i dag havde jeg besluttet mig at prøve stormspakhus. det er lidt det samme som copenhagen streetfood, bare lidt mindre. der er super lækkert mad, alt fra hotdogs til forråsruller, pandekager og sandwiches. og faktisk også en frisørsalon og en lille butik. Det var super hyggeligt, men tror aldrig det kan blive hyggeligere end Papirøen og copenhagen streetfood. Det er bare en vinder. det eneste Jeg prøvede var 3 hotdogs. De smagte super godt, og vil helt klart anbefale dem. (se billede øverst) skal helt klart prøve noget andet næste gang, og storms kommer helt sikkert til at være et fast sted at tage hen at spise!

Resten af dagen var jeg egentlig bare inde i byen og gå rundt og tulle. Skulle kikke på nogle smykker fra ole lynggaards nye silver Collection, som jeg har forelsket mig endu mere i nu. blandt andet leaves ringen. (klik her for at læse om ringen)

jeg kunne selfølgelig heller ikke undgå at tage en smut i favorit butikken Ganni. Jeg faldt over denne smukke vinterjakke som i kan se ovenover. Den er perfekt til vinter, og enda også til efteråret. Endte ikke med at købe, da jeg selfølgelig skulle være sikker på at det skulle være den, da det er en af de første jeg har kikket på ( link til jakken ) men tror alligevel at det bliver den. Så fik sat den til side i en XS da jeg kunne forstille den hurtigt blev udsolgt...


knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Her sidste weekend var jeg på en lille shoppetur, og faldt over fenty beauty, som selføligelig er lavet af Rihanna. Jeg vidste slet ikke at det var kommet til Danmark, hvilket overraskede mig en del. Meget af det var udsolgt, med fik alligevel fat i en ting. match stikken. Den kan klart anbefales! det er en slags creme bronzer, hvilket er det jeg bedst kan lide. Jeg er lidt udfordret med farven, hvilket nok kommer bag på nogen, da fenty beauty er kendt for at have alle farver, til alle hudtoner. Men damen i butikken gav mig en forkert farve:(

men nu hvor at jeg har prøvet den lidt, og matchet den med en anden bronzer fra Mac, syntes jeg at den er helt perfet. Så det er bare mega nice! har ikke prøvet nogen af de andre produkter derfra, men det skal jeg helt sikkert!

knus


Likes

Comments

Halskæderne fra Anni lu er jeg helt vilde med, jeg syntes de er så fine fordi de er enkelte og passer til alt, hvilket jeg går meget op i, hvis jeg køber smykker, selvom jeg er vild med at der er et smykke som skiller sig ud, er jeg ligeså vild med at de er enkelte. Ringen fra Ole lynggaard har jeg ærligt forelsket mig i, ligesiden jeg så et billede af den. Det er den perfekte ring for mit vedkommede. Jeg ønsker mig den til min konfirmation, hvilket er den perfekte lejlighed til at ønske sig sådan en ting, da det ligefrem ikke er det billigste jeg har kikket på, men for mig gør det ikke så meget, da jeg kan bruge den til jeg bliver gammel, og måske give den videre. Tasken er jeg helt vild med. Den er fra Acne. Måske ikke ligefrem der jeg plejer at kikke efter tasker normalt, men faldt over denne. Jeg syntes den er super fin til at pifte en outfit op med, og det er noget kikker meget efter, når jeg kikker på tasker fortiden. Jeg er begyndt at forelske mig i en masse anderledes tasker. Jeg kan side i flere timer bare at søge på glimmertasker, og metalliske farvekombinationer, og er faldet helt hen. Nederdelen fra Ganni er mig, i en nederdel. den er så elegant og smuk, stoffet er SÅ blødt og kunne ikke komme ud af den da jeg prøvede den. Adidas sneaksne er bare så fede. Jeg syntes ikke jeg ser dem så tit, hvilket for mig til at syntes de er endu federe. De er ret basic uden at være for basic, hvilket er det jeg går efter, når jeg kikker efter sneaks. De fåes også i andre farver, som jeg også overvejer. Gucci kortholderen, er klart en ting som jeg ønsker mig. Den er så fin og kunne helt sikkert forstille mig med den i min taske. Den lyserøde farve er jeg helt forelsket i, tror nemlig den kunne være fed hvis man har en sort taske. Acne huen er klart et musthave til vinter, og en ting som jeg også ønsker mig. Den er super fed, og passer til alt, og er dejlig varm. Acne Acne Acne, en sidste ting fra Acne, men også for dette indlæg. denne super fede denim skjorte er mega nice. Den passer til alt, virkelig. Syntes klart det er et musthave med sådan en skjorte, om det er fra Acne eller H&M.


Håber i kunne bruge det til noget, og at i fandt lidt inspiration.

Knus

Likes

Comments