Hejsan svejsan!
Nu var det några dar sen jag bloggade haha. Har inte hunnit med helt enkelt, mkt skola o plugg.
I måndags red jag dressyrspecial och jag fick Bönis, blev skit glad. Han var väldigt het och lät som en gris (the typical bönan thing) men han var ändå bäst <3 hinner inte skriva så mycket mer, men om ni känner för det kan ni ju följa mig på mina andra sociala medier:
Snapchat: sso_girl (Igga namnet fick kontot av en kompis haha)
Instagram: sofiajonson_
Musical.ly: bruhitzsofiah
Det e typ de enda sociala medier jag använder för tillfället :P nu måste jag dra. Baiii!

Likes

Comments

Hej på er!
Det här är mitt först blogginlägg, så jag tänkte att jag kan skriva lite info om mig själv.
Jag heter Sofia Jonson. Jag är 12 år och bor i Stockholm. Fyller 13 i juli nästa år. Jag rider varje lördag och varannan måndag på ett stall som ligger i Botkyrka. Min favorithäst heter Mr Bean. Nån som känner igen sig? Som rider där? Kommentera då haha. Jag vill rida mer, men vet inte om jag pallar. Jag går sista året på mellanstadiet. Ska byta skola till sjuan. Mina bästa kompisar heter Aina, (hon e min allra bästa kompis) Siri, Alicia och Ebba. Mina föräldrar är skilda. Jag bor med min mamma för det mesta men varannan helg bor jag hos min mamma.
Jag och min mamma brukar åka till ett ridläger som heter Öknehult varje sommar. Hästen som jag tycker bäst om där heter Style och han är en grå jättesöt ponny.
Jag gillar att kolla på film och serier. Mina favoritfilmer är Twilight och Harry Potter. Favoritserier är The Vampire Diaries och Pretty Little Liars.
Jag har också en Youtube kanal som heter Sofia Jonson. Gå gärna i o prenumerera! Jag har inte varit så aktiv, har liksom inte hunnit med massa läxor o prov. I sexan har man ju nationella prov så jag har haft fullt upp. Men snart är det jullov och då kommer det komma vloggar!
Detta var mest en liten presentation om vem jag är. Jag kommer blogga om mitt liv, mina tankar och om hästar förstås! Hoppas att ni ser fram emot att läsa min blogg! Vi hörs! <3

Min favorithäst Mr Bean. Bilden e från 2012 typ men han ser likadan ut haha. Bara att han har ett annat träns. Kommer ett inlägg om honom senare.

De här e jag :)

Likes

Comments