Header

Jag arbetar med att slå in paket för en julmiddag för ett företag, så idag har jag äntligen slagit in alla paket och är färdig med det! Det blev en hel massa paket så det tog sin tid men det var det vär, närmare bestämt ca 400 pakett! Paketinslagning var därför vad hela min dag bestod av förutom kvällen då jag, mamma och pappa gick ut och åt. Det var en mysig fredagkväll! Nu är vi hemma och jag och mamma är redo för idolfinalen. Jag tycker att Chris har en så fin röst och hopps han tar hem det!
Vem tror ni vinner?

Kram!


Likes

Comments

Hejhej!

Jag har bestämt mig för att börja blogga om mina år på College i USA. För er som inte vet så studerar jag på ett universitet i Savannah i Georgia (i USA) och skolan heter Savannah College of Art and Design (förkortat SCAD). Det är alltså en en skola för creative careers! Jag trivs superbra och hoppas på att stanna alla fyra år. Just nu har jag avslutat min första termin som var från september till mitten av november. Jag är nu hemma i Sverige igen på lov och åker tillbaka den sjätte januari. Ni får jättegärna följa min resa här!
Idag är det ju första advent så jag och familjen åkte till plantagen och handlade lite julpynt. Jag tycker att julen är den bästa tiden på året så det var mysigt att börja komma in i julstämningen äntligen!
Jag ska försöka lägga in en fin header senare när jag fixat en, så den som syns nu är bara tillfällig :)


Hörs snart igen, kram!

Likes

Comments