Tåget mot Göteborg har rullat i 45 minuter. Sitter i en tyst vagn men ändå är det något som stör var och varannan minut då någon ska gå förbi eller av någon helt annan orsak. Försöker läsa, försöker lära, försöker lägga energi på den där lilla svåra texten.. fan tappar det igen efter 30sekunder av läsningen. Shit telefon vibrera. Ja ja jag testa läsa igenom om 3min, motivera dig nu under den tiden till att faktiskt plugga sen. Efter 3 minuter börjar jag igen. Nope, någon skulle gå på toaletten igen och tankarna dras till ljudet. Är det nu man ska faktiskt skita i allt med sociala medier och serier och allt annan skit tankarna ofta går till. Det gör en verkligen mer distraherad. Märker att han mitt emot mig också blir störd, han försöker skriva något i sitt anteckningsblock men lägger undan den titt som tätt och tittar ut istället. Är det så att man allmänt har svårare för att koncentrera sig sen telefonen blev ett sånt stort fokus i våra liv?

Nu ska jag öva.. öva på att tycka att texten är så pass intressant så att jag faktiskt vill få ut något av det. Inte ta upp sociala medier och kolla på extremt onödiga saker var och varannan minut. Mobilförbud i alla fall tills tåget kommer fram till Göteborg. Det är ju inte så svårt i alla fall, sen får vi ta det därifrån.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I pluggpauserna kan man ringa och köra lite tittut med Agnes.

Livet går i 110 nu. Jobb, plugg och resor. I helgen rullar tåget till Stockholm och ska äntligen få träffa Alex! Kommer bli skönt med en helg utan stress inför slutprov och förhoppningsvis en hel del kaffe och vin!

Tjarå!

Likes

Comments

Denna morgon är början på allt, det har känts i varje andetag!

Likes

Comments

Idag blev det en brunch med Steph. Hon visade mig ett nytt ställe som jag definitivt kommer besöka igen. Men.. är det inte lite konstigt vad januari gör med mig, förutom att det är februari nu då... imorgon ska jag nog köpa en bok på engelska, ladda ner appar med korsord igen och kanske kanske ta fram matteboken. Vart allt kommer ifrån vet jag inte, det kom antagligen inatt runt 02 när jag fortfarande inte hade somnat och tankarna gick från högskoleprov till om vi borde hänga upp spegeln på väggen eller om jag ska träna ben eller armar dagen där på. Ja ja livet fortsätter, rullar man inte växer mossan fast.

Likes

Comments

Första dagen på 2017. Vad är det man säger... att den här dagen visar hur resten av året kommer bli. Jag är dunderförkyld så jag hoppas verkligen inte det. Men jag har bestämt mig för att gå ut på en promenad ändå.

Mina mål för 2017 är att använda mindre plast och att lägga undan telefonen oftare.

Tjarå!

Likes

Comments

I söndags var vi på Liseberg. Så mysigt att bara gå runt, värma sig vid brasan med en kopp glögg. Vi köpte med oss kaffeost hem så nu ska jag njuta av en kopp och kolla på julkalendern.

Köpte med mig lussebullar efter jag lämnat av Jesper på Landvetter. Ätit fler köpa lussebullar än hemmagjorda i år. Hemskt. Doesn't really feel like Christmas at all.

Likes

Comments

På väg hem från Stockholm nu. Jeppe kör så äntligen får man blunda lite. Fullspäckad helg med en konstig förkylning gör sitt. Men är glad att jag fick träffa alex både på en middag och en kaffestund. Nu är det bara att ladda om inför en ny vecka och kanske borde man boka in en massage på fredag när man är ledig. Unna sig är viktigt! Kom ihåg det.

Likes

Comments

Imorse ringde klockan redan 06.00, grit stod på schemat . Hade aldrig tagit mig iväg dit om inte en kollega drog med mig. Men nu är det jobb som gäller resten av dagen och så sjukt skönt att ha avklarat veckans träning. Såg dock att det var plyo på söndag och det är ju ett favoritpass så kanske blir det med.

Nu: jobb!

Likes

Comments

Fyra timmars sömn, Lite lätt illamående, En flygresa på femtio minuter och nu sitter jag utanför Arlanda och njuter av solen. Råkade testa en vidrig body mist från Victoria secret som gör min trötthet ännu jobbigare. Gör liksom ont i huvudet så fort doften når min näsa.. Urk.
Åt i alla fall en gudomlig frukost när jag kom fram, drack flera koppar te och läste bok tills dem stängde och jag fick bege mig därifrån. Nu är det exakt två timmar tills resten av familjen når Arlanda. Får se vad jag roar mig med tills dess.

Likes

Comments

Imorse ringde klockan 05.50, ingen snooze idag. På med träningskläderna direkt, äta en hårdbrödmacka stående över diskhon. 06.15 iväg till sisjön för ett spinningpass med två kollegor. Knappt vaken sitter man där 06.44 på sadeln och gäspar ikapp med dem andra 7st som tagit sig dit. 08.00 låser man upp dörren igen och undrar vad man ska göra resten av dagen. Nu är klockan 14.08 och jag har inte gjort något än. Men snart slutar Jesper och jag är sugen på tacos, så det blir nog en promenad till affären när han kommer hem. Solen har ju trots allt hittat tillbaka.

Likes

Comments