Livet är inte lätt... dom senaste åren har jag gått igenom mycket. För 1 1/2 år sen splittrades mina föräldrar och ett halvår senare började jag gymnasiet. Under den tiden slutade jag prata med många av mina dåvarande vänner då jag kände att dom tryckte ner mig och jag inte mådde bra när jag var med dom...

Men jag hade tur. I min nya klass träffade jag två fantastiska tjejer. Jag föll för dom direkt och det var alltid vi tre tillsammans i skolan och ibland utanför. Jag hade äntligen hittat vänner som jag mådde bra att vara med och som jag kunde vara mig själv med. Efter jul någon gång började en annan tjej som gick i våran klass vara med oss. Hon är skit snäll. Nu hade jag 3 bästa vänner och jag har aldrig mått så bra med mina vänner. Det var även en annan tjej i våran lilla grupp men henne har jag aldrig trivts med på samma sätt. Hon är snäll och så men det har alltid varit något som gör att jag inte lita på henne...

Efter några månader började jag och den andra tjejen glida ifrån mina bästa vänner... jag mådde bara sämre och sämre och börja känna mig ensam. Dom började umgås utan mig och jag kände mig mer och mer som ett spöke i deras närhet. Efter det blev det jobbigt och tråkigt att vara i skolan. Jag hade många vänner i klassen men inga som dom. Jag kände mig så ensam och övergiven. Det var dagar då jag gick själv och bara mådde dåligt... Men jag låssades som ingenting.

Någon månad innan skolan sluta gjorde jag beslutet att byta skola och linje. Jag kände att det var det rätta för mig. Jag spenderade hela sommaren med att plugga för att kunna byta utan att gå om ett år. Så min sommar var ganska tråkig. Ända gången jag inte var hemma var typ när jag hälsade på min kille, jobba och när jag åkte till min farmor och farfar i Jämtland. Annars satt jag hemma. Och jag klarade det! Jag blev så glad. Jag kunde äntligen börja på nytt, i en ny klass.

Skolan började och jag var skit nervös. Visste inte vilka dom gick i den klassen jag skulle börja i så det skulle inte bli lätt. Självklart så var det svårt och det är det fortfarande. Har snart gått i den klassen i två månader och jag känner mig inte välkommen. Jag har knappt kvar några av mina vänner från innan och har inte fått några nya i klassen. Jag umgås med några tjejer men jag får alltid känslan av att dom inte gillar mig. Nästan varje dag i skolan är jobbig men jag försöker hålla humöret uppe. Det finns dom i klassen dom pratar med mig ibland men det är inte så jätte ofta.

Jag kan känna mig deprimerad ibland men jag har en fantastisk pojkvän dom hjälper mig varje dag och stöttar mig. Han får mig alltid på bättre humör och gör allt för att få ett leende på mina läppar. Jag träffade honom första gången förra året innan jag började gymnasiet och han har varit med mig hela vägen. Mina vänner gillade honom aldrig eftersom vi inte blev ihop för han skulle flytta. Dom tog det som att han utnyttjade mig medan det bara va så att vi inte ville ha långdistans förhållande. Ingen av oss trodde vi skulle klara det. Så i våras var jag väldigt ledsen då han skulle flytta.

Men vi slutade aldrig prata och nu har vi varit tillsammans i två månader. Det är svårt med långdistans men vi försöker träffas så ofta dom möjligt. Jag skulle aldrig klara mig utan honom. Att vi klarar det här är ett bevis på att vi verkligen älskar varande.

Detta har praktisk taget varit mitt liv det senaste året. Jag har gått igenom mycket men det är ingen som jag inte klarar. Har några fantastiska vänner och träffa nyss en ny tjej som jag har företagsekonomi med och hon och jag pratar mycket och hon är fantastisk.
Sen är det så att jag har vänner. Min kusin och jag är typ bästa vänner och vi umgås ibland. Det blir dock inte så ofta längre...

Ni som läser det här ska inte få uppfattningen att jag är helt ensam och inte har någon. För det är inte sant. Jag har fantastiska vänner och en fantastiskt pojkvän men jag har förlorat dom som har sått mig riktigt nära. Jag saknar dom varje dag och det är inte något jag kan säga till dom. Jag har även en bästa vän sen jag var två år men hon verkar inte bry sig om mig längre...

För alla er som någon gång har känt sig ensam så ska ni veta att ni inte är det. Det låter lite konstigt men det är inte bara ni som känner så och om du bara öppnar ögonen så ser du att du är omringad av folk som faktist bryr sig om dig. Det ät bättre att ha en bästa vän än flera vänner ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I helgen var jag med min fantastiska pojkvän och vi avslutade helgen med att åka till 7-eleven och köpte fika. Nu bor han i Linköping eftersom han flytta dit efter studenten så då uppskattar jag stunderna vi har tillsammans mycket mer. Han är den sötaste personen jag vet och får mig alltid på bra humör.

Imorgon har vi varit ihop i två månader men det känns som mycket längre. Det tog ett år för oss att officiellt bli ihop men det gör inget. Det viktigaste är att vi klarar det här med långdistans och att vi har varandra.

Älskar dig mer och mer för varje dag❤️

Likes

Comments

Idag har jag haft studie dag och det har varit så sköt. Va i stan med mamma och den här helgen är det höstmarknad så vi gick runt och kolla lite. Sen köpte jag ett par nya byxor och är så glad för har verkligen velat ha såna länge.

Resten av dagen har jag bara latar mig i soffan och njutit av ledigheten :)

Likes

Comments

När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan för att vila lite. Efter bara några minuter var jag helt borta och skit trött. Känner att jag håller på att bli sjuk... Inte kul. Men Jaja, bara en dag kvar av denna skolvecka då jag är ledig på fredag för det är studiedag. Tagga!

Allt jag vill göra nu är att lägga mig under täcket och mysa framför en film. Vilket jag dock planerar att göra. Kan det bli bättre?

Likes

Comments