View tracker

Tenkte jeg skulle ta å lage et new in innlegg for November, skal være ærlig å si at jeg har kuttet veldig ned på å kjøpe nytt kosmetikk. Er ikke noe jeg såklart ville, men nå lageret vokser og man ikke lengre rekker å bruke alt som burde brukes må jeg stramme drastisk inn. Hardt å innrømme, men må jo nesten det. Produktene jeg klikket hjem er ting jeg ikke hadde prøvd før, har allerede fått testet to av dem og gleder meg sååå til Laneige sin! Tenkte å skrive kort om tingene, så kan jeg ta å lage first impression eller review av et eller flere av produktene om dere ønsker? Si gjerne ifra!Remember to always treat yourself


Missha - Class Up Hair Wax (Super Hard)
Siden kjæresten trengte ny vox så tenkte jeg han kunne få lov til å teste ut en koreansk et, og siden jeg har null peiling på vox og sånt måtte jeg nesten ta litt random. Ble Missha, så får se hva han synes om denne. Pakningen er veldig rent og enkel, ikke mye dilldall så blir helt greit mandig. Om man kan si det? Måtte jo åpne den for å kjenne på lukten, vet ikke hvorfor men jeg forbinder lukten med Thailand. Har null peiling på hvorfor, synes den lukter veldig godt. MEN, jo mer jeg lukter jo sterke føler jeg den er. Om dette vil være et nedtrekk eller ei, må jeg nesten vente til kjæresten har testet ut. Produktet kjennes grei ut å jobbe med, om jeg konkluderer riktig. Hahah! Hendene mine blir litt klissete, men ikke kjempe. Så taster jeg på at holden på produktet er bra nok. Kan komme med update eller en lite review for dere som ønsker. Missha sine kommer også i flere forskjellige typer, produktet finner dere HER - er bare å klikke rundt for å sjekke ut de andre typene.

The Face Shop - Trendy Nails Autumn Pink/Start Lover
Jeg eeelsker neglelakker, har testet mye forskjellige og utvider alltid samlingen min. Jeg er en av de som alltid må ha neglene mine på stell, ellers føler jeg meg skikkelig naken uten dem. Denne fargen er skikkelig fin, og typisk den fargen jeg liker. Har ikke testet neglelakk fra The Face Shop før, så ble veldig overrasket over hvor god kvaliteten egentlig er! Første gang jeg testet denne ut, så testet jeg den uten top og base coat. Holdt utrolig nok veldig bra, så er veldig fornøyd med lakken. Kommer til å teste flere ut etterhvert. Selveste kosten på denne synes jeg er ganske så perfekt, den er bred nok og er enkel å påføre! Selveste lakken tørker ganske kjapt, og etter to lakk ser den veldig fin ut. The Face Shop har flere lakk i Trendy Nails kolleksjonen sin, kommer nok til å teste ut flere.

Fargen jeg har kan man kjøpe HER (Ser dem er tom på lageret, men er bare å søke på eBay eks HER)

Skinfood - Fresh Apple Toner
Har egentlig flere toner liggende, men såklart kjøper man jo nytt bare pga man er avhengig. Jeg vet de fleste elsker solkremen i denne serien, noe jeg selv gjør og er superglad for at jeg kjøpte backup da den er umulig å få tak i. (Jeg vet dessverre ikke hva som skjer med den) Uansett! Toneren lukter lik som solkremen, personlig liker jeg lukten da den er ganske frisk. Har kun fått testet den to ganger, så first impression er noe jeg såklart kan lage. Vil uansett kanskje tro en review er bedre? Gir meg en veldig frisk og ren følelse de to gangene jeg har testet den, har ikke fått noen reaksjon enda heldigvis. Toneren skal hjelpe på porene og kontrollere talgproduksjonen, så til dere med fett hud vil den være perfekt. Inneholder eple ekstrakter, så er en sjans for at den inneholder AHA syre. Dobbelt sjekk gjerne om dere er usikker.

Produktet kan kjøpes HER

Laneige - Vitamin Brightening Cleansing Water
Som jeg elsker alle Laneige sine produkter, spesielt designet. Det er så ekslusiv og enkelt. Laneige ligger ofte litt på et "high end" produkt, men er absolutt verdt pengene. Selv eier jeg ikke mange Laneige produkter, noe jeg gjerne skulle men er jo viktig å begrense seg. Siden jeg ofte trener på morgen så synes jeg det er deilig å kunne bruke cleansing water etter trening, eventuelt på kvelder/morgen jeg er for lat. Fungerer såklart ikke optimalt, men er så mye bedre enn ingenting. Jeg har kun testet norske cleansing water, og har faktisk en fra Innisfree stående også! Må nesten finne ut om jeg skal teste Laneige først eller Innisfree, muligens jeg åpner begge og lager en VS/first impression på dem? Siden jeg ikke har åpnet denne har jeg ikke fått luktet på den eller noe enda, i følge den jeg har lest skal denne inneholde vitaminer og antioksidanter som skal holde huden frisk og levende.

Produktet kan kjøpes HER


Take Care Of Your Skin

Likes

Comments

//Produktet er sponset, jeg velger selv å skrive om det og får ikke betalt for det.

Det er vell ikke bare meg som i ny og ne, og særlig på denne årstiden får tørre patch omkring i ansiktet? Eller er du generelt tørr ofte? Jeg pleier ikke å være tørr til vanlig, men på vinteren er det alltid noen spotter jeg er mer tørr enn andre. Heldigvis har jeg funnet en liten redning for min hud! Nemmelig denne lille saken fra COSRX. Til dere som først lurer hva et ampoule er, så kan vi kalle det for et sterkere versjon av et serum. Ampoule inneholder en høy prosentdel aktive virkestoffer og ingredienser som gir en boost til huden rett etter påføring, som oftest går produktet dypere enn et serum. Akkurat denne inneholder 80% ren propolis ekstrakt, huden vil få en ganske god levende glød når du påføre dette produktet. Inneholder også aminosyre og vitamin B5, som hjelper å forbedre hudens tekstur beholder fuktigheten i huden. Propolis har antibakteriell og soppdrepende egenskaper, og passer da veldig god for de med uren hud. Vær litt obs i tilfelle dere ikke tåler bie/veps, da jeg har lest at noen har reagert på dette. Jeg tåler ikke veps selv, men kan heldigvis bruke denne uten problemer.Gleam & Glow with the Propolis

Produktet kommer i original COSRX pakning, helt hvit med tekst og bilde av produktet. Litt kjedelig, men veldig rent pakning. Jeg elsker at ampoulen kommer med pippet, eller hva det enn heter. Men! Det er så mye mer hygienisk, og så lettere å få ut produktet på. Selveste produktet er også typisk COSRX pakning, veldig rent og enkelt. Tenker automatisk typisk apotek hvergang jeg bruker COSRX sine produkter, heheh.
Som dere ser er væsken litt gul, ish lysegul vil jeg si. Personlig trenger jeg ikke mange dråper av dette da huden min ikke er så kjempe tørr, jeg bruker mer på kvelden når jeg skal sove. På dagen blander jeg den med dagkremen, typisk to - tre dråper holder for meg. Jeg føler ikke personlig at produktet er sticky at all når du påføre den, det var egentlig litt av bekymringen jeg tenkte på da jeg skulle starte på den. Siden jeg hater produkter som er sticky, bare la den trekke inn så vil huden virke så mye mer levende og glatt! Den fungerer utmerket på meg, og jeg har ikke noen plasser i ansiktet jeg føler meg tørr. Er jeg ekstrem tørr en periode, pga dårlig rutine så tar jeg en del mer dråper i ansiktet etter toner og før sleepingpack. Våkner da med kjempefin glød, og huden virker så mye finere.

Som dere ser på bildet er produkt ganske lett, og trekker produktet relativt bra inn Hvor mye du vil trenge vil nok variere fra person til person. Ville nok anbefalt selv de med fet hud også å teste litt av dette, typisk sove med den og mindre mengde for å gi litt liv til huden. (Beklager forskjellen på bildene, er så vanskelig å få til like bra lys og samme på alle bildene)Protect & Prevent - Calming & SoothingProduktet kan kjøpes HER - der kan dere også lese kort om produktet samt sjekke ingredienslisten for dere som ønsker det.

Likes

Comments

//Produktet er ikke sponset og jeg får ikke noe for å skrive om det.

Er det noe jeg absolutt elsker innenfor hudpleien så er det den rene, glatte og friske følelsen av "ny hud". Jeg prøver så godt jeg kan å være flink med skrubb og peeling 1 - 2 ganger i uken, uheldigvis er jeg så flink som jeg burde. Nå mot vinteren føler jeg huden min blir så livløs og uten den gløden jeg elsker, da er det viktig å ha en skrubb som heldigvis kan gjøre en god jobb og gir resultat. Denne skrubben fra Skinfood var et av mine første produkt jeg kjøpte da jeg startet med koreansk kosmetikk, jeg har kjøpt denne gang på gang etter jeg går tom. Rett og slett pga den gjør jobben jeg ønsker samt at prisen er helt overkommelig med tanken på produktet man får. Produktet er også godt omtalt i Korea, vil tippe så å si alle nok har prøvd ut produktet.

Kan være ærlig å si at designe er ganske enkel og litt kjedelig, koreanske produkter jo kjent for kjempesøte innpakninger! Skinfood føler jeg ofte holder sine pakninger og produkter ganske rent, er helt greit det også! Den kommer i en ganske grei pakning med skrulokk og en liten emballasje beskytter, eller lokk beskytter? Aner ikke hva man skal kalle den greia for. Uansett! Jeg elsker at det er skrulokk, og ekstra beskyttelse. Så vet man at produktet ikke blir sølt ut om du tar det med på reise eller noe, eneste lille negative er at jeg ikke er så veldig glad i produkter som kommer i krukker. Har et lite hat - elsk forhold til det mest pga jeg føler det blir litt uhygienisk, samtidig som det blir jo egentlig ikke det om man bruker spatula til å ta ut produkteet med isteden for å stappe fingrene oppi. (Noe jeg personlig ikke anbefaler, og selv ikke gjør da alt alltid legger seg under neglene mine, hahah). Er mange som mener at produktet lukter coca cola, eller pepsi med sitron. Mens andre mener det lukter brent sukker, jeg derimot klarer ikke helt å bli enig med meg selv om jeg liker eller ikke liker lukten. Tydeligvis synes jeg jo den er helt ok da jeg er på min tredje kruke til nå, så ja.

I begynnelsen synes jeg det var skikkelig grove korn og ble bare irriterende og skulle skrubbe med den, men etterhvert når jeg fikk teken på hvordan jeg burde bruke produktet ble det myye lettere og ikke like harsh som ellers. Til dere som forsatt kan synes det blir for hardt for huden, bland ut litt med vann eventuelt renseoljen! Det med renseolje var noe jeg testet for evigheter siden, gjør det selv i ny og da da jeg føler det er så behagelig. Masken er laget av svart sukker med noen essensielle oljen som kommer fra macadamia og sheabutter, noe som gjør at du ikke skal strippe huden din helt for fuktighet. Mens man massere produktet går sukkeret litt og litt i oppløsning sånn at det blir lettere å jobbe med, masser huden godt men ikke med harde bevegelse. Skrubb forsiktig, ikke dra i huden. Og bland gjerne ut som jeg nevnte om du føler det blir for hardt for din hud, når du har fått skrubbet hele ansiktet lar du den være på i rundt 10 - 20 minutter som en ansiktsmaske for så å skylle av med lunket vann. Huden din vil føles så ren! Samt at de fleste ofte merker at huden får en fantastisk glød etter denne masken, noe jeg selv gjør og elsker det virkelig!Mineral and vitamin contents

Den fjerne virkelig alt av døde hudcelller og etterlate huden så deilig og myk. Husk å påfør fuktighet etter dere har skrubbet sånn at huden ikke tørker helt ut! Jeg bruker også denne til kroppen noen ganger, noe som fungerer kjempebra. Gjør like bra jobb på kroppen som i ansiktet, da tar jeg den bare med meg i dusjen og bruker den som en ellers vanlig skrubb. Dere må og huske at selv om dette produktet fungerer for meg, så kan jeg ikke love at det vil fungere like supert på alle. Er også viktig å alltid ta en patch test på produktet, for å finne om du tåler den eller ikke. Ikke overdriv skrubbingen heller da dette kan gjør at huden din blir overstimulert. Om det skjer er det viktig å huske på å ta godt vare på huden med beroligende produkter og gi den nok med fukt.


Remove dead skincells effectively while revitalizing the skin

Produktet kan kjøpes HER - der kan dere også lese kort om produktet samt sjekke ingredienslisten for dere som ønsker det.

Likes

Comments

Jeg er neppe den eneste personen som ofte sliter med muskelsmerter, uansett om det er leggsmerter, ryggsmerke, nakkesmerte og so on. Som mange andre personer bruker jeg enormt mye tid foran pc, jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg sitter sånn som jeg heller burde. Sånn som nå i skrivestund, sitter/ligger jeg halvveis i senga. Kan gjette på at ryggen bli alt for overbelastet i denne stillingen daglig, men trøster meg selv med at jeg ikke er alene.
Det finnes nok ikke noen hokus pokus produkter som kan få all smerten til å forsvinne, men jeg har heldigvis kommet over et produkt som lindre smerten litt. Selvføgelig vil en massasje løsne musklene litt opp, og lette på smerten! Men, så er det vell ikke alle som har en massør tilgjengelig som kan gjøre den jobbe hvergang du trenger det.


Elizavecca Milky Piggy Shrink Lifting Rpro

Nemmelig denne fantastiske kremen! Jeg kjøpte min for over et helt år siden, og er på min tredje tube! Vil tro de fleste er kjent med tigerbalsam, dette produktet er helt lik tigerbalsam bare i en annen konsistens. Som asiater har jeg selvfølgelig vokst opp med å bruke tigerbalsam når jeg har vært uheldig å blitt bit av instekt, om jeg har fått blåmerker eller muskelsmerter. Det har fungert helt supert og er et produkt alle burde ha i hus. Forskjellen mellom denne og tigerbalsam er som sagt konsitensen, men også litt lukt og grad på hvor "sterk" produktet er. Personlig foretrekker jeg nok tigerbalsam, men dette produket er mye lettere å smøre ut enn tigerbalsam da man må massere det litt. Konsistenen på denne er mer en gel lett krem ish, den må også smøres godt inn. Bare ikke like mye som tigerbalsam. Lukten på produktet er typisk mint/peppermynte/methanol lukt, den er ikke like sterk som tigerbalsam lukten. Effekten av den er også litt mildere. Dette er hva mine personlige opplevelse er, for dere som ikke har brukt tigerbalsam vil nok si at denne er sterk nok.


Relieve fatigue, Elastic care, Lifting rpro and Nature care

Produktet er lett å smøre ut, og trekker seg lett til kroppen. Eneste man absolutt burde være obs på er mengden på produktet du påføre på et sted, "less is more" er garantert noe jeg ville huske på her. Det er ikke helt sånn at jo mer produkt du bruker, jo bedre virkning. Ikke her, bruker du for mye vil du ende opp med å sitte å småfryse. Du vil ikke merke at produktet begynner å virke med engang du påføre, det kan ta tre til fem minutter før du kjenner at det begynner å småprikke litt. Etterhvert blir det litt kjølig på stedet, så litt varmt og beroligende. Virkning på kremen kan vare alt fra 20 til 40 minutter, dette variere fra person til person. Jeg personlig noen ganger smøre mer på etter produktet har synket litt inn, sånn at jeg unngår å måtte fryse. Dette kun om ryggen virkelig verker, eller jeg eksempel har klart å sovet feil og endt opp med kink i nakken. Tar du på området etter rundt femten minutter vil hånden din kjennes ganske kald ut på ormådet du påførte produktet, synes det er litt ubehagelig samtidig som behagelig å gjøre dette. Det kjennes ut som musklene løsne seg opp og du vil føle deg mer avslappet der du hadde smerten når kremen begynner å virke.
Som dere ser er produktet veldig lett, smøres og trekker seg greit inn når man smører ut skikkelig.


Menthol, Mate extract, Coffee extract and Mandarin extract


Må bare beklager for dårlig kvalitet på bildene denne gangen, var litt vanskelig å få tatt.
Produktet kan kjøpes HER

Likes

Comments

Hvor gøy er det ikke å finne ett produkt som man virker elsker og nesten ikke vil bytte vekk? Denne essencen fra Secret Key er faktisk min aller første essencen jeg kjøpte, og testet ut. Til nå har jeg testet ut et par andre også, men er ingen andre jeg virkelig elsker like mye som denne. Faller alltid tilbake til denne essencen uansett hva, vil tro jeg nok kanskje finner en annen en dag. Til nå er dette et av mine holy grail produkt.


24K Golden Premium


Jeg skal være ærlig å si at jeg kjøpte den mest pga utseendet, altså. HVOR fin er ikke denne herligheten? Jeg har kun testet essencen men, har serumet liggende som jeg kommer til å åpne etterhvert. Syntes det var så gøy at det inneholdt gull flaker, for ja - dere ser faktisk de små gull flakene! (Ikke på bildet dessverre) De forsvinner vekk når man smører produktet i huden, men er forsatt så fint og gøy å se på pakningen.

Dette produktet jobber mest mot anti aging og whitening, jeg har heldigvis ikke noe synlig rynker enda. Men, såklart bittelitt om jeg "lager" dem. Både pannen min og halsen min er betydelig bedre! Vil ikke anbefalt kun denne om dere er på leting etter anti aging produkt, men denne + noe ekstra ville vært noe å teste ut for å få effekt. Når det kommer til whitening så synes jeg denne gjevne ut hudtonen min veldig greit, den tar ofte de røde irriterende kvisemerkene mine også. Inneholder blant annet kaviar ekstrakter, royal jelly og vitamin c (*) Til dere som ikke tåler parabener eller mineralolje, godnyhet! Denne er uten begge deler!


Anti aging & Whitening


Elsker alt med produktet for å være ærlig, den gir virkelig huden min en helt naturlig og frisk glød. Holder på fuktigheten i huden min, er ikke sticky i det hele tatt. Matter faktisk ned huden min, uten å strippe den for fuktigheten. Lukten er heller ikke noe å klage på, lukter frisk uten at det er for sterk. Kan ikke helt beskrive lukten dessverre! Jeg trenger ikke mye av produktet for å dekke hele ansiktet samt halsen min, men føler produktet i seg selv er ekstremt drøy. Produktet får rett og slett huden min til å virke mer levende, virkelig et produkt jeg på hånden med hjertet vil anbefale alle å teste! Sånn som jeg har lest og oppfattet det kan den bruke av alle hudtype, så lenge man tåler det. Første inntrykket ville jeg trodd den ikke passet så bra for dere med fet/kombi hud, men pga den trekker seg godt inn og "matter" huden greit ville jeg ikke vært bekymret for at dere ikke skal kunne bruke den. Produktet lover selv at det skal balansere oljen nivået i huden. Dere må også ha i hodet at ikke alle produkter fungere optimalt på alle, selv om jeg anbefaler denne videre betyr det ikke at jeg kan garantere at du vil få like bra effekt som jeg har fått. Husk også å alltid test patch nye produkter, særlig om du er sensitiv og ofte kan reagere på produkter. 

Jeg bruker den både morgen og kveld rett etter toner, har dere flere essence skal denne før de andre essencene - eller følge regelen med tynnet produkt først! Eneste negativ jeg har å si om produktet er mest pakningen, jeg hater at den kommer i glassflaske. Uansett hvor fin den ser ut, men jeg har klart å mistet den et par ganger i bakken. Er livredd for å miste den igjen da jeg kan gjette på at den garantert vil knuse snart, ellers så er det måten man skal få ut produktet på. Jeg slet så mye i begynnelsen da jeg måtte dunke den på hånda min flere ganger før produktet kom ut, nå som jeg har brukt den en stund er det mye lettere å få ut av produktet.

Soothing - Moisturizing - Nourishing


* Produkter som inneholde solkremsyrer/vitamin c krever at du bruker spf 50 daglig, mens du bruker produktet. Bruker du produktet engang, må du bruke spf 50 de neste 14 dagene fremover.

Likes

Comments

View tracker

Jeg har i det siste fått inn del pakker, både nye produkter og gjenkjøpt produkter. Tenkte jeg kunne skrive kort om de produktene jeg gleder meg mest til å teste ut, og har større forventinger til enn de andre produktene som er kjøpt inn. Jeg kommer til å lage flere First Impressions av noen, samt Review av produktene dere ønsker. Det blir dessverre ikke noe utdypende avsnitt av hvert produkt, da jeg bare vil fortelle kort. Og vise dere bilde av produktet ute av boksen, men blir ikke å åpne produktet sånn som jeg ellers ville ha gjort. Har dere ønsker om et eget innlegg som da blir mer utdypende om ett produkt så må dere gjerne si i fra.


You Can Buy Happiness

PreLab Toning Peeling Tap
Klikket dette produktet hjem så fort jeg kom over det, leste egentlig ikke noen review eller noe sånt om dette. Syntes det virket som et spennende produkt og bare "peeling" i navnet virket jo lovende, så som dere forstår er dette en syre eksfolierende produkt som brukes på kvelden etter rens og toner - på likhet med syre serum. Denne inneholder både Salix Alba (Willow) Bark Extract og Citric Acid som er både BHA og AHA syre. Samt så inneholder den tea tree og sitrus syre som, eple, kiwi og sitron syre. Så til dere som dessverre ikke tåler sitrus syre så bra er dette nok ikke den aller beste produktet for dere.

Whis Formula C200 Bubble Peeling Pad
Samme som den over, klikket rett hjem. Jeg har en stoor forelskelse for peeling og alt som eksfoliere huden. Høres kanskje skummelt og drøyt ut, men er noe med den følelsene når huden er helt frisk og ren. Jeg er såklart flink med å tilføre fukt samt passe på å smøre meg inn med solkrem! Denne lille greia der i mot, jeg får ikke vise dere hvordan den ser ut så dere må dessverre google produktet om dere ønsker å se hvordan den ser ut. Men, sånn som jeg har skjønt det er det en pad med "håndtak". Produktet skal på renset ansikt, og masseres i rundt tre til fem minutter. Det er anbefalt å kun bruke produktet en gang, men har lest flere steder man kan bruke den opptil tre. Får se hvordan jeg gjør det med tanken på hvor hygenisk det er. (Vil tro det blir first impressions av denne, før jeg får kjøpt inn flere for å lage review)


Glowing Skin Is Always In


May Island Real Essence Vitamin Mask Pack

Jeg er ikke så flink til å bruke sheetmask så flittig som jeg "burde", har en tendens til å glemme det helt bort. Hvergang jeg ser etter nye ender jeg ofte i kategorien for vitamin, brightening, ingredienser med sitrus yre osv. Så det at jeg såklart endte opp med Vitamin masken med sitrus syre, er ikke overasskende. Har ikke testet maskene fra May Island før, eller produktene fra dette merket så gleder meg veldig til disse.

May Island Multi Bean Clean & Care Cleansers
Altså, se på den pakningen. Så herlig, så liten, og så utrolig søt. Er nesten så jeg ikke vil bruke produktet pga det egner seg like godt som pynt! Jeg kom over denne da jeg så rundt på youtube, gikk vell egentlig rett inn på eBay å kjøpte den før jeg rakk å få med meg hva produktet hva. Snakk om å kjøpe for utseendet sin skyld. Tydeligvis kan man bruke dette produktet som "head to toe" så altså, både ansikt og kropp. Vell, mulig jeg får være prøve kanin å teste dette ut for dere og. Uansett, som dere ser er det små kuler eller bønner eller hva enn man skal kalle dem. I fire forskjellige farge, hver og en farge har forskjellige egenskaper:
De hvite skal hjelpe for porere, gi en "klar" hud og fjerne smuss og støv i porene. (For pore care)
De rosa skal hjelpe for å lyse ansiktet og gi glød samt at det er anti aging. (For dark skin)
De gule er for de med tørr hud og trenger fuktighet. (For dry skin)
De grønne er for de med sensitiv hud, så den er mer beroligende og mild. (For sensitiv skin)
Veldig grei rens som så å si blir fire i et produkt, så da kan man velge hvilken av disse søte kulene man vil bruke, du tar ut en og klemmer den i hånda for å løse opp produktet så blande det med vann.


Time To Treat The Skin


About Me Skin Tone Up Fresh Water

About me merket er ikke noe jeg heller har testet før, har sett på spesifikk toneren og massasje kremen i evigheter. Har bare aldri giddet å kjøpt dem. Fant ut at nå har det gått så mange måneder at jeg må jo nesten ta å gjøre det. Toneren lukter en form for frisk og lemonade, noe som aaaldri slår feil hos meg. Som dere har forstått elsker jeg sitrus lukt. Akkurat nå har jeg en del toner som jeg har så lyst til å åpne å starte med å teste, blir litt usikker på hvilken jeg skal begynne med. Men, har virkelig forelsket meg i lukten på denne her. Denne skal være god på brigtening effekt på huden, skal også gi en refreshing og booster effekt.

About Me Skin Tone Up Massage Cream
Denne har jeg faktisk allerede fått testet ut en gang, og herregud for et produkt. Man kan bruke denne på to måter, faktisk. Du kan bruke den som en makeup balm til å fjerne sminken, noe jeg enda ikke har testet. Så får se om jeg setter den i test som det. Jeg derimot har kun testet den engang med å bruke den som en dexot cleansing cream, du skal bruke den på renset hud. Påføre i hele ansiktet og massere lett i rundt i hele ansiktet. Kremen virker veldig tjukk, etter å massert alt inn skal du la den sitte på i rundt to til tre minutter. Etterhvert vil man merke at produktene faktisk har blitt omgjort til olje, noe som er ganske fasinerende. Jeg tok vekk produktet med bomullspads, og jeg kan love dere det faktisk var en del på padsene som kom med. Selv etter oljerens og vanlig rens. Renset så alt vekk med vanlige rens igjen. Vil ikke skrive så mye mer om dette produktet da jeg har planer om å lage en review til senere! Eneste jeg kan si er at jeg allerede elsker denne, lukter samme som toneren.

Remember To Use SPF Daily


Flere av produktene inneholder syre som krever spf 50, hvilken må dere nesten sjekke opp selv. Eventuelt blir dette nevnt når jeg lager review eller first impressions av produktene.


Q: Hvilket produkt ønsker du en review av og hvilket ønsker du en first impressions av?

Jeg kommer til å holde min første giveaway om ikke lenge til, følg meg på facebook siden HER for å få med deg når!

Likes

Comments