Header

Det här med att klippa av håret då man inte kan sätta upp det har sina dåliga sidor, tex när det åker i ögonen hela tiden när man försöker koncentrera sig, men jag har nu börjat gilla att ha det utsläppt! Jag har hittat en hårprodukter som funkar med mitt hår och även ibland ser det helt okej utan ngt i också!
Denna selfie är efter att ha jobbat med barnen i åtta timmar. Sliten men glad och minimi av makeup.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allt är inte riktigt hundra, men det är bättre och kommer bli det med. Har börjat måla lite men det är långt ifrån hur mycket jag önskade att jag kunde. Sen vet jag inte hur jag skulle kunna göra så att jag målar mer heller, energin är något dom alltid har varit låg och det spelar ingen roll hur mycket kaffe jag dricker, somnar ändå. Men jag är glad över att jag iaf har börjat lite! Har gjort en deal med min far om att jag ska måla till honom så hjälper han mig med lite material som jag behövde. Jag vet vad jag ska göra och har gjort en sketch, måste nu börja måla men det har varit tufft ett tag nu.

Har äntligen fått lite jobb. Vickar på dagis, inte att det är fast då det är genom vikariepoolen men det är något! Önskar jag kunde berätta om hur det är men det kan jag inte, emot mitt kontrakt och jag behöver det här jobbet! Kan förstå också varför man inte kan heller, men jag kan säga att jag trivs. Ungarna är snälla och jag tycker det är roligt!

Senaste veckan nu så har jag vart ensamt huset då mor och syster är bortresta, och bror är hos far. Var välbehövligt, jag trivs att vara ensam, eller så är jag bara van.
Imorgon ska jag nog vara hemma och städa, för på lördagen är tanken att jag ska ned till Gbg för att träffa vänner och hämta upp mor och syster från flygplatsen på måndag. Har aldrig kört så lång (Söderköping till Gbg) ensam förut så det blir intressant! Tror det kan bli bra dock, kan ju stanna när jag vill, om jag vill.

Likes

Comments

Haven't been able to write anything or share any picture since I've come back to Sweden. It's been hard. Really hard.

The job market works so much differently than the US, tomorrow I got my first interview of all the jobs I've applied for, which has just taken me almost three weeks.

Not having anything to do brings out the worst of my depression, I've got my medication still although I need a refill pretty soon, but it just barely keeps it at bay. Instead of going out and do something when I have nothing to do my brain and body tells me to sit down and nothing, which only makes it worse. I know that if I get a routine again, like going to a job, it will get better. And I am really trying to paint and draw as much as I can when I'm sitting, but that gets hard as well.

Being almost 30 and being dependent in someone else is horrible, you don't want to be in this position and people judge you by it. Al though I know I shouldn't care there's always a part that do. I'm used to have my own space, a space to feel safe in where I can do what I want. Not having that is really stressful. I'm having trouble sleeping during the night and trouble with energy during the day, everything is so draining.

Added is the anxiety of if I will be able to get back to Los Angeles this fall. Its such a small chance to get in AND get help funding it. I could've been able to pay for Long Beach but I fucked up and missed a class, and it seems like I can't do anything about that now that I've left SMC. If I could've been an assistant of some sort, or a student under an artist it would still be hard to convince the US to let me in. I just happened to fall in love with a country that has one of the hardest immigration processes.

Here in Sweden I have no income and can't get any so I'm stuck at the house, the one I care about is over thousand miles away and there's only a small window everyday when we can talk. This whole situation feels like a burning pain in my chest, I know that it will be better because I've felt similar before, but it is always hard in the middle of it. I wish life could be easier.

Likes

Comments

Tio timmars flygning och många tårar senare kom jag till min mors hus i skogen i östra Sverige. Jag känner fortfarande lite off i mitt huvud men kommer nog komma till rätta snart när jag har vant mig vid dygnen här, första tiden är alltid värst då hjärnan inte riktigt fattar vart man är i världen. När vi flög in från atlanten över Norge så var det första man såg snö överallt vilket var en fantastisk syn då det var fyra år sedan sen sist. När jag kom fram till min huset så var det redan mörkt sen länge sen så all snö man kan se är från ljusen i fönstren och knarret under skorna. Så när jag kom upp i morse och fick se ljuset från utsidan som lös in tack vare snön, det var en speciell känsla. Skulle vilja se ett riktigt snökaos med en meter snö, fast det är något som jag säger nu nog bara haha

I morgon (måndag) så är tanken att jag ska in till Norrköping alt Valdemarsvik och gå till arbetsförmedlingen för att hitta ett jobb. Dock så har det vart så skönt att inte ha något att göra nu i en månad så jag önska jag kunde tjäna pengar på det! haha Vi får se har skickat mail nu till två Willys som sökte och en affär i Norrköping som skulle vara underbart att få. Annars är allt jag kan göra att vänta på mina checkar från USA så att jag iaf har något att leva på. Just nu har jag kanske fem dollar att leva på vilket inte ens gå att använda i Sverige... Tydligen måste man vara arbetslös i tre månader för att ens få något bidrag av arbetsförmedlingen också.. Jaja, medans jag väntar på svar från allt sådant så kan jag fixa här i huset så att mitt rum blir boeligt och jag kan hjälpa min mor med att bli klar med hennes hus. Det bygges förra året men det är fortfarande saker som behövs fixas.

Fortsättning följer...

Likes

Comments

These four months better go fast!


Bye bye Los Angeles, hope to see you soon again.. :(

Likes

Comments


"That's my baby!" -Andrew <3

Åkte och matade hundarna, så himla många goingar som jag skulle vilja adoptera direkt! Fanns två fina, blåa damer pitbullar som båda var gamla och hade knappt några tänder kvar. Så himla söta! Känns i hjärtat när man går runt på poundet och ser de i sina små burar, dock i det här poundet tror jag de är bättre i en andra. Ibland får de leksaker och det finns massa volontärer som jobbar med de!

När vi åkte hem kom vi på tal om något och jag nämnde att det var ett och ett halvt år sedan som jag var hos en frisör, har klippt av mig topparna två-tre gånger det senaste året då det har varit så slitet men inte haft råd med frisör så det fick se ut som det såg ut. "Vill du klippa dig?" fråga Andrew och jag skratta lite då det är mycket skämt i mellan oss, men när jag fråga om han var seriös så sa han ja. Då klockan redan var efter fem så fanns det ju en chans att det inte skulle finnas några frisörer öppna då många stänger vid sju, men på något sätt hade jag tur och fick en tid på första salongen jag ringde till. Hallelujah jag är en ny människa och mitt hår känns som att det kommer ifrån en enhörning! Kan inte sätta upp håret längre, förutom i en half bun, men yaaaasss! Freedoom! lol


Likes

Comments


Avsluta kvällen med Poke (uttalas, Hawaiiansk "sushi salad", ris med rå fisk och topping omnomnom Så för en sista kväll var det perfekt då jag inte vet om vi har det i Sverige än. I morgon (fredag) lyfter planet 20.15 LA tid och jag landar dagen efter ca 16 svensk tid. Ska försöka åka till Malibu innan flygplatsen så att jag får se havet en sista gång. Känns sorgset. Ikväll ska jag måla klart en sak till Andrew och kolla över allt så att jag inte glömmer något. :(


Likes

Comments

Sist fulla dagen i Los Angeles.

Då vi inte kommer kunna ses på den fjortonde så fixade Andrew lite Valentines idag istället, vi är nu nyss utkomna från en timmes helkropps massage och ikväll ska vi ut och käka någonstans. Känner mig bara glad över att få spendera denna dag med honom, behöver inget speciellt idag igentligen eller om det skulle ha vart Valentines på riktigt. Skulle varit lika glad över att ha spenderat dagen hemma i soffan. IHOP är ju kul att käka till frukost dock lol

Han är så gullig. Då det är mina sista dagar så var vi och käka sushi igår, något dom är kul här då det är så annorlunda. Många olika rullar med olika ingredienser och såser, säkert någon fin smakare som säger att det inte riktig sushi men vem bryr sig då det är gott. Sjukaste mixen är tempura sushi som är friterad sushi. Jag tror det faktiskt är något som inte är påkommit av Amerikanerna då tempura finns i olika alternativ och oftast i de mest Asiatiska ställena det är en sorts speciell smet som man friterar med som är jätte god, gör till och med sjögräs chips goda! Åt så mycket, ägor jag få lugna ned mig med när jag kommer hem.

Bestämde oss senare att gå på bio och få vi redan har sett typ alla på den billiga bredvid åkte vi till Glendale och gick på en av de större biograferna istället. Såg Moana, så otroligt fin och bra! Känns som Disney har börjat hitta tillbaka till sina gamla rötter, och ja, mycket bättre än Frozen! Ända negativa är väll att Andrew inte kan sluta sjunga på "Shiny" låten lol

Dricker ros iste nu i bilen (top pic) och väntar på att Andrew ska komma tillbaka från affären med massa korv. Ska åka till poundet och mata de hemlösa voffarna! Önska jag kunde adoptera och ta med mig en hem, men bättre att jag väntar tills jag vet att jag är kvar ett par månader så att det inte blir så stressigt för de.

Likes

Comments

Vid packning, Spotify och iste är dina bästa vänner.

I ❤ AU79

Bästa på fruktiga ister! Kommer sakna Pasadena.

Likes

Comments

Var lullig och började ta selfies inne på Forever 21 lol no shame! hahaha

Likes

Comments