Jeg er en av de sjelene som er veldig kresen på parfymer, elsker å lukte godt - men, er ikke glad i den tunge parfymelukten om dere skjønner hva jeg mener? Da denne ble lansert falt jeg pladask for den, siden da har jeg forsatt å brukt den hver gang jeg skal noe. Siden det er en "Eau De Toilette" så er ikke lukten så sterk. Lukten sitter heller ikke like lenge på huden som en vanlig parfymelukt ville gjort, noe som jeg egentlig synes er helt greit siden jeg til vanlig pleier å bruke body mist. Jeg liker å ha en "signatur" lukt, sånn at folk tenker på meg om de lukter denne parfymen eller noe man kan assosiere denne parfymelukten med. Synes sånt er skikkelig koselig!


- - - - - - - - - - - -


Smell like a blooming bouquet

Parfymen har en mild god blomsterduft og inneholder peon, siciliansk mandarin, fersken, aprikos og hvit musk.

Hvilken parfyme er din favoritt ?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

// Sponset produktBegynte på søndag å teste denne nydelige kremen. Kommer enda ikke helt over hvor fin den er i fargen, jeg er jo så forelsket i baby blå farger. Stod veldig lenge og var usikker på om jeg skulle introdusere huden min til denne, eller Klairs sin Gentle Black Sugar Charcoal Soap. Valget ble mye lettere da jeg hadde noen små kviser og nupper pga mensen, det ble denne kremen. Jeg er jo ikke den flinkeste til å ikke peller eller river på alt som stikker ut av huden min som nupper, kviser, sår osv. Vet veldig godt selv dette er dårlig, og ikke akkurat så hygienisk heller. Så anbefaler ingen å gjøre det! Hver gang jeg gjør dette er det jo klart at jeg blir rød på områdene, siden huden blir irritert og sår. Har tidligere bare brukt en fet krem, og tilført fuktighet for det har fungert helt greit for meg.


- - - - - - - - - - -


A little blue with a big impact

Det sies at kremen passer selv de med sensitiv hud, noe jeg vil si stemmer ganske bra. Etter jeg styrte med huden ble den som sagt ganske sår og irritert, jeg påførte en liten ert av denne på områdene jeg var mest irritert og et tynnere lag i hele ansiktet. Dagen etter våknet jeg til at det ikke var like irritert og rødt, etter to dager (Tirsdag) var jeg ikke rød lengre i det hele tatt. Da hadde jeg kun brukt den to ganger på kvelden, og ingen andre aktive ingredienser annet enn en krem fra Ciracle som også skal dempe rødhet - den gjorde nok også litt av jobben, men ikke så mye da jeg har en liten tanke om at de små "aktive" virkestoffene i den er svekket på grunn av dato. (OBS). Fra tirsdag til onsdag brukte jeg ikke noe annet enn kun denne, og de røde områdene mine hadde roet seg ekstremt mye.

Det er nok mange som og er nysgjerrig på hvorfor kremen er blå, vell det har nemmlig med en ingrediens som er i kremen som heter; Guaiazulene. Jeg kommer til å fortelle litt kort om hovedingrediensene i denne kremen, sånn som jeg sist gjorde med toneren fra Klairs.

 • Guaiazulene dette er en urte som om utvinnes av Kamomille. Urten har beroligende og kjølende egenskaper på betent og skadet hud, og påvirker hudens gjenvinning. Denne unike ingrediensen er det mye av å se i japansk hudpleie, og er hovedingrediensen i mange salver for brannskader.
 • Centella Asiatica Extract også kjent som tigergrass og er ofte brukt i kosmetikk, går også under navnet "Centella Asiatica". Dette er en medisinsk plante som har vært brukt i folkemedisin i hundrevis av år. I hudpleien hjelper ingrediensen på å forebygge akne, berolige huden, er effektiv i å forbedre behandling av små sår, irritert hud, og for noen psoriasis.
 • Ceramide 3 er en av flere molekyler i kategorien av ceramider, som er som limet i hudceller, noe som gjør det til den beste ingrediensen for hudens reparasjon og anti-aldring!

Andre ingredienser som gjør godt og er bra for huden er ingredienser som;

 • Sodium Hyaluronate dette er hyaluronsyre som hjelper mot fine linjer i huden og binder fuktighet til den. Ingrediensen har evnen til å binde tusen ganger sin egen vekt i vann, og sørger for å holde hudlagene godt gjennomfuktet.
 • Argan Oil og Shea butter gir dyp fuktighet via fett ned inn i huden. Den første ingrediensen inneholder antioksidanter, vitamin E, og essensielle fettsyrer. Shea butter er hentet fra nøtter av den afrikanske shea treet - er en rik, kremfarget stoff som har naturlig beroligende og fuktighetsgivende egenskaper

Produktet inneholder ikke syre som krever solkrem, anbefaler uansett daglig bruk av solkrem for å beskytte din hud mot UV stråler, rynker og pigmentflekker.


- - - - - - - - - - -


Keep calm and feel it

Kremen er laget for å beskytte huden mot irritasjon, stress og fornye hudcellene. Styrker også barrieren for de med ekstremt sensitiv hud. Den er beroligende og vil ikke irritere mer på en hud som allerede er irritert eller rød. Du kan bruke den som en spot treatment, altså på områder du er mest irritert og rød på. F.eks på området du uheldigvis har fått en reaksjon på, noe jeg faktisk uheldigvis har fått teste da jeg nylig reagerte på et produkt. Denne roer ned huden så ekstremt, ansiktet mitt var rødt, hovent, varmt og nuppete. Dagen etter jeg hadde påført kremen våknet jeg med en mye jevnere, mindre irritert og rød hud. Kan også brukes som en sleepingpack, noe jeg har valgt å gjøre. Jeg tar da litt ekstra på området jeg er irritert, for så å ta et tynnere lag rundt i ansiktet. Smør som andre sleepingpacks, klapp så forsiktig inn i huden til alt er absorbert inn. Bruker du den heller som en spot treatment ville jeg ikke klappet den inn. Anbefaler og dere med fet hudtype å bruke den som spot treatment og ikke sleepingpack, da denne kan bli litt for fet. Beregn gjerne selv og test, det vil jo såklart variere fra person til person. Produktet har og flere bruksområder; som etter ansiktsbehandling, når du popper kvisene, etter opphold i solen og barbering i ansiktet.

Har du testet denne kremen, om ikke - er det en krem du kunne tenkt deg å teste ?

Klairs Midnight Blue Calming Cream

Klairs holder enda konkurransen uten på
facebook siden deres, som dere kan finne HER.
Veldig fine produkter, selv om jeg dog ikke
har fått testet Vitamin C serumet deres enda. ♥

Likes

Comments

Nå blir det to COSRX review etter hverandre, men det får bare gå. Er på min tredje flaske av denne, og kommer til å kjøpe inn en til om ikke lenge da jeg snart begynner å gå tom igjen. Som dere husker fortalte jeg om perioden jeg hadde med kviser og utbrudd, på denne tiden var jeg jo ny på koreansk kosmetikk. Jeg leste meg opp og ned på forskjellige produkter man trengte før rent syre serum, som oljerens + solkrem. Alt annet hadde jeg jo fra vestlige merker fra før.


Det endte opp med at jeg først handlet inn Mizon AHA 8% Peeling serum. I begynnelsen likte jeg denne virkelig godt, den hjalp på de små kvisene, nuppene, mørke flekker og små arr jeg hadde etter kvisene. Så fort jeg var tom kjøpte jeg inn en til, jeg har enda den jeg kjøpte inn. Den har ærlig bare blitt liggende på hylla. Etterhvert følte jeg nemlig at effekten jeg fikk på en måte forsvant, følte den ikke var et produkt som ville vedlikeholde effekten jeg fikk. Var bare veldig bra i begynnelsen, så sank det. Jeg bestemte meg derfor for å teste COSRX sin, noe jeg virkelig er glad for at jeg gjorde da denne vedlikeholder effekten jeg er ute etter mer enn det Mizon gjorde.


Reduce whiteheads and sebum

Til dere som ikke vet så står AHA for Alpha Hydroxy Acid som er en vannløselig syre, det finnes fem hovedtype av disse;

 • Glykolsyre
 • Melkesyre
 • Eplesyre
 • Sitronsyre
 • Vinsyre

Har forstått det sånn at de vanligste som blir brukt er glykolsyre og melkesyre da disse er mer effektive til huden, enn de tre andre typene. Jeg valgte AHA syre pga kvisearr da denne typen syre jobber i øverste laget av huden, og da gjør at de ytterste hudcellene oppløses og "ny" frisk hud kommer til overflaten. Vil anbefale AHA syre til dere som har solskader, tørr hud, rynker, pigmentflekker, whiteheads og små arr. Vitamin C fungerer også utmerket til dette, har du derimot mye kviser og som kanskje går mer i dybden ville jeg valgt BHA syre. Produktet inneholder 75% eplevann og 7% glykolsyre som skal hjelpe på whiteheads og tilstoppede porer samtidig som den leverer næringsstoffer og fuktig inn i porene. Det vil si at den også kontrollerer sebum til en viss grad.

Du kan fint bruke både BHA og AHA syre, bare ikke i samme rutine. Begge formene av syrene må bygges opp, og brukes med solkrem på dagtid (*). Personlig har jeg mest erfaring med bruk av dette produktet for whiteheads og arr/mørke flekker etter kviser, jeg kan derfor ikke si noe på hvor bra produktet fungerer for solskader, rynker eller pigmentflekker. Derimot har jeg lest og sett flere som mener den gjør jobben. Jeg bruker produktet kun på kvelden, etter en toner som helst ikke overstiger 5,6. Bruker du en som overstiger det vil produktet forsatt fungere, bare ikke like optimalt. Har du dermed ikke en toner som har denne pH prosenten så vent 20-30 minutter til pH'en i huden din har gått ned etter rens. Jeg påfører med en bomullspad etter toner, og venter 20-30 minutter før jeg da påføre noe annet på huden min. Har ikke noen faste dager jeg bruker serumet på lengre, bruker den mer når jeg ser huden min trenger det - enten for når jeg har en kvise, når huden min ser litt trøtt ut, når jeg har noen små nupper eller rett og slett trenger en liten form for eksfoliering av øverste hudlag og ikke orker peeling eller skrubb. (Ja, jeg er dessverre litt lat noen ganger jeg og). Hender jeg og har brukt den på nupper som kommer av at jeg har pelt litt for mye på huden, jeg gjør dette og har full kontroll for at jeg ikke gjør vondt verre. Om du ikke har full kontroll på huden din så bruk heller aloe vera! På nupper som mange kan få i pannen er denne super, jeg får nupper i pannen om jeg ikke har vært flink med hudpleien - eller hatt for stort inntak av meieriprodukter. Så til dere som sliter med mye talgproduksjon i pannen og da får disse "fett" klumpene som er whiteheads, vil jeg si denne gjør en super jobb.

De to første bildene er fra 25. November 2015, og den siste fra 14 Desember 2015

De to første er fra 27. Februar 2017, og den siste fra 15. Mars 2017 for en uke siden. (Er rød på to av stedene pga jeg såklart må pelle på kviser eller nupper som kommer på huden min, haha)

Har vært veldig ukomfortabel med tanken på å legge ut de øverste bildene, men nå vil jeg vise hva en
stabil rutine + solkrem og riktig bruk av produkter for din hudtype kan gjøre. Serumet jeg snakker om har gjort
ekstremt mye av jobben, men må også huske på at selveste rutinen min har hjulpet til mye den og.

Selv om det sies at dette produktet ikke skal eksfoliere så sterkt og ikke stripper deg for fuktighet, så vil jeg si at dette nok varierer veldig fra person til person som med alle andre produkter. For meg blir jeg ikke strippet for fukt, men vil ikke si jeg får direkte mer fuktighet heller. Så ligger ganske stabilt. Designet på denne er jo igjen typisk som alle andre COSRX produkter, helt enkel. Gjennomsiktig og ren design. Eneste jeg ikke liker med denne i forhold til andre syre serum er at den stinker, jeg synes den lukter så innmari mye. Kan ikke helt sette fingeren på lukten, men er litt sånn kattetiss/råtten fisk? Hahah. Har heldigvis blitt vandt med det, og er det ikke sånn at man må lide for skjønnheten?

Denne har reddet meg veldig fra kvisearr og mørke merker etter kviser som dere ser, men nå kan jeg jo ikke love at dette vil gi så godt resultat for alle som det har gjort for meg. Dette produktet har vært en lifesaver for min del. Huden min ser så utrolig mye bedre ut, selvfølgelig er det og andre produkter som har hjulpet med å stabilisere den som jeg nevner - men, denne har gjort veldig mye av jobben! Huden min er mye klarere, hudtonen og huden min er generelt jevnere. Er et produkt jeg ikke kommer til å gi slipp på! Blir dog å prøve andre AHA serumer for å se om noen vil gjøre en bedre jobb enn denne.


Whitens and brightens the skin

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

Siste link jeg la med er for dere som ønsker samples,
og ikke en full size produkt for å eventuelt teste om dere tåler produktet.

*Produktet som inneholder syrer krever at du bruker SPF 50 daglig,
mens du bruker produktet. Bruker du produktet en gang, må du
bruke SPF 50 de neste 14 dagene fremover.

Følg/Lik gjerne facebook siden min HER

Likes

Comments

// SponsetDette produktet hadde jeg egentlig planer om å skrive om for flere måneder siden, sånn ble det da ikke. Hvorfor, har jeg egentlig ikke noen ordentlig svar på, jeg hadde et utkast av review'en klar - men fant ut jeg like greit kunne starte på nytt da jeg ikke ville forsette eller publisere den jeg holdt på med tidligere. Først å fremst, jeg elsker dette produktet. Denne lotion her er bare helt fantastisk for min hud, eneste fuktighetskremen jeg faktisk har brukt i over ett år. Jeg har såklart byttet litt på denne og vestlige, siden jeg enda ikke har funnet noen koreanske enn denne som passer for meg og kravene jeg har for en lotion. Personlig foretrekker jeg lotion mer enn fuktighetskrem, dette gjelder for både vestlige og koreanske. Lotion og emulsion er forresten en lettere versjon av en fuktighetskrem, til dere som ikke vet dette.

Husker da dette produktet ble lansert og jeg ikke kunne vente til jeg fikk tak i den, lucky me fikk jeg denne tilsendt som en gave samt diverse andre produkt og ting fra COSRX. Samtidig fikk også ti andre personer i Koreansk Kosmetikk gruppen denne tilsendt, så jeg er jo veldig nysgjerrig på om flere føler det samme som meg angående dette produktet. Merker det ikke er så mye snakk om den heller, noe som er litt synd da det virkelig er et bra produkt som skal være tilpasset alle hudtyper. Fett, tørr, normal og selv de med sensitivt og irritert hud. Jeg kan selvfølgelig ikke stå ansvarlig for at alle vil trives eller tåle dette produktet, må bare få sagt dette sånn at dere ikke tror det blir et must og like bra for alle som det er for meg. Til dere som har fet hud så kan det være at dere fint kun kan bruke denne, mens dere med tørr hud kan kanskje kompenserer med fuktighetskrem eventuelt olje.


Ultra Deep Moisturizing

Som de andre COSRX produktene så er designet på denne lik som de andre, rent, gjennomsiktig og enkelt. Jeg elsker forpakningen, produktet har på en måte en "frost" design føler jeg. Flasken er ikke direkte gjennomsiktig, noe som gjør den veldig fin. Så har du jo den fantastiske fine baby blå fargen som jeg bare eeelsker! Elsker produkter som har baby blå farger, aner ikke hva det er for noe med det. Lotionen kommer i "pumpe" funksjon som de andre serumene og essencene fra COSRX, du ser jo godt at designet som denne går igjen og igjen. Personlig foretrekker jeg pumpe funksjon i forhold til vanlig fuktighetskrem i krukke, tube er også helt greit. Dette er bare fordi jeg føler det er mer hygienisk og mindre stress med å få fuktighetskrem ut.

Konsistensen og lukten på denne er ingenting å klage på, den har en lett konsistens. Jeg hadde kanskje forventet litt lettere konsistens når du hører lotion, men det betyr ikke at den er tjukk på noen som helst måte. Så fort du begynner å fordele den og smøre den godt inn i huden, merker du hvor lett den er - et lite tips er å ikke ta så mye, da "a little goes a long way". Denne er veldig drøy i bruk, ihvertfall det jeg har erfart med om du ser hvor lite jeg trenger for å holde ansiktet mitt fuktig. Som dere ser på bildet så har jeg nå hatt denne kremen i rundt et år eller noe, noe som og tilsvarer at jeg må få brukt den så mye som mulig før den blir dårlig. Vil jo ikke kaste et produkt som jeg har en del igjen av, men må bare være obs på at produktet ofte kan bli litt dårlig etter datoen som står stemplet går ut. Noen få produkter kan vare litt lengre, så dette er og noe dere selv må ta ansvar for å teste ut. Produktet har en mild sitrus lukt som jeg virkelig elsker, jeg elsker jo sitrus lukt på produkter så lenge det ikke er super sterke og etterlater seg lukten langt tid etter påføring. Lotion trekker seg ikke så raskt inn som jeg gjerne skulle ønsket, den bruker noen minutter på likhet som med solkrem på å trekke seg inn for meg. Når den først har trukket seg inn så kjennes huden min glatt, mett og matt. Hender jeg noen ganger ikke er helt matt, men bare litt fuktig. Noe som for meg er helt okei, siden jeg uansett må gå over med solkrem.


- - -

Ingredienslisten på denne synes jeg også er ganske fin, den er ikke for lang og inneholder ikke alt for mye "tull". En av hovedingrediensene er jo "Birch Sap" også kalt for "Betulaplatyphylla Japonica Juice", som jeg da har forstått er saft fra bjørke trær! Denne ingrediensen er det 70% av i lotionen, noe som er supert for å bevare fuktigheten i huden - Samtidig som den er berolige og behandler sensitiv og irritert hud. Så hvis noen av dere har opplevd tørrhet på grunn av akne medisiner, vintervær eller er naturlig sensitiv så er dette en kremen som er perfekt for deg! Den inneholder også tea tree, og vi vet jo alle hvor bra tea tree er for huden. Både for urenheter, roe ned huden og generelt bare stabilisere den. Lotionen inneholder ikke olje, noe som gjør at den passer for dere med fet hud, selv om at den kanskje kan virke litt tjukk eller litt heavy. Noe jeg ikke opplever at den er.

Må jo og si at jeg har normal hudtype, med en tilstand som varierer fra årstid til årstid for dere som ikke vet dette. Jeg kommer derfor "lett" unna med å ikke måtte bruke noe mer enn denne, men kompenserer med andre produkter for ekstra fuktighet via fett eller vann. På sommeren har jeg ofte kun hatt rutine med rens, toner, essencen, serum og solkrem uten denne som fuktighetskrem - jeg har da kompensert med å bruke essence og serum som gir meg nok fuktighet. Nå som vinteren har vært har jeg brukt denne alene som fuktighetskrem, sammen med et serum eller ampoule som gir meg litt mer næring. For meg har det fungert helt fint og jeg elsker det. Har ikke fått noen utbrudd av denne, verken når huden min er stabil eller ustabil. Den hjelper ofte med å roe ned huden min, noe jeg synes er veldig behagelig. Elsker å ha en lotion som hjelper med å reparere og på en måte jobber med huden min, som jeg kan bruke både morgen og kveld uten at det skal være aktive ingredienser i produktet. Huden min virker mye mer klar etter bruk av denne, mettere og bare godt fuktet.

Lotionen blir som en tynn gel når man smører den ut - Hahah, ser at bordpynten min bak har en lik design med COSRX sin logo.

Skriver dette innlegget av fri vilje, er ikke i samarbeid med COSRX selv om produktet er tilsendt som gave fra dem. Vil dere skal vite at jeg er 100% ærlig i mine innlegg, og skriver ikke om alle produkter jeg får tilsendt. Jeg står helt fritt til skrive om produkt review, jeg har flere produkter som både er tilsendt og ikke tilsendt som jeg ikke liker like godt. Grunnen til jeg ikke skrive om dem er rett og slett pga jeg ikke vil, jeg kan fint gjøre det også om dere ønsker å høre om produkter jeg ikke føler står til mine forventinger. Det vil likevel være på samme måte som når jeg skriver om noe jeg liker, så kan det jo være andre ikke liker. Og det jeg liker, det liker ikke andre veldig godt. Siden det er min blogg vil jeg jo helst skrive om produkter jeg er fornøyd med, men har vurdert å ha ett innlegg der jeg nevner produkter som ikke stod til mine forventinger - eller som jeg ikke lenger gadd å bruke. Er dette et ønske dere kunne hatt nytte av?

Om dere synes denne lotionen virker interessant å teste så legg gjerne igjen en kommentar på dette innlegget, er det stor interesse for dette kan det være jeg tar å lodder ut en lotion da jeg har kjøpt inn enda en som backup for meg selv.


Soothing & Restoring

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

Følg/Lik gjerne facebook siden min HER

Likes

Comments

// Sponset produktEtter jeg ble ambassadør for Klairs Norge så fikk jeg jo tilsendt noen produkter, blant annet denne toneren. Jeg har brukt den daglig siden fredag, bruker den som en vanlig toner på morgenen mens på kvelden blir den brukt til " 7 Skin Metod " da jeg har hørt flere som synes den er helt perfekt til det! Til dere som ikke har hørt om 7 Skin Metod så er det å bruke en toner 7 ganger i løpet av rutinen for å gi huden en skikkelig fuktighets boots, google det gjerne opp for mer informasjon om du er nysgjerrig! Du påføre toner og venter til den er trukket inn for så å påføre et nytt tynt lag. Bomullspadsene fra Klairs blir til de to første av mine lag, starter med å bruke den "røffe" siden, går så over med den mykere siden på lag nr to. For de fem neste lagene bruker jeg faktisk bare hendene, tar litt produkt og klapper det bare forsiktig inn på ansiktet og halsen. Venter til alt er trukket inn før nytt lag blir lagt til, dette har jeg gjort siden søndag kveld - Til nå merker jeg at huden min har mer glød, mye mer fuktighet og ikke minst virker litt klarere til tross for at jeg er midt i den tiden av måneden...


- - - - - - - - - - - -


Boost The Effectiveness Of Your Entire Skincare Regime

Innholdet i denne toneren er veldig fin, ikke for mye eller for lite ingredienser som er i. Toneren inneholder blant annet disse hovedingrediensene;

 • Sodium Hyaluronate dette er hyaluronsyre som hjelper mot fine linjer i huden og binder fuktighet til huden.
 • Phyto Oligo som er urte oligo, denne ingrediensen bidrar til å fukte huden grundig sånn at du ikke blir uttørket.
 • Wheat Amino Acids er vete aminosyrer som bidrar til å redusere betennelse i huden og fukter i dybden.

Andre ingredienser som gjør godt og er bra for huden er ingredienser som;

 • Centella Asiatica Extract også kjent som bare centella, dette er en medisinsk plante som har vært brukt i folkemedisinen i hundrevis av år. I hudpleien hjelper ingrediensen på å forebygge akne, berolige huden, er effektiv i å forbedre behandling av små sår, irritert hud, og for noen psoriasis.
 • Aloe Barbadensis Leaf Extract som de fleste nok skjønner er dette aloe vera, vet ikke om jeg trenger å si så mye om aloe vera ingrediensen siden jeg egentlig antar de fleste vet hvor bra aloe vera i seg selv er. Til dere som ikke vet kan jeg bare si at aloe vera kan brukes til så utrolig mye innenfor hudpleie, både for hud og hår. *Obs: jeg vet det finnes folk som er allergisk mot aloe vera, om dere da vil reagere på ingrediens med aloe vera og ikke produkt som er rent aloe vera vet jeg ikke*
 • Sodium Ascorbyl Phosphate dette er et annet navn for ascorbic acid som er vitamin c som har mange gode egenskaper, blant annet er denne ingrediensen god til rynker, pigmentflekker, arr, gir glød og næring til huden. Det som dog er viktig med denne ingrediensen er at du bruker solbeskyttelse, altså solkrem da huden kan bli ømfintlig for UV strålene. Klairs har et eget serum med 5% vitamin c, ønsker du å forebygge rynker, redusere rødhet, arr og kviser er denne god for akkurat det. Jeg har ikke fått testet denne enda, da jeg kun har test et annet koreansk merke som heter OST. Den inneholdt 20% vitamin c, jo større prosent jo mer ustabilt er serumet. Noe som gjorde det irriterende å bruke, samt får fullverdig nytte av produktet. Gleder meg derfor til å en gang kan få testet den fra Klairs siden den skal være mer stabil, får jo også da skrevet en review til dere. (EDIT: Har kontaktet Klairs Cosmetic for å høre med dem ang Vitamin C innholdet i toneren, den er såpass lav at du kan bruke produktet uten solkrem - MEN, solkrem er sterk anbefalt)

Som dere forstår inneholder denne toneren mye ingredienser som gir godt med fukt, produktet vil da passe for alle hudtyper selv de med sensitiv hud. Klairs sine produkter er laget med kun de nødvendigste ingrediensene, det vil si at det ikke finnes noen fargestoffer, alkohol, parabener eller parfyme. Produktene deres er og veganvennlig og dermed ikke testet på dyr. Jeg forstår hvorfor denne toneren for tredje året på rad har blitt kåret til best i test av Glopick, visste dere at hele 80% kjøper denne igjen også? Ser og flere steder på sosiale medier som instagram at folk virkelig hyller denne toneren.


- - - - - - - - - - - -


The Deepest Soothing Hydration Ever

Jeg sitter med et veldig godt førsteinntrykk av toneren, så jeg gleder meg til å se hva mer den vil gjøre for huden min og hvor bra jeg liker den. Frem til nå fungerer den veldig godt til 7 skin metod. Tonere er jo kjent for å være tynn flytende konsistens, denne er ikke direkte tynn flytende - men langt ifra en av de tjukkeste tonerene jeg har testet. Synes og toneren lukter veldig godt, men hva den lukter har jeg enda ikke helt klart å sette fingeren på. Jeg er jo elendig på sånt, men tror faktisk jeg kjenner et stort hint av lavendel! Gleder meg til å forsette bruk av denne, både til jeg er ferdig med denne 7 skin metod og ikke minst bare til vanlig bruk. For øyeblikket har jeg kuttet ut andre tonere i rutinen, og holder meg kun til denne sånn at jeg virkelig kan se effekten av den. Har heller ikke lagt til andre produkter som kan "forstyrre" resultatet av toneren jeg nå tester ut. Hadde egentlig tenkt til at dette skulle være et "first impressions" innlegg, noe det dog ikke ble. Tenker at dette blir mer en blanding av first impression, informasjon av produktet og hva jeg forventer av det. Høres dette greit ut for dere? Kommer såklart med review på toneren og bomullspadsene etter jeg har testet dem litt lengre, jeg liker å teste produkter i minst 2-3 uker sånn at jeg kan skrive en fullverdig review av produkter jeg tester og da har fått tid til å prøvd de ut skikkelig.

Har du testet denne toneren, om ikke - er det en toner du kunne tenke deg å teste ?


Klairs Toner - Klairs Bomullspads

Klairs har nå kjørt igang en konkurranse der du kan vinne vitamin c serumet deres
og den berømte beroligende ansiktskremen " Midnight Blue Calming Cream ".
Dere finne konkurransen inne på facebook siden deres HER. ♥

Likes

Comments

Dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg elsker produkter som tilfører huden min glød, og gjør at den ser frisk og mett ut. Ett produkt som alltid redder og tilfører den perfekte gløden for meg er denne herligheten her; kremen fra Elizavecca er en lifesaver som jeg på hånden med hjerte kan si er en av mine holy grail. Det ble en av mine første sleepingpack som ble klikket hjem, selvfølgelig ble Elizavecca et merke som tok oppmerksomheten fra meg. Jeg endte opp med denne og "Water Coating Aqua Brightening Mask" som de første, men denne masken har blitt brukt så mange flere ganger enn den andre. Nå er jeg på min andre krukke som snart går tom, heldigvis har jeg som vanlig vært førevar og allerede kjøpt inn en ny. Elsker følelsen av å tømme produkter sånn at du endelig kan åpne et nytt produkt med god samvittighet, skikkelig tilfredstillende følelse det der.

Jeg er 22 og har heldigvis ikke enda (!!) noen veldig synlige rynker, forhåpentligvis holder mine asiatiske gener seg bra. Men har litt smilerynker, har også begynt å legge merke til at jeg får noen linjer ved pannen min som jeg ikke har vært flink nok til å tilføre fuktighet, samt stelle med hudpleien. Til tider er jeg ofte dårlig med hudpleierutinen min, har uheldigvis noen dager jeg rett og slett ikke klarer. Det fører jo til at huden min da ofte blir gunsten, tørr, og bare rett og slett ser skitten og dø ut. Heldigvis redder denne kremen meg gang på gang, jeg kan ikke få sagt det nok hvor fantastisk denne kremen er for min hud.


Fill up with collagen and sweet scent

Med tiden eldres huden vår og produserer da automatisk mindre og mindre kollagen av seg selv, dette skjer rundt 25 års alderen. Da begynner kollagen produksjonen gradvis å avta, huden begynner å miste en del av sin fasthet og spenst. Takk til kosmetiske verden som gjør at vi kan tilføre kollagen via produkter, siden vi ikke kan unngå hudens biologiske aldringsprosess som er styrt av genene våre (Noen har dessverre dårligere gener enn andre, og får da automatisk fortere rynker i en tidligere alder). Kollagen er det proteinet som finnes mest av i kroppen, det binder sammen, gir styrke og fasthet til bindevevet i hele kroppen vår.

Vet det er folk der ute som stusser på dette med kollagen i kremer, siden folk leser flere steder at kollagen molekylene er for store til å absorberes i huden - og derfor har minimal effekt. Poenget er at rent kollagen ikke kan tas 100% opp i huden da det er for store molekylær, men jobber mer på overflaten. Det fungerer dermed bra på tross av at det ikke går helt ned, kroppen prøver dog å tvinge det ned så godt det lar seg gjøre for å holde på fuktigheten. Finnes noen former som kan trenge litt dypere i huden, en av disse typene er grise kollagen som koreanerne bruker i sine kremer. Størrelsen på molekylene er omtrent identisk til våre egene! Er nok mange som er skeptisk til dette, det er helt deres valg om dere er - men jeg merker ihvertfall at via dette produktet så fungerer det for meg. Solens stråler, stress, søvnmangel, røyking og tørr forurenset luft er alle faktorer som påvirker huden negativt, men som vi heldigvis kan gjøre noe med. Så litt hindring er jo mulig for å unngå tidlig synlige rynker!

Produktet er så unikt og spesielt mest fordi den inneholder hele 50,000mg kollagen, det blir den største mengden kollagen peptider funnet i en maske hele verden over. Kollagenet er hentet fra naturlig gris, i tilfelle noen lurer på dette.
Som vanlig kommer produktet i en enkel, men klassisk Elizavecca stil. Alltid med en den søte kjente grisen! Dessverre er det mange fake produkter fra Elizavecca ute å går i verden, noe som er utrolig synd da folk kan få allergiske reaksjoner siden man ikke vet hvordan ingredienslisten ser ut. Det er derfor superviktig å kjøpe produkter fra selgere som selger 100% genuine produkter, de jeg har linket til nederst i innlegget her er helt safe. Har du derimot vært uheldig å kjøpt fra en selger på eBay eller nettsider der du ikke er 100% sikker på om produktet er safe, så kommer Elizavecca esken oftest med klistremerke der du finner et skrapefelt du kan skrape opp en kode på - sjekk så denne opp HER. Hele siden står såklart på koreansk, men det er bare å bla ned til der du kan legge inn koden så får du opp melding på både koreansk og engelsk om produktet er safe eller ei. Anbefaler å sjekke opp da det ikke alltid er lett å se forskjell på fake eller ikke, selv om det er mange gode bilde guides for å spotte fake produkter fra dette merket.

Jeg har og merket at Elizavecca alltid har en typisk fargekode på pakningene sine, men i forskjellige nyanser. Denne gangen er fargekoden grønn, innvendig er den helt hvit med skriften "Elizavecca" og grise merket. Alt på esken står på koreansk, så er jo helt umulig å forstå om du ikke kan lese dette. Som vanlig kommer produktet med en spatula under lokket. På spatulaen står navnet og bildet av grise merket samme som inni esken på den ene siden, og hjemmesiden deres på den andre. Hater egentlig underlokket som skal være beskyttelses lokket på Elizavecca produktene, de er så innmari irriterende å åpne siden jeg aldri får fatt i lokket uten å bruke neglene mine eller en pinsett. Ender jo ofte med at jeg gang på gang klumser meg til og sløser litt av produktet når jeg endelig får åpnet den, siden det alltid faller litt produkt ut. Synes prouktet lukter veldig behagelig, men jeg likte ikke lukten på den i begynnelsen i det hele tatt. Kunne liksom ikke fordra den, men nå med tiden elsker jeg den. Synes det er vanskelig å forklare lukten, men lukter liksom litt søtt? (Si gjerne ifra hva du synes den lukter!). Er ikke så viktig da den uansett lukter helt greit! Det unike med dette produktet, bortsett fra hva den skal gjøre og inneholder, er konsistensen. Jeg har aldri opplevd en krem som denne her, konsistensen er skikkelig gele aktig. Når du har rørt og "ødelagt" produktet så går den tilbake til sin originale form! Vil ta noen få sekunder før du ser den bare trekker seg tilbake, synes jo dette bare er fascinerende. Kremen er ikke tjukk på noen som helst måte, jeg oppfatter den ihvertfall som utrolig lett! Bruker en god mengde sånn at jeg kjenner produktet, men hender jeg også bare bruker små mengder og likevel gir den meg nok fukt. Produktet smøres ufattelig lett på, er nesten som det smelter inn, etter kort tid blir ansiktet mitt så mykt og glatt! Tar jeg litt ekstra mengde enn ellers tar det jo litt lengre tid, er og noen ganger den ikke trekker 100% inn med en gang. For meg er ikke dette noe problem i det hele tatt. Våkner opp med en sinnsykt fin hud, er nesten som huden min blir ny. Fantastisk glød, mettet følelse og veldig god fuktet hud.

Bilde er tatt med tre minutters mellomrom - Og ja, ja jeg har sølt litt produkt rundt krukken. Derfor ser det skitten ut.

Kremen er beregnet for alle hudtyper, selv for de med sensitiv da produktet skal være fri for mineral olje, parabener, ethanol, benzophenone, tilsatt parfyme og animalske stoffer. Men kan ikke love at den vil passe for alle, selv om produsenten lover det! Jeg mener den gir fuktighet i form av kanskje både vann og fett? Merker ikke så mye forskjell da den på en måte gir meg alt jeg ønsker, er faktisk en av mine favoritt sleepingpack sammen med denne HER og denne HER.

Denne er et multi-produkt, jeg elsker jo multiprodukter! Du kan selv velge om du ønsker å bruke den som en sleepingpack, noe jeg personlig foretrekker og kun har testet. Den andre muligheten er å bruke den som en maske, kan være en grei måte for dere som føler at den gir for mye over natten - altså at den metter huden mer enn hva dere ønsker og huden da ikke klarer å ta i mot alt. Hver gang jeg har sett noe tegn til litt linjer i pannen på grunn av at jeg har tuklet med for dårlig fukt så bruker jeg denne, dagen etter våkner jeg opp med null synlige rynker. Produktet er så utrolig drøyt, så jeg har hatt den en stund. Du trenger jo uansett ikke like tjukke lag hvergang, trenger bare et tynt lag. Selv om dette er den sleepingpacken jeg bruker mest av så er det alltid dette produktet som overrasker meg mest, på grunn av hvor drøy den er og effekten den gir meg.


Essential for your resilient baby face skin

Produktet kan kjøpes HER - HER - HER

Følg/Lik gjerne facebook siden min HER. ♥

Likes

Comments