På förmiddagen så var jag på fotbollsläger till kl 1. Sedan åkte jag hem till min kompis Tuva och badade lite i hennes pool. När jag kom hem solade jag lite och gjorde inte så mycket annat fram till middagen. Till middag blev det kräftor vilket jag älskar och till efterrätt någon mandel grej med glass och bär. Nu sitter jag 21:54 och äter skorpor och kollar på tv.
Hejdå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej
Nu är vi på gräskö och vi kom hit igår. Det är verkligen mysigt här!
Denna morgon startade med ett morgondopp och sedan frukost. Efter det tog vi en promenad runt ön för att kolla lite vad som finns här. När vi kom tillbaka körde vi tabata i 30 min och det var rätt så jobbigt.

Efter tabatan badade vi lite och spelade även kubb. Sedan var det lunch och då åt vi pasta och köttbullar.

När vi hade ätit lunch åkte vi ring efter båten och det var sååå kul. Sen duschade jag bara och nu ska vi äta middag.
Hejdå

Likes

Comments

Igår så var jag, min lillasyster, mina kusiner, mamma, min moster och hennes man i mall of skandinavia. Vi åt lunch på Max sedan gick vi och såg dumma mej 3 på biosalongen där. Jag tyckte att den var ganska rolig och den var jätte bra!

Efter bion så gick vi i lite affärer. Jag köpte ett träningslinne från Nike inne på stadium och en iste från Tea story (den var jätte god!). Sedan åkte vi till martin och servera för att handla lite mat.

När vi kom hem så satt vi ute på terassen och åt lite chips och så. Sen åt vi bara middag.
Hejdå

Likes

Comments

I morse så uppvaktade jag, mamma & pappa min lillasyster för hon fyller år. Vi sjöng, gav henne presenter och åt daimtårta (det är sååå gott!!). Sedan gjorde vi oss iordning för att vi skulle åka och hämta Sid (min katt) på kattpensionatet (han va där när vi va i Spanien).

Efter det så åkte vi till en utemöbel affär och så åkte vi och handlade mat.

Nu sitter vi på Rice och äter födelsedagsmiddag för min lillasyster.
Hejdå

Likes

Comments

Igår (16/7)
Först igår så var jag, @RebeckaBjurstrom, min familj och @Ellla s familj (fast inte Ella och hennes mamma för Ella va sjuk) och vandrade i typ en flod (tog dock inga bilder för hade inte mobilen). Sedan åkte vi hem och åt lunch. Efter lunchen gick vi bara ner till poolen och låg där tills det var middag. Till middag åt vi köttfärssås och spagetti.

Idag
Imorse väckte mamma mig för att vi skulle gå ut o springa. Efter att vi hade sprungit så tränade jag lite styrka och åt frukost. Sedan gick jag bara ner till poolen.

Efter lunchen gjorde jag mig iordning för att vi skulle åka in till stan. Där kollade vi lite i affärer och jag hittade lite saker bl.a. en bikini.

När vi hade gått i affärer så gick vi till en libanesisk resturang (vet dock inte vad den heter). Men det var iallafall jätte gott. Vi gick också och köpte glass. Sedan åkte vi bara hem.
Hejdå

Likes

Comments

Här är lite bilder från min första vecka i Marbella!

Likes

Comments