Header

Det har varit en riktigt seg dag, vi kan till och börja med att vi hade nationella prov i biologi i tre delar kan la säga att förstå delen kändes helt OK, sen kommer vi till A2 delen som jag jag bara var enormt besviken på mig själv!!! Gick riktigt dåligt!! Och den tredje delen gick hyfsat vilket gjorde att hela dagen föll, har varit så trött dessa dagar dels för att det har varit så himla mycket allmänt med skola osv. Sedan är det pencelinet som tar kol på mig för den här jäkla bihåleinflammationen som kan ta sig ... Men men gjort är gjort nu går vi vidare så blir det en helvetes dag i morgon också med engelska muntligt i nationella och matte prov YEEAY!! (Not)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bortförklaringar både hit och dit... Men min mobil har på riktigt tappat hoppet om livet, inläggen publiceras inte och man får helt enkelt göra det genom datan men eftersom att denna tjejen (jag) inte orkar överföra bilder så har det varit ett lotter uppehåll av bloggandet men jag är kvar mina vänner ska inte ge upp! Det är väldigt mycket nu med plugg nationella proven bara slänger sig på oss vilket gör att tiden går åt mycket pluggande.

Just nu ligger jag i sängen och löser igenom biologin som vi har i morgon usch vilken känsla så himla nervös!! Pratar också med fröken Lilly i telefon eller "pratar" hon sover hon pratar även i sömnen vilket är lite gulligt (haha)!! Men önska oss nior lycka till för nu häller det (NO here we come!!)
Här är också bilder med Elin från i går när jag fick in min nya bomber jacka (kommer mer bilder på den senare..) vi tyckte att vi hade lite brist på bilder med varandra så det blev ut och spamma med foton och med hennes pojkvän som riktigt "proffsig" fotograf men kul var der i allafall!

Likes

Comments

Idag så har jag efter lång längtan träffat mina underbara Kungsbacka bor ( Therese, Alice, Anna, Felicia och Sarah ). Vi tog en riktigt god lunch på Jensen's biffhous helt propp mätta blev vi! Sedan tog vi lite shopping på detta och mycket prat och gamla minnen. Sedan efter några tittar i affärerna så gav vi oss iväg till condecco där vi tog en god fika. Sen var det hela vägen hem till lilla Trollhättan med Matilda. En grym dag i Gbg. Nu väntar jag på min brorsa som kom med snabbt varsel.

I morgon ska jag på dop i Linköping så det blir mycket plugg på vägen dit!

Likes

Comments

Igår så gjorde jag inget speciellt vi köpte doppresenter till i morgon, sedan så har vi börjat rensa lite i vårat hus eftersom att vi snart ska flytta till mina mor föräldrars hus så det blev mycket rensning i går.

Likes

Comments

I förmiddagen i onsdags så var jag och hjälpte till med flytten för min morfar (satte upp lite tavlor och sånt) sedan på eftermiddagen så åkte jag tillsammans med min familj till Göteborg för att kolla på teater ( Pang i bygget ) den var faktiskt riktigt bra, förutom att jag har bihåleinflammation och en jävla hosta fortfarande så fick jag lite hostattacker mitt i föreställningen.

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggar på jätte länge har haft ganska fullt upp. I tisdags så var jag på vanjas födelsedags party det var ganska kul mycket god mat och mycket mat! Jag hoppas hon själv också tyckte det var en bra dag!

Likes

Comments

Igår på vårt lilla party var det mycket dans och skratt, lite utflippat men men. Det blev en lyckad kväll i allafall för de flesta. De höll på fram till 02.00 och jag själv var riktigt trött den sista timmen, Lilly sov hos mig och så klart hade den jävlen väckar klocka på halv 10!! Jag fick gå upp och städa lokalen ( fyfan )! Fick hjälp av Susan så fet gick ganska fort. Både jag och Susan var super sjuka igår och idag, inte det roligaste direkt.

Sedan lite senare på dagen så gick jag till Elin & Ahmed vi kolla på sune i fjällen! Sedan har jag inte gjort så mycket mer. I morgon ska jag på lite tjej party då Vanja har fyllt år.

Likes

Comments

Påsken började med att mamma väckte mig, eftersom att jag skulle med till Överby och fixa lite grann jag och mamma tog en snabb fika sedan åkte vi hem.

Efter Överby åkte vi en snabbis förbi morfar, sedan så tog jag och mötte Susan vid bussen för att kolla på killarnas final i hockey. Det var riktigt fint spelat Trollhättan vann med
6-2 tror jag.

Har också ätit en riktigt god påsk middag.
I morgon blir det party party som är hos mig som ska fixas och donas.

Likes

Comments

Vet inte men inlägget som skulle komma ut i måndags kom ut nu, tänkte att jag inte tar bort det. I alla fall har varit super sjuk sen operan sån förskräcklig hosta och feber så jag var hemma i går. Men Idag kände jag för att gå ut, så himla tråkigt att vara hemma så jag fick hjälpa till att flytta ut en massa möbler och sånt till morfars ålderdoms hem.

Senare gick jag ut med några godingar, vi gick mest runt och prata. I morgon så blir det lite påskmys!

Likes

Comments

Det vart en bra dag idag, till och börja med så slutade vi efter lunch vilket betydde projekt slöjd och idrotts lektion! Och istället för att äta i skolan gick vi och några till, till subway!!

Jag och Susan cykla sedan hem. Efter några timmar stack jag i väg till Lilly för att hon skulle fixa mina naglar inför tisdagskvällen. I morgon blir det ingen vanlig dag.. Kika in i morgon

Likes

Comments