Den här sommaren har verkligen varit den b-ä-s-t-a sommaren på länge. De säger man alltid men 2017 - du levererar verkligen!!
Jag är kär, jag är lycklig och mår helt otroligt bra. Jag tänker tillbaka till förra sommaren som var kaos. Inte kaos men det var inte många rätt. I all hets så tog jag mitt pick och pack till Barcelona.
OCH HÄR ÄR JAG NU! Och så bra det blev!!

Det bästa av allt är att här är det ju sommar MINST en månad till,
men än så länge har jag hunnit med att:

Mysa med spanien-familjen! Sjukt att sommaren började redan i april, det är fantastiskt.
Spanien <3
Vi hade en riktig rehab-helg tänkte jag skriva, men inte riktigt de var en hel del vin denna helg hehe. Men känner mig alltid så avkopplad när man spenderat några dagar med sina kära och bara va. Vi var ute solens alla timmar, åt god mat och det var här jag träffade honom första kvällen. Iiiiiiihhh!!!! <3

En snabb visit till PORTO! Alltså wow, så mysig stad - ÅK DIT!
Var där med jobbet i några dagar och väl hemma var det Sant Jordi här i Barcelona!
(Fortfarande inte 100 på vad det verkligen är......Men samma feeling som alla hjärtans dag =) )

Sen blev det Sverige <3
Det var både tårar och skratt. Åkte hem för begravning vilket var otroligt jobbigt. Men jag fick också träffa Alex som var ett helt år sen sist!! Helt sjukt hur tiden går så snabbt. Så tacksam över att vi hann ses, jag åkte tillbaka till Spanien med 1000 gånger mer energi. Min bästa vän!!!

Sommaren rullade på- vi hängde på stranden, vi åt (för mycket) god mat och jag hitta nya favorit-restauranger att lägga till på listan, Robert operera sig och för att se på den ljusa sidan fick vi äntligen tid att både vakna och somna tillsammans. Man behöver inte mycket för att få vara lycklig!

En weekend över till Palma <3 Älskar Palma så mycket, jag är övertygad om jag att kommer att bo där en vacker dag. Themisen tog konfirmation sen var det redan sags att åka tillbaka igen..<3

Likes

Comments

​hejhej

Likes

Comments