Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fina fina Frida, vi kom in på gothia och kom att tänka på att det var fyra år sedan vi spelade där tillsammans, då som nyblivna vänner och nu 4 år senare håller vi fortfarande ihop. Trots att det ibland kan gå flera veckor utan att vi ses så är allt ändå som vanligt och det är jag så himla tacksam för.

Likes

Comments

Likes

Comments

Är egentligen den som hatar att springa och har aldrig sett det roliga med det men kommer in i perioder där jag kan tycka det är rätt skönt. Att springa kravlöst tills jag inte känner mer för det med min favoritmusik i hörlurarna. Det hinns inte med så mycket mer än så på de dagar jag jobbar.
Ser framemot onsdag iallafall, då är jag ledig och då blir det en heldag med gothia cup. Älskar verkligen denna veckan och det känns därför rätt konstigt att inte få spela mitt femte år.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejjj, dagarna flyter verkligen ihop till en enda massa av jobb, en hel del sängliggande och kompisar. Vaknade vid 12-tiden och åt frukost med en gång. Melle kom en stund senare och vi var sugna på att göra något annat så vi åkte till vattenfallet i Sätila, sjukt fint och avslappnande att bara vara där.
Efter ett tag där rullade bilen hem till Kinna igen, Jennifer kom över så åt vi lite tacos ihop och gick sedan ner till skolan vid mig för att leka lite hahah.

Likes

Comments

De senaste dagarna har bestått av jobb mestadels, fick ingen vila efter Bråvalla direkt hahah men det är lika bra. Låg och solade ett bra tag idag och råkade slumra till, vaknade upp i panik då jag trodde att jag försovt mig till jobbet, men det hade jag som tur var inte! Imorgon är jag dock ledig och tänkte därför passa på att hänga lite i varberg med melina, välbehövligt! (Får förresten låna Antons gamla mobil tills jag får en ny snart, så nu är jag med lite igen)

Likes

Comments

hejsan! nu är det en dag sedan jag kom hem från Bråvalla och det var helt fantastiskt, verkligen något som man aldrig glömmer. Att stå längst fram skriksjungandes till Håkan med mina bästavänner, det går liksom inte att beskriva den lyckan. Jag tappade dessvärre bort min mobil på den allra sista spelningen när Martin Garrix uppträdde och har därför inga bilder att visa utöver dem som finns på instagram vilket är så himla tråkigt. Men det är en jävligt liten grej att klaga på, samtidigt som jag hade den bästa tiden i mitt liv på Håkan blev en 15 årig tjej våldtagen, mitt i publikhavet. Det är så jävla vidrigt och jag blir så himla ledsen över att det knappt kommer som en chock längre. Att män tar sig rätten till att ofreda våra kroppar. Det hade lika gärna kunnat vara jag, eller någon utav mina kompisar och därför känns det så nära. Jag tycker det är så himla rätt av bråvalla att ställa in nästa år, trots att det är jätte tråkigt så måste något hända. Det kan liksom inte fortsätta såhär.


Likes

Comments

Är så sjuuuukt taggad för tillfället, knappt en dag kvar tills vi åker upp till Norrköping. Ska ju nämligen till Bråvalla imorgon med ett gäng tjejer och det ska bli så jävla kul. Speciellt när det är den bästa line-upen någonsin typ?!
Idag måste de sista sakerna på listan verkligen tickas av som att skriva ut biljett, köpa tält, PACKA och köpa de sista smågrejerna. Tänkte åka in till Göteborg en snabbis för att lämna tillbaka en klänning och köpa en liten väska men känner mig inte så motiverad till det när det ser ut som att det ska bli rätt lovande väder här i Kinna. Men vi får se vad som hinns med.
Ni får ha det så bra! pusshej xxx

Likes

Comments