Sitter i bilen påväg till träning, är cirka världens tröttaste då vi slutar så sent på måndagar menmeeen skönt att få in en träning iallafall.
Händer inget speciellt i livet för tillfället, har en del nationella prov nu i veckan men sedan är det helg vilket innebär Valborg!!! Hoppas på att det blir bra och roligt vad det nu än blir.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lovet har verkligen flugit förbi och i helgen firades påsken in hemma hos Tilda med ett gäng andra, svårt att ha tråkigt med dessa tjejerna!
Äntligen fått en ny mobil nu efter ett tag utan någon alls så nu kan jag ta en massa bilder och sådant igen. Så jag har en anledning till att kika in här i fortsättningen!

Likes

Comments

Och så gick vi på påsklov, känns verkligen som en lättnad efter allt det jobbiga som hänt. Har inte riktigt vetat vad jag ska skriva, har liksom inte funnit ord för händelsen och jag tror nog inte att jag riktigt förstår än eller vill förstå.
Mitt i allt så fick det mig verkligen att inse hur skört livet är och hur jag tar så mycket för givet. Alla problem som man anser sig ha känns så otroligt små och meningslösa. Inget av det spelar liksom någon roll längre.
Spenderat veckan hos Melina i hennes lägenhet i Kinna. Känts tryggt att alltid ha haft någon där, att bara kunna sitta och njuta av tystheten samt kunna prata om allt som kommer upp i huvudet. Att kunna skratta samt gråta tillsammans.
Vi måste ta vara på varandra och visa mer uppskattning, för vi vet aldrig vad som händer. Jag kan knappt tänka mig vilken otrolig sorg som alla anhöriga och drabbade känner. Jag tänker på alla er.
Och till mina vänner, jag älskar er, oavsett hur lite eller mycket vi hinner träffas. För vad vore jag utan just er.

Likes

Comments

Elias haha<333

Stått väldigt tomt här men de senaste veckorna har väl för det mesta bara innehållit gym, fotboll och kompisar. Känns inte som att det är så bloggvärdigt och varierat haha.
Helgen är här iallafall och jag hade tänkt att åka iväg och träna alldeles strax för att sedan sätta igång med allt plugg, kan liksom inte undvika allt som jag måste få gjort längre.
Vi hörs när vi hörs! <33

Likes

Comments

(Gamla bilder)

Nu så har jag äääntligen kommit igång med gymmet igen. Har inte haft ork till att köra både gym och fotboll men var verkligen tvungen att ta tag i det nu.
Har känt mig väldigt obekväm i min kropp nu de senaste månaderna och känt en stor skillnad från i höstas där jag verkligen låg i med träning och kost. Det sitter ju oftast i huvudet men får verkligen ångest av att känna hur mycket jag tappat på en så relativ kort tid.

Är hemma nu igen och ska strax sätta igång med lite plugg, eller försöka få något gjort iallafall. Ha det så bra länge, kram

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på Khalids album, har spelat det i högtalarna konstant i veckor och har ännu inte tröttnat!!
Kom hem från träningslägret idag vid lunch och sov sedan i princip bort hela eftermiddagen. Var extremt trött efter helgen trots att vi inte haft såå mycket på schemat.
Igår efter matchen åkte vi iallafall till Arosfortet i Halmstad, för er som inte vet vad det är så är det lite som fångarna på fortet där man går in i olika rum och försöker lösa olika banor i små grupper. Det var rätt klurigt men riktigt kul, tiden flög verkligen förbi!!

Likes

Comments

Hej hörni, det var ett tag sen sist!
Sitter i bilen påväg ner till Båstad där vi ska ha träningsläger under helgen. Känns en aning segt faktiskt då jag nyss är hemkommen från Västerås där vi spelade fotboll med skollaget. Hade vart skönt att vara hemma i helgen meeeen detta kommer säkert bli jätteroligt så jag ska inte klaga. Hoppas alla får en jättefin fredag!!!

Likes

Comments

Vi slog till med en riktigt brak-brunch hemma hos Stina studiedagen till ära. Känner fortfarande av matkoman så jag ska nog ta en liten nap innan jag sticker iväg på träning. Verkligen välbehövligt med en dag extra ledigt när hela helgen innehållit väldigt lite sömn.

Likes

Comments