Sitter just nu och väntar på att psykologi lektionen ska börja. Det är första lektionen idag eftersom att företagsekonomi lektionen som vad dagens första lektion var inställd. Så skönt att få sova lite extra och gillar psykologi så ser fram emot lektionen. Även om min lärare är lite långtråkig att lyssna på så är hon rolig.
Efter psykologin har jag samhäll och sen psykologi igen. Lite jobbigt att ha det samma dag men på ett sätt är det bra. Känns som man får mer tid på sig för uppgifterna och man kommer ihåg vad man jag gjort innan.


Imorgon är det äntligen fredag och längtar så för min pojkvän ska komma över helgen. Han bor i Linköping så vi träffas inte så jätte ofta och har verkligen saknat honom. Så längtar!

Likes

Comments

I lördags var jag pappa och lillebror och åt middag på Hell's Burger. Vi firade min pappa som fyllde 49 år förra veckan. Det var första gången jag var där och maten var skit god! Något jag rekommenderar. Det var mysigt att umgås med familjen lite. Efter det gick vi till Ica tvärs över gatan och köpte lite gott att ha under kvällen. Köpte fruktsallad som jag åt när jag kollade på Melodifestivalen. Även om jag är den ända i min familj som gillar att kolla på mello så tycker jag det är mysigt. Tidigare avsnitt har jag kollat tillsammans med min pojkvän men i lördags var jag själv. Men men, jag överlever. Det tråkigaste var ju att jag inte kunde prata om bidragen med någon för ingen annan varken lyssnade eller brydde sig.

Än så länge har jag ingen favorit i Mello. Har varit ganska besviken i år över bidragen men några har också varit riktigt bra. Tyckte att senaste deltävlingen var den bästa hittills iallafall. Någon som har en favorit än så länge?

Likes

Comments

Det är lov och fredag men måste ändå plugga inför provet på tisdag. Matte 1b var mycket lättare än 2b och måste verkligen ta tag i detta nu. Mycket skönare att bara ta det lugnt och sova men måste man så måste man. Men det är inte långt kvar nu. Ungefär 5 månader kvar tills sommarlov och längtar såååå! Vill bara ha sol och värme och slippa sitta och plugga.

Likes

Comments

För några veckor sedan träffade jag min morfar på sjukhuset efter att han haft en stroke. Vill inte förlora honom och hoppas han blir bättre snart. Jag älskar min morfar jätte mycket och han betyder mycket för mig.

Morfar och jag♡

Likes

Comments

Snö och kyla är inte det bästa jag vet men det är så fint och mysigt. Tog en promenad ner till sjön tillsammans med pappa, faster, farmor och farfar. Det såg jätte mysigt ut.

Känner mig lyckligt lottad att jag får en vit jul i år. Inte många ställen i Sverige som har snö men här i Jämtland finns det.

Likes

Comments

Imorgon är det julafton och är skit taggad. Sitter framför tv just nu och kollar på Bingolottos uppesittarkväll tillsammans med farmor, farfar och pappa. Än så länge har jag inte vunnit något men har varit riktigt nära varje gång. Vann nästan en bil och det hade ju varit bra nu när jag fyller 18 nästa år.

Jag har haft fullt upp den senaste tiden och har inte hunnit blogga. Har haft lucia i skolan och var även med på julavslutningen så har övat övat övat. Sen har jag självklart haft mycket läxor nu i slutet av läsåret. Inte lika kul...

Men nu är det äntligen jullov!

Likes

Comments

Idag var en bra dag. Hade två inställda lektioner så börja 12.50 men tog kort för mitt UF företag så hade knappt den lektionen heller. Sen gick några av oss till Espresso house och drack en riktig good varm choklad. Mumms.

Efter det hade jag idrott men vi tjejer var och bada. Vi hade livräddning och det var svårt men ganska roligt att lära sig. Vi fick testa att rädda i vågbassängen och det var nog det roligaste av allt. Visst var det svårt men eftersom det inte var en riktigt nödsituation så skratta vi typ bara åt det.

Så det var en riktig skön dag idag! Längtar till fredag så jag bara kommer ha en lektion (prov dock) och kommer få besök av min pojkvän äntligen.

Likes

Comments