Vaknade upp till strålande väder så det gjorde inte så mycket att vi gick till 4 idag för humöret var på topp ändå. Mötte upp JP efter den långa skoldagen för en fika och sedan åkte jag till Elias där dem bakade för fullt. Kanelbullarna fick 10/10!! Vi tog även en titt på Täff-Fritsla matchen, ingen höjdar match direkt men kul ändå!

Likes

Comments

Hejhopp! Stannade kvar en stund i skolan efter vi slutat för att vänta på Melina innan vi tog bussen in till Kinna med Jennifer som även hon anslöt sig. Vi köpte lite mat att laga innan vi skulle fara iväg på träning.
Hur glad blir man inte så fort det är skinande sol ute? Får nästan lite vårkänslor!! Är så trött på mörkret nu och känner mig alltid en aning deppigare på vinterhalvåret. Känns därför så skönt att vi börjar gå mot ljusare tider, äntligen.

Likes

Comments

Kom upp och gjorde mig i ordning rätt tidigt idag och åkte och fikade(åt frukost heh). I hopp om att försöka göra denna dagen så produktiv som möjligt trots att det enda jag vill göra är att ligga och kolla på Prison break. Helt fast i den serien och kär i killen som spelar huvudpersonen! Tipstips

Likes

Comments

Tog bussen in till Göteborg med Melle för att kolla på den nya Fifty Shades filmen! Kan ju säga att den var myyyycket bättre än den första. Sen är ju inte Christian så jätte tråkig att kolla på, herregud vad snygg han är.
Verkligen en mysig måndag, speciellt när ingen av oss kände oss tillräckligt friska för att träna än!

Likes

Comments

Funderar på att göra min blogg privat snart, känner att jag bara vill uppdatera för att kunna kolla tillbaka och se vad det är jag har gjort för saker. Tappat det andra med bloggen helt och det är ju inte så kul att läsa en blogg med endast helginlägg. Ni som läser får ju ta det för vad det är just nu hahha.
Nog om det dock! Igår var vi det vanliga gänget hemma hos Lollo innan vi drog vidare till Horred. Lite extra speciellt eftersom att Anton fyllde år igår med så vi fick fira honom lite innan vi begav oss.
Äntligen lov dessutom, har inga som helst planer vilket faktiskt är jätte skönt för en gångs skull! Liiite smått avis på mina vänner som ska åka skidor eller till värmen dock hehe.

Likes

Comments

Har haft en väldigt blandad och oplanerad helg men som överlag vart bra! Vaknade upp med världens klump i magen idag dock för jag vet hur mycket det är som jag har att stå i. Vet liksom inte i vilken ände som jag ska börja i ens men nu kan jag inte skjuta upp ännu mer saker.

Nu ska jag ta något att äta och sedan sätta igång, ni får ha det! Kram

Likes

Comments

Vilken bra fredag jag haft hittills!!! Fick sluta tidigt och fick även tillbaka min mobil så humöret är på topp. Sitter i bilen påväg till Anton för lite förfest innan vi ska iväg på dem riktiga festligheterna. Hoppas på en skitbra kväll. Haaaaadeee <33333

Likes

Comments

hallåhallå! Ligger för tillfället i sängen och försöker plugga vilket går sådär. Vi har det egentligen ganska slappt i skolan så jag förstår inte hur jag kan ha så mycket efter mig?! Har t ex en romananalys som ska in imorgon och jag har knappt börjat läsa i boken, en som jag dessutom valde själv? Studiemotivationen ligger liksom på -0. Väntar bara på att klockan ska slå helg så jag slipper tänka på det, för ett litet tag iallafall. Känner att detta var ett fruktansvårt tråkigt inlägg men det är väl det som händer i livet för tillfället. XXX

Likes

Comments