Tjaa på er! Rubriken är mottot i livet ellerhur 😎 helgen har varit bra, varit på gymmet, umgåtts med kompisar och tagit de lugnt med min boyfriend och de är nog det bästa av allt!
Imorgon är de en ny skolvecka & uppstigning tidigt på morgonen
😕
Jaja tycker ändå veckorna är helt okej och går otroligt fort , så snart är de helg igen ;)
Tänkte fixa bloggen och göra den lite fräschare, så förvänta er mycket förändring gälland header osv.
Ni får ha de så bra så hörs vi
🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Mina dagar rullar på som vanligt. Gymmet går bra & skolan funkar
👌🏼
Sommaren har varit helt faktiskt. Ligger lite efter i min bloggning så får ta och berätta vad som hänt haha
😋 i sommar var jag iaf till Kreta en vecka! Helt sjukt vad fint de var! Nu då de börjar bli så kallt ute så längtar man tillbaka till värmen 😏 Resten av sommaren spenderades med vänner, familj & min pojkvän 👌🏼 lyckad sommar!
Skola imorgon och är verkligen inte taggad.. Har halsbränna och de är sjukt jobbigt..hoppas de går över till imorgon :/

Likes

Comments

Rubriken stämmer, mina veckodagar nu består av gym 4-5 ggr i veckan. Jag är så stolt över mig själv att jag satsar så hårt på mina mål inom just träningen. Nu då träningen blivit en sådan stor del utav mitt liv och tar så mycket tid så blir det att investera i nya träningskläder såklart haha. Håller på kolla på sidor nu som erbjuder snygga kläder till ett bra pris :) Får ta och lägga upp här då jag vet vad jag ska ha för nå. Sen så har jag även börjat sommarjobba på min gamla skola där jag gick lågstadiet, där så storstädar jag och gör allt från att rensa avlopp till att tvätta fönster. Lite trist då & då men tycker annars det flyter på bra.

Idag så har jag gjort ett grymt benpass direkt efter jobbet. Så nu är jag helt slut och vill egentligen bara gå och lägga mig. Ni vet den där feelingen.. jaja jag överlever:')

Hoppas erat sommarlov varit bra än så länge, bloggen är på sätt och vis uppstartad nu så ni kan förvänta er mer inlägg framöver.


Det här är några fina bilder från midsommar och dessutom får ni ser hur min nya hårfärg ser ut. Är riktigt nöjd faktiskt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

När allting rasar. När allting du byggt upp helt plötsligt är borta med vinden.

Fyfan, fyfan vad mina dagar suger just nu. Ni vet den här känslan att du står mellan två ting och du kan bara behålla ett? Vad gör man då? Just så är det nu.. Jaja saker lär väl ordna upp sig med tiden eller hur? :)

Min Valborg spenderas hemma med familjen, inget speciellt så en helt vanlig dag i princip. Men hoppas ni alla har en bra valborg med mycket trevligheter för er, ha det bra!Likes

Comments

Ibland är man så trött på allting. Nu menar jag då allting är bara likadant, vakna upp och varje dag är exakt likadan som den förra. Saker som är de förflutna börjar komma ikapp en & de blir bara mer & mer att ta tag i :)
Men efter regn så kommer solsken som sagt, har fixat dåliga dagar & dåliga tider förr. Så de ordnar upp sig. Men hoppas allting är bra med er!
Stugan har då erbjudit bra väder tycker jag, men är så satans less haha
😂

Likes

Comments

Lite små söta bilder på mig🙈 är just nu på stugan med Linda. Vi har kört skoter, grillat och nu ligger vi & ser film. Det har varit riktigt härligt väder idag ☀️
Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från skolan efter att ha varit med Amanda och André en stund. Skolan idag har rullat på som vanligt & senare på kvällen så kommer David till mig. Blir att se lite film och bara mysa. Min fina kille, världens bästa!

Depp citat, haha nä men tycker dom stämmer in otroligt bra.


Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram