Sofia Jonasson
Sofia Jonasson
Sofia Jonasson

Åh vad bra man kan ha det ibland! Har nu varit och fått massage av Anki på Hela Dig, Höga Kusten. Har haft ont i min rygg ett tag nu och det känns verkligen att Anki vet vad hon gör för hon kan liksom hitta punkterna där man behöver lite extra massage. Har redan bokat en till tid om två veckor. Myspys! Hon säljer även en massa produkter från Maria Åkerberg som jag också kan rekommendera.

Här hittar ni hennes hemsida.

Likes

Comments

Igår firade vi att det är ett år och 150 dagar kvar till studenten! Nej men hahah, när roliga människor har fest så passar man ju på, även fast jag jobbade idag. Hade det extremt kul igår och jag har inte skrattat så mycket på länge! Känner mig äntligen som mitt gamla jag och det är underbart!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka med fler produkter som förhoppningsvis ska göra min hud mindre torr. Jag har fått utslag på min hals och ingen läkare vet typ vad det är. Har fått salvor utskrivna men det känns väldigt osäkert att använda något som kan vara dåligt om man inte ens vet om det kommer fungera. Förutom att jag har testat en kräm med kortison som inte fungerade så har jag också testat att vara utan clementiner, parfym, mitt nya schampo och just nu äter jag inte gluten. Är så fruktansvärt less på att ha så känslig och torr hy så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Köpte iaf rengöring och lotion som förhoppningsvis kan förbättra min situation lite. Om det blir bättre så lovar jag att berätta!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Första skolveckan av denna termin är avklarad. Är typ redan less men har redan panik över vad jag ska göra efter studenten. Men jag försöker vara i nuet och nu är det helg och imorgon kanske det blir fest!

Likes

Comments

Dagbok & glasmugg - Lagerhaus

Jag tänker så extremt mycket och är en väldigt känslosam person hahah och när jag grubblar över något (eller har varit med om något väldigt kul) så brukar jag skriva ner det i en bok. Eftersom jag tänker så mycket så har jag nu slut på sidor i min tidigare bok. Den började jag skriva i den 10e september 2013 och det är sjukt vad mycket jag har tänkt på under dessa år. Älskar att gå tillbaka och läsa gamla saker, även om det ibland var väldigt sorgliga saker jag skrev. Tycker iaf att det är väldigt skönt att få skriva av mig och rekommenderar andra som är som jag att skaffa en bok att skriva ner allt i. Eftersom min första "dagbok" hade slut på sidor så köpte jag den här fina från Lagerhaus och har redan börjat skriva i den och det känns faktiskt som att den här kommer innehålla mer positiva texter än den andra. Sen är det väldigt bra att dricka vatten också så jag köpte en mugg också som jag också tänker ha smoothies och grejer i. Mums!

Likes

Comments

Ännu en skoldag avklarad. Inget speciellt, samma vanliga liksom. Hade tänkt träna idag så det är väl det som står näst på att göra-listan och sen väntar plugg, woho!

Likes

Comments

Instagram@sofiaajonasson