Header

Bara älskar frukt alltså! Speciellt när man är sjuk och inte kan äta annat 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och är fett sjuk, näsan rinner och febern är rätt hög :( förlåt för jag inte bloggat på länge men blev sjuk i lördags kväll och har bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv haha!

Bild från i lördags när jag va ute vid havet & hade det gött :)

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen ska snart iväg på middag hos älsklingens föräldrar :)
detta var dagens outfit! Till middagen sen tänkte jag ha långklänning ☺️

Likes

Comments

Är på Kulturkalaset just nu med Bestie vi åt precis lite mat - pasta carbonara. Va riktigt gott och dom gjorde pastan själva och allt från scratch liksom såå gott!
Nu sitter vi och chillar lite innan vi drar vidare och köper nått annat gott haha 😄

Likes

Comments

Någonting jag verkligen hatar det är att bli väckt på morgonen. Nu blev jag precis det av att det var någon som ringde om en undersökning... Jag är fortfarande arg hade en sån sjuk dröm haha ville se vart den skulle leda men nej då går det ju inte att somna om.. !

Haha jaja! Jag ligger i sängen men ska strax klä på mig och åka till mamma, Mattias & Mikaela har tydligen köpt väldigt god frukost dit så man får väl åka och äta 😄

Likes

Comments

Vi blev lite hungriga från typ ingenstans haha så blev att dra och äta lite. Alltså det var så sjukt gott & nu är jag propp mätt, hade kunnat sova nån timma haha matkoma from hell!

Likes

Comments

Sitter med Bestie ute på en bänk och njuter av solen med en glass och dricka 👌

Likes

Comments

Efter ett litet uppehåll här från bloggen så känner jag nu äntligen att jag kan komma igång igen!

Just nu är jag hos mamma & pappa med Mikaela, Mattias och lilla Theo. Dricker lite kaffe och tjötar lite. Vet inte vad som händer senare men vill hitta på någonting nu när det är så bra väder! :D får se vad som händer men skriver mer senare :*

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad det är med mig.. Vet bara att jag känner mig typ helt tom. Vill inte prata med någon, inte träffa någon. Har hamnat i någon dålig bubbla.. Var ju hos föräldrarna igår men drog väldigt tidigt då jag bara stängde in mig i ett rum och ville vara för mig själv. Helt slut i huvudet vet inte ens varför.. Så därför blev det inte mycket bloggande igår och lär inte bli mer än detta idag heller. Ber om ursäkt för det!

Men ja... Vad gör jag just nu? Ingenting. Ligger i min säng som vanligt och äter och kollar på serie, min normala dag helt enkelt.. Vi hörs om ett tag igen!

Likes

Comments

Lördag idag & jag är kollar på när min storebror spelar fotbollsmatch.
Senare blir det fotboll på tv & grillning hos föräldrarna :D

Likes

Comments