Idag åkte jag in till stan och träffade Emelie. Emelie skulle hjälpa mig att leta på en present till min mamma som fyller nu på söndag. Lyckades hitta lite grejer från The Body Shop ni räddar mig varje gång (köper alltid presenter/julklappar från The Body Shop). Efter det drog vi till Paco’s åt lite El Paco pizza så himla gott!! Rekommendera det verkligen och det är avokado på😍

Likes

Comments

Hej på er! har inte alls gjort mycket förutom vart ute i det finna vädret. Nu är det äntligen sommmar väder efter all regn. Började dan med att springa 3 km sen har jag vart med dessa flickor idag så himla söta

Likes

Comments

Förlåt för bilderna. Glömde bort totalt att ta bilder hade så himla kul igår!!

Igår så firade vi Midsommar. Vi var ett tjej gäng som var hemma hos Olivia firade Midsommar. Vi grillad efter det så spelade vi lite kub och mot spelets slut började det regna så vi gick in och spelade lite Sing Star, jäklar vad roligt det var^^ Efter vi hade spelat ett tag så åt vi lite jordgubbs tårta den var supergod:) Sen kom drickan fram och vi körde lite olika kort spel. Senare skulle vi till fest men bilresan var roligare än själva festen om man säger det så:')

Likes

Comments

Idag har jag och mamma vart i Java och ätit en rejäl frukost-buffé super gott!! Efter det tog vi trip utanför Stan gick in i små gulliga butiker, som man annars inte skulle gått in i. Sen gick till inne Stan shoppa lite, sen blev vi ju tvungna leta på rosa gatan som skulle finnas nånstans:P Sen efter det köpt vi mjukglass.

Lite saker som jag köpt när jag var i Stan. Dem har ju sommar rea nästan överallt så fynda lite grejer. Förutom handkrämen concealern och nacklacket så var det andra rea-produkter.

Likes

Comments