Tro de eller ej. Igår masade jag ut mig på terrassen, tog in stolsdynorna och tvätta om dem. Fast denna gången vart de torkning inomhus även fast solen lyste. Tur var väl de för senare så vart de som att himlen öppna sig och regnet bara öste ner. Kände mig faktiskt ganska nöjd då! Idag vart de lite slöshopping med min blondinvän som jag inte träffat på år och dagar. Då fattar ni att de var länge sen. Tindra fick även följa med då jag började sent idag. Så det blev att hon vara ledig från dagis. Känns typ jätteonödigt att ha henne på dagis om jag börjar vid typ 14-15 då vill man hellre ta chansen att ha henne hemma och mysa. Man blir typ besatt av sitt barn, läskigt!

Likes

Comments

Godmorgon i detta underbara väder. Sitter och dricker mitt morgonkaffe och har en terrorist som springer runt med en spade och skriker, en GRÖN spade.. Kollar ut på altanen och inser att jag glömt ta in stolsdynorna ännu en dag och igår spöregnade de. Tanken var god från början, jag tvättade dem sen tänkte jag "Härligt med sol, då torkar dem fortare" Sen glömde jag såklart bort dem och nu har dem legat där i snart 1 vecka och varit med om ca 3 regnskurar.. Ja, jag skäms!


Likes

Comments

Ligger i sängen nedkrupen under täcket och lyssnar på Moses snarkninga. För er som inte känner mig så är Moses min otroligt intelligenta katt som jag behandlar som mitt andra barn. Men mitt problem är att jag är kissnödig och de sista jag vill är att lämna denna varma plats. De är en sån hemsk känsla när man måste går ur sängen. Snacka om I-lands problem jag har. Vill bara påpeka för er som inte fött barn, partyblåsan blir sig aldrig lik igen...

Min trötta prinsessa som total däcka efter dagis.

Likes

Comments