Godmorgon!
Vakna upp helt utvilad. Vi har haft ett barnfritt dygn nämligen. Det var SÅ välbehövligt. Igår när jag kom hem från jobbet så drog jag & Jesper ut på en långpromenad. Så härligt att bara knalla ut & få prata med varandra utan att behöva underhålla några barn. När vi kom hem så fixa vi till oss & åkte iväg till Skövde för att äta ute. Vi sa flera gånger att det kändes konstigt att bara kunna gå ut genom dörren utan större ansträngning. Haha! Sån frihet när man inte har vart barnfri på flera månader. Iallafall, så åkte vi till Skövde, åt mat & strosa runt i olika kvarter där vi kan tänka oss att bo i framtiden. Mysigt! Planen var bio men soffan & serier lockade faktiskt mera. Så vi åkte hemåt igen! En perfekt barnfri, lugn eftermiddag/kväll.

Bäst av allt. Gå upp och äta frukost i luuuugn & ro. Men nu börjar jag allt sakna mina små.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Elliot är lämnad på förskolan och sambon & lillebror möblerar om i barnrummet. Vi bor så litet så vi får hitta på små lösningar för att få plats här hemma nu när barnen delar rum samt blir STÖRRE. Det är grejer överallt. Men jag hoppas att huset med stort H dyker upp för oss i år.

Iallafall, dom grejar så jag passar på att sätta mig ner med en kopp kaffe en stund innan jag ska iväg till jobbet. Längtar redan till nästa längre ledighet tillsammans. Halva tiden nu försvann då jag åkte på magsjuka. Men tycker ändå att vi har fyllt resterande dagar rejält med små äventyr till munkängarna, långpromenader, kalas & sena kvällar hos vänner. Igår startade vi dagen med en lång STOR frukost. Älskar dessa mornar! Sitta ner och äta tillsammans i en hel evighet (eller tills barnen tröttnar och vill leka..). Efter frukosten så lekte vi ute för att sedan gå bort till mamma för att grilla. Under kvällen så åkte familjen iväg på kalas och jag blev avsläppt i Mariestad för att träffa en vän. Vi satt nere vid hamnen, prata & åt glass. Mysigt och härligt att få komma iväg en stund. Och så härligt med lite sol igen. Annat är det idag när regnet öser ner. Aja! Sommaren kommer väl tillbaka, någongång. Nu ska jag bege mig. Ha en fin onsdag!

Likes

Comments

När klockan ringde imorse så var det bara att skicka in frånvaro. Vab-dags! Ingen förskola, inget jobb. Som jag skrivit tidigare så är jag superstressad just nu med en stubin som är så kort så man kan undra om det ens finns någon pyttestubin kvar. Efter 2 veckors magsjuka i tre omgångar så kom förkylningarna istället. Jag kände direkt att "nej nu måste jag få ladda batterierna!". Ladda om för att få tillbaka lite tålamod. Jag är en hemsk mamma just nu. Med PMS också. Varför inte ta allt på en & samma gång? Jag ringde iallafall min mamma för att be om att få sova över. Så nu hänger jag i hennes soffa! Har redan en hel lista på vad jag vill hinna med:
Gå på stan
Fixa naglarna hemma
Sola
Gå en powerwalk
Handla
Duscha
...
STOPP! Det var tid för återhämtning nu va? Det kommer en dag imorgon också, haha. Och gå på stan i mitt tillstånd som jag är i just nu. Ja, jag kan ju bara berätta om vad som hände förut..

Tog med två tjuriga ungar för att testa skor. Elliot var noll samarbetsvillig & ville hellre bete sig som om skoaffären var en lekplats. Jag testade ett par skor som jag verkligen ville ha men tyckte att det var en sån otroligt märklig passform. Storlek 39. Det funkar alltid, men nu var den så trång. Så jag bad dom att hämta den andra skon så jag fick se om vänstern var lika trång. Nej, den passa bra. Fruktansvärt dåligt humör så lät jag förmodligen så utåt också där jag stod & diskuterade "väldigt underlig storlek på en sån dyyyr sko". Den var knappt dyr och jag lät som en riiktigt snofsig tant. Tillslut fick jag testa två nya exakt lika dana skor i strl 39. Ser då att den gamla skon jag hade på mig hade storlek 38.. Kul. Jag brukar aldrig vara en dryg person men när jag faktiskt var det så fick jag verkligen äta upp det. Haha.! Så hädanefter återgår jag till att vara snäll mot andra människor.

Likes

Comments

Hej!
Ville passa på ett dela med mig av detta erbjudande - med koden "sofiaholmeros" så får ni 15% hos sudiosweden

Mina är ett par "Vasa blå". Rosa snygga hörlurar med detaljer i roséguld. Perfekt när man vill gå powerwalks med stil. Ljudet är i studiokvalite & det tycker man ju veeerkligen om!

Likes

Comments