Jag vill bara säga lite info. Ja, jag har en blogg. Jag vill updatera oftare MEN jag får inte nägra läsare alls. Men om jag ska lägga upp mer, alltså mer än 3 dagar i veckan. H a en super bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sorry så Mycket! Det är sommarlov och har varit i snart 1och en halv månad. :D Jag är på fossens camping just nu, på bilderna är jag haha. Leker modell på en av dom :) Iaf, jag ska lägga ut mera inlägg tänkte jag. Hade bra!

Likes

Comments

Heej alla Pussgurkor! Det är en kille i skolan som är så jääävla snygg och han kan skriva vad som hällst på snapchat tyyp men i skolan vill han inte ens titta på mig, vad ska jag göra? hoppas hoppas ni har någon lösning! ?Puss Puss?

Likes

Comments

Jag ska till marieberg nu. jg kommer inte att köpa så mycket saker men jag ska iallafall köpa trosor hahaha! men jag kommer blogga snart igen! puss

Likes

Comments

Nu ska jag på bio, jag ska på STAR WARS the forse awaking. Jag kanske stava fel haha! Men jag kan inte blogga när jag är inne på biosalongen för man får inte använda mobilerna där antar jag... haha? Men jag ska blogga efter! ja lovar de! ? PUSS?

Likes

Comments

Jag är sååå ledsen!! Jag har inte uppdaterat på flera dagar, nu kommer varför. Jag går i skolan o det är stressigt! Men! jag kommer uppdatera! jag lovar!!!

Likes

Comments

Hej alla Pussgurkor! haha jag dreev men aja. Jag ska börja skolan snart o jag hoppas alla har en super duper bra dag idag!!! Ha de!

Likes

Comments

Jag kommer ha en QnA i imorgon så skriv frågor i kommentarerna!! Taack PUSS

Likes

Comments

Heeej! Idag har jag inte sovit något, jag var vaken till klockan 3 och vaknade klockan 4!!! Men haulen kommer idag efter skolan!                             PUSS

Likes

Comments

Dessa köpte jag, dom är perfekta för en kall vinter och är sååå mjuka o mysiiiga! Dom fanns i 1000 olika färger på Cubus för 69kr. Asså man får ett par strumpor för 69kr på Cubus? Jag lägger upp tröjorna imorgon!                             PUSS

Likes

Comments