REKLAME

Lagom er et merke jeg har sett på, men aldri eid noe av før nå! Deres slagord er; "Not too little, not too much". Merket er utviklet av leger og basert på vitenskap, det ble også startet av Kowon-Hye en av Korea's mest ikoniske sminkeartister som ønsket å skape noe som var garantert å levere en sunn og strålende hud. Sammen utviklet de produkter som hydrerer huden på en måte som ingen andre ingredienser kan. Å holde huden hydrert gjør også at sminken på huden setter seg bedre, ser finere ut og kan reduserer de irriterende små linjene man har. Ingrediensen heter DermaFlux, som arbeider med kroppens inneboende fuktighetskapasitet for å holde huden optimalt hydrert på et helt annen nivå. Ingredienser som hyaluronsyre, glyserin og ceramide gir fuktighet til hudceller, men blir lettere redusert på grunn av faktorer i det daglige livet fra ekstremt vær til bare det å rense huden vår. Ut ifra det jeg har funnet testes ikke Lagom på dyr heller, stort pluss!

Jeg elsker designet på produktene deres, de er så rene - men så enkle og tidløs om dere skjønner? Spesielt denne solkremen er genialt laget. Flasken er liten, 50ml og sånn ca. oval. Lett å få med seg uten noe søl! Pakningen er av litt hard plast, sånn typisk hardt nok til å kunne klemme litt på. Ikke sånn typisk myk som de andre jeg har brukt, det liker jeg veldig godt. Kan nesten sammenlignes litt med Missha sine solkremer kanskje? Bare litt mer behagelig og ekstremt søt! Det er SPF 50 med PA +++, akkurat den faktoren jeg foretrekker. Selveste esken har kun koreansk skrift som vanlig, men de har klistret over det sånn at man får med engelsk skrift. Tommel opp! Der står aktive ingredienser, hvordan man bruker produktet, advarsel og etc.

Det er viktig å alltid riste solkremflasken godt før bruk, dette gjelder alle solkremer. Påføre en god mengde for både ansikt,hals, inkl hender og ikke glem ørene heller! (Jeg liker å bruke en annen solkrem på hendene, typisk en solkrem jeg ikke liker, bare for å bruke den opp) Husk at det er viktig å påføre solkremen 15 - 20 minutter før du drar ut av huset, om det er krise er det bedre å ha påført og dra ut enn å ikke påføre noe. På bildet ser den kanskje litt tjukk ut, men det er den langt ifra. Er ikke en gel da selv om navnet sier det, er ofte produsentene bruker ord som gel i en solkrem uten at de er gel. Om jeg skal sammenligne konsistensen på denne, vil jeg si det er mellom Missha sin soft finish sun milk og Secret Key sin snail repairing suncrem. Veldig lik Skinfood sin Aloe Watery Sun Gel faktisk, men er et eller annet som skiller dem litt. Lukten på denne er akkurat sånn som jeg liker det, har et hint av frisk sitrus uten å være for sterk. Produktet glir lett på huden, og man kan fint bygge den opp for å påføre riktig mengde. Etterlater null whitecast, nesten matt med et hint av dewy glød som finish. Jeg elsker resultatet og følelsen av denne!

Produktet inneholder dog alkohol, men jeg kjenner ikke at den tørker meg ut i det hele tatt. Inneholder også naturlige urteekstrakter og olje som skal gi næring til huden, så er stor sannsynlighet for at de ingrediensene skal stabilisere for at man ikke tørker ut av alkoholen. Tror det er den første solkremen jeg har prøvd og eier som gjør skikkelig godt for huden mens den er på. Er såklart flere solkremer som har gode egenskaper, men er liksom noe spesielt med akkurat denne som jeg bare digger. Den inneholder også silikon, noe de fleste solkrem ofte gjør. Så det å finne noen uten er litt vanskelig, de finnes såklart - men jeg har ikke fått noen tette pore eller uren hud av denne, stort pluss er jo også at jeg bruker renseolje nesten hver kveld. Har vært to eller flere kvelder der jeg har vært sløv og brukt renseservietter eller rensevann/melk på grunn av flytting, og produktene mine da var pakket vekk. Førsteinntrykket mitt av denne solkremen var langt ifra bra, jeg begynte å bruke den og lot den ligge i sikkert 3 ukers tid før jeg gadd å gi den en ny sjanse. Den falt ikke i smak i det hele tatt første gangen for å si det sånn, snakket faktisk med ei venninne av meg - Marita, som også har testet denne ut, fortalte henne over hvor lite jeg likte den. Hun som har tørr og sensitiv hud likte den godt, hun mener den minner henne litt om Missha sin sun milk. Jeg kan være enig med at den kan virke lik, men etter min mening er denne mye mer hydrerende enn Missha sin og ikke like flytende og tynn.

(Det er ikke blåmerke på armen min altså, er bare refleksjon ifra glass og solen)

Solkremen ville ikke ligge fint på huden, flaket seg opp i små mengder sånn som Missha sin gjorde en stund, var og derfor jeg sluttet å bruke Missha sin. Har forsovet en uåpent liggende, bare rett og slett ikke åpnet den enda. Var en stund da jeg var ny for koreanske solkremer at jeg elsket den så mye, nå er jeg ikke like begeistrert da nye solkremer har imponert mer. Velger lett denne fra Lagom fremfor Missha sin da jeg føler de er ganske like, bare at Missha sin er tynnere i konsistensen. som sagt. Foretrekker faktisk litt tjukkere enn tynn melke konsistens! Før likte jeg de jo så tynne som mulig da jeg ikke var så begeistret for solkremer, nå liker jeg at de ikke er så alt for tynne. Vet ikke om huden min bare var i veldig ubalanse da jeg teste denne, for som sagt satt den ikke fint. Føltes bare uttørkende eller rar på, nå som jeg begynte med den igjen for rundt 2 uker siden har jeg bare elsket den mer og mer. Huden min er og i bedre balanse og mer hydrert, så har en liten tanke om at jeg rett og slett var for dehydrert og "dårlig" i huden da jeg testet den - mye stress og dårlig rensing av huden hadde nok også et innspill.

I rutinen kan jeg hoppe over fuktighetskrem og satse på en flytende fuktighetspleie istedenfor, for så å bruke denne. Huden min har da blitt mettet med toner, essence og/eller serum så den verken er tørr eller dehydrert. Solkremen legger seg da helt fantastisk på, som sagt ikke helt matt - men akkurat den finishen jeg liker. Har utrolig nok blitt veldig glad i solkrem, det gjelder bare å finne sin konsistens og den solkremen man trives med. For øyeblikket har denne virkelig klatret seg opp på min liste over favoritt solkremer, sammen med Skinfood sin Aloe Watery Sun Water Gel. Skinfood sin falt jo i smak fra første stund jeg prøvde den, allerede brukt opp to tuber. Gitt vekk en til ei venninne, en til kjæresten og har noen liggende bare for sikkerhetsskyld. Denne fra Lagom kan jeg varmt anbefale! Den skal passe alle hudtyper, både tørr og fet - men jeg kan ikke garantere for at den vil passe deg selv om jeg elsker den. Lett på huden, gir meg ikke kviser og lukter så godt!

Unique4 er en trygg nettside for koreanske produkter, Michelle som er eier av nettbutikken eier også eBay brukeren som går under
navnet Blueprint21. Dere kan derfor være trygge på at produktene er 100% ekte, man får fri frakt i nettbutikken samme som på eBay.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

​NOEN AV PRODUKTENEN ER SPONSET

Da var det tid for vannbasert rens! De vannbaserte er ment til å bruke på morgenen og etter oljebasert rens, noen tåler ikke oljebaserte renser i det hele tatt og bruker derfor vannbasert rens to ganger i en rutine. Eller bare en rensemelk/sminkefjerner så vannbasert rens. Har ikke testet den første måten og kan da ikke uttale meg om det er en "bra" nok måte å rense ansiktet på til kvelden, kun hørt at for noen fungerer dette. Jeg har en greie for både renser og tonere, elsker å teste forskjellige produkter for de to kategoriene. Hender jeg uheldigvis kan ha alt for mange rens åpne samtidig, rett og slett fordi jeg blir så gira på å teste nye renser - men ikke klarer å bruke opp de som allerede er åpnet. En rens kan jo ta flere måneder å bruke opp med tanken på hvor lite av produktet man faktisk trenger, er jo snakk om en liten ert.

Har en del andre uåpnede, så forhåpentligvis får jeg åpnet dem snart, blandt annet Rich Moist såpebaren fra Klairs, rens fra Laneige, Elizavecca, May Island og så videre. Jeg har normal hudtype med tilstand som varierer med årstidene, innlegget om oljebaserte renser finner du her om det er ønskelig å lese. Husk at dette er mine meninger om renser og folk vil alltid ha forskjellige erfaringer, andre vil og reagere på produkter som jeg ikke reagerer på osv.

SKIN WATCHERS ENZYMER POWDER WASH

SPONSET

Aah, dette produktet her altså. Var ikke så imponert over det i starten, endte etterhvert med å bli veldig glad i den og elsket følelsen av hvordan den etterlot huden min. Så rundt mars ble jeg litt lei av den, men nå etter at jeg har funnet "min" måte å bruke den på elsker jeg den mer enn noen gang! Har en review på den her, som du kan lese om det er av interesse. Jeg føler at etter jeg fant "min" måte å bruke den på har det nesten blitt et nytt produkt, hvor rart er ikke det? Først og fremst så var dette min første pudder rens, jeg har til nå testet tre pudder renser. De to andre kommer jeg til å nevne nederst i innlegget.

Det er jo vanlig å blande dette med vann på vått eller dampet ansiktet. Er ihvertfall sånn jeg har brukt denne frem til en eller to måneder tilbake, da fant jeg ut at jeg skulle teste meg frem å se om jeg kunne bruke den på en annen måte. Typisk sånn at det er gøy å eksperimentere seg frem med hudpleie, såklart må man være forsiktig å ikke skade huden når man driver på med sånt. Uansett, jeg liker å ta sånn ca. den mengden på bildet. Skumme det litt opp med vann, så påfører jeg det på tørt ansikt! Legger til litt og litt vann om jeg føler det trengs, for meg fungerer dette bedre og jeg føler det er mer behagelig å bruke. Noen ganger har jeg jo allerede oljerens på først om det er kveldstid, da skyller jeg ikke vekk oljen - men går direkte over med denne og skyller alt på engang. For meg har det fungert supert, og oljerensen blir ikke liggende på huden som jeg kan føle! Har begynt å gjøre det på denne måten med andre renser også bare for å teste hvordan det vil være, altså det å gå direkte på en rens uten å skylle ansiktet. Merker at spesifikt denne rensen fungerer best på å fjerne oljerens i ett sett uten å først skylle ansiktet, i forhold til de andre..

Produktet kan kjøpes her og pH er på: 5,6 - inneholder syre.

KLAIRS RICH MOIST FOAMING CLEANSER

SPONSET

Min aller første skum eller bobblerens. Vet ikke hva man skal kalle disse rensene som allerede er skummet opp, blir litt feil å si skumrens eller? Når den allerede er boblet opp fra før av er det jo også en mulighet for å ta den på tørr hud, dette er mer smak og behag og jeg vet egentlig ikke hva som anbefales Jeg har til nå kun våtet ansiktet for så å bruke to pump av den, har ikke brukt den lenge nok til å kunne gi min 100% anbefaling enda. Liker den godt til nå, må bare bli vandt til denne formen av rens!

En av ingrediensene på dette produktet er tea tree, så logisk sett lukter den også det. Ikke super sterkt som Nakeup Face sin cleansing stick eller COSRX sin morning cleanser, så det er innafor. Den er behagelig, og gir nesten fuktighet til huden når jeg bruker den. Ansiktet føles enda renset, men ikke strippet for fukt eller olje. Inneholder ikke fargestoffer, alkoholer, parabener eller parfyme. Anbefales til de med sensitiv hud.

Produktet kan kjøpes her og pH er på: 5 - inneholder syre.

NAKEUP FACE STRESS ZERO CLEANSING STICK

SPONSET

Dette er og min første cleansing stick! Har tydeligvis brukt den litt "feil", hehe. Produktet skal tydeligvis brukes på tørr hud, og ikke våt/dampet! Så dette måtte jeg få prøvd for å se om jeg merket noe forskjell, en review på den vil nok komme etterhvert. Cleansing stick er noe jeg alltid har hatt et øye for, men ikke funnet ut hvilken jeg ville teste. Su:m37 Miracle Rose Cleansing Stick og Neogen Green Tea Cleansing Stick er to veldig populære produkter innenfor denne kategorien. Den fra Su:m37 har vært den jeg egentlig vurderte mest da så mange har snakket så varmt om den, jeg endte kjapt opp med denne fra Nakeup Face isteden for. Bare for å teste noe som ikke mange har snakket om, og er også mitt første produkt fra dette merket

Dette produktet menes å skal være oljebasert og vannbasert rens i ett, om den faktisk renser like godt føler jeg ikke at den gjør for å være ærlig. Stoler ikke på noen andre oljebaserte renser skal kunne rense såpass bra, så er litt skeptisk. Derfor har jeg aldri brukt denne som step en, selv om den kan det. Jeg ender med å bruke den som step to, og da er jo ansiktet mitt allerede våt - noe som det tydeligvis ikke skal være. "From balm to oil to foam", så da får vi prøve å bruke denne som både olje og vannbasert rens en stund etterhvert for å se om den faktisk kan gjøre jobben. Om den gjør det er det jo en super reisevenn! Cleansing stick er som oftest ment som vannbasert rens, mens det er noen som også skal kunne brukes som oljebasert. Merker jo at denne inneholder olje, hele konsistensen er myk og ganske så lett. Smelter på en måte inn til huden, inneholder små biter av mint blader. Synes lukten på denne er ganske sterk og lukter ikke så godt, så det plager meg litt. Som sagt så har jeg jo tydeligvis brukt denne "feil", så fremover skal jeg teste den sånn som den skal. Jeg merker jo den smelter veldig når jeg har dampet/våtet ansiktet, men merket faktisk at den smelter mer på tørr hud. Måtte jo nesten prøve den på tørr hud så fort jeg fant ut av det, vil ikke si så mye før jeg har testet den mer. Både sånn som man skal bruke og sånn som man "ikke skal".

Produktet kan kjøpes her eller her og pH er på: 6,5.

COSRX LOW - pH GOOD MORNING CLEANSER

SPONSET

Denne rensen har fått veldig mye skryt her og der, men er også noen få som har sagt de ikke liker den i det hele tatt på grunn av tea tree lukten. Jeg har ikke noe imot den lukten overhodet, liker den egentlig. Men, denne er dog litt sterkere enn jeg foretrekker! Har alltid hatt lyst til å teste en gel cleanser, ihvertfall til morgen bruk da det skal være mer skånsomt for huden. Uheldigvis falt ikke dette produktet i smak i det hele tatt, kan kanskje være at jeg ikke er helt vandt til gel konsistensen eller bare at det er lukten. Uansett, så klarer jeg ikke like den. Tror og jeg muligens reagerer på produktet da jeg fikk små kviser her og der, både meg og kjæresten, så er litt kjipt at ingen av oss får brukt den. Får muligens prøve å bruke den på brystet, ellers så får jeg bare gi den vekk til noen andre.

Skal se om jeg ikke kan finne et annet gel rens som kan passe meg bedre, COSRX sine produkter har alltid falt i smak hos meg. Ikke hatt noen negative oppelvelser med produktene deres, er bare denne som dessverre ikke passer meg.

Produktet kan kjøpes her og pH er på: 5 - inneholder syre.

CAOLION HOT DEEP CLEANSING FOAM

Denne rensen er jeg såå glad i! Jeg ender med å bruke den noen ganger i uken, andre ganger daglig. Vil ikke anbefale å bruke den daglig om huden din ikke er bygd opp til det, eller at huden din såklart ikke tåler den. Det er en skikkelig dyprens, har skrevet review om denne her. Bruker sånn ca. mengden som jeg viser, og du kan se de små kornene i bildet.

Elsker å bruke denne når jeg har vært sløv med rensingen og merker at at porene er tette og huden generelt er skikkelig gusten, grå og bare ekkel. Denne renser skikkelig godt! Om jeg ikke har renset godt på en stund så merkes det når jeg bruker denne, jo flere urenheter jo mer brenner den. Noen ganger brenner den selv om jeg har renset godt også, så det varierer. Er ikke noe ille brennende følelse, mer behagelig for min del. For noen vet jeg det er ille og de må skylle produktet rett av, så dette er veldig individuelt. Jeg har den lille versjon av denne og er på min andre tube forsatt, man trenger veldig lite av produktet - men jeg vurderer å kjøpe inn den store versjonen når jeg fullføre denne da jeg virkelig elsker dette produktet og liker å ha den liggende.

Produktet kan kjøpes her, 100ml versjon her, og pH er på: 7.

Jeg bruker mest rensene fra Skin Watchers og Klairs for øyeblikket, resten er i ny og ne minus den fra COSRX.

- Etude House Baking Powder BB Deep Cleansing Foam, dette var en av mine første koreanske renser. Husker jeg elsket lukten, men den var på en måte ikke behagelig å bruke. Etter bruk av denne ble huden min skikkelig "vindu" glatt, nesten som alt fukt og olje var strippet vekk.

- Holika Holika Soda Pore BB Deep Cleansing Foam, en av de første rensene denne og. Ble nesten brukt opp, ganske lik lukt som Etude House sin faktisk. Foretrekker nok denne fremfor EH sin da den var mildere for meg, selv for små skrubb korn!

- Holika Holika Pig Clear Dust Out Deep Cleansing Foam, likte ikke denne i det hele tatt. Spontan kjøp, endte med å bruke den noen få ganger før jeg bare kastet den.

- COSRX Salicylic Acid Exfoliating Cleanser, likte ikke denne i det hele tatt heller så sendte den over til Marita.

- Innisfree Jejubija Anti Trouble Facial Foam (Heter nå Bija Trouble Facial Foam), denne var en stor favoritt hos meg! Brukte den morgen og kveld en god stund før jeg "endelig" ble tom, klippet den og opp for å få mest ut av den. Har en uåpent liggende av den gamle versjonen. Hørte at den nye tydeligvis ikke er like god?

- Innisfree Sea Salt Perfect Cleanser, jeg elsker elsker denne rensen! Har dog kun brukt en halv tube da den var skikkelig drøy, fant ut jeg måtte gi den vekk til kjæresten sånn at jeg fikk testet andre renser også. Kommer muligens til å kjøpe en ny av denne igjen, eller en av de andre versjonenen. Reviewn min på den kan du lese om her.


- Evas Vitamin Cleansing Dessert Magic Cream Soap Lemon, denne husker jeg Marita skrøyt sånn over. Jeg kjøpte den så fort Testerkorea (?) fikk den inn, åpnet den for rundt et års tid tilabke. Denne likte jeg ikke, følte det bare ble masse gris og jeg var ikke komfortabel med den. Følte også den strippet meg for all fukt og olje, noe som er rart da det er en cleansing cream og absolutt ikke burde det.

- Klairs Gentle Black Sugar Charcoal Soap, har ikke fått til å skrive review om denne helt enda. Har brukt opp en "brikke", men tenkte å snart få kuttet opp en til da jeg trives med såpen. For meg blir den ikke for hard, den renser godt og føles behagelig! Min "first impression" og litt om såpen kan du lese om her.

- Soo Of The Nature Two Step Enzymer Cleansing Powder Natural Enzyme & Egg Enzyme, første gang jeg tester noe fra dette merket. Har til nå testet begge rensene og to av deres sheetmask, produktene fikk jeg tilsendt for å teste ut og skrive review om. Sheetmask reviewene kan dere lese på min instagram, her og her. Rensen har jeg enda ikke fått ut enda, men jeg elsker dem!! Egg rensen lukter litt rart tho, meningen med disse enzymer rensene er at du skal bruke natural 5 ganger i uken og egg to ganger i uken! Synes konsepktet med dette er genialt, man trenger ikke bruke begge i sammen. Men er litt usikker på om man faktisk kan kjøpe dem seperat.

Som dere og ser har jeg testet litt forskjellige renser, noen har falt i smak og andre ikke. Sånn vil det alltid være!

❥ Subscribe gjerne til bloggen min her på venstre side, legger du igjen mailen din vil du få mail for hvergang
et nytt innlegg blir publisert. Eventuelt kan du og følge min facebook side her
, for å få opp nye innlegger og.

Likes

Comments

REKLAME

For en stund siden kom Klairs ut med en ny versjon av skrubben sin, så å si alle produktene deres var veganske bortsett fra denne. God nyhet, nå er denne også det! Dette vil da bety at Klairs har blitt 100% vegansk, noe som jeg vet er en gledelig nyhet for dere som er opptatt av det. Som jeg har nevnt flere ganger er produktene deres dyrevennlige og de inneholder verken alkohol, parabener, fargestoffer eller parfyme. Veldig rent og enkelt, men samtidig effektivt og gir resultater.

Jeg har ellers alltid brukt Skinfood sin Black Sugar Mask Wash Off, den er nok en av de mest solgte Skinfood produktene du finner. Så å si "alle" har hørt og teste denne, mer om akkurat det produktet og mine tanker om den kan dere lese her. Som nevnt kjøpte jeg den gang på gang, rett og slett på grunn av at den gjorde jobben, grei i pris og jeg ikke gadd å prøve ut andre. Men for en stund tilbake begynte jeg å bli veldig lei av den, ble rett og slett for røff uansett om jeg blandet den med vann eller renseolje. Likevel ønsket jeg ikke å kutte den ut da jeg likte gløden den ga meg, for den gir en veldig fin glød! Dessverre var ikke gløden verdt det når jeg ikke lengre trivdes med skrubben så godt som jeg gjorde før, jeg begynte da å lete etter nye koreanske skrubber. Endte opp på Skinfood sin Rice Mask som flere har nevnt er mildere, den skuffet og da det blir mer maske enn en skrubb... (Ja, navnet sier jo seg selv men)

(Smurt på)

Rundt april fikk jeg denne skrubben fra Klairs tilsendt, tok typ tre dager til jeg prøvde den og skrev et kort førsteinntrykk av produktet på instagrammen min (om dere ønsker å lese her). Den nye versjonen er også større og rommer 110g, den gamle var 60g. Det vil og si 10g mer enn Skinfood sin, jeg kommer også til å sette dem opp mot hverandre da det kun er de to koreanske skrubbene jeg har testet og føler kan sammenlignes. Så håper det kan være til hjelp for dere som kanskje står mellom disse to, eller har en av de og vil teste den andre!

Synes designet på denne er mye finere enn Skinfood sin, litt mer elegant og den kommer med en liten skje til å ta ut produktet med også. Stort pluss da jeg ikke er fan av å måtte grave fingrene mine nedi krukker, særlig ikke med skrubber da det alltid legger seg skikkelig godt under neglene mine. Hadde ikke vært krise om ikke siden jeg har en del spatula liggende for både skrubber, kremer osv. Jeg har ikke helt funnet ut av lukten på denne skrubben enda, er ikke en direkte vond eller god lukt. Tenker alltid på sånn nudel krydder når jeg bruker den, vet ikke hvorfor... Kjæresten tenkte på pepperkaker da han brukte den, hahah. Må og si at denne skrubben er så mye mildere enn den fra Skinfood, jeg har ikke trengt å måtte blande den ut med verken oljerens eller vann! Selv når huden min var irritert kunne jeg bruke den, noe som også er et stort pluss da jeg ikke kunne gjøre dette med Skinfood og heller måtte bytte til peeling. Et annet lite tips jeg kom over på instagram, skrubben skal være såpass mild at du kan blande den ut med din skumrens for å få en mild daglig eksfoliering! Dette tenkte jeg å få testet ut etterhvert, om ønskelig kan jeg komme med update på det. Ikke gjør dette om huden din lett blir overstimulert!

(Massert inn med vann)

Ingredienslisten på dette produktet er veldig kort, noe jeg synes er positivt da det ikke er puttet oppi mye fyllestoffer. Skrubben eksfolierer, fukter og etterlater huden jevn og silkemyk. Husker første gang jeg brukte den så ble jeg så overrasket over hvor baby glatt huden min ble! Den skal være effektiv for å fjerne sorte prikker (blackheads), døde hudceller og rense dypt nedi porene. Denne er også anti-baktriell og behandler tørr og flassete hud. Huden min ble ikke strippet for fuktighet etter skrubben og etterlot meg ikke stram, dette er et stort pluss særlig for dere som har veldig tørr hud. Du finner ingredienser som shea butter som gir næring via antioksidanter og gir fukt til de som har tørr hud, på denne måten unngår du at skrubben stripper deg for fukt. Ellers finner man licorice og cranberry også, disse er planteekstrakter som er god på å roe ned huden. Licorice er kjent for å jevne ut hudtonen over tid og gi en klarere hud, mens cranberry er en rik kilde for å gjenopprette huden og gi næring til den.

Det er viktig å ukentlig skrubbe eller peele huden, dette vil fungere som en anti - aging ved å stimulere cellefornyelsen. Om du sliter med at sminken flakner opp eller ikke ser bra ut, kan det være lurt å skrubbe huden. Bare husk å alltid gi den godt med fukt etter en skrubb, selv om skrubben ikke stripper deg for fukt! Ikke overdriv skrubbingen heller da dette kan gjøre vondt verre. Jeg er ikke så flink til å huske å skrubbe ansiktet mitt med fysisk skrubb, men prøver så godt jeg kan. Til nå har jeg lagt min forelskelse på denne skrubben fra Klairs! Kommer nok ikke til å bytte den ut med det første. Men jeg bytter om på denne fra Klaris, en vestlig peeling og en annen skrubb som også er vestlig da den inneholder glycolic acid som er greit for meg å bruke i ny og ne.

Ingredienser:

Caprylic/Capric Triglyceride, Black Strap Powder, Cetyl Ethylhexanoate, Petrolatum, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Candelilla Wax Esters, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Cetyl Alcohol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Powder, Fragrance, Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil

Klairs.no har lager på Nøtterøy og sender derfor varene sine direkte fra Norge, dette vil si null toll og moms.
Rask leveringstid og superkoselig service.

Likes

Comments

NOEN AV PRODUKTENE ER SPONSET

Det er flere som har lurt på om jeg kunne vise frem hudpleierutinen min, det er såklart noe jeg gjerne vil gjøre - men, det har ikke vært så lett. Siden jeg har en såpass stor interesse for hudpleie og skjønnhet, så hender det at jeg og får en del produkter sponset for å teste. Derfor gjør det jo også at rutinen min ikke alltid er helt lik fra dag til dag, for eksempel bruker jeg ikke alltid like produkter på kvelden som morgenen. Jeg bytter derfor ofte på produkter så fort jeg har fått testet dem skikkelig, og fått de i ordentlig inn i rutinen min sånn at jeg kan ta dem frem og tilbake.

Tenkte derfor det er greiest at jeg viser produktene jeg har åpent, og bruker fra tid til annen. Jeg kommer til å dele dem opp i kategori for kategori, så det første blir jo såklart oljebaserte renseprodukter som renseolje, rensebalsam og sminkefjerner. Til tider hender det at jeg også bruker vestlige produkter, og i den kategorien har jeg blant annet rensevann, rens, maske, serum og så videre. Vurderte litt om jeg kun skulle gå for koreanske produkter, eller blande inn koreansk og vestlige... Endte opp med at jeg kun gikk for koreansk, så kan jeg vurder en ny versjon av disse innleggene om et halvt eller et års til for å vise både koreanske og vestlige produkter om det er noe dere ønsker. Eller kanskje bare en vestlig versjon? So let me know, hva dere ønsker! Om et halvt år er jo det garantert lagt til noen nye produkter også, så passer seg å lage en ny da og forsovet. Alle produktene som jeg bruker i rutinen min blir jo heller ikke med når jeg kun tar koreanske, så om noe mangler har jeg det garantert i vestlig produkt.

SKINFOOD BROWN RICE OIL CLEANSING TISSUE

Er det noe jeg sjeldent bruker så er det renseservietter, såklart hender det at jeg tyr til sånne produkter på late dager. Da kombinerer jeg som regel servietter med rensevann, andre ganger kun servietter. Har egentlig ikke funnet noen favoritter av de koreanske, har dog ikke testet flere enn tre til nå da. Denne er litt annerledes enn de to andre jeg har testet, disse er ikke vanlige våtservietter - men, våtservietter med olje! Det er faktisk ganske genialt om man tenker seg om, praktisk for reiser om man ikke kan ta med oljerensen eller kan pakke med seg så mye. De renser ikke like bra som en optimal oljerens såklart, men den fjerne sminke og smusk greit. Går kanskje ikke så dypt ned for å rense heller, men det kan du heller ikke forvente av våt eller olje-servietter for å være ærlig.

Lukten på denne er litt sterk, plager meg bittelitt. Går forsovet greit da jeg bruker den så sjeldent, føler den fjerne alt av bb cream og mascara om man ser etter. Men om den får fjernet solkremen og bb cream i dypden eller ei, har jeg null peiling på. Liker også "lokk" funksjonen på denne, sånn at det ikke kun er det originale plastikk klisteretmerket. På den måten vet jeg at serviettene ikke tørker ut, litt kjedelig er det jo at de ofte er satt på så skjevt.

Produktet er ute av produksjon og fås ikke kjøpt lengre.

SKINFOOD MILK SHAKE POINT MAKEUP REMOVER

SPONSET

Jeg har hørt mye skryt om dette produktet og tenkte selv å gi den en sjanse. Til vanlig pleier jeg ikke å bruke en "makeup remover", enten kjører jeg på med en oljebasert rens eller så hender det at jeg fjerner sminken først med rensevann. Tenkte derfor på at jeg burde ha en sminkefjerner liggende for dager jeg bruker litt mer sminke enn vanlig for å få renset ansiktet mitt skikkelig, det er veldig sjeldent jeg bruker "tung" sminke om jeg så skal si det selv.

Frem til nå virker denne grei, har ikke så mange tanker enda da jeg mottok den for rundt to uker siden og kun testet den tre ganger til nå. Kjenner ikke noen spesiel lukt, men kanskje litt rar melkeaktig duft? Virker skånsom uten å irritere huden eller øynene mine. Den fjerne alt av solpudder, øynebrynspenn og mascara greit. Viktig å riste produktet godt før du tar den i bruk sånn at oljen får blandet seg med "melken", konsistensen er like tynn som melk.

Produktet kan kjøpes her og pH er på: 6.

CIRACLE ABSOLUTE DEEP CLEANSING OIL

Denne har jeg hatt liggende en god stund, tror den ble åpnet for rundt 4-5 måneder siden og brukt av og på. Uansett, det var en veldig spontan handling at den havnet i kurven. Ciracle er jo kjent for å være god mot trøblete hud, noe jeg for øyeblikket (bank i bordet) heldigvis ikke har. Likevel synes jeg merket er genialt, viste dere forresten at Ciracle er COSRX sin "sisterbrand" ? Synes det er kjempekult, begge merkene er jo supre for trøblete hud! Nå har jeg testet mer fra COSRX enn det jeg har fra Ciracle, kun testet Red Spot Cream og denne renseoljen. Ser at de har fått mye mer produkter nå i det merket enn det de hadde tidligere, så synes det er veldig bra.

Konsistensen på dette produktet er litt tykkere enn hva jeg er vandt med, det irriterte meg noe voldsomt i begynnelsen da jeg er så vandt til en tynn konsistens. Har blitt ganske vandt med den nå og liker den ganske godt! Kommer ikke til å kjøpe en til av denne når jeg er tom, vil ikke si at jeg ikke liker den - men, kan ikke si at jeg elsker den heller. Mulig den vil passe bedre for noen andre som liker at oljerens er litt tjukkere! Lukter forsovet ikke noe sterkt, men har en rar urtelukt? Lukten irriterer ikke øyene mine. Fjerner produktene jeg har på huden veldig bra. Om jeg tar å oljemasserer ansiktet mitt så foretrekker jeg faktisk å bruke denne fremfor den fra Skinfood, da den og blir tjukkere jo mer du masserer. Føler og denne faktisk går mye dypere ned om jeg får varmet den opp litt og jobbet litt mer med den. Porene mine blir helt rene, samme gjelder ansiktet! Eneste minuset med denne er at jeg blir veldig tåkete i synet, noe som er utrolig irriterende, og det hender det legger seg et overflodig lag på vippene mine. Ellers er den helt grei, liker å beholder sikkerhetstingen på når den ikke er i bruk.

Produktet kan kjøpes her og pH er på: 6,5 inneholder mineralolje for dere som ikke tåler dette.

BANILA CO. CLEAN IT ZERO - PURITY

Min aller første olje balsam, eller cleansing balm! Etter godt over tre år med koreansk kosmetikk følte jeg at det garantert var på tide at jeg fikk testet denne versjonen av oljebaserte renser, aner ikke hvorfor det har tatt så langt tid for meg å gå til innkjøp av en. Nå er det ihvertfall gjort og valget falt på den berømte Banila Co Clean it Zero, i Purity som skal være laget for sensitiv hud. Har jo ikke sensitiv hud, men var småredd jeg skulle begynne å reagere på denne versjonen av oljebasert rens da jeg vet noen reagerer på flytende og andre reagerer på fast form av oljerens. Banila Co sine balm skal være veldig skånsome og passe for alle hudtyper, de har tross alt fire forskjellige versjoner!
Classic som er for alle hudtyper, Resveratrol for fet hudtype, Radiance for tørr hudtype som jeg først vurderte mest på grunn av brightening ingrediensen. Også har vi Purity som jeg har! Denne versjoen er fri for kunstige fargestoffer, synetisk duft, alkohol, parabener og mineralolje. Det kan være de andre også er, men det vet jeg ikke 100% da jeg kun har lest om den jeg eier.

Jeg har blitt veldig glad i dette produktet, kan dog ikke enda si at jeg elsker det. Liker det godt, men er ikke heeelt vandt til en fast form som smelter enn den som allerede er flytende. Den fjerner solkrem og sminke effektivt, er lett å jobbe med og egentlig generelt sett veldig behagelig å bruke. Blir litt tåkete i synet av denne og, men er ikke like ille som den fra Ciracle. Usikker på om jeg skal prøve de andre versjonene, vet det er mange delte meninger om de andre og om klassikeren faktisk passer alle. Virker som mange har reagert på de tre andre versjonene, men ikke Purity'en. Uten å si sikkert at andre kan reagerer, så ville jeg nok kjøpt denne versjonen fremfor de andre sånn bare i tilfelle. Krukken vil jeg si er veldig reisevennlig også, det kommer med et lite plastikklokk øverst som dere kanskje kan se. Der har man den lille spatulaen og forhindrer at støv og smusk kommer ned i krukken. Lukten på denne er frisk og Ikke overvelmende. Usikker på de andre versjonene, kun hørt at denne har minst lukt i forhold til de andre.

Produktet kan kjøpes her og pH er på: 6.

Vil også nevne at jeg fullførte enda en flaske av Skinfood sin Black Sugar Perfect Cleansing Oil, for ikke så lenge siden. Den er virkelig en favoritt hos meg, men har ikke lyst til å åpne ny av den enda da jeg ofte prøver å ikke ha for mange produkter åpnet samtidig. Derfor kommer dere også til å se at det ikke er så mange produkter som blir skrevet om i sånne innlegg som dette, jeg eier en del - men, må nesten planlegge hva jeg åpner og faktisk får brukt. Har også den berømte Heimish All Clean Balm liggende, kommer til åpne den så fort jeg er sånn ca. halveis eller mer i Banila Co balmen. Jeg har også rensevann fra Innisfree og Laneige liggende som jeg ønsker å åpne så fort jeg har fullført den vestlige jeg bruker nå. Rensevann er noe jeg faktisk foretrekker å bruke noen morgener eller når jeg har vært ute og kommer inn døren, men ikke orker å sette i gang en full rutine. Da er rensevann, all in one produkt og solkrem veldig lett rutine.

- The Face Shop Herb Day Cleansing Tissue, var helt ok, men endte med å kun bruke dem rundt omkring som vanlig våtservietter i huset. Stor pakke til en billig pris! Pluss for åpne og lukke funksjonen.

- The Face Shop Chia Seed Cleansing Wipes, synes denne var aaalt for parfymert. Mange koreanske og såklart vestlige er det, men synes denne var ganske ekstrem.

- The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil, tålte jeg ikke og syntes den var alt for tynn.

- A'pieu Clean Up Herb Source Shaking Cleansing Oil, likte ikke denne i det hele tatt og synes den var skikkelig tjukk.

Til informasjon har jeg normal hudtype med tilstand som varierer fra årstid til årstid, bruker oljebasert rens på kvelden. Hender også jeg bruker det på morgenen om jeg føler for det, dette er ikke noe man absolutt må gjøre om man ikke føler for det. Vil bare si at det ihvertfall ikke skader huden om man skulle ønske det, jeg forstår noen er redd for å tørke ut eller overstimulere huden. Derfor er det noe man selv må kjenne etter, men mange av oljebaserte renser skal være såpass skånsome at de kan brukes morgen og kveld. Husk å alltid gå over med en vannbasert rens etterpå, så du slipper å få et overflodig lag av olje som bare blir liggende på huden.

Likes

Comments

REKLAME

Jeg skriver ikke ofte om koreanske kroppsprodukter, grunnen er enkelt å greit fordi jeg ikke eier eller har prøvd så mange produkter enda. Vil ikke si jeg er like kresen på kroppsprodukter, som jeg er for ansiktsprodukter - men det er på en måte ikke like gøy å handle produkter for kroppen, selv om gode produkter også er viktig der! Rundt mai klikket jeg hjem dette produktet, har nesten brukt den hver gang jeg har dusjet. Noen ganger helt alene, og andre ganger liker jeg faktisk å blande den litt ut sammen med Klairs sin Supple Preparation All Over Lotion

Tidligere har jeg skrevet at kroppen min ikke er så tørr, likevel liker jeg jo å holde huden min myk, fuktig og ikke minst at den skal lukte godt! Har i tidligere kroppsprodukt innlegg nevnt at jeg liker å bruke babyolje til kroppen, huden min blir etterlatt myk og nok fuktet frem til jeg skal dusje igjen. Ikke nok med det så får jeg ikke inngrodd hår etter barbering eller epilering av leggene, la merke til at jeg fikk noen når jeg ikke hadde brukt oljen etter 2-3 dusjer.

Siden kvaliteten endret seg og skriften ble så utydelig legger jeg med ingredienslisten her:
Water, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Isohexadecane, Sodium Chloride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Wine Extract, Disodium Edta, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Fragrance

Endte opp med denne fra Skinfood da jeg var på jakt etter en koreansk versjon av kroppsolje, jeg vet det finnes noen flere oljer fra Korea og. Denne skal gi mye næring og "låse" fuktigheten i huden, det vil si at den har en duo effekt! Gir både næring og fuktighet, samtidig som den inneholder vitamin E og anti-aging (druer ekstrakter) ingredienser som skal revitalisere huden og holde den elastisk. Som dere ser så er ikke ingredienslisten lang, noe som er bra. Eneste jeg reagerer på er nok at produktet inneholder "dimethicone" som er en silikonbasert ingrediens. Denne ingrediensen blir ofte brukt i både hudpleie for kropp, hår og ansikt. Dette er fordi det gjør produktene lett spredbare, slik at du får en følelse av at lotion eller kremen glir lett over huden. Dimethicone hjelper også til å danne en beskyttende barriere på huden, og kan fylle ut de fine linjer og rynker i ansiktet, og er derfor det ofte brukes i primer. For meg er ikke det noen "fy-fy" ingrediens da jeg ikke har noe imot det og bruker det på både kropp og hår, men vet andre ikke er så begeistrert for det da det kan tette igjen porene. Som sagt føler jeg jo at jeg får mindre inngrodde hår når jeg bruker dette produktet, enn når jeg ikke gjør det. Dette er min erfaring, jeg kan ikke love det er sånn for andre. Man tenker jo bare litt at olje ikke skal inneholde silikon, right?

Lukten på denne er helt fantastisk! Det er tilsatt parfyme, men det er ikke sterk lukt i det heeeele tatt! Jeg klarer ikke beskrive lukten, vet ikke om det er meningen den skal lukte litt drue eller ei på grunn av navnet? Usikker hvordan druer lukter for å være ærlig. Det er meningen at du skal riste flasken før bruk for å blande oljen da det er 2 layered body oil, anbefales å smøre på mens huden enda er dampet. Pleier noen ganger å klappe meg selv tørr med enten håndkle eller hender, for så å påføre oljen og massere den inn i huden. Andre ganger tørker jeg meg ikke i det hele tatt, og hopper rett på denne. Produktet trekker seg greit inn, ikke super raskt - men, heller ikke super tregt. Du blir ikke klissete i det hele tatt av denne! Som dere og ser på flasken er det litt som er brukt, men enda mye igjen. Generelt sett er jo olje ofte drøye i bruk, så denne varer vell ut året og litt lengre?

Som nevnt tidligere så liker jeg også å blande den ut med Klairs sin lotion noen ganger, har ikke turt å blande den ut med en gradering selvbruningslotion da jeg er redd oljen skal skille produktet litt og da etterlater meg flekkete. Anbefaler derfor å holde dere til en vanlig lotion, kanskje en uten parfyme da blanding av to produkter muligens kan gi litt rar lukt? Om man såklart er sensitiv for det! Mange lotion og kroppsprodukter pleier jo å lukte en del. Bruker sånn ca. mengde av produktet ganger 5 eller 7 på hele kroppen, tar litt ekstra mer olje når jeg skal smøre føttene mine da jeg liker å ha myke føtter og ikke minst hælen! Sprukne og harde hæler er så vondt og irriterende. Denne gir meg babymyk hud både til kropp og føtter. Hender jeg faktisk bruker komboen av produktene for håret mitt også, fra øre lengden og ned! Har lagt merke til at om jeg går rett på denne duoen så trekker det seg raskere inn i kroppen, enn om jeg skal tørke meg først. Det samme gjelder om jeg bruker oljen alene, derfor liker jeg veldig godt å blande det.

Er blitt veldig glad i denne, så så fort jeg får brukt den opp får jeg kanskje teste noen andre. Om du sliter med tørr hud på kroppen, eller generelt bare vil prøve en kroppsolje så anbefaler jeg denne på det varmeste! Man trenger ikke ha sahara tørr hud for å bruke kroppsolje, det samme gjelder forresten olje for ansiktet! Bare et lite tips. Et annet stort pluss er pakningen, den er laget av plast og har skrukork. Ikke sånn vanskelig barnesikring skrukork som den jeg tidligere brukte. Med skrukork er du sikker på at produktet blir skikkelig lukket, hadde den kommet i en sånn "åpne - lukke" lokk så hadde den ikke engang vært praktisk for reise.

My Korean Makeup har lager i Sør-Korea, det vil si at leveringstiden kan være alt fra 1 til 4 uker. Alle produktene på deres nettside er ekte! Servicen er super, har dere noen spørsmål er det bare å sende dem en mail eller kontakte de på facebook her.

Likes

Comments

REKLAME

Nå har det gått rundt to måneder siden jeg brukte denne kremen for første gang, og er nesten ferdig med hele krukken. Da er det vel på tide å gi dere en review eller hva? Jeg skrev min "first impression" og litt info om denne på bloggen rundt mars, dere kan lese den her da jeg helst ikke vil gjenta meg angående informasjon og sånt.

Først og fremst må jeg bare påpeke at dette produktet har blitt ett av mine holy grails, det sier seg vel nok egentlig selv når jeg snart er tom. Det er få produkter jeg bruker opp, og enda færre jeg tenker at jeg gjerne kjøper/trenger en ny en av. Ihvertfall når det kommer til kremer som jeg bruker evigheter på å bruke opp, selvfølgelig er denne litt lettere da størrelsen ikke er så stor som andre. Jeg har jo ellers hatt kremer og prøver i denne størrelsen, men likevel ikke brukt opp fordi jeg ikke har orket eller likt. Derfor blir jeg selv overrasket over at jeg har fullført den, haha. (Har jo så klart brukt opp andre kremer og som er større)

Jeg er forsatt ganske fascinert over fargen, kommer seriøst ikke over hvor fin den er! Favorittfargen min har alltid vært blå i alle nyanser, men jeg faller nok mest for baby blå som denne (Veldig viktig informasjon for dere å vite). Var forelsket bare på grunn av fargen i første omgang, hehe. Lite visste jeg jo at denne lille krukken skulle fortjene en plass på baderomshyllen min, for der har den virkelig stått siden dag en. Fikk skikkelig satt den på prøve da jeg for en stund siden fikk en voldsom allergisk reaksjon på et produktet jeg testet ut, ble veldig sensitiv og rød med nupper. Legger med innlegget der jeg skrev på facebooken veggen til Klairs her, så kan dere selv se virkningen på kremen og hvor irritert huden min faktisk var. Får sjeldent allergiske reaksjoner, men det skjer jo en gang i blant. Skjer nok oftere og raskere om jeg allerede er syk, da immunforsvaret allerede er ganske svakt. Til tross for at jeg har testet så mange forskjellige produkter gjennom så mange år, er jeg overrasket over hvor få dårlige reaksjoner jeg har fått. Tror jeg kan telle på hånden på hvor mange, noe jeg synes er ganske bra i seg selv da jeg som er så glad i kosmetikk tester mye nytt hver uke.

Produktet bruker jeg nesten hver kveld, da som en nattkrem. Vet man kan bruke denne som både spot treatment og/eller nattkrem, jeg bytter litt om - men, trives garantert best med den som nattkrem. Trenger bare tre til fire erter av produktet, om jeg føler jeg trenger litt mer så blander jeg den noen ganger inn med Elizavecca sin Green Piggy Collagen Jella Pack Mask for å slippe å bruke mer enn jeg egentlig må. Da gir den litt mer "næring" enn hva jeg ellers trenger, men som jeg noen ganger kan få bruk for om huden min er litt for tørr eller sensitiv. Ikke får jeg bare gløden, men jeg får også en skikkelig babymyk og "plettfri" hud dagen etter med kombinasjon av disse to produktene i sammen. Netter jeg kun bruker Klairs våkner jeg også med en veldig fin og myk hud som er roet ned, men ikke like mye glød dessverre.

Som spot treatment er den også veldig god, den roer ned irritert hud og kan forhindre arrdannelse etter acne/kviser om du er en av de som klemmer dem. Selv om det ikke er anbefalt, er det så klart noe jeg selv gjør i ny og ne. Det viktigste å huske på om du absolutt må klemme er rene hender, og bruk to q-tips mot hverandre! Om ikke man vil klemme fungerer pimple pads også, for så å smøre over kremen etter plasteret er tatt av. Kremen er og, Ikke minst, like god etter barbering og soling! Det hender jeg så klart bruker litt mer enn tre til fire erter om jeg merker jeg trenger det, dette er mer etter hva jeg føler for der og da og kjenner at huden min trenger. Så hvor mye er veldig opp til enhver, er også fult mulig å kun smøre seg på kinnene så en annen i t-sonen om det føles bedre. Er ingen fasit svar på hvordan du burde bruke den på din hud, du kjenner den best og gjør det som er best for deg.

Var veldig overrasket angående konsistensen på denne, for den virker veldig fet når jeg bruker den - men, så fort du tar den i bruk og bare får smurt ut blir den veldig lett. Du kjenner at det på en måte blir en liten barriere over huden når du har smurt den på, et tynt beskyttende lag. Ser ikke at kremen er på ansiktet, men du kan kjenne den. Stryker du derimot fingrene over er det glatt som silke, ihvertfall for min del. Det skal likevel ikke være noe problem for noen med fet hud å bruke denne da den er egnet til alle hudtyper og tilstander, så klart er mengden alfa omega etter hva din hud trenger. Det er ikke noen spesifikk lukt på den, men om du virkelig lukter etter kjenner du den klassiske "Klairs" lukten vil jeg nå si.

Kremen er like god for både kvinner og menn, jeg lar kjæresten bruke den ofte når han er hos meg. Særlig etter barbering da man ofte kan bli litt rød og irritert, og om vi har vært ute å ligget litt i solen. Du trenger ikke være solbrent eller irritert for å kunne kjenne virkning av denne, bare det at du har vært ute i solen og huden kanskje trenger å fornye hudcellene (for å si det på den måten). For det er akkurat det denne gjør, kremen styrker barrieren for de med ekstremt sensitiv hud. Dagen etter kjennes huden god som ny! Produktene fra Klairs er nå 100% veganske etter at skrubben ble endret på, jeg kommer nok til å skrive om den om ikke lenge da det er en skrubb jeg nok foretrekker mer enn Skinfood sin Black Sugar Mask Wash Off.

De tester ikke på dyr, produktene deres inneholder heller ingen fargestoffer, alkohol, parabener eller parfyme. Veldig naturlig og rene produkter som vil passe for de fleste hudtyper og alder. Lukten til produktene kommer ofte fra en kombinasjon av en eller flere ingredienser. Jeg er totalt frelst av denne, en av mine favoritter fra Klairs sammen med toneren deres. Er absolutt to must have produkter for meg og nok de produktene jeg ville anbefalt å sjekke ut om du er nysgjerrig på noe derfra. Toneren har jeg skrevet om her om du ønsker å lese om den, sjekker du kategorien for Klairs inne på bloggen dukker det også opp flere innlegg.

Klairs.no har lager på Nøtterøy og sender derfor varene sine direkte fra Norge, dette vil si null toll og moms.
Rask leveringstid og superkoselig service, lurer dere på noe angående produktene deres kan dere sende dem en melding på enten facebook eller instagram. Ellers svarer jeg gjerne om jeg har anledning og informasjon!

❥ Ha en riktig fin søndag videre!
Ps: følg meg gjerne på instagram på oppdateringer angående både koreansk og ikke koreanske produkter, der poste jeg ofte mini reviews og informasjon av diverse produkter - Sofiafij, kommer til å holde en internasjonal giveaway om ikke lenge også.

Likes

Comments