Godmorgon mina älsklingar :) Just nu ligger Felix och sover, jag lyckas tyvärr inte somna om :/ Snart tänkte jag iallafall gån ner o göra frukost till oss. Har planerat frukosten idag så därför ska jag göra det undertiden han sover är tänkt ;)

Igår var vi på hockeymatch och Frölunda vann med 3-2 i förlängningen mot Mora. Inte för att jag fattade så mycket haha jag bara hängde på, applåderade när alla andra gjorde de och ställde mig upp när alla andra gjorde de. Men det var sjukt trevligt iaf eftersom att jag fick vara med BAE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt bra, vi hade en kort skoldag först på morgonen hade vi nagellektion och på lunchen käkade vi thaimat eftersom att vi har mat kort. Efter det hade vi svenska och tror typ inte så många faktiskt jobbade men vad vet jag. När skolan var slut drog jag med Natalie och Andrea, vi fikade och hade väldigt trevligt. Sedan drog jag hem.


På kvällen träffade jag upp Matilda, Anna och Elin för vi skulle gå på bio. Vi tittade på "IT" och jag gör nog helt ärligt aldrig om det, grät o skrek typ hela filmen haha den var verkligen hemsk. Efter det så åkte jag hem och sov. Nu sitter jag och ska snart städa för idag ska jag o Felix på Frölunda match samt att han ska sova här så vill helst ha ett städat rum :)

PS: Det kommer lite bilder från kvällen längre ner :)


Puss o KramLikes

Comments