Kolla hur snygga bilder min vän Vendela tog på konsterten!! Så jävla fina!

Jag var och såg Justin förra fredagen tillsammans med Hedvig, det va jätte kul! MEN första delen höll vi båda två på att börja böla typ. Justin såg så himla ledsen ut och som att han inte ville vara där och såg så olycklig ut. MEN efter han hade sjungit sinn första lite lugnare låt blev allting mycket bättre och därifrån fortsatte det bara uppåt. Det bästa var nog under Baby då alla sjöng med och för mig och säkert många andra har just den låten en extra stor plats i våra hjärtan. Minns hur jag satt och sökte på youtube och för första gången såg musik videon, shit asså då var jag frälst hahah.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello, sorry för liten uppdatering men har inte haft ork eller motivationen att offra tid för bloggen dom senaste dagarna. Nu har iallafall en hel helg gått igen, dom bara flyger förbi. som tur är så tycker jag ändå att skolveckorna också går ganska så snabbt vilket är ganska så nice. I helgen har jag infalla hunnit med att i fredags först träna och sedan dra ut till Rålis där det i fredags var så sjukt mycket människor! Typ över 300 pers! Det var kul och träffade många människor som jag inte träffat på så sjukt länge men också en del nytt folk. Sen igår var jag nere i hallen och tittade på en match och idag spelade jag två. Dom två första matcherna på väldigt länge, senast var i Barcelona. Det var iallafall kul men väldigt ovant och kanske inte den bästa prestationen från mig. Det var det som jag hann med den här helgen. Hoppas den här veckan går fort så att det snabbt är helg igen!

Likes

Comments

Äntligen har Beyonce släppt en av hennes nya låtar på youtube!! Den här låten är riktigt konstig och unik men jag diggar den och den är härlig att sjunga med i.

Likes

Comments

Igår var jag på min skolas insparks fest och temat var pinkparty!! Det var lite som ett disco man gick på i mellanstadiet hahah fast roligare. Det hölls i skolan i våran ljushall och det var typ alla ettor i min skola som var där (plus några andra). Jag hade iallafall kul med mina vänner och dansade som bara den i slutet.
Innan så var min klass hemma hos en tjej i klassen och käkade pizza och fixade till oss det extra rosa på outfiten. Sen åkte vi alla dit tillsammans. Det var också väldigt kul!! Vi i min klass körde all in på temat iallafall med både glitter i ansiktet och rosa hår. Det gjorde det bara ännu roligare och man kände sig finare för att alla liksom gick in för det. Kände verkligen inte mig bekväm i rosa igår men hade ju inget val och det kändes bra sen.

Likes

Comments

Ett dygn nästan precis spenderade vi i Falun och mycket kan jag väll inte säga att vi han med men ändå en det. När vi kom fram fikade vi och shoppade lite som planerat och sedan hem för att direkt slockna alla tre. Vi var så trötta. Sedan bar det av mot stan som sagt. Det var det som vi hann med ett dygn i Falun, och om jag ska vara ärlig finns det väll inte jätte mycket mer där dom intresserar oss (förutom min släkt såklart). Men det var jätte kul ändå!!!

Likes

Comments

Bilder ifrån igår kväll, kommer nog fler ifrån helgen sen.
Åhh Gud vilken rolig helg det här har varit. Först i fredags fest med nya skolan plus gamla favoriter och sen en liten road trip med bästisarna. Och Hov1 igår var också så bra!! Kan dom släppa fler låtar på spotify snart eller?! Det var ganska mycket folk och kollade på hov1 och ganska trångt som det brukar vara på konserter/festivaler men det var ändå okej. Vi kollade på dom och sedan fortsatte in till centrum för att köpa mat och sedan hem faktist. Vi var alla trötta och kände att det räckte för dagen. Men som jag sa så var Hov1 jätte bra, har lyssnat på dom låtar dom släppt och gillat men allt blir ju typ 1000 gånger bättre på en konsert då det är bra stämning, hög volym och en show liksom.

Likes

Comments

Hej nu sitter vi på tåget på till Falun och är snart framme. Var ute igår så fick lite lite sömn så jag har sovit en stund nu på tåget. Tåget gick kl 11.45 så ändå ganska tidigt, eller haha. Aja nu när vi kommer fram tänkte vi stanna i stan ett tag och sedan dra oss hem dit vi ska sova. Sen ikväll som sagt blir det hov1!!! Här är lite snaps från igår.

Likes

Comments

​Det här lagade jag igår kväll till mig och mamma. Det är kyckling med fetaost, spenat och tomater med pasta. Så himla gott det var! 

Likes

Comments