Farmor och faster är och hälsar på under helgen från Jämtland. Igår va vi inne i stan och njöt av solen. Vädret är helt fantastiskt. Önska bara det va så här hela tiden.

Vi gick runt och kolla i affärer och i parken. Det är så vackert där med alla trög och blommor. Jag vet inte varför men blir bara så glad. Borås är verkligen fint på sommaren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet att det har blivit mycket bloggande idag men av någon anledning så har jag mycket att skriva om. Det är väldigt ovanligt. Men nu är det Eurovision iallafall och är hemma hos Markus och kollar tillsammans med hans syskon. Har köpt lite bär och melon för att ha under showen. Har även choklad för att doppa allt i och man kan väll inte kolla på Eurovision utan popcorn eller? Det är iallafall hur min kväll ser ut. Än så länge har jag ingen favorit och eftersom jag inte har sätt bidragen innan då jag har missat att det var under veckan så vet jag inte riktigt vad som kommer. Men självklart hejar jag på Sverige men tror dock inte Robin kommer vinna. Men vi får se. Det är iallafall mysigt att kolla på och mysa i soffan. Hoppas alla har en lika mysig kväll som jag har.

Likes

Comments

Nu är jag hos Markus och vi började dagen med att ta en promenad tillsammans med en av hans hundar Dina. Det var jätte mysigt och man känner verkligen att våren är här då det var riktigt skönt väder ute.

Just nu är vi i stan och jag sitter och väntar på Markus medan han klipper sig. Inte det roligaste att göra men ändå. Får ju sitta och ta det lugnt och mysa på ett fik. Kan det bli bättre?

Likes

Comments

Detta snygga galler hänge i mitt rum och köpte det från gallra UF vilket är ett UF företag som några i min klass har. Älskar gallret och bilderna man får med är också skit snygga. Så nöjd att jag bestämde mig för att köpa en.

Likes

Comments

Vet inte om min kusin är dum eller snäll. Kanske både och men min kusin lät mig klippa hans hår idag. Första gången jag gör det men det blev faktist bättre än jag trodde. Jag är absolut inget expert som ni ser men det var kul. Är jätte glad att jag fick testa.

Likes

Comments

I söndags hade jag och min pappa en liten pappa och dotter kväll då min lillebror sov hemma hos mamma. Vi bestämde oss för att gå ut och äta på pincos bara han och jag och det var jätte mysigt. Vi umgås inte så ofta bara vi två då jag har fullt upp med annat och sällan är hemma. Jag är antingen hos mamma eller med Markus. Men det är alltid lika mysigt att umgås och jag älskar verkligen min pappa. Han är det snällaste och bäst pappan i hela världen. Jag hade aldrig klarat mig utan honom. Jag har världens bästa pappa♡

Jag är verkligen jätte dålig på att blogga och kommer alltid på det några dagar eller ibland en vecka senare. Men jag har andra tankar i huvet och hur mycket jag än önska att jag var bra på det här så är jag inte det. Men men. Man får göra det bästa av situationen.

Likes

Comments

Jag har fått som uppgift i engelskan att gör ett experiment som jag sen kommer skriva en rapport på. Jag valde att under en vecka föröka att inte sminka mig. Iallafall inte foundation och andra produkter som man använder på huden. Kanske kommer använda mascara. Men jag ser fan emot att se hur min hud kommer se ut efter en vecka. Jag ska föröka skriva om en vecka hur jag tycker det har gått. Jag hopps min hy blir lite bättre efter bara en vecka och att jag känner mig mer bekväm att gå utan smink. För det är riktigt skönt.

Likes

Comments

Under påskhelgen var jag pappa och lillebror i Tyskland under en dag. Vi åkte kryssning från Göteborg. Det var en jätte mysig resa och det var kul att umgås bara vi tre. Vi spenderade dagen i Kiel och gick runt i affärer. Tyvärr hittade jag inget speciellt så åkte hem typ tomhänt vilket inte var lika kul. Men skulle gärna vilja åka dit igen och helst när det är finare väder. Regnade lite när vi var där men som tur va var vi inne i en galleria mestadels av dagen. Det var inne i gallerian som det var jätte fint påsk dekorerat.

Likes

Comments