Hej på er! Denna vecka har jag lagt ner extra mycket tid på träningen. Planen är att gymma 6/7 dagar denna vecka & det blir ett exakt likadant upplägg nästa vecka också!
Ju oftare man är i gymmet desto mer känner man hur kul det faktiskt är! Man mår så bra av de
👌🏼👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är en sån stor skillnad på dessa bilder! De längst ner är tagen för 3 år sedan kanske. Då var jag sjukt smal & de var ingenting jag såg själv. Ganska sjukt då jag tänker tillbaka på den tiden, att jag aldrig såg hur smal jag var. Den enda tanken som fanns i min skalle då var att bli smalare. Jag är så glad idag att jag tog mig ur det ohälsosamma tankesätt och jobbar på de jag är onöjd med. Enligt mig är de ingen idé att säga jag vill ha magmuskler, stor rumpa, stora biceps osv. De bästa med allt är ju att du kan få de med lite arbete. Så säg aldrig att du inte kan för de är fel.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag tänkte jag dela med mig av mitt otroliga ben & rump-pass
👌🏼 jag känner redan hur träningsvärken är på väg att komma!

Jag tänkte skriva upp vilka övningar jag körde så får ni passa på att köra de också
😃

Benpress 10x4 med mini gummiband
Squats med kettlebell 15x4
Hip thrust 10 st sen 10 stycken små rörelser i högsta läget x4
Step ups 8x3
Bulgarian split squat 9x3
Kickbacks 15x3
Kickbacks i maskin 8x3
Det var nog de där passet innehöll. Mina pass brukar faktiskt bestå av mindre övningar men gillade de där upplägget faktiskt 👍🏼 provade på nya övningar som jag verkligen gillade 😍

Godnatt med er, jag är helt slut så tänkte ta och sova nu, puss

Likes

Comments

Tjaa på er! Rubriken är mottot i livet ellerhur 😎 helgen har varit bra, varit på gymmet, umgåtts med kompisar och tagit de lugnt med min boyfriend och de är nog det bästa av allt!
Imorgon är de en ny skolvecka & uppstigning tidigt på morgonen
😕
Jaja tycker ändå veckorna är helt okej och går otroligt fort , så snart är de helg igen ;)
Tänkte fixa bloggen och göra den lite fräschare, så förvänta er mycket förändring gälland header osv.
Ni får ha de så bra så hörs vi
🎀

Likes

Comments

Hej på er!
Mina dagar rullar på som vanligt. Gymmet går bra & skolan funkar
👌🏼
Sommaren har varit helt faktiskt. Ligger lite efter i min bloggning så får ta och berätta vad som hänt haha
😋 i sommar var jag iaf till Kreta en vecka! Helt sjukt vad fint de var! Nu då de börjar bli så kallt ute så längtar man tillbaka till värmen 😏 Resten av sommaren spenderades med vänner, familj & min pojkvän 👌🏼 lyckad sommar!
Skola imorgon och är verkligen inte taggad.. Har halsbränna och de är sjukt jobbigt..hoppas de går över till imorgon :/

Likes

Comments

Rubriken stämmer, mina veckodagar nu består av gym 4-5 ggr i veckan. Jag är så stolt över mig själv att jag satsar så hårt på mina mål inom just träningen. Nu då träningen blivit en sådan stor del utav mitt liv och tar så mycket tid så blir det att investera i nya träningskläder såklart haha. Håller på kolla på sidor nu som erbjuder snygga kläder till ett bra pris :) Får ta och lägga upp här då jag vet vad jag ska ha för nå. Sen så har jag även börjat sommarjobba på min gamla skola där jag gick lågstadiet, där så storstädar jag och gör allt från att rensa avlopp till att tvätta fönster. Lite trist då & då men tycker annars det flyter på bra.

Idag så har jag gjort ett grymt benpass direkt efter jobbet. Så nu är jag helt slut och vill egentligen bara gå och lägga mig. Ni vet den där feelingen.. jaja jag överlever:')

Hoppas erat sommarlov varit bra än så länge, bloggen är på sätt och vis uppstartad nu så ni kan förvänta er mer inlägg framöver.


Det här är några fina bilder från midsommar och dessutom får ni ser hur min nya hårfärg ser ut. Är riktigt nöjd faktiskt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

När allting rasar. När allting du byggt upp helt plötsligt är borta med vinden.

Fyfan, fyfan vad mina dagar suger just nu. Ni vet den här känslan att du står mellan två ting och du kan bara behålla ett? Vad gör man då? Just så är det nu.. Jaja saker lär väl ordna upp sig med tiden eller hur? :)

Min Valborg spenderas hemma med familjen, inget speciellt så en helt vanlig dag i princip. Men hoppas ni alla har en bra valborg med mycket trevligheter för er, ha det bra!Likes

Comments

Ibland är man så trött på allting. Nu menar jag då allting är bara likadant, vakna upp och varje dag är exakt likadan som den förra. Saker som är de förflutna börjar komma ikapp en & de blir bara mer & mer att ta tag i :)
Men efter regn så kommer solsken som sagt, har fixat dåliga dagar & dåliga tider förr. Så de ordnar upp sig. Men hoppas allting är bra med er!
Stugan har då erbjudit bra väder tycker jag, men är så satans less haha
😂

Likes

Comments

Instagram