Sletna festbilder verkar vara en röd tråd här på bloggen hahah men jag är väl inte riktigt så intresserad av att ta fina frukost och outfitbilder längre. Så det får helt enkelt bli helginlägg då och då. Igår var vi på 18årsfest och hade föris hemma hos Ellen, vilket var skitkul.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår vankades det 18årsmiddag hemma hos Felicia för att fira att hon och Thilda fyllt 18(?!) Vi var runt 20 tjejer så det var riktigt kul. Tog dessvärre inte så mycket bilder men dem hade fixat det så bra med massa god mat, frågesport och lekar!
Ser framemot fler 18års firande i framtiden, sjukt att lilla vi, 00or blir myndiga i år.

Likes

Comments

Vilken bra kväll jag hade igår!!! Omringad av alla jag tycker om minus Stina då som fick vara med på FaceTime haha, året kunde inte avslutats på ett bättre sätt faktiskt. Hoppas på ett minst lika bra år nu om inte bättre. Har så mycket att se framemot, nu är 18 år nära på riktigt för mig och mina vänner ååååh!!!

Likes

Comments

Summering av veckan! Hunnit fika en hel del som ni kanske ser. Åkte till Borås i ett försök till julhandling men kom endast hem med saker till mig själv. Har äntligen fått gå på lov och jobbat mycket nu i all julstress. Gillar inte riktigt det här med julen längre, kanske beror på att jag inte har hela tjocka släkten att fira med men känner väl att den är lite onödig nu när jag inte längre är 10 och har önskat mig 100 saker? Eller jag vet inte men vill helst att året ska ta slut faktiskt, vill iallafall fira in det nya året på bästa sätt och det hoppas och tror jag att jag kommer få göra!!

Likes

Comments

Igår var vi ett gäng hemma hos Anton för att köra julklappspelet!! Fick batterier av Elias (?) och en stressboll som gick sönder hahha </3. Meen det var kul ändå, kvällen blev sedan till en förfest och sen tog vi oss ner till bussen för att dra vidare till ett annat ställe. Hade en rätt lugn kväll dock, brukar sällan konversera så mycket så det var roligt med lite omväxling. Har trotsallt lyckats sova bort heeela dagen, så nu ska jag väl ta något litet att äta och sedan gå och lägga mig igen. Xx

Likes

Comments

Bilder från igår när vi var hemma hos Tilda och julbakade samt drack glögg, supermys medans alla andra var ute på KK hahha.
Ligger i sängen och försöker sova då jag av någon anledning satte upp mig på ett 6-12 pass på jobbet imorgon. Måste kompensera upp för dem senaste köpen och spara till allting annat som jag intalar mig själv att jag behöver. Påtal om julbak så är det ju faktiskt jul så snart och med det kommer jullov och då är halva 2an avklarad, sjukt ändå. Är rätt trött på denna tiden och denna åldern, vill mest att tiden ska gå vilket jag vet att jag kommer ångra sen men jag vill bara ha sommar just nu och helst ha fyllt 18. Är trött på mörka dagar och alldeles för långa naps. Puss från positiviteten hon själv xx

Likes

Comments

Igår, lördag spenderades verkligen hela dagen åt fotboll. Vaknade tidigt för att spela DM gruppspel i futsal och nu är vi vidare till slutspel så det är kul! Jag och Melina åkte hem ett tag för att äta och fräscha till oss och sedan åkte vi in till Borås för att kolla Mariedal cup och vi kom väl inte hem förens 2 ungefär?! Skönt att det vart en lugn helg iallafall för det behövdes, nu ska jag äta frukost och kanske ta en sväng till gymmet. Pusshej xx

Likes

Comments