Idag var det ju som sagt morsdag men mamma jobbade hela dagen så jag blev upphämtad av Jennifer som kommit hem från Varberg och sedan anslöt sig även Melina. Känns som att det var evigheter sen vi tre sågs trots att det kanske gått en vecka haha. Alla var suuupertrötta men vi åkte ändå upp till Hanatorp för att grilla lite korv. Vi fick kämpa ett tag med elden men tillslut så fick vi igång allt!
Måndag imorgon vilket innebär en ny skolvecka, känns lite sådär med tanke på hur skönt det vart med långhelg. Nu är det verkligen inte långt kvar dock, så det är bara att göra klart allt och sedan äntligen kunna gå på sommarlov!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhej!! Idag var vi lediga så vi tog oss ner till Hanatorp där vi legat hela dagen verkligen. Solen tog ordentligt vilket känns och syns just nu hahah, blev ju en aaaning bränd.
Känns som sommarlov redan med tanke på hur lite vi är i skolan och hur otroligt bra väder det är och jag klagar verkligen inte!!

Likes

Comments

Äntligen fick jag ses med Frida, det hade verkligen gått föööör länge. Så mycket som hänt i bådas liv som vi helt missat de senaste månaderna. Wiii ser framemot att se henne på balen nu på onsdag!!! Sjukt att hon faktiskt går ur skolan om bara några veckor, får typ tidsnojja över att allt går så snabbt.

Likes

Comments

Hej på er! Igår vankades det som sagt utsparksfest så jag fick skynda mig som bara den efter vår match för att inte bli aaallt för sen till Lollo där resten av tjejerna redan befann sig. Hade en bra kväll men kände verkligen hur trött jag var så fort jag satte mig i bilen påväg hem.
Vaknade upp hemma hos Jennifer och har sen dess bara legat ute i det fina vädret!

Likes

Comments

Lite bilder från dagen! Hade knappt några lektioner idag så vi åkte in till Borås för att äta lite och kika i några affärer. Försökte hitta något att ha på mig tills imorgon då skolan anordnar utsparksfest men åkte dessvärre hem tomhänt. Åkte sedan iväg och kollade på herrarnas match med laget då vi inte skulle träna själva idag.
Är riktigt trött men ska försöka mig på lite plugg nu då vi har ett bokföringsprov imorgon och jag är totalt värdelös på just det där med bokföring.

Likes

Comments