Sofia Jonasson
Sofia Jonasson
View tracker

Just nu är jag på väldigt bra humör! Lite synd att jag klev upp och fixade mig för idag blir det ingen skola. Stod och väntade på min buss i 20 minuter men sen gick jag hem för att pappa skulle skjutsa mig. Vi ringde först till bussbolaget och då sa dom att jag inte behöver åka till skolan för min buss kommer inte samt att flera andra bussar och personbilar sitter fast i trafiken på grund av halka. Det var alltså ingen mening att försöka ta sig in. Ganska härligt ändå och ikväll väntar jag besök av en saknad vän. Jag ska tvinga honom se på idol men sen lär vi se på typ hollywoodfruar hahah.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Modell: Rahinii Belzu

Kunde inte vänta med att lägga upp dom här bilderna hahah så det får bli två inlägg idag. Kram!

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från gårdagens fotografering med Rahinii hahah. Kommer inte ihåg vad hennes fotograf hette men tydligen är dessa bilder inspirerade av honom. Det var verkligen kul igår, även fast vi sprang omkring och stressade för att hinna fota innan solen försvann helt. Dock så var det för mörkt ändå så vi fick ta typ en strålkastare eller vad man ska kalla den. Den gav väldigt starka skuggor men vi fick till flera bra bilder ändå.

Likes

Comments

Idag slutade jag och Rahinii vid tolv så vi åkte hem och fotade till en fotouppgift där vi ska härma en fotograf. Jag valde Jorden Keith så idag har vi experimenterat med glitter och skuggor hahah. Spillde även ut en massa glitter som vi sen råkat gå i så nu är det glitter i hela huset. Men är nöjd med bilderna så dom kommer ni få se sen!

Likes

Comments

Har nu äntligen blivit klar med den här videon från Dominikanska Republiken. Det var mest bara en rolig grej att göra hahah och jag rekommenderar starkt att se den i mobilen då den ser bättre ut då.

Likes

Comments

Nu ska jag snart på förfest hos Rahinii för ikväll är det fest som gäller, igen Hahah.. Har hyrt en lokal för några tjejer fyller år här om dagarna och det ska firas!

Likes

Comments

Instagram@sofiaajonasson