//Produktet er ikke sponset og jeg får ikke noe for å skrive om det..

Er det noe jeg absolutt elsker innenfor hudpleien så er det den rene, glatte og friske følelsen av "ny hud". Jeg prøver så godt jeg kan å være flink med skrubb og peeling 1 - 2 ganger i uken, uheldigvis er jeg så flink som jeg burde. Nå mot vinteren føler jeg huden min blir så livløs og uten den gløden jeg elsker, da er det viktig å ha en skrubb som heldigvis kan gjøre en god jobb og gir resultat. Denne skrubben fra Skinfood var et av mine første produkt jeg kjøpte da jeg startet med koreansk kosmetikk, jeg har kjøpt denne gang på gang etter jeg går tom. Rett og slett pga den gjør jobben jeg ønsker samt at prisen er helt overkommelig med tanken på produktet man får. Produktet er også godt omtalt i Korea, vil tippe så å si alle nok har prøvd ut produktet.

Kan være ærlig å si at designe er ganske enkel og litt kjedelig, koreanske produkter jo kjent for kjempesøte innpakninger! Skinfood føler jeg ofte holder sine pakninger og produkter ganske rent, er helt greit det også! Den kommer i en ganske grei pakning med skrulokk og en liten emballasje beskytter, eller lokk beskytter? Aner ikke hva man skal kalle den greia for. Uansett! Jeg elsker at det er skrulokk, og ekstra beskyttelse. Så vet man at produktet ikke blir sølt ut om du tar det med på reise eller noe, eneste lille negative er at jeg ikke er så veldig glad i produkter som kommer i krukker. Har et lite hat - elsk forhold til det mest pga jeg føler det blir litt uhygienisk, samtidig som det blir jo egentlig ikke det om man bruker spatula til å ta ut produkteet med isteden for å stappe fingrene oppi. (Noe jeg personlig ikke anbefaler, og selv ikke gjør da alt alltid legger seg under neglene mine, hahah). Er mange som mener at produktet lukter coca cola, eller pepsi med sitron. Mens andre mener det lukter brent sukker, jeg derimot klarer ikke helt å bli enig med meg selv om jeg liker eller ikke liker lukten. Tydeligvis synes jeg jo den er helt ok da jeg er på min tredje kruke til nå, så ja.

I begynnelsen synes jeg det var skikkelig grove korn og ble bare irriterende og skulle skrubbe med den, men etterhvert når jeg fikk teken på hvordan jeg burde bruke produktet ble det myye lettere og ikke like harsh som ellers. Til dere som forsatt kan synes det blir for hardt for huden, bland ut litt med vann eventuelt renseoljen! Det med renseolje var noe jeg testet for evigheter siden, gjør det selv i ny og da da jeg føler det er så behagelig. Masken er laget av svart sukker med noen essensielle oljen som kommer fra macadamia og sheabutter, noe som gjør at du ikke skal strippe huden din helt for fuktighet. Mens man massere produktet går sukkeret litt og litt i oppløsning sånn at det blir lettere å jobbe med, masser huden godt men ikke med harde bevegelse. Skrubb forsiktig, ikke dra i huden. Og bland gjerne ut som jeg nevnte om du føler det blir for hardt for din hud, når du har fått skrubbet hele ansiktet lar du den være på i rundt 10 - 20 minutter som en ansiktsmaske for så å skylle av med lunket vann. Huden din vil føles så ren! Samt at de fleste ofte merker at huden får en fantastisk glød etter denne masken, noe jeg selv gjør og elsker det virkelig!Mineral and vitamin contents

Den fjerne virkelig alt av døde hudcelller og etterlate huden så deilig og myk. Husk å påfør fuktighet etter dere har skrubbet sånn at huden ikke tørker helt ut! Jeg bruker også denne til kroppen noen ganger, noe som fungerer kjempebra. Gjør like bra jobb på kroppen som i ansiktet, da tar jeg den bare med meg i dusjen og bruker den som en ellers vanlig skrubb. Dere må og huske at selv om dette produktet fungerer for meg, så kan jeg ikke love at det vil fungere like supert på alle. Er også viktig å alltid ta en patch test på produktet, for å finne om du tåler den eller ikke. Ikke overdriv skrubbingen heller da dette kan gjør at huden din blir overstimulert. Om det skjer er det viktig å huske på å ta godt vare på huden med beroligende produkter og gi den nok med fukt.


Remove dead skincells effectively while revitalizing the skin

Produktet kan kjøpes HER - der kan dere også lese kort om produktet samt sjekke ingredienslisten for dere som ønsker det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er neppe den eneste personen som ofte sliter med muskelsmerter, uansett om det er leggsmerter, ryggsmerke, nakkesmerte og so on. Som mange andre personer bruker jeg enormt mye tid foran pc, jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg sitter sånn som jeg heller burde. Sånn som nå i skrivestund, sitter/ligger jeg halvveis i senga. Kan gjette på at ryggen bli alt for overbelastet i denne stillingen daglig, men trøster meg selv med at jeg ikke er alene.
Det finnes nok ikke noen hokus pokus produkter som kan få all smerten til å forsvinne, men jeg har heldigvis kommet over et produkt som lindre smerten litt. Selvføgelig vil en massasje løsne musklene litt opp, og lette på smerten! Men, så er det vell ikke alle som har en massør tilgjengelig som kan gjøre den jobbe hvergang du trenger det.


Elizavecca Milky Piggy Shrink Lifting Rpro

Nemmelig denne fantastiske kremen! Jeg kjøpte min for over et helt år siden, og er på min tredje tube! Vil tro de fleste er kjent med tigerbalsam, dette produktet er helt lik tigerbalsam bare i en annen konsistens. Som asiater har jeg selvfølgelig vokst opp med å bruke tigerbalsam når jeg har vært uheldig å blitt bit av instekt, om jeg har fått blåmerker eller muskelsmerter. Det har fungert helt supert og er et produkt alle burde ha i hus. Forskjellen mellom denne og tigerbalsam er som sagt konsitensen, men også litt lukt og grad på hvor "sterk" produktet er. Personlig foretrekker jeg nok tigerbalsam, men dette produket er mye lettere å smøre ut enn tigerbalsam da man må massere det litt. Konsistenen på denne er mer en gel lett krem ish, den må også smøres godt inn. Bare ikke like mye som tigerbalsam. Lukten på produktet er typisk mint/peppermynte/methanol lukt, den er ikke like sterk som tigerbalsam lukten. Effekten av den er også litt mildere. Dette er hva mine personlige opplevelse er, for dere som ikke har brukt tigerbalsam vil nok si at denne er sterk nok.


Relieve fatigue, Elastic care, Lifting rpro and Nature care

Produktet er lett å smøre ut, og trekker seg lett til kroppen. Eneste man absolutt burde være obs på er mengden på produktet du påføre på et sted, "less is more" er garantert noe jeg ville huske på her. Det er ikke helt sånn at jo mer produkt du bruker, jo bedre virkning. Ikke her, bruker du for mye vil du ende opp med å sitte å småfryse. Du vil ikke merke at produktet begynner å virke med engang du påføre, det kan ta tre til fem minutter før du kjenner at det begynner å småprikke litt. Etterhvert blir det litt kjølig på stedet, så litt varmt og beroligende. Virkning på kremen kan vare alt fra 20 til 40 minutter, dette variere fra person til person. Jeg personlig noen ganger smøre mer på etter produktet har synket litt inn, sånn at jeg unngår å måtte fryse. Dette kun om ryggen virkelig verker, eller jeg eksempel har klart å sovet feil og endt opp med kink i nakken. Tar du på området etter rundt femten minutter vil hånden din kjennes ganske kald ut på ormådet du påførte produktet, synes det er litt ubehagelig samtidig som behagelig å gjøre dette. Det kjennes ut som musklene løsne seg opp og du vil føle deg mer avslappet der du hadde smerten når kremen begynner å virke.
Som dere ser er produktet veldig lett, smøres og trekker seg greit inn når man smører ut skikkelig.


Menthol, Mate extract, Coffee extract and Mandarin extract


Må bare beklager for dårlig kvalitet på bildene denne gangen, var litt vanskelig å få tatt.
Produktet kan kjøpes HER

Likes

Comments

Hvor gøy er det ikke å finne ett produkt som man virker elsker og nesten ikke vil bytte vekk? Denne essencen fra Secret Key er faktisk min aller første essencen jeg kjøpte, og testet ut. Til nå har jeg testet ut et par andre også, men er ingen andre jeg virkelig elsker like mye som denne. Faller alltid tilbake til denne essencen uansett hva, vil tro jeg nok kanskje finner en annen en dag. Til nå er dette et av mine holy grail produkt.


24K Golden Premium


Jeg skal være ærlig å si at jeg kjøpte den mest pga utseendet, altså. HVOR fin er ikke denne herligheten? Jeg har kun testet essencen men, har serumet liggende som jeg kommer til å åpne etterhvert. Syntes det var så gøy at det inneholdt gull flaker, for ja - dere ser faktisk de små gull flakene! (Ikke på bildet dessverre) De forsvinner vekk når man smører produktet i huden, men er forsatt så fint og gøy å se på pakningen.

Dette produktet jobber mest mot anti aging og whitening, jeg har heldigvis ikke noe synlig rynker enda. Men, såklart bittelitt om jeg "lager" dem. Både pannen min og halsen min er betydelig bedre! Vil ikke anbefalt kun denne om dere er på leting etter anti aging produkt, men denne + noe ekstra ville vært noe å teste ut for å få effekt. Når det kommer til whitening så synes jeg denne gjevne ut hudtonen min veldig greit, den tar ofte de røde irriterende kvisemerkene mine også. Inneholder blant annet kaviar ekstrakter, royal jelly og vitamin c (*) Til dere som ikke tåler parabener eller mineralolje, godnyhet! Denne er uten begge deler!


Anti aging & Whitening


Elsker alt med produktet for å være ærlig, den gir virkelig huden min en helt naturlig og frisk glød. Holder på fuktigheten i huden min, er ikke sticky i det hele tatt. Matter faktisk ned huden min, uten å strippe den for fuktigheten. Lukten er heller ikke noe å klage på, lukter frisk uten at det er for sterk. Kan ikke helt beskrive lukten dessverre! Jeg trenger ikke mye av produktet for å dekke hele ansiktet samt halsen min, men føler produktet i seg selv er ekstremt drøy. Produktet får rett og slett huden min til å virke mer levende, virkelig et produkt jeg på hånden med hjertet vil anbefale alle å teste! Sånn som jeg har lest og oppfattet det kan den bruke av alle hudtype, så lenge man tåler det. Første inntrykket ville jeg trodd den ikke passet så bra for dere med fet/kombi hud, men pga den trekker seg godt inn og "matter" huden greit ville jeg ikke vært bekymret for at dere ikke skal kunne bruke den. Produktet lover selv at det skal balansere oljen nivået i huden. Dere må også ha i hodet at ikke alle produkter fungere optimalt på alle, selv om jeg anbefaler denne videre betyr det ikke at jeg kan garantere at du vil få like bra effekt som jeg har fått. Husk også å alltid test patch nye produkter, særlig om du er sensitiv og ofte kan reagere på produkter. 

Jeg bruker den både morgen og kveld rett etter toner, har dere flere essence skal denne før de andre essencene - eller følge regelen med tynnet produkt først! Eneste negativ jeg har å si om produktet er mest pakningen, jeg hater at den kommer i glassflaske. Uansett hvor fin den ser ut, men jeg har klart å mistet den et par ganger i bakken. Er livredd for å miste den igjen da jeg kan gjette på at den garantert vil knuse snart, ellers så er det måten man skal få ut produktet på. Jeg slet så mye i begynnelsen da jeg måtte dunke den på hånda min flere ganger før produktet kom ut, nå som jeg har brukt den en stund er det mye lettere å få ut av produktet.

Soothing - Moisturizing - Nourishing


* Produkter som inneholde solkremsyrer/vitamin c krever at du bruker spf 50 daglig, mens du bruker produktet. Bruker du produktet engang, må du bruke spf 50 de neste 14 dagene fremover.

Likes

Comments

Jeg har i det siste fått inn del pakker, både nye produkter og gjenkjøpt produkter. Tenkte jeg kunne skrive kort om de produktene jeg gleder meg mest til å teste ut, og har større forventinger til enn de andre produktene som er kjøpt inn. Jeg kommer til å lage flere First Impressions av noen, samt Review av produktene dere ønsker. Det blir dessverre ikke noe utdypende avsnitt av hvert produkt, da jeg bare vil fortelle kort. Og vise dere bilde av produktet ute av boksen, men blir ikke å åpne produktet sånn som jeg ellers ville ha gjort. Har dere ønsker om et eget innlegg som da blir mer utdypende om ett produkt så må dere gjerne si i fra.


You Can Buy Happiness

PreLab Toning Peeling Tap
Klikket dette produktet hjem så fort jeg kom over det, leste egentlig ikke noen review eller noe sånt om dette. Syntes det virket som et spennende produkt og bare "peeling" i navnet virket jo lovende, så som dere forstår er dette en syre eksfolierende produkt som brukes på kvelden etter rens og toner - på likhet med syre serum. Denne inneholder både Salix Alba (Willow) Bark Extract og Citric Acid som er både BHA og AHA syre. Samt så inneholder den tea tree og sitrus syre som, eple, kiwi og sitron syre. Så til dere som dessverre ikke tåler sitrus syre så bra er dette nok ikke den aller beste produktet for dere.

Whis Formula C200 Bubble Peeling Pad
Samme som den over, klikket rett hjem. Jeg har en stoor forelskelse for peeling og alt som eksfoliere huden. Høres kanskje skummelt og drøyt ut, men er noe med den følelsene når huden er helt frisk og ren. Jeg er såklart flink med å tilføre fukt samt passe på å smøre meg inn med solkrem! Denne lille greia der i mot, jeg får ikke vise dere hvordan den ser ut så dere må dessverre google produktet om dere ønsker å se hvordan den ser ut. Men, sånn som jeg har skjønt det er det en pad med "håndtak". Produktet skal på renset ansikt, og masseres i rundt tre til fem minutter. Det er anbefalt å kun bruke produktet en gang, men har lest flere steder man kan bruke den opptil tre. Får se hvordan jeg gjør det med tanken på hvor hygenisk det er. (Vil tro det blir first impressions av denne, før jeg får kjøpt inn flere for å lage review)


Glowing Skin Is Always In


May Island Real Essence Vitamin Mask Pack

Jeg er ikke så flink til å bruke sheetmask så flittig som jeg "burde", har en tendens til å glemme det helt bort. Hvergang jeg ser etter nye ender jeg ofte i kategorien for vitamin, brightening, ingredienser med sitrus yre osv. Så det at jeg såklart endte opp med Vitamin masken med sitrus syre, er ikke overasskende. Har ikke testet maskene fra May Island før, eller produktene fra dette merket så gleder meg veldig til disse.

May Island Multi Bean Clean & Care Cleansers
Altså, se på den pakningen. Så herlig, så liten, og så utrolig søt. Er nesten så jeg ikke vil bruke produktet pga det egner seg like godt som pynt! Jeg kom over denne da jeg så rundt på youtube, gikk vell egentlig rett inn på eBay å kjøpte den før jeg rakk å få med meg hva produktet hva. Snakk om å kjøpe for utseendet sin skyld. Tydeligvis kan man bruke dette produktet som "head to toe" så altså, både ansikt og kropp. Vell, mulig jeg får være prøve kanin å teste dette ut for dere og. Uansett, som dere ser er det små kuler eller bønner eller hva enn man skal kalle dem. I fire forskjellige farge, hver og en farge har forskjellige egenskaper:
De hvite skal hjelpe for porere, gi en "klar" hud og fjerne smuss og støv i porene. (For pore care)
De rosa skal hjelpe for å lyse ansiktet og gi glød samt at det er anti aging. (For dark skin)
De gule er for de med tørr hud og trenger fuktighet. (For dry skin)
De grønne er for de med sensitiv hud, så den er mer beroligende og mild. (For sensitiv skin)
Veldig grei rens som så å si blir fire i et produkt, så da kan man velge hvilken av disse søte kulene man vil bruke, du tar ut en og klemmer den i hånda for å løse opp produktet så blande det med vann.


Time To Treat The Skin


About Me Skin Tone Up Fresh Water

About me merket er ikke noe jeg heller har testet før, har sett på spesifikk toneren og massasje kremen i evigheter. Har bare aldri giddet å kjøpt dem. Fant ut at nå har det gått så mange måneder at jeg må jo nesten ta å gjøre det. Toneren lukter en form for frisk og lemonade, noe som aaaldri slår feil hos meg. Som dere har forstått elsker jeg sitrus lukt. Akkurat nå har jeg en del toner som jeg har så lyst til å åpne å starte med å teste, blir litt usikker på hvilken jeg skal begynne med. Men, har virkelig forelsket meg i lukten på denne her. Denne skal være god på brigtening effekt på huden, skal også gi en refreshing og booster effekt.

About Me Skin Tone Up Massage Cream
Denne har jeg faktisk allerede fått testet ut en gang, og herregud for et produkt. Man kan bruke denne på to måter, faktisk. Du kan bruke den som en makeup balm til å fjerne sminken, noe jeg enda ikke har testet. Så får se om jeg setter den i test som det. Jeg derimot har kun testet den engang med å bruke den som en dexot cleansing cream, du skal bruke den på renset hud. Påføre i hele ansiktet og massere lett i rundt i hele ansiktet. Kremen virker veldig tjukk, etter å massert alt inn skal du la den sitte på i rundt to til tre minutter. Etterhvert vil man merke at produktene faktisk har blitt omgjort til olje, noe som er ganske fasinerende. Jeg tok vekk produktet med bomullspads, og jeg kan love dere det faktisk var en del på padsene som kom med. Selv etter oljerens og vanlig rens. Renset så alt vekk med vanlige rens igjen. Vil ikke skrive så mye mer om dette produktet da jeg har planer om å lage en review til senere! Eneste jeg kan si er at jeg allerede elsker denne, lukter samme som toneren.

Remember To Use SPF Daily


Flere av produktene inneholder syre som krever spf 50, hvilken må dere nesten sjekke opp selv. Eventuelt blir dette nevnt når jeg lager review eller first impressions av produktene.


Q: Hvilket produkt ønsker du en review av og hvilket ønsker du en first impressions av?

Jeg kommer til å holde min første giveaway om ikke lenge til, følg meg på facebook siden HER for å få med deg når!

Likes

Comments

Jeg har alltid vært en fast bruker av Too Faced sin Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer, brukt denne primeren i godt over fire/fem år sikkert. Uansett hvilken andre primer jeg tester var det ingen som kunne måle seg med den fra Too Faced. Huden min ble skikkelig smooth og babyglatt, sminken la seg også helt perfekt. Samt at de små porene jeg hadde ble skjult, og ingen synlig linjer.

Etter mye frem og tilbake fant jeg ut at jeg jo må få teste en koreansk merke, som muligens kan holde samme nivå som den fra Too Faced. Første jeg prøvde ble bom, og har bare blitt liggende i sminkevesken. Ender jeg bruker den i ny og ne, eller blande den litt ut. Ellers så har det vært en del samples av primere jeg har testet, ingen av disse har i nærheten klart å måle seg med; The Face Shop sin Velvet Skin Primer. Den har blitt en av mine must have av sminkeprodukter, om jeg senere finner noe annet som danker ut primeren får vi se på.

Cover Pores and Lines

Jeg skal være ærlig å si at jeg bytter mye på denne og den fra Too Faced, begge er helt fantastiske samtidig som jeg merker forskjell når jeg bruker den. Det er ikke det at sminken legger seg annerledes, for sminken legger seg like perfekt uansett hvilken primer jeg bruker. Lukten er og likt, begge lukter silikon og konsistensen er ganske lik. Jeg merker der imot om jeg er uheldig og får tatt litt for mye av TF sin primer, produktene "baller" seg opp med hår festet, og utover kinnet. Men, med TFH sin om jeg er uheldig å få tatt litt for mye skjer ikke dette. Det legger seg helt matt og fint inntil huden.Det er nok en av de store plussene med TFH sin primer. Samt at den har en hint av lukt, ikke noe sterk eller vondt. Bare en god behagelig lukt, klarer dessverre ikke å beskrive den.

Oil - Free Primer Makes Makupe Last Longer


Merker veldig godt på sminken om jeg bruker primer eller ikke, sminken sitter så utrolig mye bedre og finere med primer! Jeg får heller ikke kvise av primeren, og har ikke fått det fra Too Faced sin heller. Så selv om begge disse inneholder silikoner betyr det ikke at produktet er "farlig" eller dårlig, så lenge man renser huden godt med oljerens for å løsne sminke og smuss som ligger i porene vil heller ikke silikonene legge seg i dypden. The Face Shop sin skal også være fri for olje, om noen av dere er opptatt av det.

Produktet kommer i en enkel hvit pumpe flaske, eller hva enn det heter. Designet er enkel og grei, lett å ta med. Vet ikke hvor lett produktet blir å få ut av når det nærme seg slutt. Konsistensen er som sagt veldig lett, enkel å påføre og smørt ut i ansiktet uten at det preller/baller seg opp. Det kan såklart hende at dette kan skje med noen, da er det vikig å huske på å peele eller skrubbe huden jevnlig for så å tilføre fuktighet. Om du allerede gjør alt dette og produktet likevel ikke vil legge seg fint, så kan det ærlig bare bety at produktet ikke passer din hud.Skin Look Smoother


Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

Likes

Comments

Husker så godt da jeg så dette produktet på nettet, fant ikke så mye informasjon eller reviews av denne. Dette gjorde det jo så mye mer spennende å teste ut noe "nytt", og jeg kan be hånden på hjerte si at dette er et av mine beste impulskjøp! (Kjøpte denne for en god stund siden)


Birds Nest Cream


Jeg elsker alt med denne sleepingpacken, alt fra utseendet til hva den gjør for huden min. Først å fremst så kan jeg si at en av hovedingrediensene til dette produktet er Swiftlet Nest Extract, som ja er spytt fra disse fuglene. (PS; de bruker reirene fuglene lager med spyttet sitt og ikke spytt fra direkte fuglen) Noe jeg egentlig ikke tenkte over da jeg kjøpte det. Skjønner flere nok vil sitte å tenke "Æsj..", jeg gjorde det litt selv da jeg først skjønte hva dette var. Men, det er egentlig ikke så mye æsj når man tenker på at Koreansk produkter ofte inneholde snegleslim, hesteolje, morskake osv. Spyttet er fulgt av næringstoffer som proteiner, karbohydrater, natrium, kalsium, magnesium og kalium. Til dere som lurer på lukten, ja jeg vil si det lukter litt spytt ish. Er ikke så ille når man blir vandt til lukten, men er litt sånn spesielt i begynnelsen.

Moisture + Soothing


Jeg elsker produkter som har rent utseende, denne kommer i en fin lyseblå pakning. Selveste boksen er hvit med blå detaljer. Produkte kommer med en liten spatula, noe som er kjempe pluss! En annen ting er at produktet er 100ml, denne er så sinnsykt drøy. Jeg har ikke tatt ut produktet med spatula en eneste gang siden jeg startet å bruke den, det har gått rundt 3 måneder siden jeg åpnet og startet på den. Jeg bruker produktet som henger igjen i selveste "tube lokket" da det alltid er noe der, trenger rundt tre strøk fra produktet. Bruker noen ganger flere om jeg føler huden min trenger det.

Konsistensen på produktet er og noe jeg ikke har kjent til før, trodde først den ville være lett og som en kremaktig. Noe det ikke var, konsistensen er litt vanskelig å forklare for den kan være ganske lik Elizavecca sin green piggy collagen pack om noen av dere har testet den. Men, samtidig er den ikke lik. Produktet er fast, men så fort du begynner å smøre den ut smelter den i huden. Så kan nok si den er litt sånn pudding aktig. I noen perioder kan produktet svi litt på huden, mens andre ganger er det som en helt normalt krem.

( Må bare beklage for neglelakken som jeg ikke tenkte på å fikse, jeg begynte med å ta bilde)

Kremen skal være med å berolige huden, og gi den næring. Samtidig som den skal være god for porene, har dog ikke merket så mye til dette da jeg heldigvis ikke har mye. Jeg har nesten byttet denne ut med alle andre sleepinpack pga jeg virkelig digger den. Huden min blir skikkelig god dagen etter, får en booster og den ser alltid "mett" ut. Huden blir glatt, og om jeg har en kvise kvelden før er den alltid roet ned.Personlig føler jeg og den har en brightening evne for min hud, pga den inneholde sialic acid gir den 200 ganger mer fuktighet enn dronninggele som også gir næring og fuktighet til huden. Birdsnest er rik på vitamin E og har en anti rynke funksjon også. Vil si den kan passe til alle hudtype så lenge man beregne hvor mye produkter ens hud trenger, jeg som har normal hud variere alltid med hvor mye mengde jeg bruker på huden.

Keeps the skin moist


Jeg kan med hånden på hjerte si at denne har blitt en av mine favoritt sleepinpack, vurderer også å teste ut Imselene donkey milk sleepingpack senere i fremtiden! Om noen av dere har dette produktet så legg gjerne igjen en kommentar å si hva du synes om produktet, eller om dette er noe du eventuelt kunne tenkt deg å teste!

Likes

Comments