I dag tittet solen bittelitt frem på Sørlandet, jeg rakk akkurat å ta noen få bilder til instagram, synes det er så greit å ha noen bilder liggende til dager jeg ellers ikke har så bra lys eller motivasjon. Jeg tok meg også en kjapt tur opp til Sørlandssenteret da Lene Orvik sin sommerkolleksjon ble lansert hos Bik Bok, som vanlig glemmer jeg at hennes kroppsfasong ikke er lik min i det hele tatt. Ingenting fra kolleksjonen hennes har sittet fint på meg, ganske kjedelig da mye av det hun tidligere og nå har kommet ut med var så fint! Endte jo ellers opp med småtteri som jeg både trengte og nok kanskje ikke trengte, som vanlig. Da jeg kom hjem lå det en pakke til meg fra Vita, gleder meg så mye til å vise dere hva nytt de får inn om ikke lenge! Følg meg gjerne på instagram om dere er nysgjerrig på hva det er, jeg blir å skrive litt om produktet og vise det frem når de legger produktet ut på nettsiden.

SOFIAFIJ @ INSTAGRAM

❥ Har dere noen planer for helgen?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I SAMARBEID MED SKINBLOOM

Er det noe jeg har vært dårlig på så er det faktisk å bruke sheetmask, jeg har en hel haug liggende og glemmer alltid å bruke dem. Om jeg husker så klarer jeg kun en til tre ganger i måneden, det er egentlig helt elendig når jeg burde få brukt opp det jeg har. Problemet er vel at jeg ikke føler meg helt komfortabelt med å bruke de, men nå! Nå har jeg funnet noen som ligger på listen som gjør sheetmask så gøy og fantastisk å bruke, nemmlig hydrogel mask!

Disse fra Whamisa har falt skikkelig i smak hos meg, selv om de er mine første hydrogel mask så blir det å teste flere i denne kategorien etterhvert. Spørsmålet er jo hvilket merke jeg skal starte med... Ellers har jeg noen små travel size produkter liggende fra Whamisa også som jeg var så heldig å vinne, kommer til å teste de etterhvert så på den måten får jeg et lite innblikk i hvordan produktene deres er og kan senere gi en liten update.

Whamisa er et innovativt koreansk skjønnhetsmerke som skaper 100% naturlige hudpleieprodukter som er beriket på økologiske og fermenterte ingredienser med høy styrke. De bruker en signaturfermenteringsprosess som gjør at merkevaren kan formulere trygge og effektive produkter som er pakket med antioksidanter, vitaminer og aminosyrer. Merket er uten kjemikalier, silikoner, parabener eller andre kunstige ingredienser. De tester heller ikke på dyr og er dyrevennlig, nesten alle(*) produktene deres er og veganske! Produktene kommer også i miljøvennlige og resirkulerbare emballasjer, stort pluss. Må også bare si at designet på så å si alle produktene er skikkelig fine, de ser økologiske og rene ut for å si det sånn.

Som dere så på masken så inneholder de mye essence, synes innpakningen på denne måten er mye finere og lettere å få masken ut på. Anbefales først å smøre alt av essencen på ansiktet, hals (og bryst om det er nok) før man legger på masken. Jeg kunne smøre to omganger overalt for det var så mye! Sånn som alle andre sheetmask må man være forsiktig med å ta disse frem, jeg trodde ærlig jeg først hadde revnet den i to. Skjønte så senere at masken kommer i to deler, samt to små patch som jeg enten bruker under øyene eller på ekstra irriterte områder. Maskene kan virke litt glatte i begynnelsen, men etterhvert legger den seg så fint inntil ansiktet og du kjenner virkelig hvor mye fuktighet den gir.

Seeds & Rice Hydrogel Mask
" Lifting - Anti Wrinkle - Soothing "

Denne var den aller første jeg testet, skrev en kort review om den på instagram og det var sånn jeg falt for hydrogel maskene. Siden Whamisa er 100% naturlig og ikke tilsatt noe form for parfyme vil lukten komme av olje og planteekstraktene, for noen kan lukten bli for sterk og for mye - mens for andre er dette ok. For meg var det veldig varierende fra maske til maske, lukten på akkurat denne minner meg om en typisk asiatisk gele. Det vil si noe jeg likte godt!

Masken inneholder en miks av fermenterte økologiske ingredienser for å redusere rynker, mykgjøre og bedre elastisiteten i huden. Inneholder også blant annet fermentert ris, soya og havre som bidrar til å redusere fine linjer og jevne ut hudtonen.

Jeg lot kjæresten teste nr to da jeg som sagt allerede hadde teste denne før, huden hans har vært små irritert i det siste. Etter 15-20 minutter med denne masken kunne vi begge se at utslettet og irritasjonen hadde roet seg ekstremt mye ned! Både han og jeg hadde mye essence igjen på huden etter at masken ble tatt av, når begge prøvde å klappe inn resten så kjente vi små dråper sprute ut fra ansiktet. I dag våknet begge med veldig godt fuktet ansikt, noe som begge trengte da luften var så utrolig tørr i går.

Fruits & Tomat Hydrogel Mask
" Lifting - Revitalizing - Toning "

Av alle maskene tror jeg det er denne jeg var minst fan av, misforstå meg rett. Den var behagelig, bare ikke like behagelig som de andre for meg! Tror det var noe med lukten som gjorde at jeg ikke likte den, samt at den la seg mer ut som et hinne på meg enn å trekke inn... Uansett ga den meg jo resultat i å klare huden min mer da jeg igjen har reagert på et vestlig produkt og ikke ser helt bra ut akkurat nå, grunnen til at den og ikke trakk inn kan være for at masken faktisk ga meg for mye næring. Opplever ofte at huden min ikke greier å skikkelig ta opp produkter som skal gi litt mer ekstra næring.

Denne masken skal gi næring og fukte huden samt gjøre den klarere. Inneholder eple, kiwi, banan og tomat for gi en jevnere og glødende hud. Olje fra hasselfrø balanserer talgproduksjonen og forminsker porene.

Flowers & Aloe Vera Hydrogel Mask
" Lifting - Whitening - Moisturizing "

Testet denne i går kveld, det er enten denne eller den første som er min favoritt av de tre maskene. Lukten av denne kan jeg ikke beskrive, lukter ganske likt som nummer en bare litt annerledes. Huden min så utrolig mye bedre ut etter denne masken, utslettet var roet mer ned og ikke like irritert eller rødt.

Denne skal gi deg en jevnere hudtone samtidig som den strammer og fukter huden! Masken inneholder ekstrakter av grønn te, løvetannrot, krysantemum og lotusblomst. Full av antioksidanter for å gi deg en smidig og myk hud. Ikke rart huden min føltes så mye mer behagelig, roet ned og generelt bare mer avslappet. Ingrediensene er jo perfekte til å roe ned huden.


Jeg har vært så heldig å få lov til å teame meg opp med Skinbloom for dette innlegget. Skinbloom er en norsk nettside som for øyeblikket kun sender produkter til Norge, dette vil si rask levering og null toll eller moms. Maren og Cathrine er de to fantastiske damene som står bak nettsiden, historien deres kan dere lese om her. I nettbutikken selger de merker som; Whamisa, COSRX, Klairs, Manefit og Shangpree. (Jeg skal teste noen masker fra Manefit, om dere er nysgjerrig på det så følg meg gjerne på instagrammen min; Sofiafij)

Dere har nok forstått at alle hydrogel maskene skal ha en lifting effekt, et produkt som er like bra for de yngre som de eldre! Samt at alle disse tre er 95 % økologiske. Whamisa har også en maske til i samlingen sin; Real Kelp heter den og er laget av 100% ekte sjøgress! Mer informasjon om akkurat den masken finner dere på hjemmesiden, jeg har ikke teste den enda så kan ikke skrive noe om erfaringen min der. Har vært så heldig å kunne dele en rabattkode med dere som gir 20% av alle Whamisa maskene, bruk koden "SOFIA" - denne varer ut hele mai. Anbefaler på det varmeste å teste disse maskene, til og med jeg som ikke er glad i sheetmask har virkelig fått glede av disse hydrogel maskene som er mye er behagelig for meg.

* Kun seeds og flowers maskene er veganske samt cleansing oil, deep rich toner og refresh toneren.

Følg gjerne Skinbloom på Facebook og Instagram for oppdateringer, tilbud og konkurranser.

Likes

Comments

SPONSET

For en liten stund tilbake mottok jeg dette produktet og såklart falt jeg for utseendet med en gang! Se så ren og enkel den er, men likevel så fin. Jeg elsker produkter som har minimalistisk med dilldall, selv om det noen ganger kan være veldig fint. På selveste produktet står det kort informasjon på engelsk, alt på esken er dessverre på koreansk. Der er det oppført hva produktet gjør, hvordan man bruker det og hva det inneholder! Dette tror jeg er min første "all in one" produkt om jeg husker rett, aldri hatt noe sånt og egentlig aldri tenkt at jeg trenger (all in one av toner, essencen, serum). Gjett om denne her har kommet som en reddende engel for meg da jeg nettopp har ligget syk i litt over 2 uker.

Det er veldig lite informasjon for både merket og selveste produktet ute, informasjonen av produktet finner jeg kun på koreansk så dette innlegget blir litt vanskelig å skrive når jeg ikke er 100% sikker på alt. Håper derimot dere liker det likevel, og forstår at det ikke alltid er så lett å finne informasjon som gjør at jeg får informert dere så mye som jeg såklart ønsker. Graymelin er et merke jeg faktisk aldri har hørt om før, dette er ett av to produkter jeg har fra dette merket. Har ikke fått testet det andre produktet jeg har liggende fra dette merket enda, men skal nå snart. Elsker allerede innpakningen på det andre produktet også og hvordan jeg tror den vil fungere, litt giret hehe. Altså å finne informasjon på engelsk angående dette merket var utrolig vanskelig, eller skal jeg kanskje si er? For alt jeg finner er koreansk. Hjemmesiden deres har engelske overskrifter, så er alt av informasjon på koreansk. Finner jo informasjon for diverse produkter på nett, men såklart ikke den jeg har valgt å skrive om eller selveste merket. Så ta alt jeg skriver med en liten klype salt! (Jeg fikk nylig informasjon om at denne kommer til å bli endret fordi Graymelin vil ha mere rene ingredienser i den!)

Graymelin er et naturlig merke som skal være uten tilsatte fargestoffer og parfyme, produktene deres skal være milde sånn at de med sensitiv hud skal kunne utnytte dette. Kort sagt milde produkter med effektive resultater, de mener at fargene på produktene kommer av plantene eller ingrediensene de bruker. Alkohol er også noe som sjeldent blir brukt i deres produkter, dette er jo for å holde det så naturlig og irritasjonsfritt som mulig! De bruker mye soyabønner som en kilde for vitamin e i sine produkter. Det blir og brukt mange forskjellige typer planter og bær som skal være bakteriedrepende, roe ned, gjøre godt for huden og gi den næring på en mest naturlig måte som mulig.

Denne all in one toneren skal gi fuktighet og styrke til huden, er du tørr og trenger en liten form for boost vil denne gjør en god jobb. Den roer også ned irritert hud og gir fuktighet. Jeg fant heldigvis ingredienslisten på denne, og det er faktisk ganske få ingredienser - noe som jeg mener er et bra tegn da det er lite til ingen fyllestoffer i dette produktet. Du finner forskjellige ingredienser som for eksempel; Hyaluronic acid som skal gi fuktighet til huden, være med på å dempe hudens aldringstegn og er en super ingrediens for å gi fuktighet i form av vann. Etter det kommer ingredienser som aloe vera, centella asiatica extract som vi alle nå har skjønt er bra for å roe ned huden. Det finnes og noen andre gode plante og bær ekstrakter som licorice root extract som er god på å berolige huden, er effektiv på å gi et yngre utseende og jevne ut hudtonen/dempe rødhet. Blueberry fruit extract er en super antioksidant. Produktet inneholder og noe som heter artemisi vulgaris extract som er et lengre ord for planten mugwort som skal hjelpe på å rense og gjøre huden klarere. Må jo heller ikke glemme hovedingrediensen chamomilla flower som er rik på vitamin B, det gjør derfor at ekstrakten er god på å roe ned hud etter betennelse, solbrenthet og gir fuktighet.

Her kan dere sånn ca se konsistensen, man ser såvidt at høyre siden er smørt ut
på grunn av konsistensen smelter om og blir så tynn.

Konsistensen på den er litt spesiell, for den kan virke som en gel når man ser på pakningen og i det man pumper ut produktet. Ja forresten det er pumpe funksjon, jeg elsker det! Uansett, når du da begynner å smøre ut produktet blir den på en måte forandret til vann konsistens. Jeg pumper ut sånn ca en hel pumpe, hender jeg har brukt to. Masserer det inn i hendene før jeg lett klapper det rundt over hele ansiktet mitt for at det skal absorberes, ikke at det er noe problem siden huden min tar dette til seg på 1-2-3. Lukten på denne derimot er jeg litt skeptisk til, jeg er usikker på om det er chamomile lukten som faktisk kommer frem her eller noe annet. Den luktesansen min er jo langt ifra den beste, og jeg vet engang ikke hvordan chamolile lukt lukter da dette produktet og er mitt første med chamomile som et av hovedingrediensene. Er dessverre ikke så fan av lukten, men heldigvis forsvinner den like raskt som den kommer så å si.

Produktet skal passe alle hudtyper uansett om du er tørr eller fet, og gi fuktighet i form av vann. Sitter ikke sminken din så godt på grunnet flass eller den renner av? Denne skal gi såpass greit med fukt, uten å forstyrre oljebalansen i huden sånn at du får en fin flawless hud. Du kan altså bruke denne etter rens, så hoppe over på lett fuktighetskrem om du må eller direkte til solkrem! Hvor herlig er ikke det? Spesielt nå på sommeren vil denne være utrolig grei på haste dager, eller dager du rett og slett ikke orker. Den har vært en drøm for meg nå som jeg var såpass syk, og ikke egentlig orket en skikkelig rutine. Til dere som er nysgjerrig og lurer på hva all in one produkt er så variere dette veldig fra produkt til produkt samt merke. Når det kommer til denne er det; toner - essencen - serum - mist (og tydeligvis sheet pack står det?). Jeg som har normal hudtype med tilstand som varierer kan fint bruke rens - denne -så solkrem uten at jeg blir tørr utover dagen, noen ganger bruker jeg denne etter en toner også bare for å få brukt en toner selv om denne er pH stabiliserende. Gleder meg så til å bruke denne mer fremover, samt teste ut mer fra dette merket. Selv om jeg er på mitt første produktet så elsker jeg konseptet og har allerede sjekket ut resten av produktene som er å finne, denne blir selv klikket hjem sånn at jeg kan putte den i en giveaway senere.

❥ Riktig fin dag videre!

Likes

Comments

REKLAME

For en liten stund siden reklamerte Klairs med at et nytt familiemedlem snart kom i deres sortiment, meg som mange andre ble jo veldig nysgjerrig på hva dette kunne være. Klairs har ellers hatt et enkelt utvalgt av produkter som gjør at du lett får en fullverdig hudpleierutine med de nødvendige stegene. Eneste jeg savner er nok essencen og ampoule om jeg skal tenke meg kjapt igjennom rutinen med 10 steg som jeg foretrekker, ellers er utvalget veldig grei for nybegynner og de som ønsker minst mulig steg - men, som gir gode resultater. Denne gangen har de utvidet deres sortiment med å legge til en "all in one lotion", et såkalt multi-produkt som er veldig handy å ha! Jeg mottok denne for noen få dager siden så har akkurat rukket å teste den på forskjellige bruksområder, denne blir nok en veldig fin venn for både meg og kjæresten med tiden.

Først og fremst, hallo sjekk størrelsen hele 250 ml! Det er vell egentlig ganske vanlig for body lotion, men i hånden min føles den ihvertfall diger ut. Når sant skal sies så har jeg jo ganske små hender og.. Da jeg mottok den testet jeg den med en gang på hendene, legger og ansiktet. Passet derfor bra at jeg ikke hadde puttet på fuktighetskrem enda, sånn at jeg kunne kjenne litt på hvordan den var med resten av min rutine.

For meg ble denne litt for rik på ansiktet, selv om den trekker seg rask inn og konsistensen er lett. Det kommer ikke som et sjokk for meg for å si det sånn, jeg har alltid hatt et lite problem med å finne fuktighetskremer som ikke blir for mettende. Uansett om det er vannbasert eller litt rikere, derfor har jeg alltid valgt en emulsion eller lotion. Dessverre fungerte ikke denne lotion for mitt ansikt, kommer likevel til å teste den litt mere ut fra dag til dag i ansiktet og se om det muligens er på grunn av at den kræsjer med noen av de andre produktene jeg bruker daglig. Det skjer i ny og ne og gjør at opplevelsen på det produktet man da tester kan variere, eller ikke passer. Om den enda da ikke passer blir det nok å bruke på vinteren i ansiktet om det er mulig, jeg har forresten normal hudtype med tilstand som varier fra årstid siden denne skal være såpass lett burde den fungert for mitt ansikt og. Konsistensen er ganske lik COSRX sin lotion som jeg enda er veldig glad i, så ble litt skuffet over at den ikke passet for meg denne runden. Ha i bakhodet at selv om den ikke passet for meg, så kan den passe for andre med lik hudtype. Jeg metter stort sett huden min godt med andre form for fuktighet og næring, noe som gjør at den ofte ikke vil ta imot kremen jeg skal avsluttet rutinen med.


Selv om den ikke vil bli brukt like mye i ansiktet hos meg så kan jeg likevel bruke den på kroppen, så ikke noe tapt på produktet her i det hele tatt. På kroppen derimot var den helt perfekt for hva jeg foretrekker for en lotion, lett konsistens og absorberer seg greit til huden akkurat som en sånn bodylotion jeg foretrekker. Etterlater huden myk og gir den fuktigheten den trenger etter en dusj, nå er jeg ikke den personen som har så tørr hud heller. Skal være ærlig å si jeg er dårlig på å smøre meg, om jeg først gjør så bruker jeg babyolje eller vanlig bodylotion i ny og ne så er overrasket over at jeg ikke er like tørr som Sahara. Derfor har jeg og tenkt til å teste den på kjæresten som er mye mer tørr på kroppen enn det jeg er og i tillegg har en mild form av psoriasis, kommer til å update om dette via min instagram konto så følg meg gjerne der! Liker også å bruke den på hendene mine, den etterlater seg verken klissete på hender eller kropp. Jo tørrere du er, jo mer vil jeg gjette at produktet faller i smak. Derfor vil det bli spennende for meg å prøve den på noen andre som er mer tørr enn det jeg er, når vintermåneden kommer vil jeg gjette denne blir en stor favoritt hos meg. Det sies og at denne kan brukes på tørt hår noe jeg enda ikke har fått testet, men den tiden kommer nok siden sommeren er rett rundt hjørnet.

Fikk ikke smørt ut skikkelig da det regner, hagler og snør på Sørlandet så var iskaldt å stå å ta bildene.
Siden kremen kom i kontakt med vann ser den veldig fet ut på smøringen, den er altså ikke så tjukk!

Lukten på kremen er ganske lik Klairs sin Midnight Blue Calming Cream, når det kommer til lukt fra deres produkter pleier luktene som oftest å ha en sammenligning. For eksempel så lukter toneren samme som såpene og kremene som andre kremer i serien vil jeg nå si, ikke ta meg 100% på dette da min luktesans ikke alltid er på det beste. Lukten er ikke sterk i det hele tatt og den er jo heller ikke parfymert, er bare en naturlig lukt som kommer av enten en av ingrediensene eller en sammen setting av alle ingrediensene i sammen. Jeg holder en finger på det siste alternativet for hvorfor lotion lukter som den gjør.

Produktet er 100% vegan vennlig som nå alt annet fra Klairs er blitt, tommel opp for det da jeg vet det er flere der ute som er opptatt av dette. Ikke testet på dyr, inneholder ikke fargestoffer, parabener eller alkoholer. Dette gjør at Klairs sine produkter passer utmerket til både de med sensitiv og irritert hud, som til de som har normalt til fet hudtype. Denne lotion er såpass mild og skånsom at til og med baby kan bruke den, det vil si en lotion som er tilpasset hele familien! Om du er en av de som elsker Rich Moist Sooting kremen til Klairs vil du elske denne da lotion er laget med de samme nøkkelingrediensene.

Klairs.no har lager på Nøtterøy og sender derfor varene sine direkte fra Norge, dette vil si null toll og moms.
Rask leveringstid og superkoselig service.

Følg deres facebook og instagram for update og konkurranse som kommer i ny og ne.

Likes

Comments

SPONSET

Jeg har aldri vært den personen som har vært så fan av flytende foundation, bb og cc cream. Grunnen er rett og slett fordi jeg ikke liker den dekkevnen de fleste produktet gir, uansett hvor lett de skal være så føles det ikke komfortabelt på huden min. Derfor har jeg kun brukt MAC sin Studio Fix Powder Plus Foundation (NC 40), som er et kompakt pudder. Har brukt denne i rundt 5-6 år og skal snart åpne mitt 3 pudder, vet ikke om den bare er drøy eller om jeg bruker så innmari lite av produktet siden jeg uansett liker en naturlig finish.

For tre år tilbake falt jeg for Chanel sin CC Cream, heldig for meg og uheldig for lommeboken da denne herligheten kommer på en del hundrelapper. Ikke bare det, jeg får ikke tak i min farge på nettet, eneste måten er å reise utenlands eller på taxfree. Derfor har jeg kun brukt den til "viktige" anledninger, elsker finishen den gir og at den samtidig gjør godt for huden min. Har derfor prøvd å finne en erstatter for denne her, noe jeg har skjønt ikke er mulig - men, jeg har derimot funnet en BB krem som fungerer minst like bra! Nemlig denne fra Klairs.

Dere ser fargen her i forhold til ish min hudfarge, burde klart tatt på halsen eller ansiktet.
Men, den blender perfekt inn!

Da jeg fikk pakken min fra Klairs fikk jeg også med forskjellige samples, blant dem var det en liten prøve for deres BB krem. Var litt usikker på om jeg skulle gidde å teste den ut da jeg har testet så mange, både vestlige og koreanske. Så å si ingen har oppnådd kravene mine; enten er de for lyse, har de for mye rosa toner i seg eller så blir jeg grå. Dere forstår problemet sant? I tillegg til dette vil jeg si jeg har en varm undertone og middels brun hudtone, dette gjør jo ikke ting lettere. Heldigvis bestemte jeg meg for å teste, kan jo ikke skade når jeg først har en prøve av den.

Og dere! Denne blender seg så bra på huden min, både fargen og hvordan den ser ut. Har testet med og uten primer, den legger seg like fint med begge. Muligens jeg faktisk foretrekker denne uten primer da fuktighetskremen jeg bruker også gjør at produktet legger seg så fint, og holder på fuktigheten. Pleier å ta små klatt litt her og der, smøre det lett ut med fingrene for så gå over med en svamp eller beauty blender. Er ikke alltid jeg setter den da den gir en veldig naturlig og fin glød, om jeg gjør det bruker jeg bare en enkel hvit setting pudder. Jeg er så fornøyd!

Produktet skal passe alle hudtyper og hudtoner, selv om produsenten lover dette vet jeg at det kan variere. Dette gjelder jo for alle produktet som blir laget, så ha dette i bakhodet. Klairs sin BB krem inneholder kun naturlige ingredienser som deres andre produkter og uten kunstige fargestoffer. Den lover å dekke rødhet og porer, når det kommer til dekkevnen synes jeg den er perfekt for det jeg foretrekker. Vil si det er lett til middels dekkevne, og du lett kan bygge den opp. Den dekker om jeg har små rødhet etter kviser, og over porene så dekker den helt fint. Nå vet jeg ikke hvor bra den vil dekke til dere som har veldig synlig porer, anbefaler derfor å bruker en primer som et ekstra godt underlag. BB kremen inneholder hyaluronsyre som er god på fuktighet og som bremser hudens aldringstegn, dessverre ser jeg den inneholder silikon så vil informere om dette til dere som ikke tåler det. Jeg merker ikke noe til silikonen i produktet når det kommer til mer utbrudd eller mer fylte porer, nå renser jeg jo også godt hver kveld og anbefaler alle å gjøre det samme. Dere vil bli overrasket over hvor mye skitt som legger seg i huden på selv en dag uten sminke.

Konklusjonen er at denne BB kremen garantert er den beste jeg har testet til nå, både vestlig og koreansk!

Klairs.no har lager på Nøtterøy og sender derfor varene sine direkte fra Norge, dette vil si null toll og moms. Rask leveringstid og superkoselig service.

Likes

Comments

REKLAME

Jeg antar den er en del som er nysgjerrig på akkurat dette merket, altså "UNIK" som står for "Unique Natural Ingredients Know - How" som skal passe med ingrediensene som blir brukt i produktene. Dette er et nytt koreansk merke som ble startet i november 2016, merket produserer effektiv kosmetikk med naturlige og enkle ingredienser - men skal gi et effektivt resultat. Det er lite til ingen fyllstoffer i disse produktene og er gjennomtenkt av deres forsknings- og utviklings team. Til nå er det utviklet tre serumer, i løpet av 2017 kommer det flere serumer, noen tonere og peeling gel.

Merkets visuelle identitet på produktene deres er veldig rent, litt sånn medisinsk utseende vil jeg si. Alle serumene kommer i en 50 ml glassflaske med en pipette, veldig hygienisk og noe jeg selv foretrekker. Dessverre er det kun forsiden av flasken som står på engelsk, resten rundt er på koreansk. På esken derimot får du både koreansk og engelsk, stort pluss for dette! Der finner du listen over ingrediensene som er i produktet og beskrivelse på hvordan du bruke det. Serumene kommer for øyeblikket i tre forskjellige typer, Rose Galactomyces Synergy, Propolis Vitamin Syngergy og Black Snail Restore serum. Alle tre skal være "whitening & wrinkle care". Jeg kommer til å forklare kort hva hver og en gjør, så om du er på utkikk etter et serum vil en av disse stå til dine behov. Eller kanskje alle tre?

Dessverre har jeg kun fått testet propolisen i en dag, gikk tom for COSRX sin propolis ampoule for ikke lenge siden så det passet veldig greit. Jeg blir å teste de andre etterhvert, så blir det å helle halvparten av et eller flere av serumene til kjæresten også da jeg ser for meg at de to siste kan passe han ganske bra.

BLACK SNAIL RESTORE SERUM
" Powerful Skin Restore Nourishing & Lifting Whitening & Wrinkle Care "

Hovedingrediensen i dette serumet er 70% Black snail og 10% Centella, i flasken finnes blant annet 5 black super food som skal gi næring til huden; Black Rice, Black Bean, Black Sesam, Eggplant og Sea Tangle Extract. Disse ingrediensene er supre på å jevne ut hudtonen over tid, hudbarrieren blir også forsterket av Saccharomyces/Viscum Album (Mistleto), Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract.

Dette serumet gjør utviklingen av huden sterkere og vil hjelpe på å gjøre huden mer smidig, noe som vil passe bra for dere som er på utkikk etter anti rynke serum. Produktet lover smidig hud, hudgjenoppretting, gi næring til huden, roer den ned og forsterke hudbarrieren.
Black Snail ekstrakt er mer anti aging og mer rikere enn generelt snegle ekstrakt, dere har vell hørt hvor bra snegle er for huden så lenge man tåler denne ekstrakten! Jeg har kun prøvd vanlig snegle ekstrakt og ikke svart snegle før. så er nysgjerrig på om huden min vil akseptere dette.
Centella Asiatica er noe mange nok har hørt om, jeg har skrevet kort før i andre innlegg hvor bra denne ingrediensen er. Den er bakterie drepende og hjelper på å roe ned huden etter rødhet, reaksjon, kviser ect.
Niacinamide jobber med å jevne ut hudtonen fra arr, rødhet, hyperpigmentering o.l.

Til dere som ønsker et anti aging produkt som også vil styrke hudbarrieren deres etter kanskje solskader så kan dette serumet være et god alternativ! Den er beregnet til å passe alle hudtype, det er egentlig alle serumene i denne serien da de ikke skal legge seg som et hinne over huden.

Produktet er syrefri, men burde ikke blandes med vitamin c // Produktet finner du her her.

ROSE GALACTOMYCES SYNERGY SERUM
" Nourishing & Pore Control Powerful Moisturizing Whitening & Wrinkle Care "

Hovedingrediensen i dette serumet er 10% Rose Water og 50% Galactomyces, i flasken finnes og ingredienser som Hyaluronic acid, Niacinamide, Adenosine, Aloe Barbadennsis Leaf Extract.

Dette serumet inneholder ikke synthetic dyes, synthetic fragrances, triethandamine, mineral oils, benzophenone, paraben eller sulfates. God nyhet for dere som synes sånt er viktig! Produktet lover å skånsomt fjerne døde hudceller, gi huden fuktighet, jevne ut hudtonen og hjelper til en viss grad på rynker (balansere oljeproduksjonen i huden).
Rose Water er kjent for å roe ned huden, være en fuktighetsgivende ingrediens og kan balansere huden for fukt. Denne ingrediensen har blitt brukt siden 1600-tallet i Vest Europa.
Galactomyces er en ingrediens som inneholder mye næring sånn som vitamin, mineral og amino syrer. Ingrediensen hjelper med oljeproduksjonen samt jevner ut hudtonen og rynker.

Dette serumet føler jeg er et "alt i ett produkt" som vil passe alle, og som gjør godt for huden. Er du usikker på hvilket serum du skal kjøpe neste gang og ønsker at den skal gjøre godt for huden, uten at du er 100% sikker på hva du er ute etter? Da vil jeg tenke meg at denne absolutt er grei.

Produktet er syrefri, men burde ikke blandes med vitamin c // Produktet finner du her.

PROPOLIS VITAMIN SYNGERGY SERUM
" Powerful Calming Nourishing & Brightening Whitening & Wrinkle Care "

Hovedingrediensen for dette serumet er 70% Propolis og 12% Vitamin c (Hippophae Rhamnaoide Fruit Extract). I flasken finnes blant annet ingredienser som Rosa Damascena Flower Water, Centella Asiatica Extract, Witch Hazel. Nesten alle ingrediensene i denne flasken finnes og i den populære ampoule til Leejiham Vita Propolis, som jeg har forstått er veldig populær og en holy grail for mange. Prisen er og mer enn halvparten så billig! LJH sin ligger på rundt 38 dollar, mens denne ligger på 14! Ikke nok med at prisen er billigere, men også størrelsen på UNIK sin er større. Inneholder og mer propolis og vitamin c kilden (Dette er ikke rent vitamin c, men mer en vitamin c boost/antioksidant om man kan si det sånn, om jeg har forstått det rett er den ikke sterk nok til å være aktiv - Bruk uansett solkrem fordet om da det er andre aktive ingredienser i denne, jeg vet bare ikke hvor stor prosent). Så om denne faktisk gir samme resultat så er det jo virkelig et kupp! Jeg har ikke testet den fra LJH så kan jo ikke sammenligne disse to enda.

Produktet er beregnet for å roe ned og jevne ut hudtonen, selv for de med sensitiv hud. Den skal og gi fuktighet, næring til huden og en naturlig glød.
Propolis Extract er en ekstrem god ingrediens på å heale huden, rense den, beskytte den og klare den mer opp.
Hippophae Rhamanaoide Fruit Extract går og under navnet Sea Buckthorn Extract som består av sukker, sukker alkohol, vitamin C, E og K, fiber, aminosyrer og mineraler. Ingrediensen skal være svært næringgivende.
Hamamelis Virginiana også kjent som Witch Hazel som er et ekstrakt fra bladene og barken til den nordamerikanske busken Hamamelis Virginiana. Ingrediensen skal være anti inflammatorisk, gi fuktighet og hjelpe på solskader.

Et propolis produkt anbefaler jeg alle å ha liggende, da jeg testet ut den fra COSRX trodde jeg ikke at jeg skulle like det produktet. Jo lengre jeg kom mot bunnen, jo mer skjønte jeg hvor mye bra den egentlig gjorde for huden min. Derfor gleder jeg meg til å kunne teste denne mer fremover, har kun fått testet denne to ganger og kan ikke si så mye til nå. Kjenner ikke til noe lukt, men nå er jeg og syk så lukter egentlig ingenting.

Kan ha en lav prosent av BHA syre, vet dessverre ikke hvor mye så bruk solkrem. Burde helst ikke blande med vitamin c som de andre // Produktet finner du her.

Michelle (Blueprint21) har også en nettside der hun selger alle disse serumene, pluss andre spennende merker og produkter om du ønsker å sjekke den ut så klikker du her. Prinsippet på hennes nettside er samme som eBay, fri frakt over hele verden og du får med samples.

(You can either buy these product through eBay from the link under every text, or you can purchase through Michelle's webside here. She shipps worldwide and free shipping, you will also get with samples from her! Super nice service and trustworthy).

Ha en fin søndag videre. 😊


❥ Take Care

Likes

Comments