Hallå!
Ja vad ska man säga om detta väder?! LJUVLIGT!! Något som har vart ännu ljuvligare än vädret (yes vädret slår inte allt), det är våra barns humör! Det har liksom vart lekande lätt att vara förälder dom senaste dagarna.

"Nej Elliot, du får inte slå lillebror!
"Okej mamma, förlåt, jag älskar dig!"


Ah nä kanske inte riktigt så lätt. Men våran busiga 3åring har vart sådär lagom busig & han har lyssnat. Jag har förträngt våra dåliga perioder. Man förstår inte ens hur det kan ha ballat ur så mycket innan att man sitter & gråter på rummet pga att en bebis bara gnäller & ett barn skriker & häller ut alla leksaker när man precis städat. Man undrar hur man inte alltid har kunnat ha sååå bra kontroll som man har precis nu. Jag äger ju som mamma!!! Men så kommer morgondagen & man har tappt kontrollen igen. Haha!


Men vädret som vi sa är kanon nu. Allt blir så mycket enklare & alla blir så mycket gladare. Vi har vart ute nonstop sedan i lördags. Då stod lite kalas på schemat för vår blivande 1åring. Igår var vi i Mariestad & åt lunch & var på kalas, den dagen avslutades med grillat ute till middag. Idag var vi ute innan kl 09 & kom hem enbart för lunch & middag. Så härligt!!

Bjussar på några bilder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments