Header

Något jag verkligen skulle vilja ha i Williams rum nu. Skulle vara perfekt att ha en golvstående bokhylla bredvid ett mysigt tält. Finns ju fina stora tikitält också. Han har börjat visa intresse för böcker och tycker det är kul när man läser för honom, han har ett helt gäng som ligger i leklådor. Tänk den bokhyllan, ett tält och en mysig ljusslinga - JA! Finns massa roliga mattor, tunnlar och annat kul som jag gärna ser i hans rum snart. Nu börjar det hända grejer, igår tog han sig upp i soffan själv.. helt galet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lyckades få till en dejt med min bror. Han bjöd på fika och William sov i vagnen, då får man passa på att hinna prata :)

Likes

Comments

Klockan halv sex fick Adam vakna på sin första farsdag. William hade nämligen gjort ledtrådar som ledde till en gömd skatt ;) Skatten var ett presentkort till bio så att mamma och pappa kan få en kväll ensamma. Det har vi inte haft sen William föddes och nu börjar vi känna oss redo för ensamtid. Du är en fantastisk pappa, tack för att du gav mig en alldeles perfekt son och för all kärlek du ger oss ♡

Jag jobbade i helgen men fick tid över till att träffa min kusin och hennes dotter Nellie. Vi gick till cafét i Tyresta by.

Och William har blivit jätteförkyld efter badhuset... Har använt näsfrida som känns hemskt för han hatar den, men den funkar! Inte mycket sovtid här och han är så ledsen :(

Likes

Comments

Idag ska vi för första gången åka och bada! Det finns en liten äventyrsdel för småttingar i simhallen här så idag ska vi premiärleka där. William älskar vatten och att bada, får hoppas att det här blir succé.

Hans outfit idag är bara så charmig, älskar hans garderob haha.

mina fina. Troja är världens bästa med honom. Ibland glömmer hon bort att hon är stor och William inte har världens bästa balans. Men jag är 110% säker på att hon aldrig skulle göra illa honom medflit.

Likes

Comments

Du ger mig lycka varje dag, en känsla av kärlek som ingen annan kan ge. Jag älskar dig så mycket.

Likes

Comments

Det känns som en personlig seger. Som en rak höger till alla urdåliga matematiklärare och klasskamrater som suckat åt hur dålig man är på matte - en  rak höger till mig själv som fått mig själv att framstå som så jävla kass också. Det kan verka som en fånig sak för den som kan matematik och klarat alla proven genom skolan. Men ikväll hände fasen en stor sak för mig. Jag fick göra om uppgiften där siffror sattes i relation till ett företag, det som händer när siffror blir inblandade är att jag försvinner. Jag förstår ingenting. Men nu! Att få sitta i lugn och ro, ett par dagar till deadline (som var mitt mål) och bara PANG! så löser jag det. För första gången i mitt liv ser jag lösningen, kommer på den helt själv och det bästa är att jag förstår och vet varför. Och nästa uppgift löser jag också. Jag är så jävla nöjd och stolt över mig själv, fan att jag aldrig fick känna så i skolan. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET!

Likes

Comments

Jag är ledig denna helg, Adam kommer vara hemma och Erika kommer hit ikväll. Alltså ser prognosen för en bra helgstart väldigt bra ut! Tog en slö promenad med hunden imorse, det var (är) frost och och sol och det var någon som elda. Jag äääälskar när någon eldar. Doftar så gott!

Jag ska städa och invänta svar på en jättekrånglig fråga jag skickat till min lärare. Jag och Adam försökte klura ut det tillsammans igår men blev inte jättemycket klokare. Tur då att man går i skolan för att lära sig... :)

Tog med mig såpbubblor ut. Troja älskar att ha ihjäl dom haha..

Likes

Comments

Såhär mysigt kan det vara trots ruggigt väder. Vi gick en sväng till Hässelmara gård och titta på djuren. Sen gick vi till Lärkträdet och hängde upp en önskan :)

Likes

Comments

Vad trött man är nu.. så mörkt och jobbigt. Gick en sväng till hundgården och hängde där en stund. När vi kom hem igen somna William och jag loggade in för att våga se vad jag fått för betyg på min senaste uppgift. Jag fick C och är svinnöjd haha! Min första uppsats på universitetet blev ett tungt jävla E och då orkade jag inte fortsätta, jättebra på att tackla motgångar - jag vet. Nu känner jag mig peppad och försöker knöla mig igenom nästa uppgift. Har två veckor kvar att klara av två stora uppgifter, och det är inte plättlätt med en vild unge hemma som aldrig sover.

Idag blir det iallafall en sväng till Ornö, skönt med miljöombyte för hela familjen tror jag :) Ska försöka hälsa på mina föräldrar denna vecka också, tiden bara springer iväg.

Mellanmålstips!
Grekisk yoghurt
Flytande honung
Krossade flingor

Likes

Comments

Nu pratar vi materiell lycka. Har äntligen hittat den perfekta åkpåsen från Elodie Details. Som för övrigt har sååå fina saker! Nu slipper vi knöla ner filtar och klä på Wille lager på lager när vi ska ut på promenad. Nu var jag ute sista svängen med Troja och han har bara en tjocktröja, mössa och halsduk. Ingen jacka, skor eller vantar. Det är 2 plusgrader ute och ungen är ändå varm! Hur mysig ser den inte ut? Vill verkligen krypa ner där och sova jag med. Älskar den gröna färgen också!

Likes

Comments