Godmorgon
Imorse tog jag & Theo en extra lång promenad i det gråa vädret för att köpa PRO puddings nya smak "jordgubb". Tänkte lyxa till det med gofrulle idag då läget har vart lite nedstämt i två dagar pga dålig sömn, sjuka barn & mindre kul väder. Men det var heeelt slut på hyllorna! Aja, vi fick iallafall frisk luft. Haha! Styrde upp en god frukost ändå innan storstädet drar igång. Tänkte skura hela lägenheten, dra ut & springa & avsluta dagen med "mini spa". Om inte det vänder på humöret så vet jag inte vad. Ha en fin torsdag alla! Det ska iallafall jag försöka ha. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Tar en minut för mig själv i soffan medan storebror är på förskolan & lillebror sover. Jag älskar mina barn till döds, men fy fan vad overkligt mycket energi dom har. Det är som om dom suger ur mig min energi & går nuts dubbelt upp. Ibland ger dom energi.. typ när dom sover borta hos mormor. Haha! Folk som säger att dom älskar att kolla på sina barn när dom sover. Vad är det där om? Vet ni vad jag älskar att kolla på när mina barn sover? Serier! Jag älskar stunden för mig själv när dom äntligen, äääntligen har somnat. Jag vet att det är trötta Sofia som talar just nu.. Men dom senaste veckorna har verkligen tagit på krafterna.

Elliot ignorerar inte längre sin lillebror & lillebror ligger inte längre ner & bara ser gullig ut. Utan det är bråk, bråk, bråk. Lillebror vill vara med men det vill inte Elliot, samtidigt som Elliot gärna vill leka precis bredvid lillebror, just för att kunna skrika "NEEEEJ TA INTE MINA GJEJEJ!!!!!!!" Jag blir tokig.

Men. Man ska inte vara negativ. Alla dagar är inte tuffa dagar. Denna dag är väldigt bra tex! För jag ska iväg & luncha barnfritt i ett par timmar. Wiho! Haha.
Ha en fin torsdag alla!

Likes

Comments