Nu är mitt rum äntligen klart så skööönt! Jag har hållit på att möblera och fixa i mitt rum ett tag men känner mig äntligen klar (för nu haha). Jag älskar att möblera om mitt rum så det här kommer jag nog ändra på om några månader. Men jag är har aldrig riktigt vart "nöjd" med mitt rum, det har känts som något har saknats. Det ända som saknas nu är ett nattduksbord.

Förra veckan beställde jag en vit säng kappa och en klädstång. Säng kappan kom bara nån dag efter vi beställde den och idag cirka en vecka sen jag beställde ko klädstången. Säng kappan var från Jotex och klädstången från IKEA(:

Jag får SOMMARLOV imorgon!!!

KRAM SofiaMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag bloggade men nu är jag tillbaka!

Det är snart sommarlov!! Jag tycker det ska bli jätte skönt att slippa tänka på skolan ett tag och bara ha det kul(: Vi har ett sommarställe i Spanien som vi ska åka till i Sommar. Först vid midsommar för att fira med några kompisar vi har där. Sedan åker vi i slutet av sommaren också.

Förra veckan klippte jag mig. Det blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig men nu är jag jätte nöjd! Den veckan som kommer ska vi vara lediga mån-tis. På onsdag är det fotbollsturnering i skolan (inga lektioner) och på torsdag är det klass dag. FREDAG SKOLAVSTULNING(:

Detta inlägg blir kort men i sommar när det bara händer roliga saker kommer jag ha mer att blogga om!

Ha det bra KRAM Sofia.

Jacka- Zara

Blus- Gina Tricot

Byxor- Vera Moda

Väska- Nån affär i Spanien

Såhär blev mitt hår(;


Likes

Comments

God morgon

Nu ska jag snart till skolan. Men vi har sovmorgon idag till 9.20 så skönt! Idag har jag träning och jag måste även skriva klart en uppsattas.

Idag har jag på mig ett par flare jeans och en stickad tröja. Tröjan är så mysig och perfekt till kalla dagar.

Tröjan: Gina Tricot

Byxorna: Bik Bok

Likes

Comments

I lördags fyllde in kompis år så hon hade in fest. Men jag och in andra kompis Nathalie kom lite senare för att vi hade träning. När vi kom skulle nästa alla andra gå haha men vi och två andra tjejer stannade kvar för att sova över. Det var en jätte mysig kväll. Vi kollade på film, lyssnade på musik och pratade.

Nästa dag kunde inte jag och Nathalie (eller Natha som hon kallas) stanna kvar så länge för att vi hade träning. Så vi åt frukost på Joe & The juice.

Igår var jag på Ariana Grande, så braaa!! Jag var där med en kompis och min syster.

Nu har jag bara pluggat sen jag kom hem. Det blev ett blandat inlägg idag haha. Men jag ska försöka uppdatera oftare. Nu är det mycket i skolan innan de sätter våra betyg så det är bara att kämpa! (:


Likes

Comments

Hej!

Detta blir mitt första inlägg. Jag tänkte skriva kort om mig själv.

Mitt namn är Sofia och jag är 13 år, fyller 14 i oktober. Jag bor i Stockholm. Jag älskar att vara med mina kompisar och träna. Jag tränar gymnastik tre gånger i veckan och har i princip spelat fotboll hela mitt liv men har nu tagit en paus.

Jag tyckte att det skulle vara kul att testa blogga! Själv älskar jag att läsa bloggar om resor och mode. Jag kommer skriva om min vardag, resor och mode och hoppas att det kommer vara nått intressant att läsa om!

Instagram - Sofiahernborg_

Likes

Comments