Här ligger jag i hopp om att få kolla ett avsnitt south park innan jobbet, men tror jag får fetglömma det. Datorn har bestämt sig för att uppdateras, och efter 30 minuter har det gått 7%. Sååååå det blir nog inget med det.

Nu är det i alla fall bara två arbetspass kvar denna vecka, sen blir det ledighet i ett par dagar! Skönt det. Får hoppas på lite sol på söndag så kanske en kan få bli lite brun denna sommaren.

Hoppas alla har en fin fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tydligen? För idag dök pappa upp såhär när han hämtade mig från jobbet. Vet inte om pappa är cool som har samma stil som mig, eller om jag sakta men säkert håller på att bli min pappa... Hmmmmm

Likes

Comments

Idag gick jag och kusinvitamin på bio för att se Dunkrik! (Mest för att se Harry Styles, not gonna lie.)

Men måste ändå säga att jag var grymt positivt överraskad! Krigsfilmer är inte min grej, men jag satt med hjärtklappning typ hela filmen. Och Harry kunde faktiskt skådespela??? Riktigt bra??? Vart sjukt impad, då han hade typ en av de största rollerna.

Nu sitter jag och Amanda och internetshoppar (okej, jag, inte Amanda), och jag räknar sakta men säkert ner dagarna till min födelsedag!! Sista dagarna som tonåring, hur sjukt?

Likes

Comments

Fick tyvärr ingen bild på fotografen själv, men hon var supersnygg som vanligt.

Min pingla överraskade mig med att vara i stan, så då åkte vi och käkade lite buffé för att prata ikapp oss. Träffar ju även henne om mindre än två veckor igen, det känns skönt.

Klockan 4 skulle Vivi iväg till optikern och jag skulle iväg och fylla på mina fransar. Dock satt mina fransar såpass löst nu att vi bestämde oss för att plocka bort allihopa och göra ett helt nytt set nästa vecka!

Så nu är mina ögon flintis och jag tycker att jag ser ut som en pojke haha. Längtar tills måndag!!

Likes

Comments

När hotellet har sojamjölk och baked beans, då är jag rätt jävla nöjd alltså. Inte svårimpad här inte.

Nu ligger jag ännu en gång nerbäddad i sängen och samlar energi för att köra hem till Falköping igen. Har en grymt bra dag framför mig; ska först gå på massage, sen luncha med mina besties, och sedan göra fransar! Ibland unnar en sig, och då allt på en gång.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

När vi kom fram till Gunnebo slott gick vi först till restaurangen där vi bokat bord för att käka middag. Tvårätters med två glas vin, och kocken fixade till och med veganskt till mig! Mer kan en ju inte önska.

Efter nästan två timmar med mat och prat var det dags att bege sig till föreställningen. Vi hade grymt bra platser (rad 2!), och måste säga att jag blev positivt överraskad. Mamma skrattade så hon grät, så hon var grymt nöjd hahaha

Likes

Comments

Nu är jag och mamma framme i Mölndal och inväntar med spänning kvällen som kommer! Klockan 4 ska vi först åka och äta på Gunnebo och klockan 18 börjar pjäsen!

Nu ligger vi dock båda nerbäddade och tänkte sova en stund innan vi åker iväg haha. När man jobbar 6 dagar i veckan på Ica gör man nästan inget annat än att sova, tyvärr.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Idag for jag och mamma iväg till familjen Hytter för att spendera dagen i deras stuga. Det som lockade mest var kanske deras 12 veckors valp Buster, men även vattnet, solen och det fantastiska sällskapet.

När vi kom tillbaka till Falköping runt halv 8 åkte jag direkt till Amanda och Julia och käkade lite jordgubbar, innan jag och Julia gick ut på en långpromenad med Hasse.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ser fram emot imorgon då jag och mamma ska åka till Gunneboslott och kolla på teater!

Likes

Comments

Nu var det nästan en månad sen sist jag uppdaterade här. Finns det ett pris för mest sporadiska bloggare?

Kan i alla fall faktiskt skylla på att jag de senaste veckorna jobbar ca. 6 dagar i veckan, och efter jag kommit hem om dagarna typ ätit och sovit.

Men lite mer roliga nyheter är att jag KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!!!! Ska äntligen få börja plugga och jobba mot det jag vill göra resten av livet. Så jävla skönt. Så i augusti bär det av mot Hultsfred där jag kommer bo det nästa året!

Nu är klockan mycket, jag har jobbat hela dagen, jag är trött, lite hungrig, MEN imorgon åker jag för att träffa en 12 veckors mopsvalp, så livet är ändå rätt så bra. Vi hörs!

Likes

Comments

Detta var den enda bilden någon av oss lyckades knäppa innan vi klev in i dimman.
Hade en så fruktansvärt jävla bra kväll, från början till slut. Började dansa redan innan middagen var uppäten, och slutade i princip inte förän jag föll i säng 4 på morgonen.

Älskar de här människorna så jävla mycket att jag knappt kan förstå det själv.

Likes

Comments