View tracker

Idag var en bra dag. Hade två inställda lektioner så börja 12.50 men tog kort för mitt UF företag så hade knappt den lektionen heller. Sen gick några av oss till Espresso house och drack en riktig good varm choklad. Mumms.

Efter det hade jag idrott men vi tjejer var och bada. Vi hade livräddning och det var svårt men ganska roligt att lära sig. Vi fick testa att rädda i vågbassängen och det var nog det roligaste av allt. Visst var det svårt men eftersom det inte var en riktigt nödsituation så skratta vi typ bara åt det.

Så det var en riktig skön dag idag! Längtar till fredag så jag bara kommer ha en lektion (prov dock) och kommer få besök av min pojkvän äntligen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag börjar nedräkningen till jul och vi firar det genom att kolla på en jul film och dricka glögg och äta pepparkakor och godis. Kan det bli bättre? Familjemys kan vara riktigt mysigt ibland och rolig också. Vi kolla på en underbar jävla jul och jag rekommenderar verkligen den. Skit rolig och intressant. Kan man börja julen på ett bättre sätt?

Likes

Comments

View tracker

Träffa denna söta tjejen igår. Vi har inte umgåtts sen augusti och det var skit kul att äntligen träffas och prata om allt och alla. Saknar henne verkligen och det känns så konstigt att inte gå i samma klass som henne längre.

Mötte även många från min gamla klass och det var så kul att se dom igen. För ett halvår sen var även jag estet och dansade i bäckängs danssalar. En gång estet, alltid estet. Ibland är det så men nu är jag ekonom och skillnaden är stor.

Likes

Comments

Detta är mitt lilla sminkbord som min pappa gjorde till mig förra sommaren tror jag. Jag älskar att dekorera det och just nu är det fullt av smink och produkter som jag använder typ varje dag. Alla mina hudvårdsprodukter och hårvård står på en bricka och på andra sidan är mitt smink. Har typ spenderat hela dagen med att organisera det. Innan låg allt bara huller om buller på bordet så får hoppas att det håller sig fint ett tag nu.

Får verkligen sånna ryck ibland att jag måste göra om i mitt rum och städa. Det fick jag idag och även om jag inte älskar hur det ser ut så tycker jag det är väldigt gulligt. Jag älskar min rosa spegel som jag har haft jätte länge och när jag skaffade sminkbordet så var det perfekt. Det är ganska tydligt att jag gillar rosa. Tycker det är så sött och gulligt men det är nästan det ända stället i mitt rum där jag har färg.

Likes

Comments