Jeg har i det siste fått inn del pakker, både nye produkter og gjenkjøpt produkter. Tenkte jeg kunne skrive kort om de produktene jeg gleder meg mest til å teste ut, og har større forventinger til enn de andre produktene som er kjøpt inn. Jeg kommer til å lage flere First Impressions av noen, samt Review av produktene dere ønsker. Det blir dessverre ikke noe utdypende avsnitt av hvert produkt, da jeg bare vil fortelle kort. Og vise dere bilde av produktet ute av boksen, men blir ikke å åpne produktet sånn som jeg ellers ville ha gjort. Har dere ønsker om et eget innlegg som da blir mer utdypende om ett produkt så må dere gjerne si i fra.


You Can Buy Happiness

PreLab Toning Peeling Tap
Klikket dette produktet hjem så fort jeg kom over det, leste egentlig ikke noen review eller noe sånt om dette. Syntes det virket som et spennende produkt og bare "peeling" i navnet virket jo lovende, så som dere forstår er dette en syre eksfolierende produkt som brukes på kvelden etter rens og toner - på likhet med syre serum. Denne inneholder både Salix Alba (Willow) Bark Extract og Citric Acid som er både BHA og AHA syre. Samt så inneholder den tea tree og sitrus syre som, eple, kiwi og sitron syre. Så til dere som dessverre ikke tåler sitrus syre så bra er dette nok ikke den aller beste produktet for dere.

Whis Formula C200 Bubble Peeling Pad
Samme som den over, klikket rett hjem. Jeg har en stoor forelskelse for peeling og alt som eksfoliere huden. Høres kanskje skummelt og drøyt ut, men er noe med den følelsene når huden er helt frisk og ren. Jeg er såklart flink med å tilføre fukt samt passe på å smøre meg inn med solkrem! Denne lille greia der i mot, jeg får ikke vise dere hvordan den ser ut så dere må dessverre google produktet om dere ønsker å se hvordan den ser ut. Men, sånn som jeg har skjønt det er det en pad med "håndtak". Produktet skal på renset ansikt, og masseres i rundt tre til fem minutter. Det er anbefalt å kun bruke produktet en gang, men har lest flere steder man kan bruke den opptil tre. Får se hvordan jeg gjør det med tanken på hvor hygenisk det er. (Vil tro det blir first impressions av denne, før jeg får kjøpt inn flere for å lage review)


Glowing Skin Is Always In


May Island Real Essence Vitamin Mask Pack

Jeg er ikke så flink til å bruke sheetmask så flittig som jeg "burde", har en tendens til å glemme det helt bort. Hvergang jeg ser etter nye ender jeg ofte i kategorien for vitamin, brightening, ingredienser med sitrus yre osv. Så det at jeg såklart endte opp med Vitamin masken med sitrus syre, er ikke overasskende. Har ikke testet maskene fra May Island før, eller produktene fra dette merket så gleder meg veldig til disse.

May Island Multi Bean Clean & Care Cleansers
Altså, se på den pakningen. Så herlig, så liten, og så utrolig søt. Er nesten så jeg ikke vil bruke produktet pga det egner seg like godt som pynt! Jeg kom over denne da jeg så rundt på youtube, gikk vell egentlig rett inn på eBay å kjøpte den før jeg rakk å få med meg hva produktet hva. Snakk om å kjøpe for utseendet sin skyld. Tydeligvis kan man bruke dette produktet som "head to toe" så altså, både ansikt og kropp. Vell, mulig jeg får være prøve kanin å teste dette ut for dere og. Uansett, som dere ser er det små kuler eller bønner eller hva enn man skal kalle dem. I fire forskjellige farge, hver og en farge har forskjellige egenskaper:
De hvite skal hjelpe for porere, gi en "klar" hud og fjerne smuss og støv i porene. (For pore care)
De rosa skal hjelpe for å lyse ansiktet og gi glød samt at det er anti aging. (For dark skin)
De gule er for de med tørr hud og trenger fuktighet. (For dry skin)
De grønne er for de med sensitiv hud, så den er mer beroligende og mild. (For sensitiv skin)
Veldig grei rens som så å si blir fire i et produkt, så da kan man velge hvilken av disse søte kulene man vil bruke, du tar ut en og klemmer den i hånda for å løse opp produktet så blande det med vann.


Time To Treat The Skin


About Me Skin Tone Up Fresh Water

About me merket er ikke noe jeg heller har testet før, har sett på spesifikk toneren og massasje kremen i evigheter. Har bare aldri giddet å kjøpt dem. Fant ut at nå har det gått så mange måneder at jeg må jo nesten ta å gjøre det. Toneren lukter en form for frisk og lemonade, noe som aaaldri slår feil hos meg. Som dere har forstått elsker jeg sitrus lukt. Akkurat nå har jeg en del toner som jeg har så lyst til å åpne å starte med å teste, blir litt usikker på hvilken jeg skal begynne med. Men, har virkelig forelsket meg i lukten på denne her. Denne skal være god på brigtening effekt på huden, skal også gi en refreshing og booster effekt.

About Me Skin Tone Up Massage Cream
Denne har jeg faktisk allerede fått testet ut en gang, og herregud for et produkt. Man kan bruke denne på to måter, faktisk. Du kan bruke den som en makeup balm til å fjerne sminken, noe jeg enda ikke har testet. Så får se om jeg setter den i test som det. Jeg derimot har kun testet den engang med å bruke den som en dexot cleansing cream, du skal bruke den på renset hud. Påføre i hele ansiktet og massere lett i rundt i hele ansiktet. Kremen virker veldig tjukk, etter å massert alt inn skal du la den sitte på i rundt to til tre minutter. Etterhvert vil man merke at produktene faktisk har blitt omgjort til olje, noe som er ganske fasinerende. Jeg tok vekk produktet med bomullspads, og jeg kan love dere det faktisk var en del på padsene som kom med. Selv etter oljerens og vanlig rens. Renset så alt vekk med vanlige rens igjen. Vil ikke skrive så mye mer om dette produktet da jeg har planer om å lage en review til senere! Eneste jeg kan si er at jeg allerede elsker denne, lukter samme som toneren.

Remember To Use SPF Daily


Flere av produktene inneholder syre som krever spf 50, hvilken må dere nesten sjekke opp selv. Eventuelt blir dette nevnt når jeg lager review eller first impressions av produktene.


Q: Hvilket produkt ønsker du en review av og hvilket ønsker du en first impressions av?

Jeg kommer til å holde min første giveaway om ikke lenge til, følg meg på facebook siden HER for å få med deg når!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har alltid vært en fast bruker av Too Faced sin Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer, brukt denne primeren i godt over fire/fem år sikkert. Uansett hvilken andre primer jeg tester var det ingen som kunne måle seg med den fra Too Faced. Huden min ble skikkelig smooth og babyglatt, sminken la seg også helt perfekt. Samt at de små porene jeg hadde ble skjult, og ingen synlig linjer.

Etter mye frem og tilbake fant jeg ut at jeg jo må få teste en koreansk merke, som muligens kan holde samme nivå som den fra Too Faced. Første jeg prøvde ble bom, og har bare blitt liggende i sminkevesken. Ender jeg bruker den i ny og ne, eller blande den litt ut. Ellers så har det vært en del samples av primere jeg har testet, ingen av disse har i nærheten klart å måle seg med; The Face Shop sin Velvet Skin Primer. Den har blitt en av mine must have av sminkeprodukter, om jeg senere finner noe annet som danker ut primeren får vi se på.

Cover Pores and Lines

Jeg skal være ærlig å si at jeg bytter mye på denne og den fra Too Faced, begge er helt fantastiske samtidig som jeg merker forskjell når jeg bruker den. Det er ikke det at sminken legger seg annerledes, for sminken legger seg like perfekt uansett hvilken primer jeg bruker. Lukten er og likt, begge lukter silikon og konsistensen er ganske lik. Jeg merker der imot om jeg er uheldig og får tatt litt for mye av TF sin primer, produktene "baller" seg opp med hår festet, og utover kinnet. Men, med TFH sin om jeg er uheldig å få tatt litt for mye skjer ikke dette. Det legger seg helt matt og fint inntil huden.Det er nok en av de store plussene med TFH sin primer. Samt at den har en hint av lukt, ikke noe sterk eller vondt. Bare en god behagelig lukt, klarer dessverre ikke å beskrive den.

Oil - Free Primer Makes Makupe Last Longer


Merker veldig godt på sminken om jeg bruker primer eller ikke, sminken sitter så utrolig mye bedre og finere med primer! Jeg får heller ikke kvise av primeren, og har ikke fått det fra Too Faced sin heller. Så selv om begge disse inneholder silikoner betyr det ikke at produktet er "farlig" eller dårlig, så lenge man renser huden godt med oljerens for å løsne sminke og smuss som ligger i porene vil heller ikke silikonene legge seg i dypden. The Face Shop sin skal også være fri for olje, om noen av dere er opptatt av det.

Produktet kommer i en enkel hvit pumpe flaske, eller hva enn det heter. Designet er enkel og grei, lett å ta med. Vet ikke hvor lett produktet blir å få ut av når det nærme seg slutt. Konsistensen er som sagt veldig lett, enkel å påføre og smørt ut i ansiktet uten at det preller/baller seg opp. Det kan såklart hende at dette kan skje med noen, da er det vikig å huske på å peele eller skrubbe huden jevnlig for så å tilføre fuktighet. Om du allerede gjør alt dette og produktet likevel ikke vil legge seg fint, så kan det ærlig bare bety at produktet ikke passer din hud.Skin Look Smoother


Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

Likes

Comments

Husker så godt da jeg så dette produktet på nettet, fant ikke så mye informasjon eller reviews av denne. Dette gjorde det jo så mye mer spennende å teste ut noe "nytt", og jeg kan be hånden på hjerte si at dette er et av mine beste impulskjøp! (Kjøpte denne for en god stund siden)


Birds Nest Cream


Jeg elsker alt med denne sleepingpacken, alt fra utseendet til hva den gjør for huden min. Først å fremst så kan jeg si at en av hovedingrediensene til dette produktet er Swiftlet Nest Extract, som ja er spytt fra disse fuglene. (PS; de bruker reirene fuglene lager med spyttet sitt og ikke spytt fra direkte fuglen) Noe jeg egentlig ikke tenkte over da jeg kjøpte det. Skjønner flere nok vil sitte å tenke "Æsj..", jeg gjorde det litt selv da jeg først skjønte hva dette var. Men, det er egentlig ikke så mye æsj når man tenker på at Koreansk produkter ofte inneholde snegleslim, hesteolje, morskake osv. Spyttet er fulgt av næringstoffer som proteiner, karbohydrater, natrium, kalsium, magnesium og kalium. Til dere som lurer på lukten, ja jeg vil si det lukter litt spytt ish. Er ikke så ille når man blir vandt til lukten, men er litt sånn spesielt i begynnelsen.

Moisture + Soothing


Jeg elsker produkter som har rent utseende, denne kommer i en fin lyseblå pakning. Selveste boksen er hvit med blå detaljer. Produkte kommer med en liten spatula, noe som er kjempe pluss! En annen ting er at produktet er 100ml, denne er så sinnsykt drøy. Jeg har ikke tatt ut produktet med spatula en eneste gang siden jeg startet å bruke den, det har gått rundt 3 måneder siden jeg åpnet og startet på den. Jeg bruker produktet som henger igjen i selveste "tube lokket" da det alltid er noe der, trenger rundt tre strøk fra produktet. Bruker noen ganger flere om jeg føler huden min trenger det.

Konsistensen på produktet er og noe jeg ikke har kjent til før, trodde først den ville være lett og som en kremaktig. Noe det ikke var, konsistensen er litt vanskelig å forklare for den kan være ganske lik Elizavecca sin green piggy collagen pack om noen av dere har testet den. Men, samtidig er den ikke lik. Produktet er fast, men så fort du begynner å smøre den ut smelter den i huden. Så kan nok si den er litt sånn pudding aktig. I noen perioder kan produktet svi litt på huden, mens andre ganger er det som en helt normalt krem.

( Må bare beklage for neglelakken som jeg ikke tenkte på å fikse, jeg begynte med å ta bilde)

Kremen skal være med å berolige huden, og gi den næring. Samtidig som den skal være god for porene, har dog ikke merket så mye til dette da jeg heldigvis ikke har mye. Jeg har nesten byttet denne ut med alle andre sleepinpack pga jeg virkelig digger den. Huden min blir skikkelig god dagen etter, får en booster og den ser alltid "mett" ut. Huden blir glatt, og om jeg har en kvise kvelden før er den alltid roet ned.Personlig føler jeg og den har en brightening evne for min hud, pga den inneholde sialic acid gir den 200 ganger mer fuktighet enn dronninggele som også gir næring og fuktighet til huden. Birdsnest er rik på vitamin E og har en anti rynke funksjon også. Vil si den kan passe til alle hudtype så lenge man beregne hvor mye produkter ens hud trenger, jeg som har normal hud variere alltid med hvor mye mengde jeg bruker på huden.

Keeps the skin moist


Jeg kan med hånden på hjerte si at denne har blitt en av mine favoritt sleepinpack, vurderer også å teste ut Imselene donkey milk sleepingpack senere i fremtiden! Om noen av dere har dette produktet så legg gjerne igjen en kommentar å si hva du synes om produktet, eller om dette er noe du eventuelt kunne tenkt deg å teste!

Likes

Comments

Hadde gledet meg såå mye til å teste ut denne CC kremen i håp om at jeg muligens hadde funnet min nye bestfriend, som kunne ersatte Chanel sin CC krem. Hadde nok litt for høy forhåpninger for denne, for den var ikke så veldig mye å skryte av. Minner på at dette er fist impressions, og da ikke et innlegg som blir utdypende om produktet. Jeg kommer til å teste den flere ganger, på forskjellige måte for å skrive ny reviews om produktet.


Color Control For Flawless Skin

Jeg elsker designet på produktet, liker når designet er så rent. Lukter ikke noe spesielt, enn at det bare er en behagelig lukt. Konsistensen på den er også veldig fin og lett å blende ut, som dere ser så er den ganske lyst i forhold til CC kremen min fra Chanel som er i Beige Rose 32. Som oftest så endre alltid fargen på CC krem seg etter noen minutters påføring, denne ble ganske lys når jeg hadde påført den - men, etter noe minutter og litt pudder blendet den seg veldig godt inn i huden og ga meg den finishen og fargen jeg ønsket. Selv om jeg forsatt kjente at det var et eller annet jeg ikke følte meg helt vell med. Var strålende fornøyd og tenkte at, yes nå har jeg funnet en ersatter til Chanel sin da den er alt for dyr til at jeg tørr å bruke den daglig.

Uten noen beskymring gikk jeg ut for å shoppe, etter noen timer kjente jeg litt på huden og følte at den plutselig kjentes litt fett og rar ut i forhold til det jeg vanligvis føler meg. Kjente utover dagen at jeg begynte å klø litt rundt omkring i ansiktet men, tenkte ikke på at det muligens kunne være kremen. Etter frem og tilbake tok jeg turen inn på et av prøverommene, og jeg kan love dere den hadde kakket seg å vanvittig mye opp. Det var ikke det at jeg hadde tørre partier eller var for oljete, men mer det at den nesten hadde "glidd" av på visse plasse. Var en blanding av at den så kakkete og smeltet ut over ansiktet, ikke en fint syn for å si det på den måten.

Når man så ansiktet mitt langt i fra, eller på typisk 3-5 meters avstand så, så den jo ganske så flawless ut. Var ikke før jeg så på meg nærme at den ikke la seg fint. Vises heller ikke på bildene jeg tok at den så helt stygt ut. Uheldigvis fikk jeg skikkelig urenheter i pannen og litt omkring, heldigvis har dette roet seg ned. Så tenkte å gi den en sjanse til å prøve ute primer, samt påføre med fingrene isteden for en beauty blender.

Likes

Comments

Nå som jeg har fått testet ut denne rensen en stund, så føler jeg meg klar til å gi dere et produktanmeldelse av den.
Kan nevne at det finnes tre versjoner av denne rensen, du får den i Sea Salt Jelly Cleanser 20%, Sea Salt Whipping Cleanser 30% og Sea Salt Perfect Cleanser 40%. Prosenten på produktene viser hvor mye havsalt det er i produktene, jeg valge den med 40% da jeg er mer fan av rens med litt skrubb! De ulike rensene har også forskjellige konsistenser, den første virker litt rennene, og ikke jelly når man ser på bilde. Mens Whipping ligner mer på en normal renseskum mens Cleanser blir litt mer kompakt, som middels tykk krem med sukker. Ingrediens listen er også litt forskjellig ifra disse tre, jelly inneholder solkremsyre(*) om det ikke har kommet ut noen ny versjon, Whipping inneholder kun fettsyre mens Cleanser ikke gjør det. (Det er fulgt mulig det har kommet ut noen ny ingrediensliste på disse, men i følge cosdna er det dette - samt min pakning på cleanseren)

Første gangen jeg hørte at Innisfree lanserte denne serien fant jeg produktene med engang, vurderte sterk om jeg skulle kjøpe alle tre eller bare en. Endte opp med en, men vurderer om jeg skal teste de to andre også. Eneste er at jeg er så super fornøyd med denne rensen at jeg ikke tror de andre vil gi meg en så stor "wow" følelse, så føler det blir litt bortkastet å teste de andre. Må også nevne at jeg har normal hudtype, og tåler det meste av produkter. Siden denne inneholde små saltkorn, så kan den virke litt hard for de med sensitiv hud. Du kjenner småkronene når du masserer den inn i huden, for å gjøre det litt mildere er det fult mulig å ta en liten ert i hendene, massere opp for så å påføre i ansiktet. Personlig liker jeg å fukte ansiktet, for så å ta ut en liten ert og massere rundt i ansiktet isteden for hendene først. Eneste jeg ikke helt like med rensen er at den kan være litt vanskelig å klemme ut rensen, er nok mest pga havsaltet og vet ikke hvordan de andre typene er på den fronten. Designet elsker jeg, er skikkelig rent. Lukten er heller ikke noe å klage på!


A little goes a long way


Må tilføye at om du har noen form for åpnesår/sår i ansiktet, ikke bruk den. Jeg kan love deg at det vil svi som fy. Dere kan jo bare tenke tilbake på den tiden man fikk skrubbsår på kneet på sommeren når man var mindre, også skulle man dra på stranda for å bade på stranda. Jepp, det svei. Jeg var dum nok, og litt ivrig første gang jeg prøvde den. Hadde et liten sår etter en kvise, stod og bannet for meg selv da jeg begynte på renset. La den vekk, og tok den tilbake for ca. tre uker siden. Bruker denne daglig, enten morgen og kveld eller kun morgen/kveld da jeg har flere forskjellige jeg bytter på. For meg personlig fungerer det greit å bruke denne daglig uten at den stripper meg for fukt, eller at det blir for mye for huden. Småkornene "blandes" lett ut når man begynner å massere og det kommer i kontakt med vann, smaker også saltvann for å si det på den måten. Er også mye vondere å få denne rensen i øyene enn de andre jeg uheldigvis har fått i øyet.

Jeg personlig elsker produkter som har havsalt i seg, rett og slett pga det hjelper så godt på urenheter og er så "purifying". Rensen passer til alle hudtype, men om man er super sensitiv og lett kan bli rød så er det nok lurt å vurdere et av de to andre typene med tanken på småkronene. Om du derimot vet at du fint kan bruke rens med småkron så ville jeg absolutt anbefale denne, den eksfoliere huden så bra uten at jeg føler den som sagt stripper huden for fuktighet. Hvergang jeg bruker rensen etterlater den huden min skikkelig ren, forfriskende, myk og gir meg glød. Til nå vil jeg si den er number one favorite innen rens uten syre, dere må også ha i bakhode at dette produkter fungere supert for meg og jeg er fornøyd. Jeg kan ikke love at alle vil tåle produktet eller bli like fornøyd. Det finnes også badepulver, oljeskrubb og kroppsskrubb fra samme serie! Synes oljeskrubben høres veldig interessant ut, egentlig så vil jeg bare ha alle tre.Natural benefit from Jeju


​* Produkter som inneholde solkremsyrer krever at du bruker spf 50 daglig, mens du bruker produktet. Bruker du produktet engang, må du bruke spf 50 de neste 14 dagene fremover.

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle lage en "first impressions" av produktene jeg tester fremover, etter jeg har prøvd et produkt rundt tre - fem ganger så kommer jeg muligens til å lage en liten review av produktet. Blir litt gøyere å lese om hva første inntrykket mitt for et produkt er, og hvordan det blir etter jeg har prøvd det en stund.

Sidmool Fresh Seaweed PackFørst å fremst, denne lukter ikke godt. Ikke i det hele tatt, rynket veldig på nesen da jeg påførte denne masken. Det er tynn gel konsistens, lett å spre utover ansiktet. Syntes dog den var litt vanskelig å beregne om jeg skulle ha tynt eller tjukk lag, så smørte bare til jeg så at jeg hadde fått litt av grønnfargen på huden. Den skal sitte på 15 - 20 minutter. Masken i seg selv skal blant annet gi fuktighet til huden, glød, hjelpe på kviser og være en "rensende" maske. Den inneholder blant annet sjøgress og havsalt, to ingredienser jeg virkelig liker da jeg synes disse ingrediensene hjelper godt på urenhud.

Masken trakk ikke seg inn, men ble mer som en liten hinne utenpå. Var litt redd for at det ville være vanskelig å rense denne av, men neida. Denne var skikkelig lett å rense av, huden føltes myk og jeg kunne se jeg hadde fått glød til huden. En annen ting er at den garantert "drar" opp urenheter fra huden, jeg prøvde masken ut mest pga jeg hadde en underjordisk kvise som jeg irriterte meg over og ville ha den opp fortest mulig. Tror dere ikke jeg våknet i dag med den underjordiske som var blitt modent! Samt en venn på følge såklart, blir å bruke små patch på dem i natt.

Gleder meg til å teste denne flere ganger, så kan si jeg har en ganske greit første inntrykk til den.


The Skin Meal For The Beauty

Likes

Comments