Gud vad länge sen

Jag blir så trött på mig själv .

jag älskar att skriva och tycker det är skönt att skriva.

Men nu har mitt liv inte varit något mer än jobb och mera jobb.

trött och mera trött.

jag är inne i en period nu där jag inte vet vad ni vill att jag skriva och vad som inspirerar er.

vad vill ni veta mera ?


därför känner jag att jag satsar på att göra en frågestund nu .

så får ni fråga mig anonymt om ni vill .

allt från frågor till min sambo , samt min sjukdom till vad som helst.

vill börja komma igång igen .Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hoppas alla har haft en fin dag !

Vi har köpt julpynt i dag och julpyntat vår fina uteplats . Men så blåser de så jäkla mycket ute idag ! Så våra fina buskar och den fina ljusslingan, blåste ju nästan bort .

så vi får vänta med att sätta ut dessa till i morgon .

Men snön är äntligen här hoppas den stannar kvar !


Likes

Comments

Gud vad veckorna går fort nu är det redan första advent ! Ligger i sängen och försöker somna om men tänker för mycket på allt som ska göras och handlas inför julen .

I går var vi allafall på hälsomässan och fittness mässan . Men när jag går ut där och ser tjejerna med tuttar stora som hus och läppar som om det har fått en fläskläpp av en kettelbells .

så blir jag så trött, alla får se ut precis som dem vill. Men träningen har blivit något som handlar om för mycket yta och för lite hälsa . Träning är som en medicin som är bra för att stärkta hjärtat och din hormonbalans , får dig att orka mer i din vardag . Om någon med stora tuttar och lättklädda kläder börjar prata träning med mig så kommer troligtvis inte jag lyssna eftersom symbolen för träningen är inte så för mig

. Jag är utbildad personligtränare och det sista jag vill är att mina kunder ska ha en förebild som klassar träning med brun utan sol och löshår , förstorade tuttar upp till hakan eller ( pressade )

Det finns så många där ute som mår dåligt av just detta ideal som slutar träna pga gymmet och detta oroligt sjuka "ideal " detta påklistrade ansikte dessa tjejer har och killar .

som för mig bara är ett skal .

. Om de hade vetat mer om träning hade de inte sett ut så där .

utan varit en inspiration för unga tjejer att inte försöka efterlikna ngn Barbie.

Utan faktiskt träna för sin egen vilja och för att värna om sin fantastiska kropp och sina förutsättningar .

jag lovar att om du värnar om din kropp på rätt sätt så kommer resultaten bli så mycket starkare.

Du bygger upp en kropp för framtiden inte för ett tag .


Mamma varför ser jag ut så här ?

Mamma jag är ful!

Mamma jag är tjock!

Tänk efter, hur vill du vara en inspiration!Sedan dessa olika proteinpulver är det ngn som vet vad dessa skit kan göra i din kropp det vet du inte förens du ligger döende !Va noga med vad du väljer .


Likes

Comments

En jobbig natt !

Vänder mig i sängen flera gånger och paniken kommer sakta . Jag kan inte somna ordentligt vad gör jag om något anfall sker i morgon? , jag måste till jobbet på morgonen ! Vad händer om Momo måste vara hemma från jobbet för jag inte mår bra?!

. Sådana tankar gör att mitt liv i bland känns så tungt och jobbigt !

Räcker det inte med att jag har lätt att bli stressad förövrigt !

Innerst inne vet jag ju att stressen påverkar mig mera .men jag är så rädd ! 

Likes

Comments

Nu har jag precis vaknat och ska klä på mig för att dra i väg till jobbet . Måste nog åka tidigare i dag eftersom tåg trafiken är sämst på vintern. Känner att denna dag ska bli bra att få komma tillbaka och vara närvarande ,äntligen få tillbaka glöden igen . Sedan att ha riktigt roligt !

Det är så viktigt att man har den där inre glöden i sig själv annars är det lätt att man hannar i en svacka . Jag kan inte säga att jag gick in i väggen helt för det gjorde jag inte .

Men jag tappade glädjen och fann mer negativitet som gjorde att jag mådde psykiskt dåligt !


Hoppas alla får en fantastiskt dag !Likes

Comments

I dag hörde jag av mig till ett bokförlag och ville se om det fanns något intresse för min bok som jag skriver. Men jag är alltid så fram och tillbaka kanske jag tror för mycket om mig själv och boken inte alls är något som folk tycker om att läsa .

Skulle ni vilja läsa en bok om mitt liv med epilepsi och alla dess prövningar ?


Likes

Comments

Godmorgon på er!

Hoppas det är bra med er !

Har legat i sängen tills nu och älsklingen har precis åkt till jobbet

sitter nu och tittar på Nyhetsmorgon !

I morgon ska jag börja jobba igen och det är många känslor som kommer och går .först tanken kommer jag ens komma fram till mitt jobb pga snön ! Förstår inte att Stockholm inte har förstått efter alla förseningar som varit att det brukar snöa i Sverige !? Vi betalar massa pengar varje månad för att kunna åka kommunalt ! så sjukt tycker jag ! 

Men Gud vad jag saknar  många av mina fina kollegor och barnen ! 

Från det ena till det andra så hade jag en så jobbig kväll  i går ,jag  drabbas ofta av nack besvär och Stelhet.  Så mådde så fruktansvärt illa och huvudet dunkade så fick bli alvedon och värmeduna . Ibland när jag kör mage på gymmet så glömmer jag helt bort nacken och det är inte bra ! Man får inte glömma nacken !!

Lättare att säga åt andra än mig själv hur man ska göra haha !

I dag ska jag ut i snön och köpa present till min systerson och vår gudson som fyller 1 år !!!!!

Älskar mina tofflor

så mysiga !!!Likes

Comments

Legat i sängen hela morgonen med min bejb , det roliga var att jag skulle upp och överaska honom med en god brunch. Men det slutade med att jag brände upp alla scones i stället.!

Alltid när jag ska försöka vara romantiskt så går allt fel och vet inte riktigt varför . 

Så nu har älskling precis åkt och ska ha fotbolls eftermiddag med sina kompisar . Medans jag har städat och håller på och tvättar .

Med vad mycket snö som har kommit !!

Detta är utanför vårat köksfönster !


Likes

Comments


Detta blev vår underbara dejt i dag ! 

Vi började med och äta på Vigårda  och jag åt en vegetarisk hamburgare  av aubergine med sötpotatis så gott ! Sedan vandrade vi runt där och myste , vi skulle egentligen inte köpa något nytt men blev att vi  tittade på lite presenter samt att vi köpte  en massa nya glas och sallad bestick på Lagerhouse 99 kr !!  och två ramar  till mina posters i köket ! 

Eftersom jag och min älskling har varit tillsammans i 2,5 år tiden går fort så har vi lärt känna varandra bra så det slutar alltid med att vi äter en god mat bit  och sen vill vi ligga i soffan o se film och skratta tillsammans . Vi älskar att umgås med andra men helst människor vi känner annars vill vi helst ha våran egen dejt utan några andra . 

Så eftersom  vi båda  eller båda ? 

Men om man inte säger något så får det va ;) 

Älskar allt som har med inredning samt kläder så blev detta en perfekt lördag för oss ! Likes

Comments