Sofia Jonasson
Sofia Jonasson
Sofia Jonasson

Igår kom jag hem från fjällen och åkte direkt på fest. Det var en väldigt liten fest men jävlar vad kul jag hade! Idag har man ju dock lite ångest angående att skolan börjar igen och allt plugg man förträngt under lovet.. Alltså hjälp! Jaja, snart sommar typ.

Bodyn är btw från nelly.

Likes

Comments

Alltså huuur fint!?
Soliga dagar i slalombacken är helt underbara. Jag och pappa åkte både i Klövsjö och i Storhogna igår och mina fingrar var iskalla efter alla bilder jag stannade och tog hela tiden. Kunde inte låta bli!

Likes

Comments

När är jag äntligen framme i fjällen och snart kommer första familjevännerna hit. Ska tydligen få besök av tre par under de fem nätter vi är här i stugan så det ska ju bli trevligt. Något annat trevligt är ju att vi köpte pizza som vi precis ätit upp, härligt! Måns har vi för övrigt lämnat i Östersund hos farmor så vi slipper oroa oss över honom när han är ute i skogen men han såg inte så ledsen ut för det.

Likes

Comments

Åh vad skönt att det äntligen är lov! Imorgon åker jag till våran stuga i Klövsjö och det ska bli så härligt! Tyvärr så har jag en del plugg att ta hand om när jag är där men men. Slipper iallafall stressen i skolan några dagar. Kommer nog inte uppdatera så mycket när jag är borta men när jag kommer hem så ska ni få se vad jag beställde från Nelly för några dagar sedan.

Likes

Comments

Instagram@sofiaajonasson