Sofia Jonasson
Sofia Jonasson
Sofia Jonasson

Blev inte så många bilder eller filmer från Brännbollsyran hahah. Jag brukar ju vara den som filmar allt men var både för full för det och sen så ville jag bara njuta. Filmade dock ganska mycket av tjuvjakt. Dom var för övrigt så sjukt bra! Hela helgen var sjukt bra! Nu är jag dock jättetrött så det är tur att det inte är någon skola.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det äntligen min tur att fylla 18! Hade så sjukt kul även om jag lämnade festen ganska tidigt eftersom jag har fått världens förkylning. Så sjukt dålig tajming eftersom jag ska på Brännbollsyran nästa helg, men jag hoppas på att jag mår bättre då.
Annars så har jag haft hur mycket som helst i skolan så bloggen har verkligen fått lida på grund av det.. Känns så tråkigt eftersom jag tycker att det är väldigt kul. Men till sommaren hoppas jag på att få tillbaka inspirationen.
Kram på er tillsvidare!

Likes

Comments

Ja, jag vet att det typ nyss blev vår men jag har redan fått sommarkänslor! Är så redo för den här sommaren att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Fyller 18 den 26e maj vilket förmodligen kommer göra den här sommaren lite extra speciell, samt att det är mitt sista sommarlov!? Känns jättekonstigt men vem orkar sörja det? Nu är jag bara glad att det bara är ungefär en månad tills att jag slipper stressa över skolan på länge!

Top - gina tricot // Jeanskjol - Topshop

Likes

Comments

Köpte äntligen dom här byxorna på Topshop i England. Har velat köpa ett par mom jeans ett tag men har inte kommit till skott. Tycker dom sitter skönt och ser bra ut. Kul med lite andra byxor än dom svara jag brukar ha som också kommer från Topshop. Älskar för övrigt deras tighta jeans sjukt mycket, sitter helt perfekt!

Likes

Comments

Då har man kommit tillbaka till lilla Lugnvik igen då! Känns faktiskt väldigt skönt även om det är skola imorgon.. Kan åtminstone glädja mig åt att jag får använda mina två nya sminkprodukter igen då. Behöver väl inte skriva så mycket om dem för de som har lite koll vet nog redan hahah. So far har jag iallafall varit nöjd med dem.

Likes

Comments

Instagram@sofiaajonasson