GODMORGON! Idag var det svårt att komma upp ur sängen minst sagt. Fick för mig att ta en löprunda igår och den blev längre än tänkt. Kom in i ett mode med tankar till musiken så blev att jag sprang 2 mil?! Vilket jag aldrig gjort förut. Så jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv. Så idag är benen inte med mig, haha!

Nu är jag påväg mot jobbet. Sen ska jag hänga med Elin. x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sedan min incident med elden så har äntligen mina sår börjat försvinna. Min lugg är fortfarande kort så gjorde det bästa av situationen och jämnade ut det så mycket det gick.

Idag är det jobb som står på schemat. x

Likes

Comments

Hej på er och välkommen fredag! Tog en extra lång sovmorgon idag, bara för att jag är ledig och kan. Precis kollat ett avsnitt power med frukost. Nu ska jag ligga och läsa lite i sängen och sedan gå iväg och träna.

Får se vad denna fredagen har att bjuda på. Gillar ibland att inte veta, blir spännande så. x

Likes

Comments

Vad gör ni för mysigt denna måndagskväll? Själv så har jag precis kollat på Power och nu ligger jag i sängen och kollar på PH. Jobbat hela dagen och sedan tränade jag.

Träning har blivit något jag inte kan leva utan och det är så fruktansvärt skönt. Har även börjat stretcha mer nu, så kanske blir smidig någon gång också, haha. Godnatt fina ni. x

Likes

Comments

Idag kör jag 13e jobbdagen i rad. Så därför min uppdatering är så fantastisk just nu. Jobbar och tränar mest om dagarna, men är faktiskt skönt med rutiner igen.

Måste tipsa om en serie jag började kolla på i förrgår. Har sett lite tidigare, men började om från början. Serien POWER, den är så sjukt bra! Serieperioden är ju faktiskt igång nu, så tänd ljus, ta fram popcorn och ge den en chans.

Efter jobbet ska jag och Elin iväg och träna, längtar! x

Likes

Comments

WOP WOP!!! Jag är så stolt över mig själv som tagit detta steget! Jag startar min PT-utbildning på safe education den 1 november, är så sjukt glad och taggad!

Har länge velat plugga till personlig tränare men aldrig riktigt tagit tag i det. Varit mycket prat men lite verkstad eftersom jag trivs med livet som det är nu också. Men så satt jag i duschen förra veckan (haha ja, jag älskar att sitta i duschen), också tänkte jag "antingen så dör jag här och nu eller så börjar jag leva" ingen idé att dadda och ha sig. Låter kanske knäppt, självklart så skulle jag inte ta mitt liv, men tror ni förstår hur jag menar.

NU börjar min resa med mina mål och mina drömmar och bara tanken får min mage att pirra!!x

Likes

Comments

Efter jobbet igår åkte jag och alla kollegor till vår chef som styrde upp en grillkväll. Det blev god mat, dryck, femkamp och massa snack. Femkamp är underskattat alltså, det är ju så sjukt kul, absolut om man är en tävlingsmänniska.

Nu är jag påväg till jobbet. Ha det gött. x

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni mår bra idag, det är ändå lördag?! Ni som är lediga hoppas jag njuter till fullo. Ska jobba till 17 idag, sedan blir det grillkväll med kollegorna, supermysigt. x

Likes

Comments

Mina dagar ser väldigt lika ut just nu. Men jag tycker det är skönt med rutiner så det gör mig inget. Jag tränar på morgonen, käkar frukost och sedan åker till jobbet. Har fastnat för serien One tree hill - igen. Tröttnar aldrig! Ni som kollat på serien, har ni någonsin tänkt på hur rolig han Chris Keller är när han är rädd? Haha skrattar högt för mig själv varje gång.

Mina sår läker väldigt snabbt, vilket är superskönt. Men än så länge är fransarna inte 100, så kör utan mascara ett tag till. Hoppas ni haft en bra Torsdag. x

Likes

Comments

I lördags på dagsfesten fanns det såna där bloss, som tomtebloss fast större, förstår ni var jag menar? Minns inte namnet. Jag vet inte exakt vad eller hur det hände. Jag och mitt sällskap hade såna och helt plötsligt började det göra ont i ögat och sedan på armen. Allt gick väldigt snabbt. Men sedan ser jag mina vänners ansiktsuttryck och jag tänker att det är illa. Sedan när jag kom hem så har jag fått brännskada på arm, hand, öga, läpp, panna och lite av mitt hår har bränts bort, sedan mina ögonfransar och lite bryn.

De som känner mig vet att jag är väldig mån om mitt hår. Och såklart så brände det precis vid början av hårfästet längst fram. Erkänner att jag är sjukt ledsen över det, men försöker skratta åt det också, eftersom jag är så klumpig. Kunde ha varit mycket värre, så får ändå vara glad. Men det var bara så himla onödigt. Så just nu är mitt hår kaos och det ser ut som jag varit i slagsmål.

Med detta sagt, eld är farligt mina vänner. x

Likes

Comments