SOFIA - vem är jag då? Sådant är ju alltid rätt svårt att bara skriva ner liksom då detta inte är ett cv eller personligt brev. Jag tänker att min instagram och bloggen i sig får förklara det på sikt, tror det blir enklast så, för då kommer det liksom naturligt och spontant och inte så där uppradat som ingen ändå är intresserad av att läsa.


Nu ska jag göra sådan där typisk söndagssyssla, hoppa in i duschen och försöka bli människa igen.


Likes

Comments

Jag har ju alltid älskat att skriva, vare sig det handlat om uppsatser i skolan eller privata dagböcker när jag var liten. Jag tror att det var där någonstans mitt intresse för att blogga skapades. Jag älskar att skapa, älskar att använda mig av min kreativitet, älskar att skriva av mig vare sig jag är glad, ledsen eller arg. Det är mitt sätt att få ut mina känslor på, eller i alla fall ett av sätten. Jag har haft ett antal bloggar genom åren, och jag har älskat det. Varför slutade jag då? I våras när jag började på mitt nya jobb tänkte jag att det inte skulle finnas tid. Jag la ner det jag älskade att göra, redigera bilder i timmar, skriva till och med er, skapa content osv. för att jag "inte skulle ha tid" för då skulle jag ju satsa på mitt nya jobb. BULLSHIT DELUXE! Vad då inte ha tid? Jag pluggade, hade tre extrajobb, frilansade som stylistassistent och kunde blogga för några år sedan så varför kunde jag inte göra det då? Jag vet inte.. men hur som, där tror jag mycket av mig själv försvann, tyvärr.

Nu är jag i alla fall back on track, taggad till tusen och känner redan nu hur mycket jag saknat att skriva, skapa innehåll, att fota och att få utlopp för ALLTING som jag känner och tycker, för det är rätt mycket och ibland är det ASJOBBIGT att känna och tycka så mycket som jag gör, samtidigt som det för det mesta är en stor gåva, enligt mig.

Förresten - vem är jag då? Det ska ni få läsa om i nästa inlägg, och jag ville inte importera min gamla blogg till denna, för jag ville börja från skratch.. säger man ens så? Haha!Likes

Comments