HeaderSåg mockingjay igen, med Elsa den här gången! den är såå bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår fick jag en grej som jag beställt från fyndiq för några dagar sen. Nämligen en fake piercing, eller ja.. jag beställde två stycken!En kostar 35kr men jag tyckte att det var värt pengarna! Man kan ha septum, snake bites, som örhänge, typ vad som helst! visst gör det lite ont om man har det för länge men det är så snyyyggt. Om man inte får eller vill ta piercing än så är det bara att köpa sån liksom, perfekt!

Likes

Comments

NYÅÅÅR!! några bilder från igår

Likes

Comments

Idag tar jag hand om denna lilla pojke❤️

Jag har förresten inte bloggat på 3 dagar, så kommer det bli ibland för jag inte orkar och som saaagt inte har något att skriva om, sitter bara hemma och slappar liksom och nördar i the vampire diaries, iallafall idag haha.

Ha en braa dag, pusss

Likes

Comments

Hej på er! Ledsen för jag inte bloggade igår, jag var väldigt trött efter julafton. Jag har en bild på det jag fick men den är ganska så dålig. Men den får väll duga, haha.


Så, igår slappade jag för det mesta, men jag och min syrra gick till hennes kompis för att mata två katter och då skulle vi hämta nyckel i brevlådan men då hade brevlådan frysit fast så då gick vi till ytterdörren så var det öppet vilket var väldigt konstigt också behövde vi öppna brevlådan osv osv.. Tillslut blev allt bra haha

Idag 13:00 kommer min farbror, hans fru, min kusin och deras hund Troll som är en leonberger, han kommer ju vara otroligt stor jämfört med lilla Haven haha, men Troll är bara några månader men ändå stooor! Så vi ska väll fika och prata osv, sen mot kvällen kommer min faster Maria för att sova hos oss!

Ha en bra dag❤️ kram på er!

Likes

Comments

Jag har haft en jätte bra julafton! Har haft det jätte kul, ätit god mat, varit med bra sällskap med bästa hundarna och jätte fina julklappar som jag blev jätte glad av, tar dock kort på dom imorgon och lägger ut. Eller idag får se.

Just nu sitter jag och syskonen och kusinerna och kollar på Victoria's secret på TV:n. Kan medge att Ariana Grande är den snyggaste som finns!!


Likes

Comments

Idag är det julafton! Som jag har längtat och längtat också är vi äntligen här. Jag ska på gudstjänst klockan 11 och vid halv 3 så går vi till kusinerna för att fira jul där. Självklart så följer ju Haven och Skye med!

Ni får ha en otroligt bra och fin julafton med massor med paket och gott att äta och så bra med sällskap såklart! Kraam på er och..

GOD JUL!❤️


Likes

Comments

Julgranen är äntligen uppe!


Likes

Comments

Imorgon är det julafton då! Och jag vet inte vad jag ska ha på mig då. Och Haven vart en för julklapp typ haha så otroligt söt är han.

Idag har jag inget planerat att göra än att duscha. Sitter just nu och lyssnar på musik, har inget bättre för mig, Haven och Skye är ute på promenad påväg hem från mormor.

Ni får ha en super bra dag så hörs vi. Måste ju ändå komma snö nu och stanna!! Det är ju jul imorgon.Ser ut som sommar ju.

Likes

Comments