View tracker

Snö och kyla är inte det bästa jag vet men det är så fint och mysigt. Tog en promenad ner till sjön tillsammans med pappa, faster, farmor och farfar. Det såg jätte mysigt ut.

Känner mig lyckligt lottad att jag får en vit jul i år. Inte många ställen i Sverige som har snö men här i Jämtland finns det.

Likes

Comments

Imorgon är det julafton och är skit taggad. Sitter framför tv just nu och kollar på Bingolottos uppesittarkväll tillsammans med farmor, farfar och pappa. Än så länge har jag inte vunnit något men har varit riktigt nära varje gång. Vann nästan en bil och det hade ju varit bra nu när jag fyller 18 nästa år.

Jag har haft fullt upp den senaste tiden och har inte hunnit blogga. Har haft lucia i skolan och var även med på julavslutningen så har övat övat övat. Sen har jag självklart haft mycket läxor nu i slutet av läsåret. Inte lika kul...

Men nu är det äntligen jullov!

Likes

Comments

Idag var en bra dag. Hade två inställda lektioner så börja 12.50 men tog kort för mitt UF företag så hade knappt den lektionen heller. Sen gick några av oss till Espresso house och drack en riktig good varm choklad. Mumms.

Efter det hade jag idrott men vi tjejer var och bada. Vi hade livräddning och det var svårt men ganska roligt att lära sig. Vi fick testa att rädda i vågbassängen och det var nog det roligaste av allt. Visst var det svårt men eftersom det inte var en riktigt nödsituation så skratta vi typ bara åt det.

Så det var en riktig skön dag idag! Längtar till fredag så jag bara kommer ha en lektion (prov dock) och kommer få besök av min pojkvän äntligen.

Likes

Comments

Idag börjar nedräkningen till jul och vi firar det genom att kolla på en jul film och dricka glögg och äta pepparkakor och godis. Kan det bli bättre? Familjemys kan vara riktigt mysigt ibland och rolig också. Vi kolla på en underbar jävla jul och jag rekommenderar verkligen den. Skit rolig och intressant. Kan man börja julen på ett bättre sätt?

Likes

Comments