Sofia Hurricane
Sofia Hurricane
Sofia Hurricane

Att göra: panta och skriva klart hemtenta 
Humör: lite lycklig och glad 
Mående: måndagstrött

✌💋

Likes

Comments

Bra helg som varit proppfull med fina vänner och kärlek. Dom gör livet till vad det är, det gör dom oslagbara och jag älskar dom för det, allt de gör och är.

Drinkar i lördags.

Likes

Comments

Ibland händer det saker som får oss att undra över universum. Vi kan göra så mycket med oss själva och varandra, utan att veta om det. Träd kan falla alldeles framför våra fötter, ge oss en väg över vatten eller hindra oss från att fortsätta dit vi ville gå. Jag vet inte vad jag tror på. Karma. Universum. Vetenskap. Högre makter. Oändlighet. Kärlek.

Någon kommer klampa in i livet och röra om, visa dig en spellista du inte kan leva utan. Någon kommer lyfta dig ovanför molnen, få dig att känna, leva. Någon kommer krossa dig, splittra dig till sköra glasbitar. Någon kommer få dig att skratta så magen värker. Någon kommer få dina tårar att rinna och någon kommer torka tårarna. Någon kommer ge dig en vänlig hand. Någon kommer erbjuda dig trygghet. Någon kommer steka ägg till dig mitt i natten. Någon kommer kyssa dina läppar alldeles svullna. Någon kommer kasta dig utför ett stup och blunda. Någon kommer få dig att se saker du aldrig sett, göra saker du aldrig gjort. Någon kommer sätta drömmar i eld. Någon kommer gå ner på knä. Någon kommer lämna dig. Någon kommer ha en hand som passar perfekt med din. Någon kanske är samma person eller flera olika, men någon kommer ta en bit av livet och lämna fotspår efter sig, för evigt eller bara för en tid.

Universum. Du. Jag. Någon.

Likes

Comments

Onsdag- skolan är igång igen och efter ett långt juluppehåll så känns det faktiskt himla skönt att vi är igång igen! Första seminariet av två väntade på oss idag och hela gruppen gjorde skitbra ifrån sig, jag är sjukt nöjd över både mig själv och de andra, vi lämnade seminariet med ett "Ni är alla väl godkända, jättebra jobbat!" vilket ju inte kunde ha känts bättre, NÖJD! Bara tre inlämningar och ett seminarium kvar nu innan vi går vidare till nästa kurs!

Efteråt satte vi oss och styrde lite med vårt grupparbete som ska redovisas på tisdag då sista seminariet äger rum! Vi ska prata om "Åldrande & teknik" och det börjar bli bra nu, känns skönt!

När vi till slut jobbat färdigt för dagen styrde jag bilen mot Husqvarna och Crossfit Södra Wättern för att boka in mitt första instruktionspass som jag fick i julklapp- på tisdag sätter vi igång och jag är SÅ TAGGAD! Det ska bli så jäkla roligt och spännande att äntligen få lära mig grunderna och tekniken på framförallt de stora övningarna som jag inte vågat ge mig på utan varken rörelsekunskap eller teknik!

Likes

Comments

Kan inte säga att drömmar och motivation ligger glödheta just nu, hemtenta och inlämningar som avlöser varandra suger all energi ur både kropp och knopp! Ska dock försöka ändra på det och skämma bort min lille kropp med lite träning och motion ikväll, det har varit tanken i flera dagar nu men det är lättare sagt än gjort att ta sig i kragen när man väl hamnat i slappar-spåret. Men nu när det planeras en tjejklassiker så finns det inga undantag, man ska bara göra det, och när man väl är igång så är det ju faktiskt alltid himla roligt!

Likes

Comments

Så ni som hängt med ett tag och faktiskt orkat läsa alla mina vela-fram-och-tillbaka-inlägg vad gäller olika utmaningar osv. vet ju att jag är sugen på att ge mig på En Svensk Klassiker, och det är jag fortfarande! Men då jag faktiskt aldrig någonsin cyklat längre än 13km, aldrig simmat i motionssyfte i öppet vatten och heller aldrig någonsin stått på ett par längdskidor så känner jag ur rent övnings- och erfarenhetssyfte att jag nog hellre vill göra Tjejklassikern först, för att samla på mig lite erfarenhet, övning och för att känna på de olika disciplinerna helt enkelt, som träning inför den "riktiga" klassikern.

Jag personligen känner att det är lite för kort tid fram till Tjejvasan- 30km för att börja med den i år, den går av stapeln 25:e februari och ja, halva januari har ju snart susat förbi! Jag gillar framförhållning och att kunna känna att jag har tid på mig att träna och iallafall komma i lite form, ska jag göra det så vill jag ändå göra det till 100% och då även känna mig 100% redo, inte bara göra det för görandets skull! Så nu sitter jag och funderar lite över Vilken disciplin exakt jag vill börja med! Det står väl egentligen helt fritt mellan de kvarvarande: cykling 100km- 10:e juni, Vansbro Tjejsim 1000m- 9:e juli eller Rosa Bandet-loppet (Lindingö tjejlopp) 10km- 24:e september. Jag kan inte riktigt bestämma mig, jag tvivlar inte på min egen prestation för något utav dessa datum så egentligen är det bara att välja ett och köra-men jag ska ta mig en liten funderare och försöka göra upp en strategisk plan, för i år blir det Tjejklassikern 😉

Likes

Comments

Friyay! Känns helt skevt att det är fredag idag då det kändes som fredag igår, men vem tackar nej till dubbla fredagar? ;)

Igår blev det Hannah-mys hela eftermiddagen, vi åkte o hälsade på hennes föräldrar en sväng- mycket trevligt! Framåt kvällen senare mötte vi upp Emelie på Bar&Ät för vin och tjejsnack, ytterliggare senare dök det upp lite grabbar från bandyn, det blev en mycket trevlig utekväll och en efterföljande väldigt slö dag idag!

Nu blir det fredagsmys med popcorn och film resten av kvällen!

Likes

Comments

Här sitter jag nyduschad med blött hår, jag har för ganska kort stund sen skrivit klart och skickat in den första av fyra inlämningar för den kursen vi håller på med nu, SKÖNT att kunna bocka av iallafall en! Ska fortsätta med skriveriet under resten av veckan, även lägga manken till på anatomin, anmälde mig till omtentan härom dagen och ja, vad ska man säga? Dagarna rusar ju fram så en dag hit eller dit gör stor skillnad just nu.

Fick den bästa starten på dagen idag också, en krispig promenad med Tove och våra hundar! Tror vi var ute i ca 1,5h totalt, underbart med frisk luft och en bästa vän som sällskap! Man borde mixa dem två lite oftare, får bli något att sträva efter i år, vi alla mår ju bättre av rörelse och frisk luft, inte minst så behöver vovvarna det!

Likes

Comments