Sofia Jonasson
Sofia Jonasson

Nu har den kommit!
Äntligen har jag fått telefonen. Jag fick alltså inte tillbaka min gamla med en ny skärm utan fick betala typ 3000kr för en ny med typ redan använda skruvar.
Så glad att jag hann få den innan jag åker utomlands och så skönt att jag kan ta bilder i vardagen med hyfsad kvalitét utan att behöva bära min kamera. Den lilla kameran är också inne på någon verkstad då den helt plötsligt inte startade, men den hinner jag tyvärr inte få innan jag åker..
De kommande dagarna innan jag åker kommer bestå av en massa plugg men ska försöka klämma in att göra något kul med mina vänner till helgen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen hemåt efter en helg i Östersund. I fredags såg jag Kent spela och lyckades stå med en person framför mig typ i mitten. Det var helt magiskt!

Likes

Comments

Som ni vet så åker jag utomlands ganska snart och igår blev jag äntligen klar med min monokini som ni ser på bilderna. Är verkligen nöjd efter att ha spenderat väldigt många timmar på att virka den. Har länge velat köpa något sånt här men de är ganska dyra och så drömde jag någon natt att en annan bloggare tipsande om att göra egna så när jag vaknade så gjorde jag en, hahah. Den här kostade ungefär 40kr att göra. Har tidigare gjort en bikinitopp också men den här gången blev det något lite mer speciellt. Vill ni göra en likadan så kan ni i alla fall kolla på videon nedanför.

Likes

Comments

​Igår fick jag veta att verkstaden jag skickade in min mobil till inte alls lagar skärmar som det stod på Telias hemsida utan de tre alternativ jag fick var att betala för att få hem den igen, betala för att få den skrotad eller att köpa en ny för ca 3400kr där vissa delar är begagnade. Såklart väldigt irriterande men efter att pappa klagat på Telia så fick vi lite rabatt på en "ny" iallafall. Egentligen så är ju det ganska bra då jag bland annat får en helt ny skoärm, ny kamera och nytt batteri. Det var faktiskt lite fel på alla dessa saker så. 

Men annars så ska jag till Östersund på fredag för att se Kent spela där. Ser verkligen fram emot det och att få träffa släkt och vänner. Och om två veckor nu så åker jag till Dominikanska Republiken. Helt sjukt vad snabbt tiden går och självklart är jag väldigt taggad för den resan också! 

Likes

Comments

Den här helgen har varit riktigt härlig hahah. Väldigt händelserik faktiskt. Men nu är jag trött och försöker ladda upp inför nästa vecka.

Likes

Comments

Har nyss varit och fotat en stund med Rahinii. Vi kom hm tidigt då vi slutade innan lunchen idag. Senare kommer även Ida hit och vi ska se på Idol och ha en myskväll hos mig. Ska göra tacos och ha det kul bara!

Likes

Comments

Instagram @sofiaajonasson