Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna spelas flitigt i mina hörlurar just nu, så fin låt och text framförallt. Tips tips tips!!!

Likes

Comments

Igår hade vi ny kursstart, eftersom jag skrev tenta i onsdags och nu läser jag för tillfället anatomi, så intressant! Hur kroppen fungerar och att det pågår inom oss hela tiden.

Iallafall när jag var hemma halv 6 igår, så snörde jag i mig käk och sedan träffade jag bästa vännen som jag inte träffat på hur länge som helst. Fast det blir ju så när hon jobbar och jag går skola, men igår lyckades vi vara lediga båda två. Så vi och hennes lilla syster for på tjejkvällen i Piteå. Där fynda jag en halsduk, en tisha, ett mobilskal och en choker. Kan ta kort på det när jag kommer hem eftersom jag la mig inprincip direkt när jag kom hem igårkväll.

Likes

Comments

Hallå! Ursäkta frånvaron men har haft ett heltidsjobb med mitt plugg den här veckan, speciellt när man aldrig skrivit en tenta för och har absolut ingen aning var ribban ligger så att säga.

Igår iallafall så var vi bjudna på middag hos Fredde, Sofia och lilla William vilket var supergott! Efter maten så såg vi en film och åt chips. Sedan kring 22.00 så rullade vi hemåt till hundarna, som vi tar hand om ihelgen, när mamma och pappa åkte till Mallorca under fredagsmorgonen.

Likes

Comments

Helgen har bestått av älgjakt med min älskling. Hatar verkligen skogen och dess innebörd men i helgen har det varit roligt när jag sluppit plugga och sällskapet gjorde det inte sämre heller. Dessutom har det varit så härligt väder, hösten är så mysig.

Idag så har jag och resterande från min grupp samlats för att göra klar vår rapport, väldigt skönt att bocka av den. Så man endast kan fokusera på tenta och seminarium framöver. Nu är jag hos Sandra och John, så ska fortsätta se Harry Potter med pojkarna.

Likes

Comments

Sorry från frånvaron, men har haft mycket just nu. Har precis gjort klart mina fältstudier på PÄS 7B, vilket var roligt! Nu känns det som att jag har valt rätt yrke som jag vill hålla på med. Längtar ut i arbetslivet! Iallafall så är det tentaperiod nu så nu idag är tanken att bli klar med fältstudieinlämningen samtidigt som jag ska börja plugga inför tenta.

Annars då så har det inte hänt så mycket förutom att jag fick mysa med fasters älskling i tisdags.

Likes

Comments

Igår var riktigt kul! Hängde med Emma, Natalie och Angelica. Har aldrig skrattat så mycket på länge, vi körde runt på byn och gjorde hyss. Senare mot kvällen hann vi med ett besök hos Lisa, vilket var välbehövligt! Var alldeles för längesedan man träffade henne.

Likes

Comments

Hallå allesammans! Efter mycket tjat så ska jag försöka ta tag i bloggandet ännu en gång. Önska mig lycka till.

Denna helg går i lugnets tecken, i torsdags for Erik och jagade i Norden och jag har under den tiden hunnit vara hos min syster och spenderat tid med mina älskade syskonbarn, jag har även städat och pysslat om Polly. Vad som sker ikväll är ännu osett, tanken är att hinna träffa Julia och umgås med henne. Sedan kanske Natalie och Emma kommer förbi.

Likes

Comments

Har haft fullt upp därför har jag inte hunnit skriva något här. Har nämligen skickat in inlämningar som gymnasiearbetet, vilket var den bästa känslan på länge. Jag hoppas bara jag är godkänd nu. Sedan har jag och Erik hunnit käka på olearys för att fira våran 1 års dag, samtidigt som vi har inhandlat en kostym till honom så nu är det klart inför balen och beställt nya glasögon till mig.

Igårkväll kom Arvid, Angelica & Petter vi surrade och sedan slog vi igång filmen Magic Mike XXL, den är ju för rolig. Men nu ska jag skriva på engelskan innan vi börjar skolan, sovmorgon är bland det bästa som finns.

Likes

Comments

​I fredags när både jag och Erik slutade så begav vi oss till Nystrand för att spendera helgen där. Kring 6 så rullade vi mot Oscar och Erika i Korsträsk där vi var bjudna på grillat i deras fina lägenhet, efter vi hade ätit så surrade vi till kanske 22.00. Sedan så var vi tvungna att bege oss hemåt eftersom jag skulle jobba lördag och söndag. När jag slutade igår for vi och åt på Tresco med sjukvårdspartiet, sedan for vi till Sörstrand eftersom vi valde att fara till Piteå på morgonen istället. När jag vaknade i morse så kände jag mig inte kry, så valde att stanna hemma och skriva inlämningar hemifrån.

Likes

Comments