(Gamla bilder)

Nu så har jag äääntligen kommit igång med gymmet igen. Har inte haft ork till att köra både gym och fotboll men var verkligen tvungen att ta tag i det nu.
Har känt mig väldigt obekväm i min kropp nu de senaste månaderna och känt en stor skillnad från i höstas där jag verkligen låg i med träning och kost. Det sitter ju oftast i huvudet men får verkligen ångest av att känna hur mycket jag tappat på en så relativ kort tid.

Är hemma nu igen och ska strax sätta igång med lite plugg, eller försöka få något gjort iallafall. Ha det så bra länge, kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på Khalids album, har spelat det i högtalarna konstant i veckor och har ännu inte tröttnat!!
Kom hem från träningslägret idag vid lunch och sov sedan i princip bort hela eftermiddagen. Var extremt trött efter helgen trots att vi inte haft såå mycket på schemat.
Igår efter matchen åkte vi iallafall till Arosfortet i Halmstad, för er som inte vet vad det är så är det lite som fångarna på fortet där man går in i olika rum och försöker lösa olika banor i små grupper. Det var rätt klurigt men riktigt kul, tiden flög verkligen förbi!!

Likes

Comments

Hej hörni, det var ett tag sen sist!
Sitter i bilen påväg ner till Båstad där vi ska ha träningsläger under helgen. Känns en aning segt faktiskt då jag nyss är hemkommen från Västerås där vi spelade fotboll med skollaget. Hade vart skönt att vara hemma i helgen meeeen detta kommer säkert bli jätteroligt så jag ska inte klaga. Hoppas alla får en jättefin fredag!!!

Likes

Comments

Vi slog till med en riktigt brak-brunch hemma hos Stina studiedagen till ära. Känner fortfarande av matkoman så jag ska nog ta en liten nap innan jag sticker iväg på träning. Verkligen välbehövligt med en dag extra ledigt när hela helgen innehållit väldigt lite sömn.

Likes

Comments

Shit vad det snöade igår?!! Låg och slappade med Jennifer hela dagen och senare på kvällen slängde jag på mig all vinterutrustning och tog jag mig upp till backen där killarna redan befann sig. SÅ KUL att åka pulka och så längesen, kände mig som 10 år igen verkligen!!!

Likes

Comments

Alltså hur snyggaaaa är dem inte?!! Detta var från i lördags som för övrigt blev en lyckad kväll för min del, kom hem i lagom tid innan det han dala så att säga och fick somna i min egen säng så det var otroligt skönt!

Likes

Comments

Hej hörni! Precis hemkommen från vår träningsmatch, känner mig helt död för tillfället så jag ska väl vila en stund innan jag måste börja fixa mig. Det vankas 18årsfest ikväll och jag tror och hoppas på att det kommer bli riktigt kul!

Som ni kanske ser på bilderna så var jag på lite födelsedagsfirande igår med! Det blev inte långvarigt för min del med tanke på vår match idag men det är alltid kul att catcha upp med mina gamla klassisar. Blir svårt att hinna ses så ofta annars.

Likes

Comments

Införskaffade mig dessa brallsen från Jeansson häromdagen! Velat ha ett par 501or ett bra tag nu och jag tyckte verkligen att dessa var jättefina!!

Likes

Comments

Vaknade upp till strålande väder så det gjorde inte så mycket att vi gick till 4 idag för humöret var på topp ändå. Mötte upp JP efter den långa skoldagen för en fika och sedan åkte jag till Elias där dem bakade för fullt. Kanelbullarna fick 10/10!! Vi tog även en titt på Täff-Fritsla matchen, ingen höjdar match direkt men kul ändå!

Likes

Comments