Hängde i fotskäls ishall idag då min bror skulle spela match. Tror inte jag har vart där på typ 5 år?
Var alltid med och kollade när jag var mindre och har så himla mycket minnen där ifrån! Tycker hockey är skitkul att kolla på med en obligatorisk varm oboy i handen hahah.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp till strålande väder igår och tog mig ut på en springtur, mötte Frida av en slump uppe vid Horndal och båda var lediga så vi passade på att ta en kaffe ihop när jag var klar med rundan.
Efter några timmar av rastlöshet tog Emmelie sig hit och hängde med mig när jag åt sushi. Ville verkligen inte sitta hemma hela kvällen då jag kommer jobba tre lördagar i rad nu så vi åkte iväg på lite festligheter men vi landade i sängen relativt tidigt ändå vilket var rätt skönt nu såhär i efterhand.
Hoppas ni haft en fin helg puss&heeej!

Likes

Comments

(Skulle kommit upp igår)
Hejsan! Det var ett tag sen jag kikade in här så nu var det väl dags tyckte jag :)
Jobbat från 9 till 7ish idag och med tanke på att det var inspark igår så är jag heeelt slut just nu.
Insparken var förövrigt inte en höjdare men förfesten är ju som vanligt alltid skitrolig så det gjorde inte så jättemycket att det inte blev så bra på slutet.

Likes

Comments

Tjohej! Skoldagen är avklarad och det är så skönt att vi bara har två lektioner på måndagar så man får en liten mjukstart varje vecka haha. Åkte direkt till gymmet efter skolan och köpte nytt gymkort. Kan väl säga att det verkligen kändes i hela kroppen att jag inte varit där på ett tag. Skönt att ha tagit tag i det igen iallafall!
Något att annat som jag måste ta tag i är att boka en klipptid(!!!!) känns som att jag måste kapa av hela håret för att det är så himla dött och slitet.

Hoppas iallafall att ni haft en bra start på veckan så hörs viiii!!

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för rotekampen!!! Friterad majonnäs kom på en fin 43e plats hahha och det var verkligen sjukt kul!
Efter att alla fräschat till sig käkade vi pizza hos mig och förfestade-ish tills vi drog vidare. Alla var dock väldigt sega efter den långa dagen så det blev en rätt lugn kväll ändå.

Likes

Comments

..avslutades med en fika på skrädderiet. Vi beställde hem tröjor till Rotekampen och försökte planera upp lite inför kommande saker!
Som förväntat gjorde vi inget speciellt i skolan, fick lite information och sen var det bra för dagen iprincip. Imorgon drar det dock igång på riktigt och då går vi från 8-16, tjoho så kul :)))))

Likes

Comments

Det är ändå med lite vemod som jag skriver att sommaren nu är slut. Det ska bli skönt att komma in i rutiner, att gå upp i tid, träffa vänner osvosv, samtidigt som jag vet att plugget kommer vara ett helvete. Matten speciellt, jag måste klara matten. Men jag känner mig så himla taggad ändå hur dumt det än låter hahah(lär inte låta såhär optimistisk om två veckor), men jag vill verkligen ta vara på mina två sista år. Det känns liksom som att jag började 1an igår, när det i själva verket gått ett helt år och det ska bli så himla kul att få se mina bästavänner ta studenten och rätt overkligt att det äntligen är deras tur. Deras år.

Trots allt jobb och att vädret inte levererat mer än i några ynka dagar känns det som så har jag iallafall haft en väldigt fin sommar, det bästa med att ha en blogg och anledningen till att jag har den är ju faktiskt att man har allt sparat här så man kan kolla tillbaka på allting som man har haft för sig. Så mycket som glöms bort annars.

Likes

Comments

Kommer nu vandra runt med dessa pälsbollar titt som tätt, tycker dem är hur snygga som helst. Såg dem på instagram och klickade hem dem med en gång! En aning tighta men det släpper förhoppningsvis xxxx

Likes

Comments