God förmiddag!
Jesper är ute & leker med barnen & jag sitter hemma & bara tar det lugnt. Är helt otroligt trött & seg, känns som om min förkylning går upp & ner. Vaknade upp helt toksjuk idag igen. Jag tror det har med sömnen att göra.. Dom senaste veckorna & speciellt den senaste veckan så har det krånglats något otroligt om nätterna. Lillebror har vart hungrig, sjuk, sällskapssjuk. Och jag? Jag har gått omkring som den galnaste mamman på denna jord. Jag har snäst så fort någon har trampat lite snett, gråtit för minsta lilla.. och tålamod? Nej, som bortblåst. Man funkar verkligen inte utan sömn. Så nu har jag fått flytta in i Elliots rum. På en madrass på golvet. Ska jag någonsin bli frisk samt orka med att ta detta körkort & nu.. JOBBA! Så måste det bli ordning på torpet igen.

Hur får man små barn att sluta äta på natten..? Jag kommer inte ihåg hur vi gjorde.

(Elliots snygga sänkläder kommer ifrån babyshop)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja precis, och varför ursäkta?
Jo jag har ju inte uppdaterat på en evighet. Varför? För jag har helt enkelt inte haft tid. Jag går en intensivkurs i att lära mig att köra bil. Har 3v på mig att fixa detta kort, så det är full fokus! Jag ska försöka få in ett inlägg då & då & sedan dra igång bloggen på riktigt när inte kvällarna bara består av plugg.

Annars då? Vakna upp till ett hem tomt från barn. Dom sover borta hos sin mormor inatt! Första gången Theo sover borta. Hade svårt att somna igår pga mörkrädd då sambon också jobb kväll.. haha. Knappt vart själv i mitt egna hem. Men somna tillslut & drömde att jag körde bil hela natten.

Passade på att äta godis REDAN klockan 18:00. När hände det sist? Haha! Så skönt när ingen hela tiden frågar "mamma äta godis?! ja också ha!!!"

Nej men om man skulle dricka upp kaffet & ta sig ut på en promenad. Ha en fin helg alla!

Likes

Comments

Jag har fått äran att samarbeta med Linas matkasse - vilket är toppen när fantasin ofta tryter här hemma. Det kan bli lite tröttsamt att varva köttfärssås & korvstroganoff med lite stekta korvar med makaroner veckorna igenom. Haha! Så nu fick vi hem "Linas Flexitariankasse" med mer vegetariska & ekologiska varor samt ett häfte med recept. SÅ bra & SÅ roligt!

Nu kan även ni få en prova-på-rabatt (från 299:-) på en valfri kasse samt få 4 st Melamin muggar på köpet när ni anger koden "TACKSOFIA"! Klicka på denna länk för att ta del av erbjudandet!

Likes

Comments