Header

Hallå allihopa! Nu har vi äntligen landat i Sverige, närmare bestämt en vecka sedan nu. Det har varit en välbehövlig vecka där jag och Niklas bara landat och pysslat om varandra mer eller mindre. Men nu är vi på banan igen, mycket har hänt! Vi har bland annat skrivit på lägenhetskontrakt i Karlstad, spännande! Mer om det i nästa inlägg!

Men, till huvudämnet, och som rubriken ovan lyder. Min morgonrutin.

Något jag med erfarenhet lärt mig är att rutiner och struktur i vardagen ger en sund livsstil. Jag fungerar mer eller mindre inte om jag inte får genomföra min morgonrutin och har struktur i min vardag. Det stänger ute många negativa faktorer så som stress, depression och även sjukdomar. Och jag tror vi alla kan vara överens om att dessa tre punkter är eller har blivit otroligt vanliga i dagens samhälle bland både yngre och äldre. Kan man då genom små knep undvika eller bara minska dessa punkter så tycker jag att det är fantastiskt.

Min morgonrutin är väldigt simpel, vilket är väldigt positivt då alla faktiskt kan göra detta, vart man än befinner sig!
Jag börjar alltid min dag med minst 1 timmes powerwalk, med gott sällskap från Niklas och Chanel. Går man ensam är ett gott tips en bra podcast eller kanske bara en favorit spellista i öronen. Under min powerwalk försöker jag få in små roliga övningar, så som exempelvis box jumps, "90 grader", utfallssteg osv. Här sätter endast fantasin gränserna.

Efter min powerwalk är det dags för frukost, just nu består min dagliga frukost av gröt. Inte mer fancy än så faktiskt, haha. Jag är helt besatt av havregrynsgröt med mjölk, kanel och banan. Mycket energi vilket ger en bra start på dagen!

Efter detta tar jag en dusch och sen fixar jag i ordning mig inför dagens äventyr.

Som sagt, en väldigt simpel men otroligt bra morgonrutin om ni frågar mig! Har ni någon speciell morgonrutin? Dela gärna med er i kommentarsfältet nedan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som jag nämnde lite kort tidigare så bor vi för närvarande utomlands och flyttar hem nästa vecka till Sverige igen. För mig känns det fortfarande overkligt att komma hem till hösten och kylan. Eftersom jag levt i sol och värme i drygt ett halvvår så inbillar jag mig att jag kan komma hem och fortfarande strosa runt i fina klänningar och solbrillor, men så är ju tyvärr inte fallet. Dock måste jag erkänna att hösten är en väldigt mysig årstid så det har sina fördelar det med.

Eftersom jag måste uppgradera min garderob nu inför hemfärden tänkte jag även passa på att dela med mig med några snygga höst outfits till er, hope you like it!

KOFTA (HÄR) , SKINNBYXA (HÄR) , HANDVÄSKA (HÄR) - KAPPA(HÄR) , TRÖJA (HÄR) , HANDSKAR (HÄR) , SCARF (HÄR)

Likes

Comments

Hallå där! Välkomna till min blogg och mitt liv genom bilder. Jag är här som en rookie i den stora blogg världen som ni säkert förstår genom min rubrik här ovan, men det är otroligt kul att äntligen ta steget ska ni veta, och ännu roligare att ni är med mig. Jag har väldigt länge funderat på att börja blogga, men aldrig riktgt tagit mig tiden att starta. Men nu är vi igång!

Lite kort om mig. Jag heter Sofia Forsman och är 21 år ung. Jag bor för närvarande i Limassol, Cypern med min sambo Niklas Nilsson och vår lilla hund Chanel. Efter drygt 6 månader utomlands är vi dock nu påväg vidare hem till Sverige igen för nya planer och möjligheter i ny stad. Spännande!

Här på bloggen kommer ni få läsa om mitt liv och om mina intressen så som bland annat träning, hälsa och mode. En lifestyle blogg som det så fint kallas. Som sagt, jag har länge tänkt börja blogga, och har mycket planer och idéer som ni inte vill missa! Så låt oss kicka igång detta och se vart denna resan leder!

Likes

Comments