Mycket riktigt! Igår åkte jag direkt från jobbet till centralen för att plocka upp Johan som kommit med tåget från Skåne. Vi passade på att riva av ett intervallpass följt av lite ben- och corestyrka på Stensö som är ett fint motionsområde centralt i Kalmar. Jag kände att jag fortfarande var seg i kroppen så jag körde inte max - men det är nog inte fel att trappa ned intensiteten på träningen nu när maran är så pass nära. Efter passet tog vi ett dopp som faktiskt var riktigt härligt (och inte kallt och dant som det varit annars i sommar)!

På kvällen åkte vi till Lammet & Grisen på norra Öland. De har en buffé av färska och närproducerade råvaror samt helgrillad gris och lamm, så vi nästintill rullade hem när vi var klara och somnade gott när vi väl var hemma.

Jag och Johan förra sommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Det blev inget löppass hos mormor igår eftersom jag kände mig trött och hängig när jag kom hem från jobbet. Jag har tränat mycket och intensivt nu den senaste veckan så en vilodag kom lägligt. Det sista jag vill nu är ju att bli sjuk till maran, och känner jag min kropp rätt så behövdes lite vila. Men en promenad var inte fel det heller! Jag var ute i en knapp timme och riktigt njöt av augustikvällen. Jag passar på att mjölka ut det sista av fina sommarsverige nu innan jag åker till Japan. 


Idag kommer för övrigt Johan hit vilket ska bli så himla roligt! Det är nästan exakt två månader sedan vi sågs sist och jag vet knappt hur jag kommer bete mig när vi träffas! Kramattackera honom? Det lutar åt det hållet.

Likes

Comments

Ny vecka och oj vad fort det går! Jag är inne på min tionde jobbvecka och har med andra ord bara tre veckor kvar innan jag går på ett sent sommarlov i september. I och med att jag inte börjar i Japan förrän den 25/9 så kan jag unna mig några dagars ledighet :-)

Jag sitter nu på jobbet och eftersom det är lugnt passar jag på att pilla lite här på bloggen. Jag funderar över hur jag bäst lägger upp den, hur den ska se ut och vilka typer av inlägg jag ska ha. En grej jag tror jag ska prova på en gång är ett veckoplaneringsinlägg som kommer upp varje söndag eller måndag. Då får både ni och jag en chans att överblicka vad som händer i veckan!

Måndag: Jag jobbar förmiddag och åker därefter till mormor. Jag passar ibland på att sova över hos henne eftersom det är närmre till jobbet då. Ska nog ut på en löprunda också - tror jag kör 7-8 km med några fartinslag. Maran närmar sig ju nu så tanken är att dra ned på passens längd men försöka få upp fart på kortare distanser.

Tisdag: Jag jobbar förmiddag, och när klockan slår 13.40 ska jag bokstavligen kasta mig ut i bilen och köra till stationen för att hämta Johan som kom hem från München i lördags! Är vädret fint tänker jag mig att vi stannar kvar ett tag i stan, äter glass och kanske tar ett dopp. På kvällen har vi bokat bord på Lammet & Grisen som är en jättefin restaurang på norra Öland.

Onsdag: Under förmiddagen får vi se vad Johan och jag hittar på. Träna ska jag göra i alla fall, får se om det blir ett core- och benpass på gymmet eller om Johan och jag kör något tillsammans utomhus istället. Sedan jobbar jag under eftermiddagen.

Torsdag: Precis som gårdagen har Johan och jag ännu inget planerat. Jag är i alla fall sugen på att göra det mesta av det lilla som är kvar av sommaren och kanske åka och bada och sola! Jag jobbar under eftermiddagen, och när jag slutat kör troligtvis Johan och jag ner till hans familjs sommarställe i Vikhög i Skåne. Jag tycker det kan vara skönare att komma fram på natten än att behöva gå upp och köra tidigt på fredagsmorgonen!

Fredag: Är vi i Vikhög! Vädret får nog bestämma vad vi hittar på. Eventuellt åker vi in till Köpenhamn för att jag ska kunna lösa mitt studentvisum till Japan. Träna ska vi också göra.

Lördag: Vankas det kräftskiva! Jag älskar verkligen kräftsäsongen i augusti. Mmmm. På förmiddagen lär det bli ett långpass. I och med att det då kommer vara exakt en vecka till maran i Jönköping så kommer jag inte springa så långt. Tror jag kör sisådär 15 kilometer.

Söndag: Sista dagen i Vikhög för mig. Jag börjar jobba 14.00 på måndagen så jag kör nog inte hem förrän dess, utan spenderar hela söndagen med Johan och hans familj.


Några bilder från våra upptåg förra året.

Likes

Comments

Hej och välkomna hit! September närmar sig och därmed min flytt till Tokyo. Jag tänkte därför att det nu kunde vara dags att starta upp denna blogg som kommer att bli både min egna dagbok och ett sätt för er där hemma att följa mig under detta år. Ni kommer att få ta del av min vardag som utbytesstudent på Tokyo Institute of Technology, samt den träningsvardag jag annars lever.

Vi hörs igen inom kort!


Likes

Comments