Hej på er!

Nu när den där "30 dagars grejern" är klar så får man ju börja uppdatera med normala och tråkiga inlägg hehe. Allt är bra med mig, trots allt strul som existerat de senaste dagarna. Skolan har dragit igång och vardagen har börjat. Skönt att vara tillbaks och nu längtar man till att sommaren ska börja. Idag är det lördag och jag ska bara ta det lugnt. Jag ska bara ta och kolla på revenge och lyssna på musik hela kvällen lång. Det må vara underbart att ha en pojkvän, men ibland är det riktigt skönt att vara själv. Speciellt för mig som alltid gillat att vara för mig själv och göra det jag tycker och känner för. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Bloggens framtid

Framtiden ser inte så märkvärdig ut, jag hoppas bara att den finns kvar haha.

 

Likes

Comments

Ett erkännande

Ehh, erkännande var det ja... Jag har liksom inget att erkänna. Jag har aldrig snattat eller gjort något som "strider" mot lagen på de viset... Eller jo, jag körde alltid fullgas på moppen. Wow vilket erkännande haha. När men helt ärligt, jag vet inte vad jag ska svara på denna så säger pass helt enkelt!

Likes

Comments

Mitt mest pinsamma minne

Gud, jag gör ju pinsamma saker hela tiden... Allt från att trilla på magen mitt på centralen i Lund under rusningstrafik till att kalla någon annan i affären för mamma. Jag tycker inte att det är så pinsamt egentligen, utan jag skrattar mest åt det idag. Bjuder på den som jag brukar säga haha. 


Likes

Comments

Vad finns i min garderob

Min garderob är en enda röra... Man hittar absolut ingenting där inne. Men det finns väl det gamla vanliga så som byxor, tröjor, trosor, strumpor osvosv. En sak är ju säkert, min garderob ser ju iallafall inte ut som på bilden nedan.... 


Likes

Comments

 Min dolda talang

Usch jag har verkligen ingen talang alls i mig. Det enda jag kan göra är "tummen upp" med stortårna... Wow vilken talang jag har, high five på den! 


Likes

Comments

Vad jag ångrar mest

Jag ser det som så att man ska inte ångra sig över saker här i livet. Jag försöker att se saker och ting som lärdomar. Du lär dig av dina misstag och man växer som person och det är inget man ska ångra sig över. Thats it liksom. 


Likes

Comments

Vad attraherar mig (inom kärlek)

Det som attraherar mig är killar som är långa. Det är det första jag tittar på... Fina och gärna mörka eller isblåa ögonen är också något som jag dras till. Brunetter ska det vara! Ett charmigt leende med smilegropar är bland det finaste som finns. Hur han är som person är nästan det viktigaste. Hur killen ser ut i kroppen bryr jag mig inte om, han behöver inte se ut som ett pumpat skelett liksom. En blond, kort, blåögd och pumpad kille är alltså inget för mig. Självklart kan ju allt ändras, jag är ju ganska så öppen av mig. 


Likes

Comments

Om jag vinner på lotto

Om jag skulle vinna på lotto så skulle jag först och främst köpa mig en mysig, tjejig lägenhet. Sedan skulle jag dra utomlands med pojkvännen där vattnet är absolut turkosblått. Shopping skulle jag nog också vara rätt grym på att klämma in... Skämma bort familjen är ju också ett måste. Brukar säga att pengar inte leder till lycka MEN det hjälper en bra bit på vägen!  

Likes

Comments

Mina värsta vanor

Jag är extremt dålig på att städa mitt rum...
Kan gå i "pyjamas" en hel dag och bara lata mig.
Jag äter nästan aldrig frukost på mornarna.
Plugga är något som oftast görs dagen innan nu för tiden. 


Likes

Comments