Nu börjar vanliga veckorna igen, skola och jobb! Tack och lov sÄ börjar sommarn stiga sig pÄ, sakta men sÀkert. Fler och fler trÀd blir gröna och blommorna pÄ marken börjar strÀcka pÄ sig, som jag lÀngtar efter dig sommarn!
Idag och imorgon vÀntar jobb, sen Àr det MÄndag igen och en hel vecka med jobb, sen blir de heeeelg igen! Wohoo, hoppas ni fÄr en fin helg och vecka! Puss

Likes

Comments

  • USA

Likes

Comments

UtekvÀllen i Hollywood, började med att vi var sena som vanligt haha! Stod utanför Maos kitchen o skulle bestÀlla mat, vÀrldens goaste mat btw, sÄ rullar en stor hummer limousin in och börjar prata med oss. Det slutar med att vi Äker limo in till Hollywood dÀr vi sedan kommer in pÄ en klubb, free drinks och hög musik. Vi hade sÄ himla kul, senare pÄ natten gjorde vi ett misslyckat försök med efterfest, sÄ det slutade att jag o maggan satt och Ät resterna av maten i badrummet med mjukisar pÄ och skrattade Ät allt vi Àr med om.
Min Àlskade Maggan, vad skulle jag göra utan henne hÀr!

Likes

Comments

HEJ ALLIHOPA!!! I onsdags natt kom jag hem frĂ„n nĂ„gra dagar i Venice, California! Ă…Ă„h va kul jag hade de, med min Ă€lskade Maggan och massa nytt folk. Vi bodde pĂ„ Venice Beach Hostel, jĂ€tte mysigt faktiskt, Ă€ven om de inte var det lyxigaste vilket inte spelar nĂ„gon roll för mig sĂ„ lĂ€nge jag har kul! Vilket jag verkligen hade.
UtekvÀll i Hollywood, otippad limousin, restaurangbesök, brÀnda ryggar och bakfylla! Och massor med glass och hÀng pÄ stranden sÄklart, Äh vill bara spola om hela resan, Cali Àr helt klart med pÄ kartan av stÀllen jag vill bo pÄ, heelt klart!!

Likes

Comments

Likes

Comments

I Fredags hade vi strömavbrott hemma, sÄ vi spelade spel, tog vÀldigt charmiga bilder och drack vin! Med ficklampor och tÀnda ljus i hela huset, senare pÄ kvÀllen kom strömmen tillbaks som tur var.
I lördags morgon Äkte jag till Tacoma och var dÀr tills idag. Tog bussen hem, duschade, fixade lite saker hÀr hemma medan Sof och Genell Àr ute o Äker! Dom kommer strax hem, skönt att komma hem och gÄ runt i mjukisar hela dagen!
Det Àr helt okej vÀder idag, molnigt men ÀndÄ varmt och inget regn, vi behöver inget mer regn hÀr nu har vi kommit överens om.
Ha en bra vecka hörreni!

Likes

Comments