag över lag är "försiktigare" med vad jag skriver...hur jag formulerar mig och vad jag förmedlar. Vi behöver inte matas med träning och hälsa (eller ohälsa) konstant.... Lyssnade på Mix megapol i bilen där det nu skulle vara nån utmaning.... X antal pass till...ja vad det nu va. Jag är rädd att detta kan stressa livet ur människor. De flesta av oss som är föräldrar och jobbar har sannerligen inte "fritt antal" timmar att träna på. Man kanske faktiskt är mer än nöjd med sina 2-3 pass per vecka. Det sunda och friska vi tror vi ser säger egentligen många gånger något annat. Så länge vi tränar för att vi mår bra av det ...utan ångest och orimliga krav är det bra. Så länge vi äter mat som vi mår bra av är det bra....inte för att vi skapat förbud. Så länge vi tränar för välbefinnandet och inte av flykt är det bra. Sen tränar vi alla av olika anledningar.....vara smal....komma hemifrån....för det är roligt....eller för att vi måste. Dock skulle jag aldrig i livet träna om jag inte tyckte det va kul. Då faller ju hela grejen. Men jag har inte bara roliga träningspass...men nästan. Är ju inte så att jag tränar för att bli smal.......ointressant ideal för mig. Och helt omöjligt.....men för att vara stark och rörlig.

När våren nu kommer så brukar jag flytta ut min träning lite.....det betyder att jag gärna välter däck eller kör intervaller. Så nu längtar jag efter det lite.

Sociala medier börjar nu vända trenden tycker jag....jag följer en rad starka, kloka tjejer...med sunda inlägg....sanningens bilder och härlig träningsglädje. Tycker mig se en vändning från bruna magrutor....#aldrigvila......och kesella burken. DOM finns i överflöd....dock ej i mitt flöde....jag gillar det jag ser...gillar att vi tjejer är mer rädda om varandra och börjar även ge tummen upp för sunda kroppar.....stadiga rumpor...starka ben ...och att det även fungerar bra med ett veck på magen.... när vi sitter ner. Tycker det är härligt!!!!!!

Detta är ju min syn.....och min inställning...men vi bör vara rädda om varandra!
Jag bär ett ansvar för vad jag förmedlar....att ha en flicka kräver ännu lite mer idag. Att skapa trygga...starka.....flickor är ett hårt arbete.

Likes

Comments

God förmiddag. Känns som vi hunnit massor redan....lämnat Isolde i skolan,vikt drivor med tvätt,promenerat till stan,bakat muffins och gjort leklera....och.ätit. Nu har vi lagt oss i vår säng framför barnkanalen. Denna lediga dag är helig!!! Jag är helt Slut. ...
Vi har inga stora planer för vår dag mer än att hitta vide och köpa påskris....å kolla på pappa Johan som tävlar.
Solen lyser inte direkt och i morse va det snö. Det kändes som ett bakslag...
Tur vi åker till solen snart. Letar bikini. ...jag får vara de "tjocka" även i år....Johan får bada i en annan pool 😂😂.
Men med det jag ser i mitt arbete så är det just nu inte ett bekymmer....allt annat är ju så bra....😊. Kan ju inte få allt här i livet.  Jag är stark i kropp och knopp, trygg och välmående. Det räcker....I Spanien 😂😂😂.

Nu ska jag krypa intill min gosse en stund.

Likes

Comments

Hej på er denna söndag! Det är helt galet att ni fortfarande kikar in hos mig. Kollar statistiken och blir mållös....så roligt att nu hänger i. Ska göra det samma. Tyvärr finns ingen möjlighet till dagliga uppdateringar men ska försöka så gott det går.
Helgen har jag tillbringat på jobbet. Det är alltid lite trist att jobba både fr och lö kväll samt söndag dag. Men jag har ljuvliga kollegor. Vi har så kul. Så det har varit en ren fröjd.Men nu ska jag erkänna att jag är ordentligt trött. Slumrade till i soffan här....😀
Jag har tränings värk. ...typ överallt. Hann med ett pass innan jobbet igår . Skönt att vara pigg till en jobb kväll. Idag tog jag mig en promenad i skogen innan jag hämtade Isolde hos en kompis. Här hemma har min man sannerligen jobbat. Putsat fönster..rensat i trädgården och kört med högtryckstvätten. Han är en klippa.....

I morgon är min lediga dag. Ska bli sköööööönt! !!
Kort vecka för mig ...3 dagar....alldeles lagom 😂
Nu blir det kväll...med min man 😍😍

I slutet av april åker vi på en riktig drömresa. Sååååå härligt!!!

Likes

Comments

Finns det någonting jag fullständigt avskyr är det ett hem i kaos. Inte för att kompensera inre kaos. I psykiatrins värld hänger det inte ihop. Ogillar även själslig kaos....men med åren så har jag sällan det 😁. Hemmet får vara .....jag lägger krutet på barnen. Isidor har jag satt i badkaret medan syrran dansar. Får se om jag hinner nån träning idag. Det är ingen stor grej om det inte blir....
Jag grämer mig för sommaren. Igår var vi ett "klick" ifrån att beställa resa. Efter att jag rodda med student....danstävlingar och fotouppdrag. Så kom Johan på att nääää jag får inte semester.....projektansvarig. Alltså.....säger inget mer.
Så nån resa blir det nog ej. Så får det bli i år .

Jag trodde solen skulle lysa och att jag kunde plantera blommor. Men icke då....grå dag. Ful årstid....fruktansvärt ful. Tyvärr är även jag grå. Tur jag snart ska piffa till håret lite 😁😁

Snygg utväxt....😂😂

Likes

Comments

God kväll på er. Jag har lagt mig till rätta i min soffa. Tränat har jag gjort,trött i kroppen är jag och tränings värk kommer jag få. Passade på när Isidor hade sin gympa och pappa Johan fick vara "gympapappa" 😁.

Ledig dag har jag haft. Så skönt. Vi har det lite mycket på jobbet och det känns på kvällarna. Nu har jag avverkat några veckor. Älskar det....så rätt för mig . Man får inse att det inte handlar om att just jag ska rädda världen, jag gör inga sjuka människor friska och hela. Men jag gör ett bra jobb på jobbet...det är en sak att inse.

Nu börjar jag längta efter våren. Vi ska boka en resa i maj. Känns härligt då min riktiga semester börjar v31. På tok för sent för mig!! Men men....så är det. Man får gilla läget!!

Jobbhelg ...den startar i morgon. Sen är det jobb till söndag.
Så ser livet ut nu....det funkar bra.

Nu blir det lite ljus på bordet och nån kvälls macka för mig. Blev för lite mat efter träning känner jag.
Ha en fin kväll!!

Jag och min lille prins hade några timmar i Skövde idag. Världens mysigaste sällskap!!

Likes

Comments

När man arbetar heltid går veckorna fort. Det är dock en löpande vecka då man jobbar varannan helg. Än så länge tycket jag det går bra. Kan tycka att de där ledigheten "mitt i veckan" är guld värd. Jag är ganska sliten efter x antal jobb dagar. Känns inte minst i huvudet😀.
Jobbade igår kväll och har nu två lediga dagar. Att vara ledig fredagar är nog det bästa jag vet. Jag och Isidor städade här på förmiddagen,vi har ju en gigantisk katt med lång päls. Jag städar ofta kan jag lova. Fyllde upp kylen och förberedde kvällens tacos.  Jag älskar att förbereda....dom skrattar på jobbet. Där är jag mästare. 😀😀Älskar att ligga steget före....😁
Hos oss skiner solen...så även på fönstren. Vi ser knappt ut så skita dom är. Men vid denna årstid känns hela världen skitig .
Jag har precis kommit hem från träning. Pulsträning försöker jag just nu prioritera och då passar det bra i boxen. Min rygg strejkar så just nu är det väldigt lite lyft och väldigt mycket mer puls.
Kommit igång bra,livet flyter på...då ska man vara nöjd. Nöjd över att det är okej att vara nöjd och ha det bra.
I morgon tävlar Isolde. Så roligt, vi är taggade hela bunten och i kväll ska det våfflas hår lagom till Let's Dance.
Önskar er en fantastisk helg!!

Likes

Comments