View tracker

Nu befinner sig min bästa vän och människa på en annan tidszon, på ett tomt campus, dricker vin och äter chips. Saknar henne redan.

Likes

Comments

Vaknade denna morgon på otroligt bra humör för att JAG SÅG SOLEN. Mamma och jag tog då tillfället i akt och åkte upp till mösseberg för att gå en långpromenad med Hasse. Gick igenom djurparken och hälsade på alla mina homies, njöt av solen på näsan trots att det var pisskallt ute.

Likes

Comments

Blev inbjuden till Amandas kompis Johanna på middag och spelkväll. Det bjöds på all vegan everything, gott sällskap och massor av skratt.

Likes

Comments

2017 firades in med fantastiska människor, mat, alldeles för mycket alkohol, mordmysterie och äventyr.

Likes

Comments

Har spenderats med jobb, hänga med boo, kolla JVM och igår fick jag ÄNTLIGEN fixa mitt hår hos världens bästa frisör. Ni förstår inte min lycka, jag har fan fått tillbaka motivationen till livet.

Om en stund ska jag följa med Michelle när hon gaddar sig och efter det ska jag möta upp Amanda för lite planering av morgondagen. Fullast vinner imorgon, bara så ni vet, HADEEEE

Likes

Comments

Den bästa dagen på hela året spenderades med mina favoriter och alldeles för mycket julmat.

Likes

Comments

Packat upp ca 40 kg kläder, handlat julklappar, fikat och umgåtts med många fina vänner, kollat och kollat om Skam typ 3 gånger, sökt jobb, fått jobb, varit med pappa på sjukhus, pyntat gran, Vivi kom hem<3, arbetat, julbakat, julpyntat, firat Leandros tredje födelsedag, gått på julkonsert och slutligen ätit alldeles för mycket sötsaker.

Likes

Comments

Efter många om och men landade jag ÄNTLIGEN på Landvetter flygplats där bästis stod redo med välkomstskylt och orkester. Vi packade in oss i bilen och roadtripade hem där mamma mötte mig i hallen med världens kram.

Kvällen spenderades kort och gott i soffan med pizza och film, tillsammans med mina favoritmäniskor innan jag slutligen kröp till sängs och somnade som en stock.

Likes

Comments

Min sista dag i DC började med att jag och Matilda åkte till Kathi för att käka avskedsfrukost. Runt 11 lämnade Matilda oss och jag och Kathi drack kaffe och kollade Gilmore girls.

Först idag skar det i hjärtat när jag tänkte på att jag faktiskt skulle lämna den här staden och alla fina vänner jag har här. Kramades typ seriöst 20 min med Kathi och vägrade gråt förän jag satt i ubern påväg mot flygplatsen.

Sen var hela resan hem ett helt helvete, något jag inte orkar gå in på nu. A story for another day helt enkelt.

Likes

Comments

När vi vaknade pigga som få på söndag morgon började vi dagen med att käka denna fantastiska morotstårta som Elli bakat till mig. Det finns få saker i värden som slår morotstårta. Typ enbart dillchips.

Efter några timmar tog vi oss samman och åkte till Tysons corner för att chilla och kolla bio. Vi såg både Trolls och Fantastic beasts, båda mycket bra filmer.

Efter det kramades jag hejdå med Tessan och Elli innan jag och Matilda satte oss i en uber och åkte hemåt.

Likes

Comments