Jeg er ganske sikker på at dere som elsker koreansk kosmetikk har hørt om, eller prøvd denne masken her! Et super populært produkt fra Elizavecca, flere skryter av den mens andre ikke er like imponert. Jeg skal ærlig si at jeg er en av de som ikke er så imponert. Produktet er et veldig gøy produkt, det skal jeg ærlig si. Men etter en boks så blir man på en måte lei, den gjør såklart noe for huden min. Men, er bare det at jeg forventer nok litt mer. Ironisk sett er jeg jo på min tredje krukke da, selv om jeg bruker den sjelden. Muligens en eller to ganger i måneden? Jeg vet ærlig ikke hvorfor jeg kjøper ny krukke når den er tom, og kjenner litt på angsten hver gang jeg nærmer meg en tom krukke. Tror det bare er mer et sånt produkt som er greit å ha liggende, for jo den renser jo godt, den gjør det. Er bare det at jeg ikke føler den blir et must.

Det som er så gøy med dette produktet vs andre leiremasker er at den bobler opp, så blir en såkalt en kullsyre maske. Masken eksfolierer og renser dypt ned i porene, produktet løfter opp smuss og talg fra porene og etterlater deg med babymyk hud. Sliter du med store porer skal denne hjelpe med å rense dem, for så å få dem til å se mindre ut. Masken inneholder grønn te, kollagen, kull , allantoine, lavendel ekstrakt, bergamot blad ekstrakt, peppermynte ekstrakt, fresia ekstrakt, kamille blomst og rosmarin blad ekstrakt. Produktet er laget for at den ikke skal irritere huden, og passe for de med sensitiv hud også. (Husk at dette er veldig forskjellig fra person til person, selv om produsenten lover dette da vi alle tar til oss produkter forskjellig)


Green tea powder, Charcoal powder, Lavender extract, making this the perfect pore mask

Elizavecca er jo kjent for sine søte design på produktet, alltid med en gris som oftest! En annen ulempe er at det er mange kopier av disse produktene er ute å går, og mange av dem er fake og shipper fra Kina. De originale har en skrapekode på siden, som man ser på bildet. Skrap frem denne om du muligens tror at du har kjøpt et falsk produkt, og søk tallene opp inne på Elizavecca sin hjemmeside. (Linkene jeg har lagt med er safe og trygge for produktet!) Produktet i seg selv ser jo innbydende ut, og kommer heldigvis i hard plast + en spatula! Stor pluss for begge deler, minuset er den plast sikkerhets greia over lokket. Jeg skjønner den er der for å holde produktet kompakt, men den er så himla vanskelig å åpne opp! Det som er viktig med denne masken er at du absolutt ikke bruker fingrene når du tar ut - men, spatulaen! Siden produktet reagere på luft og kontakt med hud, så vil hele boksen begynne å boble om du dyppe fingeren nedi. Da er produktet helt ødelagt! Du kan bruke den på enten tørr hud etter rens, eller ta på uvasket ansikt med sminke. Personlig foretrekker jeg etter rens, og det anbefaler produsenten også for best effekt. Noen får bedre effekt på urenset hud, så dette er og opp til hver enkelt. Produktet skal ikke være på i mer enn fem minutter, og boblene kommer kort tid etter påføringen. Noen ganger tar det et halvt minutt til et minutt, etter fem minutter er gått tar du og masserer huden i et - til to minutter og vasker av alt med vann. Jeg hater denne delen da det tar evigheter å vasker av, og hele vasken blir boblete. Derfor anbefaler jeg å ta av masken i dusjen. Går myye raskere, dette er og en av de grunnene til at jeg ikke er superfan av masken og ikke bruker den så ofte som jeg ellers kanskje hadde gjort.

Som dere ser begynner boblene å komme frem der du påføre først, før du blir ferdig med hele ansiktet. Er og viktig å ikke la krukken så åpent for lenge, så jeg pleier å ta ut sånn ca så mye jeg trenger og skrur rask igjen. Masken er jo super gøy, jo større bobler jo gøyere! Det kribler virkelig, og kiler helt enormt mye. Mens for noen klør det, om det svir så anbefaler jeg absolutt å vaske den av! Ansiktet mitt føles relativt mye renere og glattere etter bruk av denne, men kan ikke si jeg alltid føler at porene mine blir så renset. Noen ganger føler jeg det, andre ganger ikke. Denne gangen var det en god stund siden jeg hadde brukt den, samt at jeg tok den på helt urenset hud. Må også si at ikke alle får like store bobler, noen får mindre og andre mer.


arbonated bubble cleanses pore with pore tightening effect of clay mud ingredient.

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

PS: Følg gjerne bloggen min enten her inne eller via facebook HER jeg vil etterhvert holde en konkurranse for å gi tilbake til dere som følger meg, og leser og følge bloggen min.

Likes

Comments

//Produktet er sponset, jeg har selv valgt å skrive om dette.Siden jeg sist skrev et produkt for dere med tørr hudtype som trengte fett, tenkte jeg at jeg denne gangen kunne skrive om et produkt for dere med dehydrert hud som trenger fuktighet via vann. Egentlig er dette produktet tilpasset alle hudtyper, syrefri er den også så da blir det vell vinn vinn for de fleste. Produktet vil så klart variere ifra person til person, selv om et produkt er tilpasset alle hudtype vil det ikke alltid fungere, man må da selv kompensere med diverse produkter og velge mengden etter hva din hud trenger. Siden jeg har normal hudtype med en tilstand som varierer så kan jeg teste og bruke de fleste produkter, så lenge jeg tilpasse mengden og se an på årstiden og tilstanden min. Dette serumet klikket jeg for et par måneder siden hjem, hadde egentlig ingen spesielle tanker om at "dette trenger jeg". Var veldig tilfeldig, og noen ganger det ofte de spontant kjøpene som man blir fornøyd med. Jeg er ganske overrasket over dette serumet, er ikke sånn wow produkt for meg men et produkt som fungerer helt greit og gjør det den skal uten at jeg har noe å klage på.

Designet i seg selv er veldig enkel og rent, ikke noe spesielt med det enn at jeg egentlig liker størrelsen og pumpe funksjonen. Produktet kommer i hard plast, og ikke glass. På siden kan du se hvor mye produkt du har brukt, noe som jeg egentlig synes er ganske greit når pakningen ikke er gjennomsiktig. Produktet i seg selv er tynn, men ikke sånn toner tynn. Har mild svak duft som jeg ikke klarer å sette fingeren på, er ikke noe vond lukt så tenker ikke så mye på det. Konsistensen er veldig behagelig når den treffer huden og man smører ut produktet, blir nesten som vann og bare legger seg skikkelig glatt oppå min hud. Jeg kjenner veldig godt hvor jeg har påført produktet og ikke, siden huden blir så glatt og det følelse ut som noe har trengt inn i huden og pakket inn fuktigheten der. Til dere med tørr hud kan det være huden deres kommer til å suge hele produktet til seg, mens til dere med dehydrert hud (fet/kombi) kan det ta litt tid om dere bruker for mye produkt. Jeg bruker som oftest bare en til en halv pump i hele ansiktet mitt, litt mer om jeg er litt mer tørr enn vanlig.


Moisturization with layered hydration

Serumet er fra Mizon sin M Line laget med hyaluronsyre for rask hydrering som absorberes lett inn i huden og ceramider for å bidra til å blokkere fuktigheten i huden sånn at fuktigheten blir "pakket" inn i huden og da holder på fuktigheten isteden for å bare oksidere bort. Noe jeg også merker at den gjør, dere som trenger fuktighet via fett vil ikke få like bra utnytte av denne som oss med normal til kombinert hudtype med mindre dere ikke legge inn mer produkter. Produktet lover og trekke godt inn og jobbe dypt nedi huden. Produktet lover å bekjempe tørrhet, rynker, og matte ned huden fint til en frisk glød. Produktet skal også være såpass mild at de med sensitiv hud også kan bruke den, jeg har brukt den i ny og ne på kjæresten som ofte er litt tørr til tider. Har mye med årstiden nå, og han har mer sensitiv hud enn meg og tåler denne bra. Den trekker godt inn i hans hud og etterlater ikke noen form for sticky følelse verken for meg eller han.

Jeg bruker produktet kun på dagen, etter min favoritt essence som er skrevet om her. + Fuktighetskrem eller en lotion, huden min trenger ikke mer og jeg blir ikke tørr sånn at jeg flasser eller glinsete. Noen ganger er jeg så klart litt mer tørr eller glinsete enn vanlig, og da er det mest rundt nesepartiet og kjeven. Bruker da litt mer av produktet enn vanlig, ellers kompensere jeg med cosrx sin propolis light ampoule. Jeg kommer nok ikke til å bestille ny med det første da jeg tenker meg at huden min nok ikke vil trenge den mot våren/sommeren, men rundt høst til vinter er det nok greit. En helt grei serum som gjør det den skal, uten at jeg skal måtte skryte den opp i skyene. Finnes også samples av produktet om dere ikke vil kjøpe full size og kun teste for å se om deres hud kunne ha nytte av den, noe som og er smart å gjøre. Har derimot vurdert å teste toneren samt øynerullen, så muligens jeg gjør det etterhvert.


Say no to dryness, wrinkles and dull skin

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

PS: Følg gjerne bloggen min enten her inne eller via facebook HER jeg vil etterhvert holde en konkurranse for å gi tilbake til dere som følger meg, og leser og følge bloggen min.

Likes

Comments

Vi alle har forskjellige hudtype, og hudtilstanden våres kan forandre seg fra årstid til årstid. Det gjør ihvertfall min, jeg har normal hudtype og tilstanden forandre seg fra når det er sommer til vinter. Jeg trenger mer fuktighet via vann på vinteren enn jeg gjør på sommeren, akkurat som jeg trenger litt fuktighet via fett på vinteren enn sommer. Dette er heldigvis noe jeg selv merker godt, og har da lært å kjenne huden min såpass at jeg vet når jeg trenger hva for så å tilføre dette til min hud. Jeg har i det siste vært ganske så tørr, veldig pga været da snøen plutselig kom til Sørlandet. Mye snø også, samtidig som jeg ikke har vært så flink til å smøre meg og renset ansiktet med kun vann og ikke annet etter det. Dette merkes godt rundt nesepartiet, pannen og kjeve-området. Jeg flasser heldigvis ikke, mye, men nok til at jeg skjønner at nå må jeg pleie huden min.

Jeg har funnet ut at ansiktet mitt elsker denne kremen fra tonymoly, den gir meg så vanvittig bra med næring og fuktighet! Produktet passet nok best til de med normalt til tørr hud, altså de som trenger fet. Kan være den akkurat kan gå som en intens maske for dere med kombinert til fet hud, men er nok ikke noe jeg ville anbefale. For det første er jo pakningen bare kjempe søt! Altså, det er et eple. Ligner ihvertfall nok til at kjæresten trodde det var et da han så det. Den kommer med en spatula, noe som alltid er et stoort pluss. Jeg tar ut litt produkt med spatula, så dypper jeg fingeren nedi og tar opp litt og smøre tynt lag på huden. Personlig trenger jeg ikke mye av dette produktet da det inneholder en god mengde antioksidanter, vitaminer og nærende ingredienser. Produktet skal gi huden all den pleien og næringen den trenger, jeg bruker ikke den som en fuktighetskrem da det blir for mye for meg. Derfor bruker jeg den som en sleepingpack i ny og ne, våkner opp med en fantastisk glød og mettet ansiktet! Dere vet jeg elsker når huden gløder via hudpleien, er ikke så glad når huden min ser litt "dull skin" ut.


Sleeky, dewy like an apple! Resilient, moisturized like an apple honey!>

Kremen inneholder også malic acid (*) som går under AHA syre, samt royal jelly extract som inneholder mye fett, noe som gjør den til fantastisk ingrediens i produkter til de som trenger fuktighet via fett. Ingrediensen roer, reduserer sår, betennelser, kviser og andre hudproblemer også. AHA syrer jobber med å eksfoliere hudens ytterste lag og fjerne døde hudceller, oversikt vil aha syre jevne ut hudtonen samt arr. Produktet har en mild god lukt av syrlig(?) eple, jeg er så elendig til å beskrive lukt. Den er ikke alt for parfymert, men har en behagelig lukt som gjør at jeg elsker å bruke den. Konsistensen på kremen minner meg om honning, litt sånn honning blandet ut i en lettere gele substans. Kremen er små sticky i konsistens så automatisk tenker man jo at oi, denne blir sticky på ansiktet. Tvert imot den blir ikke seig på huden, men trekker relativt greit inn og tørker ganske matt om du lar den får litt tid før du legger deg. Eller påføre noe nytt oppå. Noe helt sinnsykt rart er og at jeg føler huden min strammes litt opp etter bruk av denne, og gir huden elastisitet tilbake for hvergang. Jeg har også funnet ut at jeg elsker å bruke denne som en liten håndkrem om jeg har vært dårlig med å smøre meg, den gjør akkurat samme for hendene mine som huden. Blir så mykt og deilig. Elsker produkter jeg kan bruke som multi produkt! Som sagt trenger du ikke mye av produktet, den smørers lett ut og du fordeler den veldig enkelt selv om det ikke føles sånn.

(På bilde er den ikke smørt skikkelig ut) Skal være ærlig å si at jeg ikke begynte å bruke den effektiv før november tiden, da hadde jeg hatt den en liten stund. Jeg klarte på en måte ikke bruke den skikkelig da jeg følte kremen aldri trakk inn, ikke rart da huden min ikke trengte fet på den tiden. Helt annerledes på denne årstiden da huden min elsker denne kremen, selv om jeg ikke er super tørr eller noe så prøver jeg å få brukt den en til to ganger i uken pga gløden og hvor levende den får huden min til å se ut. Samt den effekten for "a face lift". Til dere som har tørr hud og trenger fuktighet via fett, så anbefaler jeg å gi denne en sjanse. Du kan kjøpe samples av produktet om du ikke vil kjøpe hele krukken, den er heldigvis ikke dyr da. Er bare å søke på produkt navnet + legge til samples bak og sjekke at selgeren er fra Sør Korea, og sjekk om selgeren har høyt rating, så er dere safe.


Contaons apple honey ingredient for sleeky, resilient skin


Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

* Produkter som inneholde solkremsyrer krever at du bruker spf 50 daglig, mens du bruker produktet. Bruker du produktet engang, må du bruke spf 50 de neste 14 dagene fremover.

PS: Følg gjerne bloggen min enten her inne eller via facebook HER jeg vil etterhvert holde en konkurranse for å gi tilbake til dere som følger meg, og leser og følge bloggen min.

Likes

Comments

Jeg er en av de heldige som heldigvis ikke sliter med store pore, noen små har jeg. Og noen ganger blir såklart disse fylt med skitt om jeg er dårlig på å rense ansiktet mitt, og bruke leiremaske. MEN! Jeg har funnet en alltids så liten redning likevel, denne lille saken her er helt fantastisk. Jeg kom over produktet da jeg surret på eBay etter nye produkter jeg kunne teste, dette var over et år siden. Jeg kom over den, og syntes den så ganske så interessant ut. Så uten noe mer enn det havnet den i handlekurven min, og nå et helt år etter er jeg på min andre tube og bruker den noen få ganger i måneden.

Det står at den er ment til alle hudtype, men altså. Om du har sensitiv og tynn hud, så nei. Da anbefaler jeg virkelig ikke at du engang tester den, om du vil er det såklart ditt valg. Men nå har jeg advart, for dere. Denne, denne brenner som bare langt der nede. Den virker, men herregud som den svir. Jeg har aldri opplevd et produkt, eller rens som faktisk BRENNER! Produktet skal fjerne urenheter som ligger i porene, i huden og løser opp døde hudceller. Jeg kan si at jo mer urenheter og skitt du har i porene dine, jo mer vil det brenner. Om det brenner lite vil det si du ikke har så mye på huden/eller at produktet ikke går dypt nok ned. Det er veldig av og på hos meg, sist gang jeg brukte det brant det veldig rundt nesevingen. Jeg var små sår i tillegg men viste at jeg hadde vært dårlig på rens. Uansett, denne drar mesteparten av skittet ut av porene dine. Eller generelt huden, om du har whiteheads eller blackheads så kommer disse til overflate. Er vanskelig å forklare, men er noe dere selv bare må teste og kjenne etter. Jeg kjenner at alt bare blir brent opp! Et perfekt rens for oss som også sliter med sebaceous filaments, noe jeg har. Da er en god rense rutine superviktig for meg, sammen med leiremaske og denne.


Brown Sugar + Sulfur + Konjac

Konsistensen er god og kremete, og du trenger en bittebitte liten ert (som jeg viser på bildet, egentlig mindre og). Trust me, her trenger du ikke mye i det hele tatt. Skyll ansiktet ditt etter oljerens, ta ut en liten ert og begynn å masser rundt i ansiktet. Etter rundt 10-20 sekunder vil du kjenne at det brenner. Så vær obs på øyne og nese-området, jeg har fått det inn i neseborene mine. Herregud så mye det svir altså! Lukten på den er ganske sterk, men av hva klarer jeg ikke å beskrive. Med engang du begynner å massere, eller bare tar ut produktet vil du merke at det er et eller annet sterk lukt. Jeg personlig synes det er litt behagelig, produktet er som sagt kremaktig og har små brunt sukkerbiter i seg for eksfolieringen. Etter du har massert alt inn, så skyller du av produktet med kaldt vann. Ansiktet mitt blir babymyk og føles såå ren, jeg elsker å ta å bruke den etter oljerens siden jeg da føler jeg får ut så mye mer. Dette er en skikkelig dyprens så er anbefalt å bruke to-tre ganger i uken, eller mindre om huden din ikke tåler det. Jeg hadde en periode jeg brukte den flere dager i strekk etter at jeg følte huden min ikke lengre brant opp av den, for etter jeg stund følte jeg den mistet litt virkning av at den brenner. Sluttet og gikk tilbake til min vanlig rens, og nå som jeg bruker den i ny og ne så brenner det hvergang. Så vil si at du merker om huden din er uren eller ei med denne rensen, såklart vil dette varierer fra person til person. Og dere må selv kjenne om dere vil bruke den to-tre ganger i uken eller mer, selv om jeg anbefaler å ikke bruke den for ofte selv om jeg gjorde. Er jo deilig å kjenne at huden alltid er ren og god. Men, du kan og ende med å overstimulere huden din. Må foressten si at når jeg snakker om urenheter så er det ikke alltid de urenhetene/kvisene man ser. Noen av de ligger under hudens overflate og man bare kjenner de kommer frem når du bruker rensen, typisk som whiteheads.

Forpakningen er helt enkelt, dessverre kastet esken men men. Står bakpå hvordan man bruker på engelsk, ikke alltid det gjør det. Jeg har forresten den lille versjonen, finnes en større versjon! Vil og informere om at det finnes en annen rens som er det motsatte av den, den skal tydeligvis være den kalde versjonen og være superbra for porer. Om man først bruker denne, så den andre etter hverandre skal det gi gode resultater. Jeg har ikke den andre typen, eller den nye versjonen som er kommet ut. Så muligens jeg tester det ut om dere vil ha en review på det? Jeg fant dessverre ikke noe om syre ang denne rensen, boksen har jeg kastet og fant ingen informasjon på nett. Jeg fant dog den nye(?) versjonen man får i krukke og kan kjøpes med den andre versjonen, i følge den så var den nye versjonen syrefri ihvertfall. Så bruk solkrem i tilfelle. Jeg er uansett veldig fornøyd med denne rensen!


Heat - Refines - Exfoliates

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

* Produkter som inneholde solkremsyrer krever at du bruker spf 50 daglig, mens du bruker produktet. Bruker du produktet engang, må du bruke spf 50 de neste 14 dagene fremover.

PS: Følg gjerne bloggen min enten her inne eller via facebook HER jeg vil etterhvert holde en konkurranse for å gi tilbake til dere som følger meg, og leser og følge bloggen min.

Likes

Comments

Jeg husker da jeg var helt fersk og ny på koreansk kosmetikk, dette var det første ampoulen jeg kjøpte om jeg husker rett. Og vet dere hva, jeg har enda ikke funnet en annen ampoule jeg elsker like mye som denne. Jeg har jo et hav av forskjellige produkter samtidig som jeg ofte tester nye ting hele tiden, eneste ampoule jeg har brukt minus denne er den fra COSRX som jeg skrev et innlegg om HER . Ellers har jeg alltid tenkt på denne, var derfor på tide at jeg tok den frem igjen. Dette er min tredje flaske! Første gangen jeg testet denne var i april, 2015. Den havnet helt tilfeldig i handlekurven da jeg handle pga den var så billig. Lite viste jeg jo at denne skulle være et produkt jeg elsker, kan jo innrømme jeg elsker produkter som skal "fornye huden" og jevne ut hudtonen. Mest pga den fantastiske gløden man får, jeg elsker gløden.

Og vet dere hva, denne er syrefri! Fantastisk nyhet til dere som helst vil ha syrefri produkter! Om det er en ny versjon med syre vet jeg ikke da jeg har hatt min liggende i noen måneder, det at den jevner hudtonen går på niacinamid. Jeg skal prøve å fullføre flasken og ikke ta stopp fra den, har startet greit og brukt den en liten stund frem til nå. Jeg merker hvor mye mer glød og jevnt hudtonen min er. Såklart har dette også noe med min rutine og andre produkter jeg også bruker, men tro meg. Denne lille saken her gjør jobben. Nå har jeg også vært heldig med huden min, og har sjelden noen form for kviser enn kanskje en - tre i måneden. (Bank i bordet) Jeg hadde dog en episode for rundt to år siden der huden min ble helt ødelagt pga ppiller og stress, så jeg har litt små arr igjen etter dem da det satt seg skikkelig dypt. Er ikke noe som synes så bra, men nok til at jeg ikke vil si huden min er plettfri.

Produktet kommer i en helt enkel design, orange og hvit. Passer navnet ganske bra, jeg liker at det er såpass enkelt og ren! Produktet har en hvit melke aktig farge, Det vil se ut som produktet er ganske så tjukk, men tvert i mot er det faktisk gange så lett! Etter få sekunder er produktet trukket så fantastisk inn huden min og etterlater den myk og glatt, ikke noe kliss i det hele tatt. En ting som jeg må nevne er lukten. Denne lukter virkelig sterkere enn de andre produktene jeg har, lukter skikkelig blomster. Sånn sterk blomst. Så om dere er sensitiv for lukt, eller ikke liker så er det muligens greit å styre unna. Er heldigvis sånn at lukten forsvinner etterhvert, og du blir vandt til det. Jeg er ikke superfan, men når produktet er så herlig så kan jeg fint godta dette. Det kommer også med en dråpeteller/pipette, noe som er helt fantastisk. Er ganske vanlig at det kommer med ampoule, men er ikke alltid. Jeg elsker det da du får opp produkt som du trenger uten å skite til med tanken på hygienen. Jeg bruker ca tre-fire dråper på hele ansiktet mitt, kan fint ta en dråpe mindre. Jeg bare liker å dynke ansiktet mitt i ny og ne. Produktet vil passe alle hudtype så lenge du tåler det, og takler lukten. Det er såpass lett og tynt at dere med oljete/fet/kombi hudtype også kan bruke denne uten at den skal klistre seg på huden. Mens dere med tørr hud vil nok oppleve at huden bare suger til seg produktet, er du sensitiv kan du reagere på lukten men dette er noe man selv må teste og ikke noe jeg kan love. Pga niacinamid inneholdet vil jeg nesten tro at dere med rosacea kunne ha godt utnytte av den, eneste er igjen den parfymerte lukten.Brighten and revitalize dull skin

Finnes to ampoule til som tilhøre denne linjen fra Mizon Herbsys, har kun testet den andre som inneholder marine collagen. Den skulle gå på fukt, roe ned huden og rynker. Jeg likte den ikke i det hele tatt, så var ikke noe jeg kjøpte igjen, mens den siste som heter seed bal - hyo ampoule skulle gå mer på næring og rynker. Er ikke noe jeg har vurdert å teste eller noe, kan være noe dere andre kanskje vil se på. Vet at begge skal kunne kjøpes på eBay og forskjellige hjemmesider.

Har ikke så mye negativt å si om denne enn lukten, er jo en vanesak men kunne gjerne vært uten den sterke lukten. Men blomsten det kommer ifra pleier jo å lukte såpass sterk også, så er ikke så rart. Jeg bruker produktet morgen og kveld, regne med en ny blir bestilt når jeg nærme meg bunn sånn at jeg har til neste gang. Har jo et annet serum jeg snart skal få teste, og jeg liker ikke å ha både ampoule og serum i rutinen min da huden min blir så "mett".


Whitening & Rejuvenating

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

Beklager for ikke de beste bildene, hadde ikke noen til å holde lyset for meg.
PS: Følg gjerne bloggen min enten her inne eller via facebook HER jeg vil etterhvert holde en konkurranse for å gi tilbake til dere som følger meg, og leser og følge bloggen min.

Likes

Comments

Har så mange produkter som jeg kan skrive om, er ikke alltid jeg klarer å velge ut et ut av de hundre produktene jeg har. Denne gangen falt valget på denne saken her fra COSRX, om dere har noen ønsker om annet produkter som rens, toner, krem osv så skrik gjerne ut. Jeg har garantert et eller flere produkter som lander inn i noen form for kategorien dere er ute etter. Blir litt tomt når man skal velge, ikke fordi jeg ikke har noe god/dårlige ting å komme med om produktene jeg har prøvd. For det har jeg, men er mye man prøver en stund og ikke føler for at "Oi, dette MÅ jeg dele".

Uansett, denne krukken her. Denne har virkelig hjulpet meg på mine dårlige dager, de dagene jeg har vært elendig til å rense huden min, til å i det hele tatt ta vare på meg og kroppen min. Det hender oftere enn jeg ønsker, men takk gud for at sånne produkter som dette finnes. For dere aner ikke hvor mange ganger jeg har brukt dette her, dette er min andre krukke og jeg kunne garantert har vært på min tredje om jeg ikke hadde vært sparsom og kun bruke disse som nød. Eller såklart en pick me up produkt.

Dette er altså pads som inneholder BHA syre (*) er forsovet noe som blir som kjemisk peeling, disse skal være såpass milde at man kan bruke dem hverdag opptil tre ganger om dagen om huden din tåler det, mens ellers holder det med en til to ganger. Personlig foretrekker jeg kun på kvelden, da jeg ikke vil vente til alt produktet er trukket inn (selv om det ikke er mye som skal trekkes inn) Men, jeg kan fint bruke det typisk dager jeg er hjemme på dagen om jeg føler huden min trenger å få en litt pick me up følelse. Personlig ville jeg nok ikke anbefalt mer enn en dag i uken da jeg selv synes den renser huden godt nok. Dette er noe dere selv velger og må ta ansvar for. Produktet tørker ikke ut huden, eksfoliere huden og skal hjelpe på talg produksjoner med å fjerne overflødige huden, og oljen og skitt som er nedi porene. Noe jeg absolutt føler den gjør. De gangene jeg har vært sengeliggende i sånn over en uke har jeg vært dårlig på å rense huden min, den blir grusom. Den blir litt tørr, for så å bli helt dehydrert så da blir det oljete for så å bare bli flekke pga tørrheten. Så fort jeg får renset litt, for så å bruke denne henger så mye skitten og død hud på padsene, en ekkel men tilfredstillende følelse. Føles så rent og godt etter bruk av disse Starter med å massere, eller typisk sveipe som en toner rundt i ansiktet med den grove siden, for så å bytte over til den "fine". Er overraskende hvergang jeg gjør dette, om det har gått en stund. Etterlater huden min så ren og myk, skrubber jeg litt for hardt blir jeg jo rød. Så pass på om dere er sensitiv.


Wipe away excess dirt

Innpakningen fra COSRX er som vanlig rent og enkel. Padsene ligger oppå hverandre er tynne og du merker at de er dynket med BHA syre (*), skal være 70 stk oppi en boks. Lukten er på en måte sterk, men klarer ikke sette fingeren på hva de lukter. Personlig liker jeg egentlig lukten, så er ikke vondt for min del. Jeg har beholdt selv den pappen som er oppå for å holde produktet fuktig, vet ikke om det har noe å si. Men, personlig føler jeg det hjelper på å holde produktet fuktig. Åpner den forsiktig opp, tar ut en pads, trykket papp lokke forsiktig oppå igjen og skrur lokket på. Pleier å kun trenge en til hele ansiktet mitt, hender jeg bruker to og bruker rest på hals og bryst. Vent rundt 15-20 minutter før du forsetter rutinen! Jeg bruker toner først for optimal pH verdi i huden etter rens.

Personlig elsker jeg dette, er så herlig å kunne ty til et produkt som hjelper deg om du har vært lat. Eller rett og slett ikke har hatt krefter. Produkter passer godt for dere med oljete,fet og uren hud da BHA syren (*) vil gjøre underverk. Siden de skal være såpass milde vil de som har tørr hud også kunne bruke dette uten at det skal tørke ut huden. Dette vil nok variere ifra person til person. Har ikke vært i min beste form den sisten måneden, den siste uken har nok vært veldig opp og ned. Jeg har ikke fått brukt oljerens på over en uke, eller engang brukt noen av mine produkter når det kommer til rens. Jeg har vært super dårlig, og dette vises også veldig på huden min. Ikke har jeg bare vært dårlig med hudpleien, men også mat veien og ikke veldig med vann! Vann utgjør mye forskjell på min hud.

Tenkte jeg kunne ta to bilde av før og etter av padsen, sånn at dere kan se hva jeg mener. Som dere ser er det stor forskjell når man har brukt dem, nå har jeg ikke brukt noen av mine produkter på over en uke. Ikke rørt oljerensen, noe som gjør at de døde hudcellene virkelig legger seg. Hadde tenkt til å ta bilde av ansiktet mitt, men det viste ikke noe godt på kamera hvordan huden min faktisk var. Dette er oppsamling etter rundt en ukes tid, stod opp for en timestid (09:00) siden og har ikke renset ansiktet enda. Ville til vanlig renset ansiktet godt før jeg brukte dette produktet altså. Mesteparten av skittet ligger nok rundt neseområdet mitt Absolutt et produkt jeg elsker å la liggende, har heldigvis litt igjen, så blir ikke å kjøpe ny før jeg begynner å merke det er tomt.


Exfoliation pre - moistened pads

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

* Produkter som inneholde solkremsyrer krever at du bruker spf 50 daglig, mens du bruker produktet. Bruker du produktet engang, må du bruke spf 50 de neste 14 dagene fremover.

PS: Følg gjerne bloggen min enten her inne eller via facebook HER jeg vil etterhvert holde en konkurranse for å gi tilbake til dere som følger meg, og leser og følge bloggen min.

Likes

Comments