Header

Nu under höstlovet som jag spenderade i New York och Florida besökte jag främst i New York en hel del bra caféer och restauranger. I detta inlägg och dem två kommande kommer jag att berätta om min upplevelse och om jag kan rekommendera dessa ställen eller ej!

VI börjar då med Bluestone lane, ett café som mestadels serverar frukost och brunch! Dem har även ett flertal coffee shops, men vi var på en av deras två caféer som ligger belägen på Upper east side och bara någon minut från Central park. Caféet och hela deras koncept är att efterlikna den Australienska café kulturen och hela miljön. Många som jobbar på caféet är själva Australiensare och det märktes att det lockade många Australiensare som numera var bosatta i New York, detta bidrog till en mysig stämning och det kändes som att själva kaféet blev samtidigt en samlingspunkt för grupper. Vi beställde tre varmchoklad, varav två gjorda på mandelmjölk och en på vanlig. Sedan beställde jag deras kända avokado toast som dem toppade med lite fetaost (om jag minns rätt?!) men om du är vegan så kan du alltid fråga om att få den utan fetaost. Min pappa beställde en våffla med jordnötssmör och färska bär. Vi fick vår mat relativt snabbt och det var så gott! Det märks verkligen att dem kan sina grejer och framförallt deras avokado toast smakade så galet gott. I princip det enda som var lite sämre med caféet var att det fanns alldeles för lite platser och vi som hade cyklat i Central park när det var nästan minusgrader ville ju helst sitta inne, men varenda plats därinne var upptagen... Men som sagt det finns flera bluestone lane caféer men dem ligger väldigt utspridda över hela NYC. Jag hoppas att ni uppskattade detta inlägg och om ni besöker New York eller kanske redan har besökt detta ställe hoppas jag att ni tycker om det lika mycket som jag gör!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Igår var jag,Lisa och Jennifer på cafe´ Delivore på Hornstull. Super mysigt lunch och fika ställe som bland annat har bagels,sallader,smoothies,milkshakes och bakelser, det bästa är att allt som dem erbjuder är veganskt. Jag tog deras roast & root bagel, väldigt god men brödet var en aning segt. Annars var allting jättebra och jag kan absolut rekommendera detta till alla, även om du inte är vegan är det värt att testa.

Likes

Comments