​​​​​Hyvää iltaa!

Onhan siitä jo aikaa kun viimeksi kirjoitin tänne mitään. On vähän ollut kiirettä, joten ajattelin päivittää vähän mitä on viime aikoina tapahtunut ja mitä on luvassa :D

Työhän minut on pitänyt kiireisenä, ja olen missanut aikas paljon kivoja tapahtumia joissa olisin halunnut olla mukana, kuten One OK Rock ( yksi lemppari J-musa bändeistäni) -konsertti helsingissä, Keilaturnaus loviisassa, pikkujoulubileet työkaverin luona sun muuta pientä.
Koko ajan on ollut menoa ja meininkiä, vapaapäivinä tullut reissattua vähän jokapaikassa. Kävin siskojeni kanssa pari päivää sitten Omoi-liikkeessä, kouvolassa. Omoi on anime-,kawaii-ja fantasia kauppa. Todella paljon tuli ostettua, köhköh. Piti ihan ostaa uusi lasivitriinikin. Hahhah.. :'D

Töissä on tosiaan todella paljon meneillään nytten, pitää olla koko ajan valmistautunut kaikkeen, yritän olla stressaamatta mutta koko ajan tuntuu tulevan jotain uutta ja oho, siinä menikin mun yöunet xD Ei edes tarvitse olla mikään iso juttu, ihan pikkunenkin asia niin tuntuu menevän yöunet. Mutta joo, tää loppuvuosi niin asioiden pitäis selvitä ja mennä loistavasti, toivon niin~ (: 

Tämä loppuilta meneekin joko animen tai mangan parissa, joten heihei, lisää tekstiä tulee tällä viikolla :D


Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Iltaa!

Päivä alkoi hyvin, hieman epäröin lähteä tätini ja mummoni kanssa Kotkaan shoppailemaan. Tätini on aika erikoinen persoona, nääs.. Piti työkenkiä mennä hakemaan itselleni ja onneksi saimme sellaiset pitkän mietiskelyn ja etsimisen jälkeen Image Wearista. Piti jalka skannata ja näytti että koko 41 käy. Ei todellakaan käy, käytän 43 / 44 kokoisia kenkiä. Vaivasenluu sen kai aiheuttaa mutta samapa tuo. Toivotaan että uudet työkengät olisivat paremmat kuin edelliset eivätkä olisi tuskalliset. (:
Käytiinhän sitä muissakin kaupoissa, Mustissa ja Mirrissä, Intersportissa, Koruliikkeissä ja vaatekaupoissa. Ostin silti vain kengät, hah.

Käytiin kotimatkalla isosiskoni kanssa kahvilassa Runda Munken:ssa ja nautittiin siellä kakkukahvit&kaakaot. Lähdin siskoni kanssa sitten hänen luokseen hetkeksi syömään ja hengailemaan. Ruoka oli oikein hyvää, vaan tosi tulista. :D

Kotiini päästyä ihailin tarkemmin uusimpia figujani, Ferid Bathorya ja Son Goku:a.
Ferid Bathory ( Owari no Seraph / Seraph of the End) on aivan upea figuri. Todella yksityiskohtainen, nätti poseeraus ja siinä tuli kaksi eri vaihdettavaa päätä.

Son Goku ( Dragon Ball) on oikein hieno myös, hintaansa nähden. Pieniä värivirheitä ja ilmevirheet ovat joskin huomattavia kun läheltä katsoo.

Mangat; - My Hero Academia, osa 10, Ten Count osa 4, Noragami, osa 3 ( pikkusiskolleni ostin) ja Ajin - Demi Human, osa 1.
Ajin mangan ostin ihan vain sen takia koska en ollenkaan pidä sen anime versiosta. Koska se on 3D-animoitu. Päähahmon, Kei Nagain ääni ei sovi hahmolle lainkaan. Ei sillä etten pitäisi itse seiyuusta/ääninäyttelijästä, Mamoru Miyanosta ( tutut hahmot: Tsukiyama Shuu, Tokyo Ghoulista ja Kira/Light Death Notesta.) Ainoat hyvät puolet Ajin animesta ovat tunnari ja Ajin-"mörköjen" animointi tyyli.
Manga vaikutti todella hyvältä. Varmasti ostan kaikki osat mitkä tulee.

Salkkareiden jälkeen siivoilin huonettani ja asettelin uusimmat ostokset paikoilleen, nyt voi sitten ihan vain ottaa iisisti :D


Mukavaa illanjatkoa kaikille! <3

Huomenna lisää~

Likes

Comments

Heissan!

Vähän on jäänyt bloggaaminen väliin. Olen ollut kotipizzassa koulutuksessa ma, 27.11- 29.11. asti, minkä takia en ole pystynyt bloggaamaan. Pari tuntia sitten pääsin kotiin, ja väsyttää aivan kauheasti. Vähän tylsempi tapa viettää syntymäpäivääni. Heh. Kello on nyt 23:39.
Kotipizzakoulutus oli todella mielenkiintoinen ja antoisa kokemus. Rankkaa, mutta olihan meillä aivan sairaan hauskaa, parin muun työkaverin kanssa + pizzerian väen kanssa. En uskonut aluksi että pizzanteko olisi niinkin "vaikeaa". Kaikki oli todella tarkkaa, pizzan koko, ulkonäkö, reunat, maku ja sen koko valmistusprosessi. Tosin, yhdessä päivässä, monen kymmenen pizzapohjan valmistuksen jälkeen homma alkoi luistaa paremmin ja paremmin. Ei täydellisesti.

Poissaoloni aikana minulle oli tullut kotiin kolme pakettia joita olin netistä tilannut. Pari animefiguuria. ( Ferdi Bathory figu ja Son Goku figuuri) + mangapokkareita. ( Ajin, Ten Count, Noragami ja My Hero Academia). Ajattelin näistä kirjoitella lisää huomenna kun itse ensin ehdin ihastella ja perehtyä niihn paremmin.

Huomenna pitäisi jaksaa mennä Kotkaan mummoni ja tätini kanssa ostoksille. Ei kauheasti huvittaisi, sillä halusin nukkua ja yrittää rentoutua tämän loppuviikon.

Eipä mitään muuta, lisää tekstiä tulee huomenna! :)


Likes

Comments

Aloitin työt tänään kello 08.00. Oli oikein mukava työpäivä. Sain kuulla piristäväni toisen tuntemattoman ihmisen päivän. Hymyilin hänelle ja olin ystävällinen, niin kuin aina. Tämä  piristi minunkin päiväni.  

Työt loppui kello 16.00 ja yllätyksekseni isosiskoni haki minut töistä öitini ja siskontyttöni kanssa, Menimme suorinta tietä kotiin ja juttelimme niitä-näitä. Annoin siskolleni hänen syntymäpäivä lahjansa etukäteen, sillä en ole kototna hänen syntymäpäivänään saatika omana syntymäpäivänänäi, joka on päivä siskoni jälkeen.

Isosiskoni lähdettyä kotiinsa kävimme äitin ja isin kanssa hakemassa lähi pitseriasta pizzaa sun muuta roskaruokaa näin lauantain kunniaksi. Ei ole tapa lähteä joka lauantai. Haha.

Ei tässä muuta, nyt (kl. 21.10) odottelen Aikas uuden sarjan uusinta episodia joka ilmestyy tänään.  Sarjan nimi on Mahoutsukai no Yome / The Ancient Magus' bride.  

Huomenna taas töihin kahdeksaksi. :)


Tämä oli ensimmäinen blogi kirjoitukseni, pahoittelen jos se on huono~


-Sofia


Likes

Comments