Heeeej!!

Va längesen det var jag var här! Det är svårare att börja blogga och få in det i ens vardag än jag först trodde.
Men iaf! Jag och mamma bestämde oss väldigt spontant att dra en sväng till Madrid! Har bara varit där en gång innan när jag var runt 4 typ så gills inte riktigt tycker jag hahah
Det var heeeelt underbart! Wow, vad jag blev kär i den staden alltså. Älskar storstäder och allt var så himla vackert! Det är så mycket liv där, helt annorlunda från i Sverige och människorna är annorlunda! Älskar det helt enkelt, kan verkligen se mig vilja flytta dit i framtiden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

​Hallå på er! Igår började dagen med ett skönt 12-17 pass, bra start på jobbveckan!! Därefter mötte jag upp ett gäng och så drog vi till grönan. Tack vare min bae Anna så vi fick vi VIP och gratis åkband?? Hur dröm är inte det egentligen?? Kunde inte få någon bild på alla för man springer ju runt så mycket på grönan men kan iaf presentera Filippa och Lina till bloggen!  Helt klart en kul kväll!! 

Likes

Comments

​Här kommer mitt första inlägg och tänkte börja med lite bilder på hur jag ser ut idag! Sitter just nu på balkongen med min bästis Filippa, henne kommer ni få se en hel del på den här bloggen!! Hoppas ni har en lika mysig kväll som vi har!

Likes

Comments

​Hej på er! 

Jag heter Sofia, är 20 år gammal och bor i Stockholm. Det här känns lite läskigt för mig men också så sjukt kul! Hoppas ni vill hänga med lite i mitt liv!

Likes

Comments