HeaderSnabb sammanfattning om helgen.
I torsdags efter skolan åkte jag upp till Iowa City för att sova hos Amanda för att på fredag runt 12 åka till ett ställe strax utanför Chicago där vi skulle spendera helgen med andra EF studenter från Iowa och östra Nebraska. Det tog ungefär 3 timmar och när vi kom dit fick vi våra rum, bytte om och åkte till ett litet köpcentrum i närheten och gick runt lite, köpte lite kläder och cookies and cream caramel apple, något av det godaste jag har ätit! Runt 19 var det ett möte i hotellet där ledarna pratade lite, berättade om vad vi skulle göra i helgen, tider till frukost och tåg osv. Senare på kvällen ville jag och några andra spela volleyboll men dom hade ingen på hotellet så vi åkte och köpte en från en affär i närheten. Senare hade ledarna köpt pizza till oss så vi gick upp på ett rum och åt och var några och pratade största delen av kvällen. Jag sov i Malin och Vaarins rum, två norska tjejer, istället för mitt för jag ville inte väcka mina rumskompisar (och var för lat för att gå till mitt rum) så dom blev mina nya rumskompisar. Vi sprang runt lite i korridoren och dansade och hade så sjukt kul natten till lördag.
Vi skulle upp tidigt på lördag morgon, men jag och Malin skippade hotell frukosten för att få sova åtminstonde 2 timmar, så vid 7 lämnade vi hotellet för att åka in till Chicago. Vi gick till the Bean i millenium park och tog några bilder, sen drog vi vidare till ett zoo där dom hade lejon, tigrar, giraffer, noshörningar, zebror m.m. Efter det tog vi bussen till Navy Pier där vi splittrades och åt lunch. Vi hade drygt 7 timmar innan vi skulle åka hem så jag, Malin, Vaarin och Mark gick runt i några affärer, köpte lite grejer. Till slut var det bara jag och Vaarin kvar och vi gick till ett café där vi satt i några timmar innan vi gick till en restaurang för att möta upp alla andra. När vi kom tillbaka till hotellet gick vi upp till Malin och Vaarins rum och åt lite till och pratade medans vi väntade på dom från Nebraska som var på en basketboll match, så när dom kom hem var vi lite med dom, satt och pratade och gjorde allt fram till 2 då dom flesta gick och la sig så jag, Malin, Cliff och Thomas gick till ett annat rum. Jag gick runt 4 för vi skulle upp tidigt på morgonen för att åka hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsI fredags var det ju Halloween så efter skolan åkte vi till Tricias kusin. Dom går all in verkligen, hade en massa gravar i trädgården, häxor, zombies, de va överallt, så vi var runt 7 pers som klädde ut oss och skrämde alla som kom.
Runt 20 tiden kom Annaka och hämtade upp mig för att gå på en halloweenfest. På vägen dit plockade vi upp Kelynn också. Jag hade ingen dräkt för dom frågade mig nästan i sista minuten så fick låna djävulshorn av Annaka och klä mig i svart. Det var en riktigt rolig kväll.
Igår åkte jag, Tricia och Gretchen till Target och handlade lite och köpte starbucks och tvättade sängkläderna. Annat än det har det varit en väldigt händelselös helg.

Likes

Comments

Köpte en bomber jacka från Forever 21 igår. Har velat ha en såå länge men har inte hittat någon som jag verkligen gillar förrän nu. Är så nöjd med mitt köp! Kommer användas mycket nu när det börjar bli lite kallare ute.

Likes

Comments

Likes

CommentsEfter skolan idag åkte jag, Mattie och Rosi till Iowa City och åt och shoppade lite från victoria's secret och forever 21, sen åkte vi vidare till City High för att kolla på volleyboll matchen. När vi kom dit var Amanda där också så fick prata lite med henne! Våran student section (som vi kallar för kennel) var mycket större än deras, även om de tar drygt en timma att pka dit. Vi hade hyrt en fan bus till vår skola, och den var full nästan direkt.
Dagen var riktigt bra, bortsett från att vi förlorade.. Så det var sista volleyboll matchen, vilket är väldigt tråkigt.

Likes

Comments

 

Likes

Comments


Igår var första regions matchen i volleyboll. Jag spelar tyvärr inte men jag kommer på varje match och behöver inte betala eftersom jag fortfarande är med i laget. Vi vann igår så vi kommer att spela i Iowa City på torsdag.
Efter skolan idag skypeade jag med Amy och Camilla, annars har jag inte gjort så mycket.. Roligt liv osv..

Likes

Comments