Idag åkte jag in till stan och träffade Emelie. Emelie skulle hjälpa mig att leta på en present till min mamma som fyller nu på söndag. Lyckades hitta lite grejer från The Body Shop ni räddar mig varje gång (köper alltid presenter/julklappar från The Body Shop). Efter det drog vi till Paco’s åt lite El Paco pizza så himla gott!! Rekommendera det verkligen och det är avokado på😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! har inte alls gjort mycket förutom vart ute i det finna vädret. Nu är det äntligen sommmar väder efter all regn. Började dan med att springa 3 km sen har jag vart med dessa flickor idag så himla söta

Likes

Comments

Förlåt för bilderna. Glömde bort totalt att ta bilder hade så himla kul igår!!

Igår så firade vi Midsommar. Vi var ett tjej gäng som var hemma hos Olivia firade Midsommar. Vi grillad efter det så spelade vi lite kub och mot spelets slut började det regna så vi gick in och spelade lite Sing Star, jäklar vad roligt det var^^ Efter vi hade spelat ett tag så åt vi lite jordgubbs tårta den var supergod:) Sen kom drickan fram och vi körde lite olika kort spel. Senare skulle vi till fest men bilresan var roligare än själva festen om man säger det så:')

Likes

Comments

Idag har jag och mamma vart i Java och ätit en rejäl frukost-buffé super gott!! Efter det tog vi trip utanför Stan gick in i små gulliga butiker, som man annars inte skulle gått in i. Sen gick till inne Stan shoppa lite, sen blev vi ju tvungna leta på rosa gatan som skulle finnas nånstans:P Sen efter det köpt vi mjukglass.

Lite saker som jag köpt när jag var i Stan. Dem har ju sommar rea nästan överallt så fynda lite grejer. Förutom handkrämen concealern och nacklacket så var det andra rea-produkter.

Likes

Comments

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering :( Det har vart en hel del med rester från skolan som jag är nästan klar med hehe... Med miss u guys, så hade tänkte börjar igen.

Utöver det har det vart en bra helg. I fredags så gick jag och Emelie i stad mitt i allt student friande. Då vi firade med lite glass med andra vänner. Och jag köpte denna t-shirt på rea. Sen drog vi till Wadköping och upplevde lite gamla barnminnen. Senare på kvällen drog jag och kompisgäng till Lanna Gruvan gotta oss och hade de bra.

I lördags träffade jag min barndoms vän Alex han håll på med färga fälg på sin cross moped. Var lite social med han och hade jäkligt kul senare, då vi satt halva natten snackade om allt och möjligt. 

Idag har jag typ firat midsommar med familjen eftersom jag ska bort i midsommar till vän och fira med med vännerna. (Sorry tänkte inte på att ta bilder)

Likes

Comments

Hej på er! Beställde lite hårprodukter från bangerhead som kom i dag. Jag köpte värmeskydd spray och protein spray för håret. Det som är bra med dessa produkter är att det går ihop med balsammetoden som jag följer. Då det inte innehåller sulfater, silikoner eller mineraloljor. Och i värmeskyddet är det inte alls mycket alkohol i som det bruka finnas i många.

Likes

Comments

Gårdagen så gick jag och Alma lite senare till Yeah festivalen. Vi kom lagom till Labyrint + Amsie Brown skulle börja. Och senare på kvällen så uppträde Linda Pira, så himla bra. Hon hade sån energi och dansade och rörde på sig hela tiden. Sista uppträdandet var Hoffmaestro hade aldrig hört talas om dom. Men jävlar vilken energi dom hade. Dom fick verkligen med hela publiken. Fick publiken att marschera höger till vänster och göra stor cirkel i mitten som alla skulle springa runt. Har aldrig var med om nått sånt förut! Men det var väldigt kul! och var aldrig en lugn stund för alltinge så hoppade man, ``sprang man höger/vänster ´´eller så klappade man händerna. Som jag uppfattade bandet så var det en blandning av country/rock/rap som jag tycker en bra mixning. Och en av Sveriges bästa gitarrist var där och körde solo på slutet av framträdandet och det var grymt!!

Likes

Comments

Gårdagen så var jag och Alma i yeah festivalen och kollade på bland annat Urban Cone hade aldrig hört talas om dom förut men dom var as bra! Så träffade vi lite folk där inne. Sen provade vi churro med smällt nutella det var så gött😍 och sista framträdandet var Markus krunegård. Det blev ett jäkla drag, alla i publiken hoppade sjung med det var så härligt. Nu ska man på det igen idag👊🏼

Likes

Comments