Den ultimata paletten

Michaela Fornis nya bok

Perfekta örhängen både till vardags och till finare tillfällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll! Dagarna ser sig ganska lika ut vilket gör att det verkligen blir svårt att skriva roliga inlägg och hitta inspiration. Går i skolan och tränar, inte jätteintressant va?
Har haft en bra men tröttsam helg, hängde med lite kompisar i lördags men tog dessvärre 0 bilder så det var en aning svårt att skriva om och igår/söndags så hade jag Västgöta samling med fotbollen.
Orkar knappt hålla ögonen öppna längre, så det är nog dags för mig att sova nu, har inställd fotboll imorgon så jag börjar halv 11 istället!! Tack gode Gud.

Likes

Comments

Godmorgon på errr!! Kunde inte sova en sekund till så tänkte väl att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg.
Det vankades lagfest igår så jag skyndade mig hem från skolan och fixade mig ett tag innan jag drog till Melina för lite föris. Rolig kväll fram tills slutet där det kanske blev lite för väl kul.
Väntar just nu på att Jennifer ska vakna så jag har någon att prata med haha.

Likes

Comments

Hallåhallå! Ligger för tillfället i sängen och gör inte mycket alls faktiskt, har sovit dåligt det senaste så är en aning trött. Hade en lugn dag i skolan (som tur var) med skolfoto bland annat, varför är det alltid lika hemskt? Hoppas iallafall att jag blev någorlunda okej.
Slutade vid 3 och drog ner till gymmet strax därefter. Så himla skönt att inte behöva passa tider. Kan liksom lägga upp det hur jag vill, vilket för min del gör att jag blir mycket mer motiverad till att träna.
Hoppas ni har/haft en bra tisdag!! xoxoxo

Likes

Comments

​Aaaah ni kan ju bara gissa hur glad jag blev när jag såg detta idag på instagram!!! Bästa, älskade Drake kommer till Sverige nästa år och jag MÅSTE gå. Har haft han som min nr 1 på konserter jag skulle vilja gå på hur länge som helst och nu får jag äntligen chansen. 

Likes

Comments

Efter serievinsten med ulaget(världens bästa!) så åkte alla vi hem till Nora för att fira lite med pizza. Jätte mysigt verkligen, blir ännu mer tagg på nästa helg nu! Det är ju trotsallt ett litet tag kvar så kanske skriver något om det lite längre fram :)

Likes

Comments

Glad fredag på er hörni!!! Vår sista lektion för dagen blev inställd så helgen kunde verkligen inte startat bättre!
Mötte upp Frida(<3) på bean & butter efter skolan och var där med henne en stund innan jag tog mig ner till Friskis med Melle. Sen dess har jag bara hängt med henne och Jennifer. Xoxoxo

Likes

Comments