Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår, lördag spenderades verkligen hela dagen åt fotboll. Vaknade tidigt för att spela DM gruppspel i futsal och nu är vi vidare till slutspel så det är kul! Jag och Melina åkte hem ett tag för att äta och fräscha till oss och sedan åkte vi in till Borås för att kolla Mariedal cup och vi kom väl inte hem förens 2 ungefär?! Skönt att det vart en lugn helg iallafall för det behövdes, nu ska jag äta frukost och kanske ta en sväng till gymmet. Pusshej xx

Likes

Comments

Hej på er! Halva lovet har hunnit gå och jag har jobbat en del, tränat en alldeles för liten del, ätit för mycket thai, bowlat, partajat och idag har jag strosat runt i affärer och kollat bio med Elias och Anton. Vi kollade på Happy Death Day som var helt okej ändå faktiskt! Har även vandrat runt med mammas keps idag och försökt intala mig själv att det ser bra ut, tänka sig att mamma är så trendig. Det är förövrigt hennes pälsväst också hahah.
Nu ska jag försöka ta vara på den sista delen av lovet så gott det går och undvika allt plugg så gott det går :)) haadee

Likes

Comments

Lördagskvällen startades med lagfest i Örby med lite lekar och nomineringar, Anna och Emma hade även fixat snacks och annat smått och gott!! Sedan drog några stycken av oss vidare ännu längre in i Örby och efter ett bra tag där hamnade vi tillslut i Kinna på efterfest och sedan blev det en lång promenad hem för mig Melina och Stina men allt som allt så vart det en kul kväll!

Likes

Comments

Hallåhej, min eftermiddag har bestått av sylt-kokande!
Allt det där med UF börjar ju dra igång nu och att sälja sylt är väl inte en så jätte revolutionerande idé men det är simpelt och kul! Idag gjorde vi vår första sats jordgubbssylt, planerade, tog lite bilder etc.., så snart kommer ni kunna följa oss på instagram och Facebook. Har rollen som marknadsförare vilket jag såklart tycker är jättekul!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har fått världens dille för träningskläder, speciellt för alla tights. Fick hem dessa från Aimn för någon vecka sedan och jag vill inte ha på mig något annat, vill köpa hem dem i alla olika sorter och färger! Så tiiiipsss om ni vill ha ett par snygga men framförallt bra byxor att träna i som sitter där dem ska och som inte är genomskinliga :)))

Likes

Comments

Likes

Comments