Haft en jätte bra kväll/morgon med mina tjejer Petra, Emma och Karro ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Älskar att laga frukost då det är nog det bästa målet på dagen efter kvällsfika 😆
Denna morgon blev det banan pannkakor, ett enkelt recept som bara kräver 3 ingredienser men åå så gott det är 😋

1 portion

1 banan
2 ägg
2 msk havregryn  (valfritt men jag tycker det gör pannkakorna lite mer matiga)

Mosa bananen och blanda med de 2 äggen och havregryn. Mixa blandningen (jag använde en stavmixer för att få smeten luftigare men går lika bra med en vanlig visp)

Stek pannkakorna med olja eller smör.

Servera pannkakorna med valfritt tillbehör.
Jag hade Turkisk yoghurt, bär och honung.

Bon apatite ❤

Likes

Comments

Gjorde i kväll en nyttig variant av en klassisk smulpaj. Lika god som en vanlig, enda skillnaden är att denna är gjord HELT utan socker. Äntligen en efterätt man kan äta med gott samvete 😋

Recept för 1 portion

Valfria bär (jag hade hallon,jordgubbar och blåbär)
5 färska dadlar
2 msk havregryn
2 msk riven kokos
ca 3 msk valfri nötter (jag hade mandel och hasselnötter)
Honung
Kanel (är inte så förtjust i kanel så skippade det)
Ev Mörkchoklad till garnering

Hacka bären och lägg i en potions form

Mixa alla ingredienserna i en matberedare/mixer

Smula blandningen över bären och ställ in i ungen på 200 grader i ca 10 min

Innan pajen var helt klar så strödde jag även lite hackad Mörkchoklad över med det är valfritt.

Låt sedan svalna och njut 😍

Likes

Comments

Jag är så less på att göra saker för någon annan skull även fast det påverkar en själv negativt. Vi alla lever ett liv, ett liv that is it, så varför ska vi då leva det för någon annan människas behag. Vi lever som sagt ett liv och vi borde ta vara på varenda liten sekund av det och tillbringa det med att göra något som gör oss lyckliga. Har länge prioterat andra över mig själv men är så less på att hela tiden ge och ge när man ändå inte får något tillbaka. Så därför har jag bestämt mig att jag ska börja göra saker för min egen skull, göra saker som gör mig glad och lycklig för det här är efter allt mitt liv och ingen annans!
Jag har därför börjat försöka ta vara på alla stunder livet ger oss och inte ta något för givet. Ett bra exempel på det är naturen. Naturen är något många tar för givet för att det har alltid funnits men när man verkligen ser alltså verkligen ser naturen är det någon av det vackraste som finns!!! Har börjat ta kort igen något jag inte gjort på evigheter och det har gett mig så mycket. Det är största anledningen till att jag har denna blogg, då det här är ett ställe jag kan ventilera det jag ser, känner och tycker. Efter att ha haft en privat blogg i månader känner jag att det är dags att göra den öppen så jag kan få dela med mig och förhoppningsvis inspirera visa genom att göra något jag älskar vilket är att ta kort. Blev väldigt långt det här men måste bara punktera att det här är ditt liv så lev det till det yttersta och gör det som gör dig lycklig inte något annan. You only live once, so make that life count ❤

Likes

Comments

Var i desperat behov av en ny foundation, då min gamla alldeles strax är slut. PANIK! Så sprang ned till Kicks på rasten idag och fick hjälp av en av de som jobbar där. Har haft problem den senaste tiden med torr hud och min nuvarande foundation har mest bara hjälpt att framhäva de torra partierna. Blev rekommenderad denna foundation ifrån Lumene då den skulle vara mer mjukgörande men samtidigt ge en matt finish. Har aldrig provat en av deras foundation förut så håller tummarna att denna fungerar för mig.

Finns på Kicks för 179 kr

Likes

Comments

Likes

Comments