Första dagen på 2017. Vad är det man säger... att den här dagen visar hur resten av året kommer bli. Jag är dunderförkyld så jag hoppas verkligen inte det. Men jag har bestämt mig för att gå ut på en promenad ändå.

Mina mål för 2017 är att använda mindre plast och att lägga undan telefonen oftare.

Tjarå!

Likes

Comments

I söndags var vi på Liseberg. Så mysigt att bara gå runt, värma sig vid brasan med en kopp glögg. Vi köpte med oss kaffeost hem så nu ska jag njuta av en kopp och kolla på julkalendern.

Köpte med mig lussebullar efter jag lämnat av Jesper på Landvetter. Ätit fler köpa lussebullar än hemmagjorda i år. Hemskt. Doesn't really feel like Christmas at all.

Likes

Comments

På väg hem från Stockholm nu. Jeppe kör så äntligen får man blunda lite. Fullspäckad helg med en konstig förkylning gör sitt. Men är glad att jag fick träffa alex både på en middag och en kaffestund. Nu är det bara att ladda om inför en ny vecka och kanske borde man boka in en massage på fredag när man är ledig. Unna sig är viktigt! Kom ihåg det.

Likes

Comments

Imorse ringde klockan redan 06.00, grit stod på schemat . Hade aldrig tagit mig iväg dit om inte en kollega drog med mig. Men nu är det jobb som gäller resten av dagen och så sjukt skönt att ha avklarat veckans träning. Såg dock att det var plyo på söndag och det är ju ett favoritpass så kanske blir det med.

Nu: jobb!

Likes

Comments

Fyra timmars sömn, Lite lätt illamående, En flygresa på femtio minuter och nu sitter jag utanför Arlanda och njuter av solen. Råkade testa en vidrig body mist från Victoria secret som gör min trötthet ännu jobbigare. Gör liksom ont i huvudet så fort doften når min näsa.. Urk.
Åt i alla fall en gudomlig frukost när jag kom fram, drack flera koppar te och läste bok tills dem stängde och jag fick bege mig därifrån. Nu är det exakt två timmar tills resten av familjen når Arlanda. Får se vad jag roar mig med tills dess.

Likes

Comments

Imorse ringde klockan 05.50, ingen snooze idag. På med träningskläderna direkt, äta en hårdbrödmacka stående över diskhon. 06.15 iväg till sisjön för ett spinningpass med två kollegor. Knappt vaken sitter man där 06.44 på sadeln och gäspar ikapp med dem andra 7st som tagit sig dit. 08.00 låser man upp dörren igen och undrar vad man ska göra resten av dagen. Nu är klockan 14.08 och jag har inte gjort något än. Men snart slutar Jesper och jag är sugen på tacos, så det blir nog en promenad till affären när han kommer hem. Solen har ju trots allt hittat tillbaka.

Likes

Comments

Imorgon börjar mitt nya liv utan att snooza. Vet att jag skrivit det en gång innan. Men att snooza i 1,5 timme kan ju inte vara hälsosamt. Vilket det inte är om man söker på det. Jag har ju insett att största anledningen till att jag gör det är för att min första väckarklocka ringer orimligt tidigt. Jag måste alltså börja bli lite mer realistisk när jag ställer klockan helt enkelt. Kan ju inte vara så svårt. Imorgon är jag ledig, en klocka gäller..

Nu ska jag fortsätta kvällen med en kopp te. Sleep tight

Likes

Comments

Nu är det mesta bokat inför tjurruset. Dags att göra upp ett schema så man är redo till hösten. Är taggad men vet att nerverna kommer komma fram där i slutet! Så kallt efteråt men så kul under tiden.

Likes

Comments

Idag blev jag väckt 06.37 ganska exakt av min kära Alexander som frågade om han skulle komma till Göteborg över dagen. Även om jag var ganska trött för stunden då blev jag superglad! Så någon timme senare landade han i Göteborg och då blev det först pizza och kaffe sen lite shopping på det. Sen kom solen fram och då kan man ju inte låta bli att ta årets första glas rosé. Lyckad dag!

Likes

Comments

Imorgon vill jag göra så mycket.. Som vanligt.
Måste börja städa på förmiddagen. Och gärna träna. Och diska alla glasburkar jag köpte på Ikea och fylla med saker, sen blir det ju jobb med. Kanske borde sova så jag hinner med allt, har ju trots allt varit vaken sen 05. Trodde dock Jeppe skulle komma hem snart så vi kunde äta men han har ett projekt som ska in idag så han är inte påväg hem än..och klockan är ju strax 22 så bullen jag åt vid 19 får stå för dagens middag. Hade!

Likes

Comments