Det har inte blivit så mycket uppdateringar här på sista tiden och det har sin förklaring. För drygt 4 månader sedan kom vår älskade lilla flicka, vår Nova till världen. Att sitta vid datorn och blogga känns inte lika viktigt längre men jag fortsätter att läsa bloggar som jag följer. Alexander och Alice är stolta att vara storasyskon och än så länge märker vi inte av någon svartsjuka utan de älskar att gosa med Nova.

Jag har planer ppå att skriva ett mer djup ingående inlägg om förlossningen men det får bli en annan gång när det finns mer tid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart är det dags. Helt sjukt vad fort tiden har gått när man tittat tillbaka i tiden. Magen är gigantisk och vi längtar så efter dig lilla bebis. Just nu är allting jätte tungt och jag hoppas att förlossningen kommer att gå lika bra som med Alexander och Alice. Skötäskan är packad och nya babyskyddet står i hallen redo. Tänk att nästa gång jag skriver här så är vi kanske 5 st i familjen!

Likes

Comments

Magen växer för varje vecka som går. Hur är det möjligt att den ens blir större nu`??

Mår ändå bra måste jag säga. Skönt att ha gått på mammaledighet redan nu ifall bebisen kommer tidigare än tänkt och nu är alltid så tungt sp får inte så mkt gjort. Nedräkning är i full gång.

Likes

Comments

Nu är det sista inköpt till bebisen. Tror vi i alla fall. Det blev ett besök på både Ikea och Babyproffsen. Hämtade ut vår (eller bebisens) vagn och babyskydd och de ser så fina ut. Kan ni gissa vilken vagn det blev till slut?

Likes

Comments

Sådär, jag har bytt blogg till Nouw istället för Blogg.se, kändes lite lättara här. Ska försöka få alla gamla inlägg att föras över hir men är inte så teknisk så vet inte om jag klarar av det. Men hittills känns det kul att vara här på Nouw! Hoppas ni ocksp tycker det :))

Likes

Comments