Sofia Jonasson
Sofia Jonasson

I förrgår sov jag och Rahinii hos Cornelia och hade det mysigt. När jag vaknade gick jag och köpte wienerbröd till oss och sen kände vi för att lyxa till det med en massa gott till frukost vilket blev jättegott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Saknar redan Klövsjö! Så himla vackert ju. Jag och Tobias gick ner för fjället en dag och det var inte så lätt. Både blöt och stenigt så jag halkade, hahah.. Men det gick bra och fin utsikt var det.
Vi gick även till vattnet som ligger bara några hundra meter ifrån stugan och där var det såklart också vackert.

Likes

Comments

Åh vad jag har levt här i fjällen! Var ju på spa och då fick vi tillgång till poolerna, där vi var helt ensamma vilket var härligt. Tyvärr så hade det blivit något fel med bokningarna så jag fick inte allt jag skulle ha haft. Fick dock en femtiominutersansiktsbehandling så jag klagar inte!

Likes

Comments

Fashion, Lookbook

Dessa plagg och accessoarer har blivit några av mina favoritplagg. Vissa har varit det länge och några är nya. Koftan, halsbandet och klackarna har jag haft länge och använder typ hela tiden! Både koftan och klackarna kommer faktisk från H&M. Kjolen köpte jag när jag var på Topshop i Manchester för ett par månader sedan och den har jag använt cirka alla soliga dagar under sommaren. Linnet som kommer från Rut & Circle är det nyaste på bilden men det känns så himla jag och fungerar både till vardags och fest.

Likes

Comments

Gick på vandring med mina föräldrar och Tobias till ett vattenfall här i Klövsjö och hur fint är det inte? Ville knappt gå därifrån men just nu sitter jag och ska snart gå till bubbelpoolen innan jag får min spabehandling! Såå härligt!!

Likes

Comments

T-shirt - NA-KD // Mom Jeans - Topshop

Förstår ni ens hur drygt det var att försöka få till en bra bild på rosen, hahah?? Jättesvårt ju.. Aja, en av topparna jag fick hem från NA-KD senast. Väldigt stor men när jag stoppade in den innanför byxorna så blev det ju fint.

Åker för övrigt till fjällen imorgon med familjen och min kille. Ska bli så mysigt och vi ska bland annat gå på spa i Storhogna som ligger en bit ifrån våran stuga, mys!

Likes

Comments

Här är några av bilderna som jag tog på Rahinii för några dagar sedan. Så jävla snygg!

Likes

Comments

Instagram@sofiaajonasson