Hej på er! Hoppas de är bra mer er, med mig är det iallafall super bra 😊 Blev ett sent benpass igår med Linda med bl.a. sumo marklyft, hip thrust, sumo squats osv 👌🏼💪🏼

Blir att äta lite mindre nyttiga saker i helgen, men vad gör de för på söndag är jag redo för ett ryggpass med Linda 💪🏼💪🏼 kram 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej och glad påsk på er! Hoppas ni har och kommer ha ett fortsatt bra påsk😊 Själv har jag haft en toppen påsk, träning, mat med familjen och massa gott att äta 😍 idag hade jag och David främmande av hans mamma, hans mammas syster och hennes man. Vi åt thaimat och hade de trevligt 🙌🏼 Ikväll blir de även bio för våran del, blir att se skönheten och odjuret 🌷

Likes

Comments

Hej på er! Denna vecka har jag lagt ner extra mycket tid på träningen. Planen är att gymma 6/7 dagar denna vecka & det blir ett exakt likadant upplägg nästa vecka också!
Ju oftare man är i gymmet desto mer känner man hur kul det faktiskt är! Man mår så bra av de
👌🏼👌🏼

Likes

Comments

Det är en sån stor skillnad på dessa bilder! De längst ner är tagen för 3 år sedan kanske. Då var jag sjukt smal & de var ingenting jag såg själv. Ganska sjukt då jag tänker tillbaka på den tiden, att jag aldrig såg hur smal jag var. Den enda tanken som fanns i min skalle då var att bli smalare. Jag är så glad idag att jag tog mig ur det ohälsosamma tankesätt och jobbar på de jag är onöjd med. Enligt mig är de ingen idé att säga jag vill ha magmuskler, stor rumpa, stora biceps osv. De bästa med allt är ju att du kan få de med lite arbete. Så säg aldrig att du inte kan för de är fel.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag tänkte jag dela med mig av mitt otroliga ben & rump-pass
👌🏼 jag känner redan hur träningsvärken är på väg att komma!

Jag tänkte skriva upp vilka övningar jag körde så får ni passa på att köra de också
😃

Benpress 10x4 med mini gummiband
Squats med kettlebell 15x4
Hip thrust 10 st sen 10 stycken små rörelser i högsta läget x4
Step ups 8x3
Bulgarian split squat 9x3
Kickbacks 15x3
Kickbacks i maskin 8x3
Det var nog de där passet innehöll. Mina pass brukar faktiskt bestå av mindre övningar men gillade de där upplägget faktiskt 👍🏼 provade på nya övningar som jag verkligen gillade 😍

Godnatt med er, jag är helt slut så tänkte ta och sova nu, puss

Likes

Comments

Tjaa på er! Rubriken är mottot i livet ellerhur 😎 helgen har varit bra, varit på gymmet, umgåtts med kompisar och tagit de lugnt med min boyfriend och de är nog det bästa av allt!
Imorgon är de en ny skolvecka & uppstigning tidigt på morgonen
😕
Jaja tycker ändå veckorna är helt okej och går otroligt fort , så snart är de helg igen ;)
Tänkte fixa bloggen och göra den lite fräschare, så förvänta er mycket förändring gälland header osv.
Ni får ha de så bra så hörs vi
🎀

Likes

Comments

Hej på er!
Mina dagar rullar på som vanligt. Gymmet går bra & skolan funkar
👌🏼
Sommaren har varit helt faktiskt. Ligger lite efter i min bloggning så får ta och berätta vad som hänt haha
😋 i sommar var jag iaf till Kreta en vecka! Helt sjukt vad fint de var! Nu då de börjar bli så kallt ute så längtar man tillbaka till värmen 😏 Resten av sommaren spenderades med vänner, familj & min pojkvän 👌🏼 lyckad sommar!
Skola imorgon och är verkligen inte taggad.. Har halsbränna och de är sjukt jobbigt..hoppas de går över till imorgon :/

Likes

Comments

Rubriken stämmer, mina veckodagar nu består av gym 4-5 ggr i veckan. Jag är så stolt över mig själv att jag satsar så hårt på mina mål inom just träningen. Nu då träningen blivit en sådan stor del utav mitt liv och tar så mycket tid så blir det att investera i nya träningskläder såklart haha. Håller på kolla på sidor nu som erbjuder snygga kläder till ett bra pris :) Får ta och lägga upp här då jag vet vad jag ska ha för nå. Sen så har jag även börjat sommarjobba på min gamla skola där jag gick lågstadiet, där så storstädar jag och gör allt från att rensa avlopp till att tvätta fönster. Lite trist då & då men tycker annars det flyter på bra.

Idag så har jag gjort ett grymt benpass direkt efter jobbet. Så nu är jag helt slut och vill egentligen bara gå och lägga mig. Ni vet den där feelingen.. jaja jag överlever:')

Hoppas erat sommarlov varit bra än så länge, bloggen är på sätt och vis uppstartad nu så ni kan förvänta er mer inlägg framöver.


Det här är några fina bilder från midsommar och dessutom får ni ser hur min nya hårfärg ser ut. Är riktigt nöjd faktiskt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram