Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Anlände hem till Falköping klockan 1 i torsdags och började då med att överraska Amanda. Att man kan sakna en människa så mycket som jag gör henne är helt sjukt.

Har sedan dess hängt med alla mina människor här hemma, druckit mormors kaffe, kramats med min hund mer än vad som är nyttigt och käkat kebabsås<3 bara en sån sak.

Idag hade jag, mamma och pappa lite mysfrukost ihop och efter det la jag mig här i sängen för att plugga lite. Nu ska jag och mamma kila över till mormor för lite 11-kaffe.

IKVÄLL ÄR DET KONSTNATTA OCH JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TAGGAD

Likes

Comments

Min föda består till 90% just nu av pasta pesto, och så fick det bli även ikväll. Detta käkade alltså jag och Lisa, samt drack några glas vin, innan vi gick vidare till hotell hulingen och kollade in lite live musik!

Kvällen slutade som vanligt med efterfest på stålis, och jag somnade innan festen ens hann börja haha

Likes

Comments

Men vad annars ska jag göra när jag är en mästare i köket?

Idag fick det bli bananglass till frulle framför ett avsnitt Rick & Morty, sen tänkte jag börja plugga men ringde och pratade med mamma och pappa istället.

Nu är dock klockan 1 och det är dags att ta tag i mitt liv, så nu ska här läsas om organisation och ledarskap! Ikväll står livemusik på schemat, det blir grymt.

Likes

Comments

Ikväll ska jag, Lisa och Sebastian agera hundvakt åt en fellow MEMare, så då passade vi på att lyxa till det lite med hemlagad pizza. Det är ju ändå fredag.

Lilla valpen Enzo ligger mest och sover hela tiden, så vi passar på att dricka ett glas rödvin och snacka skit innan vi slår oss ner och kollar film! Ha en fin fredag

Likes

Comments

Att faktiskt åka till skolan och sätta sig i ett grupprum för att plugga känns så sjukt nostalgiskt och bra. Så här sitter jag nu, med både en kopp kaffe och en celsius för att lindra det faktum att jag knappt sov alls inatt.

Om några timmar står låtskrivarseminarium på schemat, det ska bli spännande! (Det ingår även gratis fika, bara en sån sak)

Likes

Comments

Har varit så fruktansvärt sugen på brunsås de senaste dagarna, så idag snodde jag ihop detta till middag.

Började plugga redan vid 11 idag, tror dock inte jag blir något visare av det tyvärr. Det är inte alls någon bra pluggdag idag, men huvudsaken är väl att jag läser!

Ikväll är det film hos Johnny som gäller, det blir fint. Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Efter jag följt Vivi till tåget, kramats en stund, pratat i telefon med mamma och druckit en halv kanna kaffe var klockan helt plötsligt 6 och det var dags för bio! Kämpar som vi är promenerade jag och Elisa i regnet för att möta upp klassen och kolla Borg. Har varit så taggad på att se den, speciellt eftersom mitt livs kärlek Shia LaBeouf är med.

Filmen var riktigt grym, rekommenderar verkligen att se den! Nu sitter jag hemma och slökollar lite serier innan det är läggdags. Ska faktiskt plugga lite också hade jag tänkt, hoppas jag inte hinner somna innan dess. Godnatt!

Likes

Comments

Tydligen blir jag en mästare på husmanskost när jag är bakfull, för detta snodde jag ihop till Vivi, Lisa och mig själv. Efter det var vi faktiskt duktiga och pluggade i en hel timma!!! Galet

Likes

Comments