​Haha jag måste verkligen vara den sämsta bloggaren någonsin, det här är skamligt. Senast jag uppdaterade var alltså runt haloween. Haha, skärpning känner jag mest! Nu har jag ändå haft tid att blogga, det har till och med varit stunder då jag bara suttit ned och inte gjort någonting.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Det här lovet har gått så sjukt fort men jag har hunnit med mycket roligt. Åkte till Laxå med Anthony under veckan och hälsade på hans familj och vänner. Det var superkul vi hann med massa saker: äta på kinarestaurang se nya james bond filmen, byta däck på bilen, träna och spela TP och massa mer. I Fredags var det halloween fest på kvarteret och vi var hos Evelina innan, det var kul.

Likes

Comments

I lördags var den första studentfesten. Hillevi hade förfest hos sig, så jag var där en liten stund innan jag och Thea åkte till Michelle. För en gångsskull var det faktiskt riktigt roligt att vara ute. Lite senare på kvällen åkte jag och Thea  bort till studentfesten. Det var mycket folk när vi kom dit, dom delade ut shots och jag tror dom flesta redan var ganska fulla då trots att klockan bara var strax efter nio. Jag blev inte klar alltför länge på  studenfesten utan drog vidare sen till Kvarteret med, Miranda, Michelle och Anthony. Det var roligt på Kvarteret, Jakob Karlberg var och spelade. Jag köpte min första lagliga också så det är ju en ganska stor grej, haha. Hursomhelst hade jag jätte kul, Jag tror det var för att jag inte blev allt för full och för att jag var med roligt folk. Strax innan kvarteret skulle stänga gick jag,Miranda, Anthony och Ludwig hem till Anthony och sov där. 

Super rolig kväll i alla fall.

Likes

Comments

Pizza och spelkväll var det som stod på schemat idag efter skolan. Det var jätte mysigt, vi spelade " med andra ord" och något annat spel jag inte kan komma på namnet på och frossade i sötsaker och läsk.  Superroligt var det. Gamla basketlaget, endast 97:or.

Likes

Comments

Är det något jag har bestämt att jag ska göra mycket i år så är det att festa. Det är studentåret vilket innebär massor med studentfester, jag har fyllt 18 så därför ser jag inte varför det här inte kommer bli det roligaste året på hela gymnasietiden.

Likes

Comments

Haha, oj! det här är ju nästan lite pinsamt, när jag inser hur längesedan det var jag bloggade!! SKAM!


Well, ehm jag kan ju börja med att posta lite bilder från resten av min sommar eftersom jag inte var i Srömstad och jobbade hela sommaren. Jag hade i alla fall en väldigt hektisk sommar när jag kom hem och var nog hemma max 3 veckor på sommarlovet, då jag mestadels jobbade :/

Här en bild p några vänner från när jag var i Nässjö på ett ungdomsläder med ungdoms OAS, som är en kristen rörelse.

Min kompis från Kungsbacka kom och hälsade på.

Jag hann åka ner till Uppsala en vecka och hälsa på vänner.

Mer bilder från sommarlägret i Nässjö.

Förfest innan Hamnfesten

Vi åt brunch när Johanna var på besök under Hamnfesten

Bilder från Konfirmationslägret på Shalombåten, sista sommarveckan

Hann träna en hel del i sommar, den här bilden är från gymmet i Arvika.

Konfirmations högtiden

​När vi firade Hillevi som fyllde 18.

Likes

Comments

Att åka ner till Strömstad måste varit något av det roligaste jag gjort. Är så glad att jag fick möjligheten att åka ner till Strömstad och arbeta tilsammans med andra ungdomar från Värmland. Tog inte så många bra bilder när jag var i Strömstad utan det här är dom bilderna jag fick från min systemkamera. Bilderna är från första veckan när vi hade köpt tårta för att fira Dennis som fyllde år.

Likes

Comments

Har komigt hem från en underbar semester på Rhodos och två arbetsveckor i Strömstad.

Likes

Comments

För några veckor sedan var jag nere i Jönköping på kinaträff. För er som inte vet vad kianträff är så är det när jag träffar de barn och föräldrar som blev hämtade samtidigt i Kina. Vi brukar träffas varje år på olika platser runt om i Sverige. Det var roligt att vara på kinaträffen då jag inte var där förra året. Vi var bland annat på stan, gick på muséum och kollade på basket eftersom det var USM finaler i Huskvarna samma helg. På bilden i vänsttra hörnet längst ned är jag och Linnea från Umeå, vi står bland affärerna på en ut av Jönköpings alla gator.

Ett studiebesök till Stockholm har jag också hunnit med. Detta blev en hektisk helg då vi klämde in 3 studiebesök, ett teater besök och två bussresor på sammanlagt 10 timmar, på två dygn. Ett besök på riksdagen och slottet på Torsdagen, samt 3h teater på Stockholmskulturhus och ett Moské besök på Fredagen.

På bilden i vänstra hörnet högst upp ser ni delar av min klass nere vid hamnen utanför slottet.

När man fyller 18 måste det firas och speciellt om det är två tjejer som fyller 18.


Efter invigningen av mina nya asics var mina ben ganska möra.

Likes

Comments

Nu går jag alltså sista veckan av skolan för den här terminen. Om man ska summera det här skolåret lite snabbt har det varit ett stressigt år. Jag har haft många bollar i luften samtidigt och ibland har jag känt att jag inte klarar mer. Att klämma in arbete, skola och träning kan ju inte tyckas vara så jobbigt men att utöver dessa aktiviteter vara konfirmationsledare och simtränare och dessutom vilja ha tid för vänner och en pojkvän är riktigt tufft. Jag har gått från ena aktiviteten till den andra, planerat händelser drygt 3 veckor innan och ständigt försökt prestera på topp. Jag har insett att ingen kan ligga på topp hela tiden, vi alla har våra ups and downs.

Det här året har även bestått av mycket psykisk ohälsa. Jag känner att jag vill vara med överallt och göra saker hela tiden, vilket skadar min hälsa. Jag som tyckte årskurs 1 på gymnasiet var tufft kan ju i efterhand nu säga att 2:a året var så mycket tuffare. Jag vill ha toppbetyg i skolan, träna minst 5 dagar i veckan och samtidigt inte svika jobbet när de behöver hjälp, och då kan man ju förstå varför jag i vissa perioder mått väldigt dåligt. Det jag har lärt mig är att det är viktigt att kunna säga nej ibland, slappna av och bara göra tid för sig själv.


I dagsläget känner jag bara att det är väldigt välbehövligt med sommarlov. Jag har massor av planer inför sommaren och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Redan på söndag åker jag med min familj till Rhodos för att spendera en vecka i sol och värme. Direkt när jag kommigt hem måste jag packa om för dagen därpå åker jag ner till Strömstad för att arbeta två veckor. Därefter kommer jag förhoppningsvis hem och landar lite, kommer jobba en del, spendera tid med kompisar, min pojkvän och om vädret vill så hoppas jag att jag kommer vara ute mycket på sjön med båten. Vecka 30 åker jag ner några dagar till Nässjö på sommarläger med OAS för att sedan komma hem, arbeta lite och landa. Vecka 33 åker jag igen, då är det Segling i några dagar med mina konfirmander och därefter i princip börjar skolan.


Jag tror helt ärligt att jag inte förstått att det snart är sommarlov, men det är heller inte så konstigt med tanke på att solen knappt har tittat fram under våren och temperaturskalan har endast legat på cirka 10 grader, vilket är lika kallt som i Mars.

​Varför jag väljer en gammal bild från balen 2013 är ju en väldigt bra fråga.

Likes

Comments