Header

Även fast jag hatar att vakna när det fortfarande är mörkt ute så slog det mig när jag gick till jobbet imorse hur fint det blir när hösten kommer.
När det är sånt väder det var idag, blå himmel och sol. När regn och rusk kommer tillbaka så kommer jag antagligen att fortsätta drömma mig tillbaka till resorna jag gjorde i somras.

Likes

Comments

När jag vaknade upp i lördags mådde jag fortfarande riktigt dåligt. Däremot hade jag planerat att träffa Moa och Matilda under kvällen så tog mig dit ändå. Vi åt gott, tog promenader, kollade på gamla serier och betedde oss som om vi var 6 år igen, det var en väldigt bra kväll helt enkelt. Alarmet ringde tidigt på söndagen då vi hade match, i Hedemora.
På bussen upp mådde jag återigen dåligt och hade ställt in mig på att jag inte skulle kunna spela. Men envis som man är lyckades jag ta mig igenom hela matchen ändå. Med en vinst med 2-3 åkte vi tillbaka hem till Uppsala. Ett bra avslut på veckan.
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax börja gå till jobbet då jag börjar om 10 minuter.

Likes

Comments

Hej allesammans, idag har jag haft en extremt icke produktiv fredag. Vaknade av alarmet kl6 imorse och kände direkt att jag hade feber. Så istället för att vara på jobbet så fick jag ligga i sängen och när jag efter en Ipren kände mig piggare så fixade jag fint i rummet och i garderoben. Och självklart myst med hundarna, som jag nu ska ta en promenad med för att få åtminstone lite friskluft.

Likes

Comments

Efter en lång dag på jobbet tog jag mig hem och la mig framför brasan som var tänd här hemma. Däremot fick jag verkligen kriga mig ut i kylan då det var ett fyspass med laget som stod på schemat.
När jag kom hem igen överraskade min fina mamma med jafaris donuts, då hon var på vaksala torgmarknaden tidigare idag.
Ett bra avslut på kvällen helt enkelt.

Likes

Comments

vardag

När solen väl skiner är hösten väldigt fin ändå. Då passar det bra med en långpromenad med hundarna och lillkusinen.

Likes

Comments

Dagen började med att jag och familjen mötte upp min syster på Bondens Glasskalas, där hon och hennes sambo kom inglidandes på deras nya vattenskoter (!!!). Väl där åt vi (såklart) enorma glassar och jag tror att alla fick en släng av matkoma.

Istället för att ta bilen till deras sommarställe så fick jag istället åka deras vattenskoter dit och de andra tog bilen, SÅÅ HIMLA ROLIGT. Herregud. Älskar att åka vår motorbåt eftersom att det går så fort, men detta var något helt annat. Man kom så mycket närmare vattnet vilket gjorde det ÄNNU bättre.


Likes

Comments

Igår fyllde min yngsta kusin hela 5år! Så stor lilltjejen har blivit, känns som om det var förra veckan jag fick ett sms om att Nellie kommit till världen. Älskade unge.

Iallafall betydde detta att hon skulle ha ett kalas, hela tjocka släkten var där såklart. Och min fina mamma (som är bäst på att baka) hade fixat helt underbart gott fika vilket ledde till matkoma på högsta nivå, men gott var det iallafall.

Likes

Comments

Även fast jag älskar mina jobb så är det mindre kul att börja kl 6, jag är en extremt morgontrött människa. Men när man väl kommer till jobbet och barnen springer fram till mig och skriker JAA FIA, då försvinner den där tröttheten direkt. Jag trodde aldrig att jag skulle passa på ett dagis, men så fel jag hade! Efter några månader där känner jag att jag utan tvekan skulle kunna fortsätta jobba med detta tills jag ska börja plugga igen.Likes

Comments

Efter en händelserik, kaotisk men även rolig fredag så ringde klockan tidigt på lördagsmorgonen. Jag och resterande av Line 97 skulle ta en sväng till Mall of Scandinavia. Så det var bara att gå upp för att fixa till sig för att kunna se så levande ut som möjligt, vilket den här lördagen blev en tuff uppgift.

Efter att vi hade strosat runt ett par timmar och även hunnit fått i oss en god lunch/middag så åkte vi hem till Matilda och spenderade resten av kvällen hemma hos henne. Efter en (riktigt usel) film och nån timmes promenad senare kom vi på att det egentligen var tänkt att vi skulle börja planera vår resa, så blev det inte riktigt. Men vad gör det?
Tror klockan var närmare halv 1 när min underbara pojkvän stod utanför för att ta mig hem, en väldigt lyckad dag.

Likes

Comments