View tracker
View tracker

Hej på er, hoppas allt är bra!
Tog en fika med Frida på skräddan alldeles nyligen vilket kanske inte var det bästa att göra innan fysträningen som jag ska åka iväg på strax hehe. Värt det i stunden dock! :)
Annars så flyter livet på ganska bra, helgen närmar sig vilket alltid är lika glädjande och det faktumet att det snart är jullov! Första terminen på gymnasiet är alltså snart gjord och det känns som att livet gått i 110 sen sommaren.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Nu på blackfriday rean så hade Apoteket en väldig rea på detta startkitet från Idun så jag var tvungen att köpa det!

Puderfoundationen som är i kitet har jag använt i cirka två år nu och älskar den just för att den är så ren och inte täpper igen porerna. Verkligen ett tips till er som kanske har problem med hyn och känner att det blir ännu värre när ni använder en "vanlig" foundation eller till er som bara vill ha en lätt och naturlig bas.

fick även med mig två ögonskuggor från samma märke :)

Likes

Comments

Som jag skrev igår så spenderade jag min fredagskväll med Jennifer och vi hade tänkt fixa i ordning en ordentlig charkbricka men vi köpte pizza istället så det fick bli lite kex och sådant efteråt! :)

Har inga som helst planer idag mer än att jag alldeles strax ska ta mig in till byn för att köpa lite småsaker som jag behöver. Men får se om det dyker upp något lite senare eller inte. Hej så länge!xx


Likes

Comments

Hej hörni!
Startade min fredag med att vi lyckades få tag på Håkan biljetter tills nästa sommar och det är jag så extremt glad över!! Har haft sån sjuk otur de andra åren med att inte lyckas få tag på biljetter så nu äntligen! Annars så har dagen i övrigt vart ganska ointressant och lååång, hungergames har ju dock dragit igång på skolan så man går runt och är lite småspänd. Kommer verkligen bli besviken om jag blir dödad inom den första veckan hahah.


Planen för ikväll är att jag ska träffa Jennifer och ha myskväll med henne. Vi har inte setts på ett tag så ser fram emot att bara umgås och prata om allt och inget.
Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och hinna kolla på ett avsnitt av Hela Sverige bakar(bästa myseprogrammet) innan jag beger mig.
Ni får ha en toppenfredag puss&kram!

Likes

Comments

Brukar inte tycka så värst mycket om remixer men dessa 4 är riktigt bra enligt mig!!

Likes

Comments

En lista som jag hittat på tumblr som jag brukar titta tillbaka på då och då när livet inte riktigt känns sådär jätte fantastiskt. Tänkte att den kanske kunde hjälpa någon annan också.

1. If you like someone, wait.
2. Give lots of compliments, even if you’re shy. Everyone else is too.
3. Change. Get a haircut, try new perfume, get new sheets. Become better than you were before.
4. Eat healthier. Learn to cook something fancy.
5. Get up earlier and watch the sun come up.
6. Wear soft clothes, take a bath, drink something warm.
7. Meet someone new, even just a friend.
8. Become closer with your friends and your family. Call your mother. Cry with your best friend. Tell everyone how much you appreciate them.
9. Keep your room clean. Buy some candles. Let the natural light in.
10. Make a list of reasons why you’ll be better off without them. Believe they are true, because they are.
11. Listen to new music.
12. Write everything you’re thinking and feeling. Write letters. Write happy letters, sad letters, and angry letters, even if you’re never going to send them.
13. It’s okay to be sad, but not forever. Sadness is not as beautiful as music makes it seem. Lack of sleep makes your eyes droopy, not deep. Wake up every morning and tell yourself you’re going to have a good day.
14. Go to the library. Don’t forget to look in the music section.
15. Remove them from your life. Get rid of the things they gave you if they make you sad. They’re not worth it. You will never be happy if you continue to hold on to the things that make you sad.
16. Make new memories.
17. Try to find something to appreciate in everything you do or experience.
18. Being alone is okay, you don’t have to surround yourself with people.
19. Become your own best friend. Buy yourself coffee and drink it alone in a cafe. Take your time.
20. Learn to love every bit of yourself.

How to feel better and become better

Likes

Comments

Hade en vääldigt trevlig utekväll igår efter att vi först vart hemma hos Frida och förat lite. Efter en lite turbulent hemgång så somnade jag gott i min egna säng och inte allt för sent så det var skönt!
Idag får jag se vad dagen har att erbjuda men just nu känner jag nog mest för att ligga hemma i min säng och kolla på några bra rullar.

Likes

Comments