Sofia Jonasson
Sofia Jonasson
Sofia Jonasson

Köpte äntligen dom här byxorna på Topshop i England. Har velat köpa ett par mom jeans ett tag men har inte kommit till skott. Tycker dom sitter skönt och ser bra ut. Kul med lite andra byxor än dom svara jag brukar ha som också kommer från Topshop. Älskar för övrigt deras tighta jeans sjukt mycket, sitter helt perfekt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då har man kommit tillbaka till lilla Lugnvik igen då! Känns faktiskt väldigt skönt även om det är skola imorgon.. Kan åtminstone glädja mig åt att jag får använda mina två nya sminkprodukter igen då. Behöver väl inte skriva så mycket om dem för de som har lite koll vet nog redan hahah. So far har jag iallafall varit nöjd med dem.

Likes

Comments

Gårdagen var så sjukt bra! Var livrädd att jag inte skulle komma in pga att jag köpt biljetten på viagogo och ibland fungerar inte det så bra men jag kom in och det visade sig att jag inte alls hade sittplatser vilket gjorde mig ännu gladare! Spelningen var helt underbar och publiken var galen. Helt klart värt resan och pengarna hahah.

Idag har jag hunnit vara på spa där jag först satt i en ångbastu med lera och sedan fick jag en härlig massage. Verkligen skönt efter gårdagen!

Likes

Comments

Jaha idag har jag shoppat i Manchester där jag och min pappa nu befinner oss! Igår åt vi ute på en restaurang med asiatisk mat och ikväll blir det förhoppningsvis fish and chips innan vi ser The Kooks.

Likes

Comments

Hej hej!
Igår var jag hos frisören för första gången på länge! Klippte och färgade håret på salong Jenny i Östersund. När jag väl hittat ett ställe där jag blivit nöjd vågar jag inte sluta gå dit för varför ändra på något som fungerar liksom? Problemet är bara att jag typ aldrig är i Östersund och Jenny har nästan alltid fullt när jag är där.. Men nu så! Blev väldigt nöjd med färgerna men just nu är linjerna mellan dem ganska skarpa när jag har benan som jag brukar, men annars känns det bra.

Likes

Comments

Vet inte varför jag alltid tar biler som ser ut att vara från morgonen efter en fest hahah..

Likes

Comments

Instagram@sofiaajonasson