Igår kändes det verkligen som om våren är påväg. Solen lös hela dagen och jag kunde ta fram min vårjacka. Jag verkligen längtat och ser fram emot varmare tider. Inte långt kvar till påsklov och sommarlov nu. Vårterminen går så fort vilket jag absolut inte klagar på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag. Idag blir jag 18år. Är jätte glad och har längtat. Skönt att äntligen vara 18 och är jätte tacksam för alla gratulationer.

Berättade för min 6åriga kusin att när man blir 18 så går man ut, det är något som alla gör. Men han fattade inte va det betyder så jag bestämde mig att förklara. När man fyller 18år är det så att man går ut. Det betyder att man går ut och ställer sig ute bara för att. Då går man ut. Man bara står där ute. Jag förklarar att alla gör så och alla vill göra så. Då är man för gammal för att vara ute och leka så man bara står där. Det är så det går till. Min kusin tycker det låter jätte konstigt och är säker på att han inte kommer göra det när han fyller 18. Men alla har ju gjort det. Han frågade min pojkvän och pappa om dom hade gjort det och dom sa ja och även hans mamma. Så idag när jag fyllde år så gick jag ut och ställde mig på balkongen. Så vilken tur jag hade att jag kunde gå ut på min födelsedag♡

Likes

Comments

I fredags efter skolan gick jag och handlade mat inför middagen. När jag gick förbi torget stod en liten matvagn där som delade ut pizzor. Gick förbi den två gånger och inte för än andra gången förstod jag att det var gratis. Länsförsäkringar delade ut gratis pizzor eftersom dom ska flytta in i samma hus som Gina Tricot. Pizzorna var skit goda och blev jätte glad då jag fick gratis pizza!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att psykologi lektionen ska börja. Det är första lektionen idag eftersom att företagsekonomi lektionen som vad dagens första lektion var inställd. Så skönt att få sova lite extra och gillar psykologi så ser fram emot lektionen. Även om min lärare är lite långtråkig att lyssna på så är hon rolig.
Efter psykologin har jag samhäll och sen psykologi igen. Lite jobbigt att ha det samma dag men på ett sätt är det bra. Känns som man får mer tid på sig för uppgifterna och man kommer ihåg vad man jag gjort innan.


Imorgon är det äntligen fredag och längtar så för min pojkvän ska komma över helgen.

Likes

Comments

I lördags var jag pappa och lillebror och åt middag på Hell's Burger. Vi firade min pappa som fyllde 49 år förra veckan. Det var första gången jag var där och maten var skit god! Något jag rekommenderar. Det var mysigt att umgås med familjen lite. Efter det gick vi till Ica tvärs över gatan och köpte lite gott att ha under kvällen. Köpte fruktsallad som jag åt när jag kollade på Melodifestivalen. Även om jag är den ända i min familj som gillar att kolla på mello så tycker jag det är mysigt. Tidigare avsnitt har jag kollat tillsammans med min pojkvän men i lördags var jag själv. Men men, jag överlever. Det tråkigaste var ju att jag inte kunde prata om bidragen med någon för ingen annan varken lyssnade eller brydde sig.

Än så länge har jag ingen favorit i Mello. Har varit ganska besviken i år över bidragen men några har också varit riktigt bra. Tyckte att senaste deltävlingen var den bästa hittills iallafall. Någon som har en favorit än så länge?

Likes

Comments

Det är lov och fredag men måste ändå plugga inför provet på tisdag. Matte 1b var mycket lättare än 2b och måste verkligen ta tag i detta nu. Mycket skönare att bara ta det lugnt och sova men måste man så måste man. Men det är inte långt kvar nu. Ungefär 5 månader kvar tills sommarlov och längtar såååå! Vill bara ha sol och värme och slippa sitta och plugga.

Likes

Comments

För några veckor sedan träffade jag min morfar på sjukhuset efter att han haft en stroke. Vill inte förlora honom och hoppas han blir bättre snart. Jag älskar min morfar jätte mycket och han betyder mycket för mig.

Morfar och jag♡

Likes

Comments