Header

​Nyaste tillskottet på parfymhyllan. Midnight Romance från Ralph Lauren. 

Tycker det är en perfekt fräsch lukt som funkar till vardagen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Under mitt besök till Göteborg så var tanken att jag skulle komma igång med träning. Och så stolt jag är över mig själv så har jag lyckats! Är inne på fjärde veckan nu och har tränat hårda styrkepass tre gånger i veckan. Jag har fått en träningsplanering från en bekant som är väldigt involverad i styrketräning och jag tror ganska säkert att det är en stor anledning till varför det har gått så bra. Att faktiskt gå till gymmet och följa en planering som man vet fungerar.

Men det jag kände redan efter första veckan var hur svaga mina handleder är. Så en prioritet för mig var att köpa handledsstöd. Då vi har flera bekanta som håller på med träning så har jag fått lära mig att vassleprotein är bra att ta direkt efter träningen för återhämtning. Ska tydligen hjälpa mot träningsverk också så det är bra 👍

Nu när jag är tillbaka i Åbo har jag haft två träningspass och jag hoppas det går lika bra för mig att fortsätta här med.

Likes

Comments

Idag har jag känt mig duktig. Håller på att ändra mina matvaror då de har varit riktigt dåliga ett tag här. Bland annat är frukost något jag inte har ätit i flera månader, vet inte varför det hat blivit så men har inte lyckat få i mig det. Sen har det ju varit mycket snabbmat och godis också, speciellt under julen men nu blir det ändring på det.
Idag blev det en rejäl frukost med rostat bröd, avokado, spenat, tomat och varmrökt lax. Det blev lite för mycket avokado för mig så gillade det inte jätte mycket även om det kändes fräscht. Men till lunch blev det riktigt gott! Jag gjorde en kycklingwrap med spenat, tomat, gurka och eldorados kebabdressing. Blev riktigt mätt och belåten.

Idag fyller min älskling år så vi ska ut och äta på Hard Rock Café ikväll och sen gå på bio. Det blir bild på vad det blir för mat. 😉

Likes

Comments

En topp produkt som jag verkligen kan rekommendera är vitaminbjörnar. Jag började faktiskt med dem när jag bodde i USA men trodde inte att de fanns i Sverige så har saknat dem ganska mycket. Sen när jag var och tittade runt på CDON så hittade jag dem där och köpte självklart en burk. De smakar ungefär som godis gummibjörnar men är inte lika söta. Tanken är att de är till för barn men vuxna kan också behöva lite extra vitaminer ibland. Vuxna kan ta max 2 st per dag men jag tycker de går åt ganska mycket om man ska ta varje dag så jag tar dem lite då och då men den bästa tiden att ta dem är när man känner man börjar bli sjuk. Ta 2 varje dag i kanske en vecka så förkortar det sjuktiden jätte mycket!

Likes

Comments

Lagade mat till min sambo ikväll. Ville göra något mysigt såhär på fredagskvällen. Det blev teriyaki kryddad lax, ris och vitvinskokta musslor. Blev en riktigt lyckad middag. Och det är verkligen något jag ska göra igen!

Likes

Comments

Kände mig riktigt nöjd idag! Gick ut på promenad i skogen som finns här bredvid och tillslut var jag ute i 2 timmar. Gick lite mer än 8 km. Bara med tanke på att för tre veckor sedan orkade jag typ inte vara ute och gå 10 minuter.
Men det roliga var iallafall att jag upptänkte lite nya fina platser. Fanns ganska mycket att se, hittade en utsikt där man kunde se hela Mölndal. Gick tom till utkanten av den botaniska trädgården. Tyvärr så var grinden låst så man fick inte gå in, men tydligen har botaniska några områden i den skogen med utländska träd. Jag gick igenom USA och Canada området.
Men denna hiking grejen gillar jag så kommer nog att försöka fortsätta med det.

Likes

Comments

Man får fortsätta försöka vara nyttig med en green smoothie. Älskar min mix & go! Det har blivit så mycket lättare att göra smoothies och jag har gjort dem så mycket oftare sen jag fick den i födelsedagspresent förra året. Denna gången har jag frusen mango, spenat, gurka, juice och bubbelvatten i.

Stor nackdel med att vara hemma hela dagarna är att man blir lite slut i huvudet. Idag kör jag med att ta på sig lite "riktiga" kläder, sminka sig och fixa håret, hjälper på en gång att man känner sig lite fräschare. Sen när pojkvännen kommer hem från jobbet tänkte jag dra med honom ut och handla och ganska till och med hitta något mysigt ställe att äta på.

Likes

Comments

Hade några trattkantareller kvar i kylskåpet som jag behövde göra något med. Detta var första gången jag har använd mig av dem, jag har ätit dem förut men aldrig lagat något. Det första jag gjorde var ravioli (länk) men det blev några kvar så funderade vad jag skulle göra med dem. Först tänkte jag göra någon stuvning och ha det på toast, men hur kunde jag göra det nyttigare? Bort med brödet för det första. Så det jag gjorde var att steka ett ägg lätt på båda sidorna, jag gillar när det inte är helt genomstekt utan fortfarande lite "geggigt". Sen stekte jag ihop salladslök, vitlök, trattkantareller, spenat, salt och peppar så att allt fick en lätt stekyta. Åt det med ägget och det blev jätte gott! Kanske lite mycket vitlök men jag älskar vitlök så gjorde det ingenting.

Likes

Comments

Instagram@sofiakother