Tisdag kväll... Jag har inte så mycket att skriva om!? Jag klarar inte av att vända tillbaks dygnet, la mig 23.30 igår och sov 12 timmar inatt!?!?


Idag har jag... Städat klart på mitt rum, Färgat håret, Sminkat mig, Köpt nya blommor, Kollat på livestreamen från Rockbjörnen (killarna vann såklart årets genombrott (och ja jag satt på toa när det hände men hade datorn med mig!?!) <3) och gråtit sönder pga Rockbjörnen.


Imorgon ska jag... Träffa en kompis, Boka tid till att fixa naglarna (dom hade hunnit stänga när jag ringde), På möte och efter det ska jag hem till pappa.


Här kommer lite fula bilder från dagen också, Pöss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag kväll... om en vecka så börjar skolan, imorgon är Rockbjörnen och killarna SKA vinna (alla som ska dit får ha det så sjukt bra).

Idag har jag... städat/rensat på rummet, börjat med att vända tillbaks på dygnet och börjat blogga igen.

Imorgon ska jag... bli klar med städningen, tvätta sminkborstarna, sätta upp bilder och citat, färga håret, köpa nya blommor, boka tid till att fixa naglarna och kolla på livestreamen från Rockbjörnen.

Men nu är det dags för mig att sova så ni får ha det så bra, Pöss!

Likes

Comments

Hej! nu är det såhär att jag ska börja blogga igen (eller iaf försöka). Jag har tagit bort gamla blogginlägg eftersom jag ville ha en nystart. Det kommer dock antagligen inte vara någon som vill läsa min blogg haha. Det får bli en liten bild på mig med nu tycker jag. Ha de bra! <3

Likes

Comments