View tracker

Hej! Jag skriver detta inlägg för att informera om att jag har skaffat en ny blogg! Den heter @sofiahallstens och finns alltså här på Nouw! Jag skapade denna blogg för att få en nystart eftersom att det bara har gått nerför på denna blogg, hoppas ni vill titta in den och följa osv, det skulle jag blir jätteglad över! Ha det jättebra så ses vi kanske där! Love u! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Hej! Nu sitter jag här vid mitt skrivbord och tänkte att jag skulle göra mina läxor! När jag hade gjort hälften blev jag såklart distraherad av andra saker, AKA en legobil, mina doftljus och youtube. Så jag bestämde mig för att skriva ett snabbt bogginlägg! Jäjjj! Halloween är imorgon och jag är superexalterad! Dock är det tråkigt att behöva ta ner mina halloween-pynt på lördag, men det betyder ju bara JULPYNT HERE I COME!
Den lilla ledtråden jag hade tänkt att ge er om min kostym idag är: "sår". Flera av er kanske redan har listat ut vad jag ska vara men, we´ll see, we´ll se!
Ha det så bra, så ses vi när vi ses!

/Sofia :)

Likes

Comments

View tracker
Hej! Jag har just spelat in en bakfilm, jättekul! Dock kommer,inte filmen publiceras på vfm osv, detta är för en annan sak ;) Jag tänkte att i varje blogginlägg (innan halloween), skulle jag ge en ledtråd till min kostym till på fredag. Första ledtråden är då "blod", hahah, nu kanske det är allt för uppenbart. Men vi får se :) Så om ni vill göra detektivjobb nu, så håll utkik för alla ledtrådar! Ha det bra så ses vi snart!

// Sofia ♢

Likes

Comments
hej! halloween är nära och jag är jätteuppspelt! jag har på två dagar, dekorerat mitt rum, fixat kostym, gröpt ur en pumpa och planerat hela min fredagskväll! som ni nog förstår går jag all-in det här året. min kostym ska jag inte avslöja nu, men på fredag får ni veta! bilderna ovan är dekorationer i mitt rum, min pumpa, mina naglar (kanske en liten ledtråd på vad jag ska vara (;) och massa doftljus som jag har i mitt rum. jag älskar doftljus och hösten skulle inte vara komplett utan dem! jag har inte så mycket mer att skriva om, sköt om er och glad halloween!!

/sofia

Likes

Commentshej! jag är tillbaka! jag har inte bloggat på månader, men jag har saknat det så nu bestämde jag mig för att komma igång. bilden ovan är från när jag gjorde fruktsallad nyss, mums! granatäpplen är nog det goooodaste som finns - och finaste!

jag hade biologi-prov idag, vilket gick sådär.. orkar inte med nån mer fotosyntes-skit. men på fredag blir det höstlov - ÄNTLIGEN. det ska bli så skönt att ta en paus från skolan och tänka på annat, det behöver jag verkligen.

jag ska spela Lejonkungen på min teater, vilket ska bli jättekul. jag skulle väldigt gärna vilja spela timon eftersom att jag spelade honom på min musikal i våras, så det känns lite konstigt om nån annan spelar honom. men såklart är det många fler som vill ha den rollen, så vår lärare ska lotta. kul. men vi får hoppas på det bästa!

ha det bra så ses vi snart (hoppas jag hahah)

hej svejs!ps! gå gärna in på min ask (ask.fm/sofiahalls) och fråga lite frågor så blir jag jätteglad! hej! ❤️

Likes

Comments

en väldigt random bild på mig och Siri ↓
Nu är jag hos min farmor och farfar och är lite smått förkyld. Vi bygger om i vårat kök/bibliotek så det är väldigt kaos i vårt hus. Byggare vimlar runt överallt och det är inte så roligt att vistas där. Därför var det väldigt skönt att spendera natten hos farmor. Vi har nu "skaffat" en mikro (vi lånar farmor och farfars för tillfället men vi ska köpa en egen snart) och det är najz. Nu kan jag äntligen göra Gorby-piroger och Billys pizza!!!
Jag har nått 500 + följare på vfm och är så glad att det inte är sant, nu har vi kommit halvvägs till min dröm - 1000. Jag har just bakat en morotskaka och måste nog avsluta här eftersom att vi ska äta snart. Men jag kan i alla fall meddela att de två första veckorna av skolan har gått väldigt bra och våra lärare är najz. Nu ska jag äta så, bye! ♡

Likes

Comments

Hello!
Det var ett tag sen, right? Men nu är jag tillbaka! Jag har hållet på mycket med videofyme på senaste tiden och det går JÄTTEBRA. Tänk, nu är jag uppe i 449 följare! Det tycker jag är helt sjukt! Jag vet ätt det finns personer på vfm med 17.000 + följare, men för mig är 449 galet. Det känns konstigt att tänka tillbaka till ett år sen, när jag satt i mitt rum med hollywood-filtret och visste inte ett skit om filmning och redigering! :0
Men nu ska jag prata om bloggen! Jag har - som ni nog vet - tagit en paus på bloggen, men nu är jag tillbaka!!!
Jag ska börja göra mer inlägg här och ni kommer få läsa mina texter lite oftare! Hoppas ni gillar det så hörs vi!
Bye!


Likes

Comments

Hej! Som ni nog förstår tänkte jag ta en liten mini paus här på bloggen. Jag gör detta för att jag känner att det inte går så bra för mig att blogga, jag glömmer lätt bort det och har svårt att komma på ämnen att blogga om.. Hoppas ni förstår så ses vi nån gång!

Ps - jag kommer INTE sluta här, bara ta en paus

Ps2 - jag vet inte säkert när jag "kommer tillbaka", vi får se

❤️❤️❤️❤️


Likes

Comments

FÖRLÅT så hemskt mycket för att jag inte har uppdaterat/skrivit nåt här på nästan TRE VECKOR. jag har haft mycket saker att göra, men det är fortfarande ingen ursäkt för att inte skriva här. Jag är jätteledsen för detta men jag hoppas att ni kan förlåta mig...

Det som ni har missat de senaste veckorna är:
* jag har skapat ett så kallat "collab-konto" med fem andra tjejer på vfm. Det heter "thecollabhouse" och har nu över 2000 (!!!!) följare! Den första videon har fortfarande inte kommit upp för att vi har haft lite krångel med det, men jag hoppas att den läggs upp nån gång i veckan. Varje torsdag ska jag lägga upp videor där, så jag hoppas ni tycker om det!
*jag har varit på matlagnings-kurs denna vecka mån-tors. Denna kurs hölls av Johanna Westman och vi lagade jättegod och rolig mat! I onsdags t.ex. gjorde vi egen SUSHI! (Kolla min instagram för att de bilden (@ sofiahalls heter jag där))
*sen har jag mest slappat dem här tiden av sommarlovet

detta var en liten summering av mina veckor jag glömde bort bloggen. Som sagt hoppas jag att ni förlåter mig så hörs vi SNART igen! 💜
adios!sitter nu och läser harry potter och har det jättetrevligt med min fina säng

Likes

Comments

Här kommer ett litet recept på scones!
Och istället för att skriva receptet har jag förberett lite bilder!
Enjoy! 💕(i 10 minuter)


det var alla bilder som fick plats, men hoppas att ni får nytta av detta så hörs vi!
Adios!

( * _ * ) /

< ) )

/ \

Likes

Comments