NU ÄR DET ÄNTLIGEN DECEMBER OCH BARA TRE VECKOR TILL JULAFTON!!!!
Denna första adventsmorgon fick inledas med riktigt god frulle, tända ljus och choklad ur min veganska chokladkalender! (Typ det dyraste jag köpt i chokladväg, men det fick det vara värt.)

Just nu sitter jag och väntar på att Lisa och hennes kära syster ska hämta mig för en tripp till Kalmar! Hade gött

Likes

Comments

Efter en sjukt rolig kväll spenderade jag heeela dagen i sängen med att kolla film och äta min kroppsvikt i chips. Runt 4 strosade Lisa över och vi bestämde oss för att åka hem till henne på bakismat och sleepover.

Vi köpte oss sibylla och slog oss ner framför ett avsnitt hipp hipp innan Sebbe dök upp och vi spenderade resten av kvällen med att bara lata oss.

Likes

Comments

Såhär snygga var jag och min pingla när vi firade att sista tentan för i år var skriven. Denna ovve är nu min käraste ägodel, vill aldrig ta av den.

Likes

Comments

Detta är vad jag har haft för mig sen sist jag skrev här; timma efter timma med tentaplugg.
Men imorgon smäller det äntligen, sista tentan för i år!! Var precis på systemet och laddade upp så att säga hehe

Imorgon får vi även våra efterlängtade overaller! Good times

Likes

Comments

Dock har jag (som vanligt...) gjort några inlägg för att kortfattat uppdatera er om vad jag haft för mig. Luckorna mellan inläggen består typ bara av plugg, så det kanske inte är så intressant att läsa om.

I detta nu sitter jag faktiskt och pluggar! Eller mer skjuter upp att plugga, men det behöver vi inte gå in på här.

Idag fyller även världens bästa Lisa år!!! Ikväll firar vi med några timmars onlineshopping efter tolvslaget då pengarna rullar in. Något att se fram emot!

Likes

Comments

Efter en lång tågresa i en vagn helt utan AC var jag äntligen framme i Stockholm där en hel välkomstkommité väntade på perrongen.

Vi käkade lite sushi och pratade ikapp oss innan vi begav oss till Hammarbyhöjden där vi spenderade resten av kvällen tills sängs.

Dagen därpå var det Harry Styles (!!!) som gällde! Spenderade förmiddagen med Vivi, myste och kramade ikapp oss innan det bar av mot fryshuset.

Helt fantastisk konsert, Harry kan ju vara en av de bästa människorna på jorden, just sayin’.

Likes

Comments

Idag fick mina kära vänner för sig idéen att vi skulle ge oss ut i skogen och trots att jag inte är någon skogsmulle direkt så åkte jag med. Måste lära mig bli kompis med naturen snart, trots att den är bra mycket finare på avstånd.

Efter att ha vandrat runt ett tag, försökt göra upp en lägereld och ätit lite för gamla kanelbullar bestämde vi oss istället för att åka till Vimmerby. Drev runt där ett tag innan vi blev hungriga och åkte då till BIG CITY WONG där vi avslutade vårt äventyr med lite kinamat.

Likes

Comments

Började kvällen med att ensam åka till Kalmar där jag blev hämtad av Vivi och Erik. Hängde en snabbis med dom innan jag rusade iväg mot förfesten där jag inte kände någon i mitt lag haha. Det löste sig dock fint för Essare är trevliga som få.

Fortsatte kvällen i en dimma med massor av fint folk och somnade slutligen hemma hos Vivi.
Dagen därpå käkade vi lunch två gånger, because when in Rome och här finns faktiskt restauranger??? Chock.

Begav oss sedan tillbaka till Hultsfred, den ena personen tröttare än den andra.

Likes

Comments